Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• matematik'ten 36 doğru,4 boş =36.00 net

türkçe'den ise 35 doğru,4 yanlış,1 boş =34.00 net

fen'den 32 doğru 7 yanlış 1 boş =31.25 net

sosyal'den 25 doğru 6 yanlış 9 boş =23.50 net

toplam net =124.75 net

1. YGS 1 Puanı: 425.350
    2. YGS 2 Puanı: 421.320
    3. YGS 3 Puanı: 405.150
    4. YGS 4 Puanı: 392.298
    5. YGS 5 Puanı: 418.403
    6. YGS 6 Puanı: 429.378

böyle bir puan hesaplaması çıkıyor..
    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Türkçe 35'e 2
      Matematik 33'e 1
      Sosyal 22'ye 12

Yorum

• Bu sinav bosuna.

Atalarimiz ne demis?

"Okuyacak cocuk, seyinden belli olur"

En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 28.03.2011, 21:32.

Yorum

• sınav test olarak çıkıyormuş rahat olun gençler

Yorum

• İlk olarak ceyhun inanir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sınav test olarak çıkıyormuş rahat olun gençler
            Test ama şıklıymış Bi hocayla bu muhabbet dönmüştü hocam sınav test mi demiştim test ama şıklı demişti

Soruları aldım çözeceğim Malum tam 364 günüm var
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak mr.danger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Test ama şıklıymış Bi hocayla bu muhabbet dönmüştü hocam sınav test mi demiştim test ama şıklı demişti

Soruları aldım çözeceğim Malum tam 364 günüm var
              allah yardımcın olsun

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                allah yardımcın olsun
                Eyvallah abi Ben işi sıkı tutuyorum ama 10lu setim erken kayıt indirimi olarak geldi Şimdi onu çözüyorum.

Yorum

Eyvallah abi Ben işi sıkı tutuyorum ama 10lu setim erken kayıt indirimi olarak geldi Şimdi onu çözüyorum.
                  ilk gün heyecanın hiç bitmez inş

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ilk gün heyecanın hiç bitmez inş
                    Allah razı olsun süper moral veriyorsun abi

Yorum

Allah razı olsun süper moral veriyorsun abi
                      moral vermek için dememiştim

genelde ilk günlerde çalışılır sonralarda ise yatılır..umarım sen bu verdiğim örneğin dışında bulunursun..

hayatını belirleyeceksin bu 364 gün ile..1 seneni ver geri kalan ömrünü kurtar...gayet ucuz aslında..

üniye gelince yatış var diyenlerede inanma...ünide bölümün çok kolay değilse eğer çalışmadan geçemessin...sabahlara kadar çalışman lazım..

allah sabır versin şimdiden..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben de inatla doktor olacağım bayım

İnşallah
                        Yakma kendini.

Altı yıl boyunca çekeceğin sıkıntıya ek olarak Türkiye'de girilebilecek en zor ikinci sınav olan TUS'a gireceksin. (Birincisi doçentlik sınavıdır.) Bu arada tıbbiyeyi altı yılda bitirmek de zordur.

İki yıldır o lanet sınava çalışıyorum. Karnımdaki ağrımdan anladığım kadarıyla muhtemelen onikiparmak bağırsağımda (duodenumda) ülser oluştu. Yakında kanarsa şaşırmam.

"Para kazanırım" falan diyorsan hiç yazma. Bu iş para için yapılacak bir iş değil. Standart kazancın da öyle sağda solda yazdığı gibi 5-6 milyar falan olmaz.

"Çok idealistim" diyorsan bir şey diyemem...

Hayırlısı olsun.

Yorum

• Nasrettin Hoca sorusu ÖSYM' nin öğrencilerle geçtiği bir Toshack' tır. Başka bir açıklaması olamaz.
                          uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yakma kendini.

Altı yıl boyunca çekeceğin sıkıntıya ek olarak Türkiye'de girilebilecek en zor ikinci sınav olan TUS'a gireceksin. (Birincisi doçentlik sınavıdır.) Bu arada tıbbiyeyi altı yılda bitirmek de zordur.

İki yıldır o lanet sınava çalışıyorum. Karnımdaki ağrımdan anladığım kadarıyla muhtemelen onikiparmak bağırsağımda (duodenumda) ülser oluştu. Yakında kanarsa şaşırmam.

"Para kazanırım" falan diyorsan hiç yazma. Bu iş para için yapılacak bir iş değil. Standart kazancın da öyle sağda solda yazdığı gibi 5-6 milyar falan olmaz.

Hayırlısı olsun.
                            Öncelikle geçmiş olsun . Son paragraf direk beni anlatıyor. Bu arada para için yazılabilecek son meslek tıptır . Para için tıp yazan aptaldır zaten .
                            Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yakma kendini.

Hayırlısı olsun.

Süleyman beyin söylediklerine imzamı atıyorum Hoş ben daha yolun başındayım TUS'a var daha ama,çok lanet bi bölüm şu Tıp fakültesi hakkaten...Önermiyorum ben de
                              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öncelikle geçmiş olsun . Son paragraf direk beni anlatıyor. Bu arada para için yazılabilecek son meslek tıptır . Para için tıp yazan aptaldır zaten .
                                Gönlüne göre olur inşallah Ahmet.

Başarılar diliyorum sana.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X