Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsun’da bugün Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) girmeye hazırlanan lise öğrencisi, 18 yaşındaki Damla Orhan, sınav stresi nedeniyle sabah kalp krizi...

Allah rahmet eylesin
    FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      adın Ahmet bi kere, olsun o kadar
      Adamsın , adaşsın

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ösym'nin Felsefe kadrosu sınava filozof filan giriyor zannediyorlar sanırım..
      Gafasız la bunlar

İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hobi olarak mı ?
      Sameeeeeeeeeet
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sameeeeeeeeeet
        Ciddi soruyorum bi insan neden girer 4. sene
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ciddi soruyorum bi insan neden girer 4. sene
          Psikolojik sorunlarım var benim , kafam çalışıyo da okuyacak çocuk değilim
          Twitter Adresim

Yorum

• Bu sinavin Amaci Nedir ?
            Önceden tek Sinav vardi Simdiler iki sinav varmis
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Ben bu lafi bir yerden duymusdum Hacim
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

He sen amele olmak istiyorsun tamam

Yorum

• Ahmet ciddiyim kardeşim lütfen bari bu sene uzak dur . Başlık senle özdeşleşti lan ne bu böyle her sene 39a 1 ler 38e 2 ler havalarda uçuşuyor vallahi kızıyorum artık

Sefa bildiğim kadarıyla Felsefe sorularını Hacettepe hazırlıyor filozof kısmını bilemem ama kendileri gibi zannediyor olabilirler ..
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahmet ciddiyim kardeşim lütfen bari bu sene uzak dur . Başlık senle özdeşleşti lan ne bu böyle her sene 39a 1 ler 38e 2 ler havalarda uçuşuyor vallahi kızıyorum artık

Sefa bildiğim kadarıyla Felsefe sorularını Hacettepe hazırlıyor filozof kısmını bilemem ama kendileri gibi zannediyor olabilirler ..
                    Amma atıyo bu çocuk diyenler de çoktur
                    Twitter Adresim

Yorum

• [IMG][/IMG]

Alın bu da geçen seneki Ygs Sonucum biraz moraliniz düzelsin , olmayınca olmuyor
                      Twitter Adresim

Yorum

• Ahmet ne kadar mütevazisin deminden beri içimiz gitti

Yorum

• Bu notla üniversiteye yerleşemeyen adam gelmiş buraya ana avrat sövdüğümüz Türkçe testinde 39a 1 yapmışım diyor .

Biri halletsin la şunu
                          En son Canberk tarafından düzenlendi; 02.04.2012, 00:25.
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Şöyle feyzli bi yöneticimiz Ahmetin bu başlığa girmesini yasaklasa

Yorum

• Ahmet tamam iyisinde ne oluyo yani sonuç olarak bende avara dolaşıyorum sende

Bu sene son olur İnşallah ikimiz adına..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ahmet tamam iyisinde ne oluyo yani sonuç olarak bende avara dolaşıyorum sende

Bu sene son olur İnşallah ikimiz adına..
                                Bz neyiz ya burda hiç hesaba katan yok
                                BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X