Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Canım Kardeşim Ahmet Başta olmak üzere girecek tüm renktaşlarıma şimdiden Başarılar diliyorum...

Allah Yar ve Yardımcınız olsun...
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Yarın sınava girecek bütün arkadaşlarıma kardeşlerime başarılar diliyorum.

Allah yardımcınız olsun.

İnşallah emekleriniz boşa gitmez.

Herkesin Allah gönlüne göre versin

Yorum

• İnşallah hepiniz yüreğinizden geçen yerleri kazanırsınız, Allah yardımcınız olsun.
        TRABZONSPOR

Yorum

• yarın sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar diliyorum.soruları gördükçe yüzünüzden gülümseme eksik olmasın
          TRABZONSPOR

Yorum

• Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun, inşallah gönlünüzden geçen yerleri kazanırsınız, başarılar

Yorum

• sınava gireceğim yeri gittim gezdim gördüm geldim mekan güzel yalnız kuşlar beni çok günaha sokacak gibi, sınav sırasında inşallah sesler camdan içeri girmez yoksa sınavdan çıktıktan sonra akşam haberlerinde hayvanseverlere saldıran çılgın genç olarak basına yansıyabilirim.

yıllardır bu anı bekliyorum, işte geldi sonunda. saatler kaldı artık, korkuyor muyum ? hayır ! hayatım boyunca istediğim herşeyi elde etmişim, aptal bir sınav mı bana engel olacak.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Başarılar , umarım hepiniz istediğiniz yerleri kazanırsınız.
                -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sınava gireceğim yeri gittim gezdim gördüm geldim mekan güzel yalnız kuşlar beni çok günaha sokacak gibi, sınav sırasında inşallah sesler camdan içeri girmez yoksa sınavdan çıktıktan sonra akşam haberlerinde hayvanseverlere saldıran çılgın genç olarak basına yansıyabilirim.

yıllardır bu anı bekliyorum, işte geldi sonunda. saatler kaldı artık, korkuyor muyum ? hayır ! hayatım boyunca istediğim herşeyi elde etmişim, aptal bir sınav mı bana engel olacak.
                  Nerede gireceksin sınava??
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                  BordoMavi.Net
                  burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• sınav kolay beyler raad olun sıkıntı yok ... her sene aynı hikaye matematik yapamam diye bakmamazlık etmeyin ilkokul 5 deki çocuk 15 net garanti çıkarır ..

Yorum

• doğru diyorsun YGS'de ilkokul 5 teki çocuk yapar ama ben sıfır çalısmayla meslek lisesinin dezavantajı ile ne yapılır bilemiyorum çoğunu unuttum
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                      BordoMavi.Net
                      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Allah gönlümüze göre versin. İki şampiyonluk kutlayalım bu sene (:
                        # 10 Umut Bulut !

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Nerede gireceksin sınava??

eyüp/alibeyköy

adamı zorla strese sokacaklar ya sabahtan beri sülalede aramayan kalmadı.
                          En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 26.03.2011, 20:24.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum .

Şansınız bol olsun .
                            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. Bende yarından sonra YGS adayı olacağım malesef
                              Herkes çalıştığının hakkını alır umarım. Hepizin hakkında hayırlısı olsun.

Yorum

• Bugün Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde sınava gireceğim yeri gidip bir kontrol edeyim havasını koklayayım dedim.
                                Sıralar filan gayet rahattı herkes kontrole gelmiş zaten
                                ----------------------------------------------------------------------------------------------------
                                Son 4-5 güne kadar yemin ederim azıcık heyecanım filan yoktu ama ne olduysa şu son zamanda başladı sabahtan beri sınavda nasıl yol izleyeceğimi yapamadığım soru çıkarsa ne yapıcağımı düşünüyorum.
                                Allah sınava girecek ben dahil bütün kardeşlerime yardım etsin.İşimiz zor ama inşallah bunu da atlatıcaz.
                                Kimse duasını esirgemesin en çok ona ihtiyacımız var.
                                Tekrardan bütün renkdaşlarıma bütün girecek olanlara başarılar.
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X