sınava gireceğim yeri gittim gezdim gördüm geldim mekan güzel yalnız kuşlar beni çok günaha sokacak gibi, sınav sırasında inşallah sesler camdan içeri girmez yoksa sınavdan çıktıktan sonra akşam haberlerinde hayvanseverlere saldıran çılgın genç olarak basına yansıyabilirim.
yıllardır bu anı bekliyorum, işte geldi sonunda. saatler kaldı artık, korkuyor muyum ? hayır ! hayatım boyunca istediğim herşeyi elde etmişim, aptal bir sınav mı bana engel olacak.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
sınava gireceğim yeri gittim gezdim gördüm geldim mekan güzel yalnız kuşlar beni çok günaha sokacak gibi, sınav sırasında inşallah sesler camdan içeri girmez yoksa sınavdan çıktıktan sonra akşam haberlerinde hayvanseverlere saldıran çılgın genç olarak basına yansıyabilirim.
yıllardır bu anı bekliyorum, işte geldi sonunda. saatler kaldı artık, korkuyor muyum ? hayır ! hayatım boyunca istediğim herşeyi elde etmişim, aptal bir sınav mı bana engel olacak.
Nerede gireceksin sınava??
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
sınav kolay beyler raad olun sıkıntı yok ... her sene aynı hikaye matematik yapamam diye bakmamazlık etmeyin ilkokul 5 deki çocuk 15 net garanti çıkarır ..
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar. Bende yarından sonra YGS adayı olacağım malesef
Herkes çalıştığının hakkını alır umarım. Hepizin hakkında hayırlısı olsun.
Bugün Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde sınava gireceğim yeri gidip bir kontrol edeyim havasını koklayayım dedim.
Sıralar filan gayet rahattı herkes kontrole gelmiş zaten
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Son 4-5 güne kadar yemin ederim azıcık heyecanım filan yoktu ama ne olduysa şu son zamanda başladı sabahtan beri sınavda nasıl yol izleyeceğimi yapamadığım soru çıkarsa ne yapıcağımı düşünüyorum.
Allah sınava girecek ben dahil bütün kardeşlerime yardım etsin.İşimiz zor ama inşallah bunu da atlatıcaz.
Kimse duasını esirgemesin en çok ona ihtiyacımız var.
Tekrardan bütün renkdaşlarıma bütün girecek olanlara başarılar.
Yorum