Ahmet tebrik ediyorum seni, güzel netler, yoksa sen de mi şifre olayını biliyordun.
Sağolasın abi de hepsi beklediğimden düşük geldi Şifre olayından önce ben yazmıştım netleri buraya . Beklediğimden 10 puan düşük geldi. Sorulara bakarken , bunu yapmışımdır deyip geçiyoruz sanırım ondan oluyor
Ahmet çok süper yapmışsın kardeşim inşallah gönlündeki yer olur
Diğer arkadaşların puanları nasıl ?
Şöyle söyleyim Kırşehir de yaşıyorum benim arkadaşlarım kalmadı burda hepsi ünideler. 3 . seneye kalınca zaten istanbul istememin en büyük sebebi en samimi arkımın Çapa da oluşu Yoksa istanbulun taşı toprağına değil
Buraya gelince şöyle deyim . Zaten Türkiye'de 2.oldu şehir sayısalda . Düşün dershanede bu puanım orta bir derece. Türkiye 2.si ve Türkiye 16.sı benim okulumdan . Ayrıca ilk 1000 de okulumdan 15 kişi var
Tam hayvandı bu dönem . Türkiye 2.si olan çocuk 6. girmişti zaten okula
Ben İstanbul istiyorum . Çapa , Cerrahpaşa farketmez . Geçen sene 11 .136 'ydı derecem . Bakalım beklediğime göre çok çok kötü geldi tüm netlerim ama umudumu kaybetmedim biraz daha çabayla . İlk 2 bine girebileceğimi düşünüyorum . Olmazsa da Allah büyük .
Ben İstanbul istiyorum . Çapa , Cerrahpaşa farketmez . Geçen sene 11 .136 'ydı derecem . Bakalım beklediğime göre çok çok kötü geldi tüm netlerim ama umudumu kaybetmedim biraz daha çabayla . İlk 2 bine girebileceğimi düşünüyorum . Olmazsa da Allah büyük .
Beklediğimin çok çok altı geldi netler . Neyse kaydırmaktan korkuyordum allahtan kötüye alıştırmıştım kendimi şükretmek lazım düzeltilmeyecek bir puan değil . Giren çıkan tüm arkadaşlara geçmiş olsun .
Yorum