Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mira_61 çok iyi yaa ççç

Esra sana da kolay gelsin inşallah istediğin yeri kazanırsın
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• inş hepimiz istediğimiz yeri kazanırız.....

Yorum

• hastaneye gidersin, beyaz önlüklü bir bayan, elinde iğne. tıss yapacak sana, hastasın ateşin felan var geberiyorsun miden bulanıyor vs..

hemşire hanım eliyle tık yapıyor iğneye ve sana ''dönün lütfen'' diyor, işte o anki ruh haline bürünmüş durumdayım şuan, stres değilde başka birşey garip bir ruh halindeyim şuan

pazar günüde ygs vuracak iğneyi ve iyi gelecek inşallah ççç

sıkıysa uyu şimdi, bardak bardak ayran içiyorum uykumu getirsin diye banamısın demiyor.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Aynen Mert yaa.
          Gelmiyor uyku bi duş al sıcak su çok güzel uyku getirir tavsiye ederim ççç
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Herkese Başarılar Arkadaşlar...7 sene oldu gireli ama ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum..En az 1 yıl bazılarınız 2 yıl emek harcıyorsunuz 3 saatlik sınava bağlı herşey..Allah cümlemizin Yardımcısı Olsun...
            ölümüne trabzon !

Yorum

• Yarın sınava girecek bütün renktaşlarıma başarılar...İnşallah istediğiniz şekilde geçer sınav...
              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Herkese Başarılar Arkadaşlar...7 sene oldu gireli ama ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum..En az 1 yıl bazılarınız 2 yıl emek harcıyorsunuz 3 saatlik sınava bağlı herşey..Allah cümlemizin Yardımcısı Olsun...
                3 yıl emek harcayanlar bile var la
                Twitter Adresim

Yorum

• Dın dın , dın dın , dın dın , dın dın.

Bizimde Vizeler başladı.

Hepimize kolay gelsin
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Sınava girecek arkadaşlar;

Sınav yerinize giderken, sınav salonuna veya binasına girerken, sınıfınıza girdiğinizde; sınava girecek olanların yüzlerine bakmayın. Özellikle gözgöze hiç gelmeyin. Diğer sınav adaylarında göreceğiniz heyecan, tedirginlik sizinde ruh halinize yansıyacaktır. Bunlar psikologların sıklıkla dile getirdikleri şeyler.

Ben bu sınava ilk girdiğimde elim titriyordu. Sonraki girişlerde heyecan meyecan kalmadı. Şamatasına giriyorduk.

Kesinlikle bu sınav hiç kimsenin 'hayatını sonu değil!'. İnsanlar bu sınavdan kötü sonuç alırsam her şey biter gibi hareket ediyor. Asla öyle değil. Hayat insanın karşısına neler çıkarır bilinmez. 180-240 dakika ve kağıt parçaları insanların hayatlarını belirlemez. Anca eğitim kariyerlerini neticelendirir.

Şimdi biz bu tecrübeleri yaşadık diye bunları size söylemesi kolay. Ama bizlerde ilk girişte heyecan yaptık. Sınava ilk kez girsem ve birisi çıkıp bana "şu an benim yazdıklarımı" söylese, "hadi leeen" derdim. Çünkü demesi ve böyle durumlarda akıl verir gibi konuşması kolaydır.

Dediğim gibi; insanların yüzlerine bakıp onlardaki negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Çünkü sınav sırasında duraksadığınız an gözünüzün önüne o endişeli insanların gözleri gelecek.

Başarılar.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sınava girecek arkadaşlar;

Sınav yerinize giderken, sınav salonuna veya binasına girerken, sınıfınıza girdiğinizde; sınava girecek olanların yüzlerine bakmayın. Özellikle gözgöze hiç gelmeyin. Diğer sınav adaylarında göreceğiniz heyecan, tedirginlik sizinde ruh halinize yansıyacaktır. Bunlar psikologların sıklıkla dile getirdikleri şeyler.

Ben bu sınava ilk girdiğimde elim titriyordu. Sonraki girişlerde heyecan meyecan kalmadı. Şamatasına giriyorduk.

Kesinlikle bu sınav hiç kimsenin 'hayatını sonu değil!'. İnsanlar bu sınavdan kötü sonuç alırsam her şey biter gibi hareket ediyor. Asla öyle değil. Hayat insanın karşısına neler çıkarır bilinmez. 180-240 dakika ve kağıt parçaları insanların hayatlarını belirlemez. Anca eğitim kariyerlerini neticelendirir.

Şimdi biz bu tecrübeleri yaşadık diye bunları size söylemesi kolay. Ama bizlerde ilk girişte heyecan yaptık. Sınava ilk kez girsem ve birisi çıkıp bana "şu an benim yazdıklarımı" söylese, "hadi leeen" derdim. Çünkü demesi ve böyle durumlarda akıl verir gibi konuşması kolaydır.

Dediğim gibi; insanların yüzlerine bakıp onlardaki negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Çünkü sınav sırasında duraksadığınız an gözünüzün önüne o endişeli insanların gözleri gelecek.

Başarılar.
                      İlhan

Vizeler için de geçerli mi bu dediklerin

Benim salonumda biri bayılmıştı beni etkilemişti mesela , bence de İlhan doğru söylüyor.
                      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Geçen yıl ösym'nin 3 sınavına girdim.Ama yine de içimde nedense bir stres sıkıntı var.Belki de geçen yıl nasıl olursa seneye tekrar hazırlanırım diye kendimi rahat ettiriyordum ama bu yıl öyle bir şansım yok(olsa da ben istemem zaten).Belki de ondandır.Ve girmek istediğim bölüm de ygs'den alıyor (meslek liseli olduğum için) onun da etkisi olabilir.Yarın bu saatlerde sınavın yarısından çoğu bitmiş olacak (90 dk biticek son 70 dk'ya gireceğiz) .

Yorum

• Bende yarın giriyorum sınava. Malesef hiç çalışmadım desem yeridir. Yarın bu mesajımı alıntılayıp netlerimi yazacağım. Hayırlısı bakalım.

Yorum

• Girecek her kardeşime başarılar diliyorum. Bilhassa Canberk'e

Seneye de ben girecem ama şimdiden tempo başladı diyebilirim. Umarım herkes çalıştığının karşılığını alabilir bu sene.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlhan

Vizeler için de geçerli mi bu dediklerin

Benim salonumda biri bayılmıştı beni etkilemişti mesela , bence de İlhan doğru söylüyor.
                              Vizeler önemsiz baba.
                              Final ve varsa bütünlemeler de iyi bahanedir bu.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Arkadaşlar şöyle bir kaç kilit bilgi verin yahu kesin çıkar dediğiniz

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X