Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaç haftadır şu Novara denen zibidiler iliklerimi kuruttu. Oynamıcam onlara diyorum dayanamıyorum.
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Bugün cildirdim 10 tane Kupon yaptim.Hicbir Kuponum tutmazsa yüzde bin birakacagim Iddaayi
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• bu lyon denen takimdan nefret ediyorum.:hırr:hırr:hırr

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugün cildirdim 10 tane Kupon yaptim.Hicbir Kuponum tutmazsa yüzde bin birakacagim Iddaayi
          131. sayfanın en üstüne bak, cevabın orda
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            131. sayfanın en üstüne bak, cevabın orda
            gördüm Renktas ama gercekten birakacagim emin ol Zaten Para kalmadi
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• lan şeftalisipor bir gol daha olsa üst bitecek kuponu yarına taşıyacaktık...olmuyor olmuyor olmuyor bana acilen 5 oran toplayan bir kupon yapın ne olur talihimin dönmesi lazım yetti artık oynamadığım bayii kalmadı nerde oynasam yatıyor kupon yardımmm

Yorum

• Geniş program olunca deliriyorum ben. Bir sürü maç buluyorum, hep yanlış maçları seçiyorum kupona koymak için. Dar rotasyonla daha başarılı oluyorum iddaa'da. O yüzden artık haftasonları oynamasam iyi olacak
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• O maçın üst olmayacağı belliydi.
                  Bursa ne yaa.
                  Cimbom desen forvetsiz çıktı maça.
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• 5 dakika sonra yarının en banko maçını söyleyeceğim. Hattan ayrılmayın.
                    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Dortmund
                      Barcelona
                      Freiburg
                      E.Frankfurt
                      Trabzonspor
                      Real Madrid

1 Euro koydum 61,41 euro yenebiliyom 2 mac tuttu 4 tane kaldi bir freiburg'dan korkiyorum o da yendimi tamam dir

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        5 dakika sonra yarının en banko maçını söyleyeceğim. Hattan ayrılmayın.
                        OnuR'um iyisin hoşsunda 15 dakika oldu be
                        Hadi ayrılacağım bak hattan.

EDİT: 16 dakika oldu ççç
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

5 dakika sonra yarının en banko maçını söyleyeceğim. Hattan ayrılmayın.
                          Dalga mı geçiyon lan 2 buçuk saattir bekliyorum
                          Twitter Adresim

Yorum

• tek maçtan yatan kuponlara bastığım paraları bana geri versinler, tüm kazandığımı iade ederim

söz

Yorum

• bu geceki kuponum

811 - 812 - 813 ... üçü de üst 4,91 oran

Yorum

Kaç haftadır şu Novara denen zibidiler iliklerimi kuruttu. Oynamıcam onlara diyorum dayanamıyorum.
                                Aynen öyle

Bir takım her hafta puan kaybederde liderlikten düşmezmi ya
                                Dozer CemiL

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X