Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Emre Real Madrid,Efes'le oynamıyor mu?
    Karıştırdım pardon...

O maça Eyüp Yıldız banko alt diyor...Bari-İnter maçını sırf oran yüksek diye yazdım ama Barça maçında kararsızım...Üst diye düşündüm alt diye düşündüm daha tam karar veremedim...20,5ta handikap açmışlar Roma'ya Euroleauge'de o kadar fark olur mu ya...?
    Daha yatırmadım maç lazım...
    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Roma rezil geçen hafta,Maccabi karşısında 50 civarı fark yedi,

Yorum

Roma rezil geçen hafta,Maccabi karşısında 50 civarı fark yedi,

Oooo , peki kaç sayı attılar...ben üst dedim şöyle bi hesap yaptım kafamdan...85+ Barça atsa 60küsürde Roma atsa üste gider diye düşündüm...
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• 99-50 CİVARLARINDA BİTTİ,Ama üst zor gibi bende oynuorum şimdide aklıma yatmadı,Roma 60küsür atarmı bilemem.

Yorum

• 61 atsalar yeter ya...
            Abi en güvendiğin maçı yazsana...En güvendiğin...!
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• Orlando-Mıamı oynadım,2 olarak

Yorum

• Emre, sana 1. tavsiyem Eyüp Yıldız ne veriyorsa tersini oyna
                basket tahminlerime gelince. Geçen hafta euroleague'de 5de 4 tutturma oranımla kendi rekorumu kırmıştım ama basketten çok anlamam belirtiyim tekrar.
                Bana kalırsa, Barça 20 fark atmaz. barça 2 oynayabilirsin,partizan-siena ve maccabi-union maçları içinde 1/2 düşünüyorum. artık süpriz tutarsa

Futbola gelince, Gaziantep favorim bugünkü. Inter tek farkla alır diyorum. O.Volou-kerkyra ve guimaraes-academica maçlarına 2-3 gol diyorum ve futboldaki süprizimde union espanyol-bolivar berabere.

Sen,beğen, oyna
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Ama rakipte Orlando ya...Orlando yani...Altta olabilir...

Bucks , Golden State'den 8 fark yer mi...?
                  En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 03.02.2011, 18:44.
                  '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• Galatasaray maçı'na beraberlik diyor ve gittikçede artıyor bet-mate.com
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ama rakipte Orlando ya...Orlando yani...Altta olabilir...

Bucks , Golden State'den 8 fark yer mi...?
                      İki takım doğuda zirveye oynuyor,Mıamı,deplasmanda Lakers falan tanımadı,Orlando biraz istikrarsız 1.94 oran iyi ben oynadım .Orlando'nun yenmesi süpriz olmaz ama bana göre Mıamı alır.

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Emre, sana 1. tavsiyem Eyüp Yıldız ne veriyorsa tersini oyna
                        basket tahminlerime gelince. Geçen hafta euroleague'de 5de 4 tutturma oranımla kendi rekorumu kırmıştım ama basketten çok anlamam belirtiyim tekrar.
                        Bana kalırsa, Barça 20 fark atmaz. barça 2 oynayabilirsin,partizan-siena ve maccabi-union maçları içinde 1/2 düşünüyorum. artık süpriz tutarsa

Futbola gelince, Gaziantep favorim bugünkü. Inter tek farkla alır diyorum. O.Volou-kerkyra ve guimaraes-academica maçlarına 2-3 gol diyorum ve futboldaki süprizimde union espanyol-bolivar berabere.

Sen,beğen, oyna
                        İyi güzel yazmışsında nokta atışı yapmak istiyorum ya...Öyle fanteziye gerek yok...Eyüp Yıldız'a bende pek oynamıyorum ama adam kupondan harici olarak yazmış en güvendiğim maç Real-Efes alt diye ondan yani...
                        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• Emre nerde oynuyorsun sen .

Yorum

Emre nerde oynuyorsun sen .
                            İnternetten oynamıyorum...Bayiide oynuyorum...Birazdan gitcem yatırmaya...Ama hala tam bi kupon oluşturamadım...
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• Nokta atışı işte, Gaziantep 1. 2,70 oranı var.

Bundan iyi nokta atışı mı olur ?
                              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nokta atışı işte, Gaziantep 1. 2,70 oranı var.

Bundan iyi nokta atışı mı olur ?

Güvenemiyorum ya...Çok kararsızım şu anda...Kafam iyice karıştı...
                                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X