Antalya nasıl alt bitmez arkadaş ya. yüklü girmiştik, geçmiş olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
-
İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleG.Bld - Bjk 2 1.67
Chelsea - Fulham 1 1.2
Hearts - Celtic 2 1.57
Rangers - Hibernian 1 1.2
100 lira atacagım , tereddüt duydugunuz var mı bunların arasında ?'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
536 real madrid-murcia (2handikap) 02ç 2.07
549 liecter-sheff utd alt 1.55
569 wolves-arsenal üst 1.55
731 sacramento-minesota (212.5h) alt
721 malaga-roma (8.5hroma) 2
2 misli 30 tl...2 günlük iddaa molasının ardından 2 misli kuponla geri geldim'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
- Alıntı
Yorum
-
Deplasmanda 5 maçta 0 çeken StMirren. Bu maçı deplasmanda kazandın ya 5 gün önce tekrar başladığım iddaa'yı bugün bitiriyorum.
Zaten Celtic ve Rangers önüne geleni devirir. Ben oynarım ikisi de yenilir.
Hesapta bir kaç tl para kaldı. Onları da haftasonu oynayacağım. Bittiği takdirde elveda sana iddaa
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle536 real madrid-murcia (2handikap) 02ç 2.07
549 liecter-sheff utd alt 1.55
569 wolves-arsenal üst 1.55
731 sacramento-minesota (212.5h) alt
721 malaga-roma (8.5hroma) 2
2 misli 30 tl...2 günlük iddaa molasının ardından 2 misli kuponla geri geldim'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!
- Alıntı
Yorum
-
Gaziantep Bld. - Besiktas (3-Weg - Ergebnis) Besiktas ? 3.00 1.86
Getafe - Portugalete (3-Weg - Ergebnis) Getafe ?
duramadim oynadim...3 €[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGaziantep Bld. - Besiktas (3-Weg - Ergebnis) Besiktas ? 3.00 1.86
Getafe - Portugalete (3-Weg - Ergebnis) Getafe ?
duramadim oynadim...3 €
vay arkadas..üzülsemmi sevinsemmi bilemedim[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonyaspor-Kayserispor-ALT-1.70
B.Dortmund-Hamburg-1-----1.55
Banfıeld-G.La Plata---1-----1.45
Fenerbahçe-TrabzonMP--2--1.70 (22.5 handikap)
tutar mı
bu hafta benimde bankom bizim maç 23 fark yemeyiz da.. o kadarda değil..'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
- Alıntı
Yorum
-
395 porto-portimonense h1 1.45
338 bologna-brescia alt 1.50
162 w.bremen-frankfurt üst 1.30
264 psv-exelcior h1 1.40
772 fb-trabzonspor 2 1.70
1e 7 veriyor..nasıl kupon sizce?'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle395 porto-portimonense h1 1.45
338 bologna-brescia alt 1.50
162 w.bremen-frankfurt üst 1.30
264 psv-exelcior h1 1.40
772 fb-trabzonspor 2 1.70
1e 7 veriyor..nasıl kupon sizce?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle338 hariç iyi sağlamkupon, Efe Uysal,Porto maçına +7 dedi .'7' ''ŞAMPİYON'' '7'
- Alıntı
Yorum
Yorum