Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stuttgart - Bremen maçı ne olur?

Yorum

• Üst olur.
      Més Que Un Club

Yorum

• liverpool-chelsea üst olmaz mı ? 1.75 oranı var
        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• 326 st.mirren-rangers üst 1.40
          382 stutgart-bremen üst 1.35
          314 ajax-den haag 4-6gol 1.70
          386 brann-grenland üst 1.30

bu kuponun yanına acil basket maçı aranıyor...
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Flamengo-Atletico PR 1
            Trabzonum-Cincon 1
            Feyenoord-Roda 1
            Bari-Milan 2
            Liverpool-Chelsea Üst

en riskli gördüğünüz maçı alabilirmiyim ? sistem 4 maça sistem 3-4 oynucam. yoksa 5 maç kalsın 4-5 mi yapsam ?
            '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• liverpool chelsea maçları genelde üst bitiyor ama bu sene geçmiş istatistiklere aldanmamak lazım..o maç yerine bence ajax-den haag 4-6 dha uygun olur..
              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Helsinborg - Kalmar maçı için bir düşüncesi olan var mı ?

Yorum

• helsinborgda malmöde bugün kazanırlar ve malmö şampiyon olur bence..

bu arada yokmu bankoların bankosu basket amçı söyleyecek..?
                  '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    liverpool chelsea maçları genelde üst bitiyor ama bu sene geçmiş istatistiklere aldanmamak lazım..o maç yerine bence ajax-den haag 4-6 dha uygun olur..
                    aldım o maçı Emre, 4-6 olmazsa yaktım seni
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Helsinborg - Kalmar maçı için bir düşüncesi olan var mı ?
                      İlk yarıdan "üst" olur diyerek oynadım.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk yarıdan "üst" olur diyerek oynadım.
                        Ben de helsinborg galibiyetine oynadım umarım malmö 80 den sonra galibiyet sayısına ulaşır yoksa helsinborg macı salar diye korkuyorum

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aldım o maçı Emre, 4-6 olmazsa yaktım seni
                          kesin 4-6.. hatta +7 bile olabilir..ama +7 yazarak riske girmeye gerek yok.
                          4-1 veya 4-2 maç skoruda bu ahanda yazdım bura..
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• 828 kodlu real madrid-gipuzkoa maçı 147.5 handikaptan altta kalırmı.. ispanya basket liginide hiç bilmiyorumki nasıl basket felan oluyormu yoksa genelde bizim lig gibi 60lardamı kalıyor takımlar..?
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• basket maçı bulamadım...
                              326 st.mirren-rangers üst 1.40

5 misli 21 tl...

yatırmaya gidiyorum...
                              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• İlk olarak EmreYavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                basket maçı bulamadım...
                                326 st.mirren-rangers üst 1.40

5 misli 21 tl...

yatırmaya gidiyorum...
                                4 gol bekleyeceksin en az ve oranı 1.70 mantıklı gelmiyor bana bu orana oynamak

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X