Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 439 rapid bükreş-pandurii h1 1.70
    435 brommapojkarna-malmö 2 1.35
    438 konya-trabzonspor 2 1.45
    445 mallorca-levante alt 1.65 / 2-3gol 1.75 (ikisinden birine oynayacağım..büyük ihtimal alt girerim..)
    437 orebro-göteborg 2-3gol 1.70

yarın için denenebilir bir kupon 1e 9
    En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 31.10.2010, 23:09.
    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Trabzon'a alt oynayın, oranda yüksek. Maç 3 gün sürse, Konya bize gol atamaz. Trabzon'um da 1 atar, 3 puanı alır.
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Güven sıralamasında en alttaki maç dışında bütün maçlar geldi. Umarım oynayanlar olmuştur.

Tsmurats ; Rica ederim, amaç iddaayı sekteye uğratmak
        bu iki maçı aldım diğer iki maç başlamıştı ne yazıkki yanlarınada hoffeniem 1 ile y.boys 1 koydum haftasonunu kurtardımm
        basket maçlarına devam Mustafa artık takibimdesin

Yorum

• bende oklahomanın ilk yarısından yattım gece kuponumda
          bugün ise
          mallorca1
          malmö2
          rapid h1
          torino 1 oynamayı düşünüyorum

Yorum

• bize hnd oynayın,
            her adama demem ona göre
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Mustafa benimde takibimde, bugünkü maçlarıda bekliyorum varsa eğer
              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• Mallorca ve biz bugün kazanırız heralde.. Ben futbolda üst oynamıyorum ama Blackpool-West Bromwich maçı resmen üst diye bağırıyor.

Basketbolda bi yunan ligi maçı var.Ikaros ligin yeni takımı.Panionios da geçen sezon play-off oynamıştı. Yunan liginde birçok takım mali problemler yaşıyor. Çok sürpriz olabilir ilk haftalarda.İki takımında gidişatını takip etmek gerekli.Ancak o zaman fikir sahibi olabiliriz. O maça oynamayı düşünmüyorum ama "alt" bitmesini bekliyorum. NBA handikapları da 18:00 den sonra açıklanacak. (3 maç var bu gece)

Mallorca, biz ve NBA den bir-iki maçlık bi kupon yapmayı düşünüyorum
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mallorca ve biz bugün kazanırız heralde.. Ben futbolda üst oynamıyorum ama Blackpool-West Bromwich maçı resmen üst diye bağırıyor.

Basketbolda bi yunan ligi maçı var.Ikaros ligin yeni takımı.Panionios da geçen sezon play-off oynamıştı. Yunan liginde birçok takım mali problemler yaşıyor. Çok sürpriz olabilir ilk haftalarda.İki takımında gidişatını takip etmek gerekli.Ancak o zaman fikir sahibi olabiliriz. O maça oynamayı düşünmüyorum ama "alt" bitmesini bekliyorum. NBA handikapları da 18:00 den sonra açıklanacak. (3 maç var bu gece)

Mallorca, biz ve NBA den bir-iki maçlık bi kupon yapmayı düşünüyorum
                  Mustafa akşam 7 olmadan söyle maçları..
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yarinin bankolari

296 üst 1.50 mac oynaniyormus
                    371 Kayseri 1.50 tuttu
                    386 Young Boys 1.50 tuttu
                    417 üst 1.80 tutmadi

Ne diyorsuniz? Daha banko var mi ?
                    Iyiki oynmamisim ççç tutmayacakmis yine kupon ççç

ben bu alt üst isinden anlamiyorum ççç kesin sonuc verdiklerimin hepsi tutuyor

Yorum

• Hafta içi bülteni açıklandı mı? şampiyonlar ligi, avrupa ligi güzel maçlar var bu hafta.

Yorum

• İlk olarak tsmurats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bende oklahomanın ilk yarısından yattım gece kuponumda
                        bugün ise
                        mallorca1
                        malmö2
                        rapid h1
                        torino 1 oynamayı düşünüyorum
                        kuponumu değiştirdim
                        tours1
                        rapid h1
                        blackpool üst
                        mallorca

Yorum

• Bu işin acemisi olarak tecrübeli arkadaşlardan yardım talep ediyorum bwin e üye oldum ama visa dan par yatırmamı kabul etmedi bana hızlı bir yol söyleyecek arkadaş var mı?

mümkünse acil olsun bu akşam ki maça sağlam oynayacağım...
                          Kahpe Bizans;
                          Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                          Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• İlk olarak onurts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu işin acemisi olarak tecrübeli arkadaşlardan yardım talep ediyorum bwin e üye oldum ama visa dan par yatırmamı kabul etmedi bana hızlı bir yol söyleyecek arkadaş var mı?

mümkünse acil olsun bu akşam ki maça sağlam oynayacağım...
                            Visa degil normal banka hesabi vermen gerekiyor galiba.

Bende internetden birtanesine üye olmak istiyorum. Ama bakdim bwin disinda yok galiba isvicreye yönelik.

Yorum

• 439 rapid bükreş-pandurii h1 1.70
                              435 brommapojkarna-malmö 2 1.35
                              438 konya-trabzonspor 2 1.45
                              445 mallorca-levante alt 1.65

2 misli 11 tl garanti kupon tutmazsa atıp
                              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• 433 Noedsjaelland - Odense; 2 biter mi acaba ya oynasak mı, o ligleri takip eden birisi yorumlasa.

435 Brommapojkarna - Malmö; Acayip riskli maç. Ben üst atıp ters bir duruma karşı önlem alacağım. O anki beyin durumuma göre 4-6 da deneyebilirim. Ev sahibi takımın son şansı çünkü. Malmö de kazanıp son haftaya lider girmek isteyecek, kolay maç değil. Bence skordan ziyade alt-üst deneyin.

438 Konyaspor - Trabzonspor; tamamen duygusal

440 F.Düsseldorf - Duisburg; üst diye düşünüyorum ama emin de değilim.

443 Blackpool - W.Bromvich 1 ya da 4-6 gol deneyeceğim.

445 Mallorca - Levante 1(h)
                                446 V.Guimares - Portimonense 1(h)
                                Şu iki maçtan hangisine 1 handikap atmak daha mantıklı acep
                                Gurbetçi Gençler.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X