Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şerefsiz Liverpool yüzünden yattım. Öne geçtikleri halde yenemediler Steaua Bukres'i.

Yorum

• Villareal, Paok ve Palermo erkenden öne geçtiler. Hiçbiri kaza yaşamazsa kalan dakikalarda günlük harçlığımız çıkacak.

En son Anıl Caner tarafından düzenlendi; 02.12.2010, 22:35.
      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Penaltı, kırmızı kart ve gol yediler. Afferim palermo.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Anıl hangi siteden oynuyorsun iddaayı
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Anıl hangi siteden oynuyorsun iddaayı
            Betsson gibi görünüyor

Yorum

• Ha gayret Paok dayan..
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• bende netten oynamak istiyorum oranları daha caip ama işin içine kredi kartı girince korkuyorum

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Barcelona-Cholet 2 olur mu ? 18,5 handikap vermişler Cholet'e.
                  İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben omaça güvenemedim. barça ortalama 8-9 sayıyla kazanmış choletde öle sayılır.ben yazarken son anda vazcaydım.
                  haklı çıktım gene bugün günümdeyim anlaşılan.

752Barcelona
                  76 - 62
                  Cholet
                  IY Hnd: 9,5 MS Hnd: 18,5 44 - 28 76 - 6

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    haklı çıktım gene bugün günümdeyim anlaşılan.

752Barcelona
                    76 - 62
                    Cholet
                    IY Hnd: 9,5 MS Hnd: 18,5 44 - 28 76 - 6
                    İyi de Barca handikapı aşamamış maç iddaya göre 2 bitmiş..

Tüh bee basket kuponu tek maçtan yatmış.. Zalgiris maçına üst verdik alt bitti..
                    En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 02.12.2010, 23:47.

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi de Barca handikapı aşamamış maç iddaya göre 2 bitmiş..
                      tamam zaten bende barça alamaz demiştim ondan yazmadım....
                      ama şimdi dediğini fark ettim o cholete vermiş ...

Yorum

• 1-0 öndesin evindesin. Penaltı yapıp kırmızı kart görüp gol yiyorsun. Her şey bitti derken ikinci kez öne geçiyorsun. Sonra tekrar bir şekilde gol yiyorsun.

Ve maçın son dakikasında boş kaleye topu ağlara yollayamıyorsun. Nasıl bir takımsın palermo

Derken Paok yedi ahah.
                        En son Anıl Caner tarafından düzenlendi; 02.12.2010, 23:52.

Yorum

bende netten oynamak istiyorum oranları daha caip ama işin içine kredi kartı girince korkuyorum
                          Benimde tek korkum kredi kartı.En iyisi Anıl'a bir danışmak
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

tamam zaten bende barça alamaz demiştim ondan yazmadım....
                            ama şimdi dediğini fark ettim o cholete vermiş ...
                            Evet bende 2 verdim o maça ama Zalgiris-Maccabi maçından yattık.

Olympiakos maçına iy 1 ms 2 verecektim güvenemedim gittim Zalgiris maçına üst oynayıp Olympiakos'a iy 1 oynadım kupon da yattı..

Vay arkadaş 90+'larda Paok gol yedi eğer böyle biterse öteki kupon da yatıyor işe bak..

Yorum

• Paok hadi koçum yap bi güzellik..

Yorum

• Vee Paok maçı 1-1 bitti. Saygılar sevgiler hürmetler Paok sen ne demek istediğimi anladın..!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X