Şerefsiz Liverpool yüzünden yattım. Öne geçtikleri halde yenemediler Steaua Bukres'i.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İddaa Tayfası
Daraltma
X
-
Villareal, Paok ve Palermo erkenden öne geçtiler. Hiçbiri kaza yaşamazsa kalan dakikalarda günlük harçlığımız çıkacak.
En son Anıl Caner tarafından düzenlendi; 02.12.2010, 22:35.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnıl hangi siteden oynuyorsun iddaayı
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBarcelona-Cholet 2 olur mu ? 18,5 handikap vermişler Cholet'e.İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben omaça güvenemedim. barça ortalama 8-9 sayıyla kazanmış choletde öle sayılır.ben yazarken son anda vazcaydım.
752Barcelona
76 - 62
Cholet
IY Hnd: 9,5 MS Hnd: 18,5 44 - 28 76 - 6
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklı çıktım gene bugün günümdeyim anlaşılan.
752Barcelona
76 - 62
Cholet
IY Hnd: 9,5 MS Hnd: 18,5 44 - 28 76 - 6
Tüh bee basket kuponu tek maçtan yatmış.. Zalgiris maçına üst verdik alt bitti..En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 02.12.2010, 23:47."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de Barca handikapı aşamamış maç iddaya göre 2 bitmiş..
ama şimdi dediğini fark ettim o cholete vermiş ...
- Alıntı
Yorum
-
1-0 öndesin evindesin. Penaltı yapıp kırmızı kart görüp gol yiyorsun. Her şey bitti derken ikinci kez öne geçiyorsun. Sonra tekrar bir şekilde gol yiyorsun.
Ve maçın son dakikasında boş kaleye topu ağlara yollayamıyorsun. Nasıl bir takımsın palermo
Derken Paok yedi ahah.En son Anıl Caner tarafından düzenlendi; 02.12.2010, 23:52.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende netten oynamak istiyorum oranları daha caip ama işin içine kredi kartı girince korkuyorumTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam zaten bende barça alamaz demiştim ondan yazmadım....
ama şimdi dediğini fark ettim o cholete vermiş ...
Olympiakos maçına iy 1 ms 2 verecektim güvenemedim gittim Zalgiris maçına üst oynayıp Olympiakos'a iy 1 oynadım kupon da yattı..
Vay arkadaş 90+'larda Paok gol yedi eğer böyle biterse öteki kupon da yatıyor işe bak.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
Yorum