Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün herkez yandı.
    Benide Otelul yaktı zaten.
    1-0 önde görünce biter zannetmiştim bi baktım yemişler golü.
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Çok fena ters köşe olduk. 3 kupon yaptım bugüne biri sistem alayı yattı. Akşam iş çıkışı biri bugün diğeri bugün-yarın karışık olmak üzere 2 kupon daha yaptım bakalım o ne olacak..
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Venlo 2-5 Groningen..

Sanırım Venlo'nun bu sezon birçok maçı bol gollü bitecek..

Özellikle Ajax ve PSV maçlarını merak ediyorum..

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          280 lyon-şoşo 1 1.30
          272 manu-tottenham 1 1.45
          257 Basel-Bellinzona Üst 1,30
          274 Panathinaikos-Olympiakos Alt 1,40

1e 4 veriyor... 3 misli atarım... nasıl kupon sizce??
          yazık rangers maçına 02 açık girdim geldi o...fakat kupon patladı...basel üstte geldi..panat alt yattı ve larissa 0/0 yattı...

eğer ayukarda bu alıntı yaptığım kuponu oynasaydım yine tek maçtan yatacaktım ulan nedir bu tek maç yaa bırak yakamı ya bırak!!!
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• bugünde kaybettik...yarının programına göz atalım bakalım...yine tek maçtan yatıcaz ama olsun..
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hüseyin bundan sonra sık sık yaz tersini oynarız
              Kuponun diğer üç maçı; Ajax ilk yarı 0 - Frankfurt 2 - Leverkusen 2'ydi. Basket maçlarına yattık. 2'den 2 kim yazdırdı her ikisine de.

Yorum

• yarının programı çok kısır ya..ilk kez bu kadar zorlandığımı görüyorum maç seçiminde...
                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• varmı yarına bankosu olan??
                  '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• yarına resmen 1 maç bile bulamadım...3-4 maçlı bir basket kuponu bakınayım o zaman...basket bankosu olan?
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• 810 tenis eskrim-hacettepe (3.5h) 2
                      813 bjk (b)-ist.üni. (b) (18.5h) 2
                      822 badalona-valencia (4.5h) 1
                      815 banvit-olin (4.5h) 1

kupon nasıl sizce??

nba maçları akşam 7de mi açıklanıyor...veya yarın saat 1 gibi felan açıklanırmı...?
                      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• Yarinin bankolari

296 üst 1.50
                        371 Kayseri 1.50
                        386 Young Boys 1.50
                        417 üst 1.80

Ne diyorsuniz? Daha banko var mi ?

Yorum

• Bu kadar saçma sapan bi gün görmedim 5 kupon yaptım 5'i de yattı..

Yorum

• Yarın en iyisi hiç oynamamak havalar zaten soğuk dışarı çıkmaya değmez bu soğuk havada en iyisi pazartesi maçlarını araştırmak olur herhalde..

Yorum

• Şaka gibi ya bi tek bizim basket maçından yattım gitti paracıkLar

Yorum

• bugün herkesin kuponu yattı heralde, bende leverkusen'den gittim, uyarmıştınız ama schalke'ye güvendim. Neyse, yarın kazanırız artık
                                En son mda61 tarafından düzenlendi; 30.10.2010, 23:17.
                                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X