Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İddaa Tayfası

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    616 Odense-N.jaelland 02ç 1,67
    619 Osasuna-Deportivo 1-0 açık 1,85-3,10
    622 Fluminense-Gremio 1-0 açık 1,85-3,10
    731 Cibona-Fb 2/2 2,25
    737 O.milan-Ljubliana ilk 1 1,70
    738 Orlando-Washington ilk 1 1,70

Kupon bedeli:4 Max. kazanç: 104,35

3 Basket,3 futbol yaptım bugün gelicek kupon inanıyorum.
    Bu kupona şimdi dikkat ettim.Bu kupon geliyor Fluminense'den yatmazsa, geldi sayılır
    33# DRAGO GABRIC
    61# IBRAHIMA YATTARA #11
    13# Steve Nash
    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Fluminense şampiyonluğa oynuyor diye, 1-0 verdim inş yenilmezler.. berabere kalsınlar daha çok para alıyorum o zaman
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

milano maçının tüyosunu senden aldım, saol kardeşim
        orlando'ya da oynadım, bakalım oda tutar inş.
        Pacerov'u göremeyince dedim yattık ama diğerleri de beni mahcup etmedi. İkinci çeyrek üst üste ekstra 2 üçlük bulunca Olympija kupon tehlikeye girdi ama -Ibrahim Jaaber sağolsun- farkı açtılar..
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

Fluminense şampiyonluğa oynuyor diye, 1-0 verdim inş yenilmezler.. berabere kalsınlar daha çok para alıyorum o zaman
          Flu 5 maçtır kazanamıyor(muş), Gremio 9 maçtır yenilmiyor(muş). Ama dediğin gibi şampiyonluğa oynuyor ev sahibi.. Umarız berabere biter
          33# DRAGO GABRIC
          61# IBRAHIMA YATTARA #11
          13# Steve Nash
          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Yine yeniden tek maça kaldım ;

Sao Paulo - Atletico Par.
            I am titanium

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Perşembenin gelişini salıdan söylemişim ,fener bayanlar 9 farkla yendi , umarım işe yaramıştır
              Yanına maç bulamadığımdan oynamadım bugün.. Haftasonu devam..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yine yeniden tek maça kaldım ;

Sao Paulo - Atletico Par.
                bu gece brezilya'dayız o zaman. sao paulo yensin, flu yenilmesin
                hepimiz kazanalım
                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                Kazım Koyuncu

Yorum

• Armani de geçen seneki hastalık devam edecek galiba.Olympija son çeyreğin başında 62-58 önde götürüyor.Bizim açımızdan (Efes) Armani'nin yenilmesi güzel haber.
                  33# DRAGO GABRIC
                  61# IBRAHIMA YATTARA #11
                  13# Steve Nash
                  10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    622 flumiense-gremio üst 1.55
                    733 panathinaikos-cska 1 1.70(7 fark atar..)
                    736 tel aviv-zalgris 2 1.70( 11 fark yemez)
                    731 cibona-fb ülker iy 2 1.70(ilk yarıyı en az 2 sayı önde kapar.)
                    fb geldi...panathinaikos geldi gibi...zalgriste gelecek gibi keşke oynasaydım eğer oynasaydım tek maça kalmıştım şimdi.. tüh..
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşla 1er tl verip yaptığımız süpriz kupon..

623 sao pauolo-atletico pr 0/1 4.00
                      619 osasuna-deportivo 0/0 4.50
                      736 tel aviv-zalgris 2 1.70
                      621 atletico go-ceara 0/0 4.50

275 t. ...

osasuna-deportivo dk 70 0-0
                      zalgris 6 fark yiyor..handikap 10.5...tutucak mı ne..?
                      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• osasuna 1-0 yaptı
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• 1-1 oldu hemen
                          Kazım Koyuncu

Yorum

1-1 oldu hemen
                            1-0ı gördüm bi korktum bu mesajı okuyunca rahatladım.. kuponu yaparken hiç ümidim yoktu ama bu iki maç gelirse gece 2de diğer maçları canlı takip etmek zevkli olur
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

bu gece brezilya'dayız o zaman. sao paulo yensin, flu yenilmesin
                              hepimiz kazanalım
                              Umarım tabi benim gözler 02:00'ye kadar dayanabilirse.
                              I am titanium

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yanına maç bulamadığımdan oynamadım bugün.. Haftasonu devam..
                                İnşallah bakalım
                                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X