Sagopa'nın da benim gözümde çok fazla yanlışı var . Bana göre en büyüğü de Kafile albümünde Raffine'nin " Yaşananlar Var " parçasındaki müziği sample olarak System Of A Down'ın bir şarkısından (SOAD) almasıdır . Şarkının adını unuttum ama duyduğumda inanamayıp araştırmıştım ve SOAD'ın şarkısını dinledikten sonra malesef bu bilginin gerçek olduğunu anlamıştım . Türk milletine ve Atatürk'e şarkılarında birçok kere hakaret eden bir grubun şarkısının müziğini nasıl olur da alır . Başka alacak şarkı kalmamış gibi !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rap, Hip Hop & Break Dance Tutkunları
Daraltma
X
-
İlk olarak hamibasoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Gençler maçında stadda çalan hip hop parçayı bilen var mı?
kim söylüyor parçanın ismi?
- Alıntı
Yorum
-
Sansar Salvo'nun yükselişi sürüyor bana göre . Adam sürekli üretiyor ve kendi tarzında başarılı gibi . Sivrilen isimlerden birisi son zamanlarda . Bandrollü albümü de çıktı " Seremoni Efendisi " adıyla .
Onun dışında Patron da çıkardı bandrollü albüm . Adı " Yeraltından Yeryüzüne "
İkisi de gayet güzel albümler . En azından tanıtımlarından bunu anladım . Vakit bulduğumda orjinallerini de alırım sanırım .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiphoplife.net mahkeme kararı ile kapatılmış.
Acaba neden?
Raphaber.com'u Hiphoplife böyle kapattırmıştı . En büyük rakibiydi . Sonradan Hiphopclips.net adıyla tekrar kuruldu ve yine bu şekilde hiphoplife şikayet ettiğinde kapandı . Hiphopclips'ciler açığını buldu ve hiphoplife'ye kitledi sanırımEn son Ozan tarafından düzenlendi; 16.07.2009, 23:18.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu aradabırakın şu 50 ceza yı ya
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDerinleşecek gibi
Benim bu kavgada doğru bulmadığım noktalardan biri:
Ceza'yla Sago'nun arası bozulduktan sonra Sago disslerinde hep Ceza'ın Fuchs'u sattığını dile getirdi.
Madem Ceza askerdeki arkadaşını sattı, neden onun yapımcılığını üstlendin sayın Sago
-----------------------------------------------------------
Sago ft. Kolo yeni şarkı "Hain" .
En son Murathan tarafından düzenlendi; 19.07.2009, 09:34.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeza'nın sattığı arkadaş Fuchs değil SAGOPA KAJMER'dir . Disstortion Ep ' de Fuchs'u sattığını dile getirmedi .
Fuchs'la ilgili bölüm: " ... tilki orada bir ümitsiz dağla hayal kurarken nedense ipini kestin, sattın grubunu erken. Kalbin neyse Nefret'ini de kendi elinle şah mat ettin ... "
- Alıntı
Yorum
Yorum