Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rap, Hip Hop & Break Dance Tutkunları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sagopa'nın da benim gözümde çok fazla yanlışı var . Bana göre en büyüğü de Kafile albümünde Raffine'nin " Yaşananlar Var " parçasındaki müziği sample olarak System Of A Down'ın bir şarkısından (SOAD) almasıdır . Şarkının adını unuttum ama duyduğumda inanamayıp araştırmıştım ve SOAD'ın şarkısını dinledikten sonra malesef bu bilginin gerçek olduğunu anlamıştım . Türk milletine ve Atatürk'e şarkılarında birçok kere hakaret eden bir grubun şarkısının müziğini nasıl olur da alır . Başka alacak şarkı kalmamış gibi !
    En son Ozan tarafından düzenlendi; 17.04.2009, 20:23.

Yorum

• Bugün Gençler maçında stadda çalan hip hop parçayı bilen var mı?
      kim söylüyor parçanın ismi?
      Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
      ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
      KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

• İlk olarak hamibasoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugün Gençler maçında stadda çalan hip hop parçayı bilen var mı?
        kim söylüyor parçanın ismi?
        Todoron - Trabzonspor Aşkım'ı mı soruyorsun

www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Sabah sabah iyi gider ..
          Més que un club!
          Nil Satis Nisi Optimum..
          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Rap müzikte genel olarak Pit10 - Beta - Sansar 'ı severim arada şehinşah ve şanışer de dinlerm ama Sagopa Kajmerin bende apayrı bir yeri vardır hem müziğiyle hemde samsunlu
            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Sansar Salvo'nun yükselişi sürüyor bana göre . Adam sürekli üretiyor ve kendi tarzında başarılı gibi . Sivrilen isimlerden birisi son zamanlarda . Bandrollü albümü de çıktı " Seremoni Efendisi " adıyla .

Onun dışında Patron da çıkardı bandrollü albüm . Adı " Yeraltından Yeryüzüne "

İkisi de gayet güzel albümler . En azından tanıtımlarından bunu anladım . Vakit bulduğumda orjinallerini de alırım sanırım .

Yorum

• Evet Sansar'ın yükselişi sürüyor . Yıllardır çalışıyor , karşılığını alacaktır umarım .

Pit10'un çıkan alümündeyse klip yaptığı parça hoş geldi sadece . Birde albüm dışı yayınladığı Külfet iyi.

Yorum

• Ceren diye bir kız var.

Issız Kalanlar adlı parçası çok güzel.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Ben RAP'te pek sevmiyorum bayan sesini . Ceren'i de dinlemiştim ama beğenmemiştim . Sözlerdeki sertliği veremiyorlar ve biraz da cırtlak çıkıyor sesleri

Yorum

• hiphoplife.net mahkeme kararı ile kapatılmış.

Acaba neden?

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hiphoplife.net mahkeme kararı ile kapatılmış.

Acaba neden?
                        Bandrollü albümden bir parça yayınlattıysa ve şikayet edildiyse kapatılmıştır .
                        Raphaber.com'u Hiphoplife böyle kapattırmıştı . En büyük rakibiydi . Sonradan Hiphopclips.net adıyla tekrar kuruldu ve yine bu şekilde hiphoplife şikayet ettiğinde kapandı . Hiphopclips'ciler açığını buldu ve hiphoplife'ye kitledi sanırım
                        En son Ozan tarafından düzenlendi; 16.07.2009, 23:18.

Yorum

• İlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Harika bir şarkı ee sonuçta Sago yaptı .

Bu aradabırakın şu 50 ceza yı ya

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Derinleşecek gibi

Benim bu kavgada doğru bulmadığım noktalardan biri:
                            Ceza'yla Sago'nun arası bozulduktan sonra Sago disslerinde hep Ceza'ın Fuchs'u sattığını dile getirdi.
                            Madem Ceza askerdeki arkadaşını sattı, neden onun yapımcılığını üstlendin sayın Sago
                            Ceza'nın sattığı arkadaş Fuchs değil SAGOPA KAJMER'dir . Disstortion Ep ' de Fuchs'u sattığını dile getirmedi .

-----------------------------------------------------------

Sago ft. Kolo yeni şarkı "Hain" .

En son Murathan tarafından düzenlendi; 19.07.2009, 09:34.

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ceza'nın sattığı arkadaş Fuchs değil SAGOPA KAJMER'dir . Disstortion Ep ' de Fuchs'u sattığını dile getirmedi .
                              Yanlış biliyorsun. İkisini de dile getirdi Sagopa Disstortion EP'de.

Fuchs'la ilgili bölüm: " ... tilki orada bir ümitsiz dağla hayal kurarken nedense ipini kestin, sattın grubunu erken. Kalbin neyse Nefret'ini de kendi elinle şah mat ettin ... "

Yorum

• Dinlerken Sago yine yapmış diyeceksiniz...
                                I am titanium

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X