Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rap, Hip Hop & Break Dance Tutkunları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Farozlu Muratı dinleyen yokmu ula yani MT
    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Farozlu Muratı dinleyen yokmu ula yani MT
      MT'yi severim ve çok güzel parçaları vardı . Ama RAP'i bıraktı ve son çıkardığı değişik tarz albümü beğenmedim . Yinede içimde kötü bir his yok ona karşı . Her ne kadar Trabzon doğumlu olup , Galatasaraylı olsa da

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Farozlu Muratı dinleyen yokmu ula yani MT
        Olmazmı var tabi Mt a.k.a Lazmataz
        .

Yorum

• Her dinlediğimde nakarat kısmını 10 kere başa sarıyorum.İki ses bu kadar mı yakışır
          Dr.Fuchs & Sagopa Kajmer - Nedense
          Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Nedense'de sözler ve nakarat cok hosuma gidiyor ama diger kisimlari sevemedim bir türlü. Sago gene neyse de Fuchs'un yorumunu hic begenmiyorum bu sarkida Biraz durgun gibi

Demek istedigim su: Fuchs bence pessimist / slow parcalari yorumlayamiyor bence. Sesini biraz daha agresif / hareketli kullandiginda daha güzel oluyor Örnegin Hip Hop'ta eglence müziginden hoslanmasam da Cilgin Dersane'ye yaptigi parcalari zevkle dinliyorum.

Dip Not: Sago - Fuchs ikilisinin Tanri Cekti Tüm Resimleri sarkisi daha güzel. Hatta, bence Bir Pesimistin Gözyaslari'ndaki en güzel parca.
            En son Mayls tarafından düzenlendi; 13.07.2008, 17:00.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Zevk meselesi demekki ben bu şarkıda çok yakıştırdım.Depresif depresif
              Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zevk meselesi demekki ben bu şarkıda çok yakıştırdım.Depresif depresif
                sagopayı klasman dısı tutalım bence onun yeri bambaska sırf topragım oldugu icin demiyorum bence sagopa ve digerleri diye ayıralım
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  MT'yi severim ve çok güzel parçaları vardı . Ama RAP'i bıraktı ve son çıkardığı değişik tarz albümü beğenmedim . Yinede içimde kötü bir his yok ona karşı . Her ne kadar Trabzon doğumlu olup , Galatasaraylı olsa da
                  Ben dinlerim.gs'limi o?gs'liyse gözümden düştü

Yorum

• rap müzik tarzıma uygun değildi va açıkcası birazda önyargılıydı.taki sagopa ile tanışana kadarr..ilk dinlediğim şarkısı baytar dı..ondan sonrası malum zaten..en sevdiğim şarkılarıda kopya kalpler,yakın ve uzak,nedense..

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sagopayı klasman dısı tutalım bence onun yeri bambaska sırf topragım oldugu icin demiyorum bence sagopa ve digerleri diye ayıralım
                      % milyar..
                      Més que un club!
                      Nil Satis Nisi Optimum..
                      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak eminbayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        rap müzik tarzıma uygun değildi va açıkcası birazda önyargılıydı.taki sagopa ile tanışana kadarr..ilk dinlediğim şarkısı baytar dı..ondan sonrası malum zaten..en sevdiğim şarkılarıda kopya kalpler,yakın ve uzak,nedense..
                        aynen, benimde.. hatta gördüğüm zaman sırf özentilikten diye dalga geçiyodm milletle ama sAqo bu.. benim de ilk dinlediğim baytar'dı.. ama en çok ne bilirsin ' i sevmiştim.. şimdi bir var bir yok, soğuk küvet, vesselam .. diye gidiyo..
                        Més que un club!
                        Nil Satis Nisi Optimum..
                        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Sagopa'ya sorulan soru ne tarz müzik yapıyorsunuz cevabı;

Sagopa Kajmer Müziği...
                          .

Yorum

• İlk olarak # Ajmel Ahsas # tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sagopa'ya sorulan soru ne tarz müzik yapıyorsunuz cevabı;

Sagopa Kajmer Müziği...
                            Hakli bir yerde; Her ne kadar Kolera, Zet, Raffine, vs pessimist sözler yazsa veya yazmaya calissa da Sagopa'nin sarkilarinda ayri bir büyü var
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Sansar Salvoooo...

En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 20.07.2008, 00:21.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• buyrun benim
                                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X