Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rap, Hip Hop & Break Dance Tutkunları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selam Dünyalı'yı merak ediyorum. Dinleme fırsatı bulamadım henüz.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• yaş aralığına bakarsak 14-21 grubu bir gencin isyanla bu kadar işi ne olur merak ediyorum.
      2 günlük aşklara mı isyan ediyorlar anlamak güç...
      komik geliyor bana
      [ille d' 7]

Yorum

• Sagopa nın iki tanık ve beyaban parçalarını ayrıca Sirhot un psikopat adlı parçasını dinlemenizi öneririm...
        TrabZonguldaklı...

Yorum

• SAgopa yı öyle çok eskiden beri takıp ederim hayranıyım aslanım koçum demiyorum 7 aylık bir takıp ve dinleyicisiyim.. ağır olan her parçasına kellemi koyarım .. Sagopa... Helal sana aaaa aaa
          6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yaş aralığına bakarsak 14-21 grubu bir gencin isyanla bu kadar işi ne olur merak ediyorum.
            2 günlük aşklara mı isyan ediyorlar anlamak güç...
            komik geliyor bana
            Bu soruyu yayınım esnasında sorarsanız daha net ve sağlıklı tartışabiliriz . Yayında çeşitli açıklamalar yaparım , ikna olmazsanız farklı sorular da sorarsınız ve neden olduğunu anlarsınız . Buradan cevap versem tek cevapla bitecek bir iş olmadığını düşünüyorum çünkü . İyi günler ...

Yorum

• YAYINDA ! Dinlemek için resme tıklayın ...

Bu haftaki program içeriği :

- “ Da Poet – Selam Dünyalı “ albüm tanıtımı .
              - Ünlü rapçilerin ve yeraltından rapçilerin her ruh haline uygun parçaları .

Radyo başlığına ulaşmak için tıklayın . Burada konuşuyoruz !

Yorum

• Gene kaçırdık iyi mi
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Snoop Dogg sonunda müslüman oldu bu kararıyla tüm sevenlerini şaşırtan ünlü MC islami kuruluşlara yardımda bulunacağını da açıkladı.Hayatı boyunca bulaşmadığı pislik kalmayan Snoop artık uslandı diyebiliriz...
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• Müslüman olunca uslanmış mı oluyor
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Önce Tyson, sonra Michael Jackson, şimdi de Snoop Dogg..

Geçmişlerine bakınca hiç de şaşırmadım)

Hey gidi Cat Stevens (Yusuf İslam)

Bir tek onun geçmişi pırıl pırıldı..
                      En son Great White tarafından düzenlendi; 03.03.2009, 20:45. Sebep: ekleme
                      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Müslüman olunca uslanmış mı oluyor
                        Gazozuna din değiştirmemiştir heralde!
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

• Aaaa..! kusura bakmayın ama bu isimlerin hepsine google da baktım cok iğrençler...

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gazozuna din değiştirmemiştir heralde!
                            Gazozuna değildir ama gündem için olabilir. Snoop Dogg'dan beklerim.

Gerçekten müslüman olsa bile "uslanacağını" sanmam. Tarzını değiştirirse müthiş bir hayran kaybı yaşar.
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Gerçekten müslüman olsa bile "uslanacağını" sanmam. Tarzını değiştirirse müthiş bir hayran kaybı yaşar.
                              Ben de senin gibi düşündüm hayat felsefesi zevk sefa olan bir insan
                              Umarım değişir.
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

Belki de dünyada tadabileceği her zevki tattığı için yeni bir arayışa girmiştir.

Hayranlarını kaybetmek artık önemli değildir onun için.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X