Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rap, Hip Hop & Break Dance Tutkunları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ceza - Medcezir
    Ceza'yı hatırlattı bana. Demek ki ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin...

Video için teşekkürler
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Arkadaşlar bundan sonra yayınımız cumartesi günleri 22:00-00:00 saatleri arasında olacaktır . İlhan'dan kalan boşluğu ben aldım ve İlhan yayınlara başlayıncaya kadar bu günlerde program olacak . Reytingleri kaybetmek istemedim açıkçası Rapstar yarışmasıyla cuma günleri aynı saate denk geldiğimiz için

Yorum

• Kolera yalan söylemiyor " ..Sizde üne merak bizde yaşam kavgası"
        #15 Ferhat ÖZTORUN

Yorum

• Bu akşam Rapstar'da Sansar Salvo var . Adam gibi bir program oluyor sonunda Rapstar

Yorum

• bırakın bunları kolbastı var artık
            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Ewet katiliyorum sana sumeyye.ne hip hop i kolbasti var ya birazda onu oynayin....?!

Yorum

• İlk olarak TSümeyye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bırakın bunları kolbastı var artık
                İlk olarak Sabiye ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ewet katiliyorum sana sumeyye.ne hip hop i kolbasti var ya birazda onu oynayin....?!
                Kolbastı ve break dans farklı kültürlere ait oyunlar . Neden birisini bırakalım illaki ? İkisi birden olmuyor mu yani ? Ben ikisini de çok seviyorum . Birine başlarken diğerini bırakmaya gerek yok .

İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu akşam Rapstar'da Sansar Salvo var . Adam gibi bir program oluyor sonunda Rapstar
                Bu hafta izleyemedim fazla . Sonlara doğru bakabildim biraz . Kaçırdım sanırım Sansar'ın olduğu bölümü . Merak ettim nasıl bir performans sergiledi ve ne yaptı acaba .

Yorum

• Çok garip oldu 180 km parçasını söyleyip gitti hemen ne bir muhabbet döndü ne başka bir şey .

Zaten Sansar bir garipdi sahnede ?! Yanında da Mafsal vardı .

Yorum

• Evet buldum videoyu ama şarkıyı söyleyip hiç konuşmadan gitmesi iyi olmamış . Dengesiz sunucunun etkisi var bunda güle güle falan diyor yolluyor . Yeraltından birileri gelmiş ve konuşmaları gerekirdi .

Yorum

• Sabah akşam içen bakırköyde takılan keş diyor kaldır elleri sağdan solaaa
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Sansar'ı fazla tutmaları risk olurdu..Adamın 2 lafından birisi küfür olduğu için
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sansar'ı fazla tutmaları risk olurdu..Adamın 2 lafından birisi küfür olduğu için
                          Fuat'ı jüri olarak tutabiliyorlarsa Sansar'da da pek sorun olmazdı bence . Bu hafta yarışmacının birine fena patladı zaten ama sınırda durdu bence . Sunucunun uyarısı gereksizdi . Çok hanım evladılar be , Fuat'ın hafif argo lafına uyarı yaptılar hemen

Yorum

• Sagopa Kajmer'in son albümünde yer alan " Ateşten Gömlek " parçası mükemmel olmuş.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sagopa Kajmer'in son albümünde yer alan " Ateşten Gömlek " parçası mükemmel olmuş.
                              paylaşda dinleyelim renkdaş....

Yorum

• Sagopa Kajmer ,bugüne dek internete sunduğu ve albümlerinde yer almayan hediye şarkılarından derlediği muhteşem bir albümle Melankolia Müzik etiketiyle tekrar raflarda.

Artık Türk Rapinde klasikleşen ”Pesimist Ep” serisinin sonuncusu olan Kör Cerrah 5 Parmak ,kaçıranlar için 2004 senesinden şarkılar,sizlerden gelen yoğun istek üzerine orijinal bir albümde toplandı.

Toplam 13 Klasik Sagopa şarkısının yeraldığı ”Şarkı Koleksyoncusu” koleksiyoncular için adı gibi tam arşivlik değerinde!

Sagopa Kajmer ”Şarkı Koleksiyoncusu” 19.02.2009 Perşembe günü tüm müzik marketlerde.

Şarkı Koleksiyoncusu Track List

1-Ateşten Gömlek

2-Muamma

3-Hep taarruz var

4-Fırtına ve Şimşek

5-Cümle Mühendisi

6-Aşk Yok Artık

7-Şikayetname

8-Kırık Çocuk (orijinal versiyon)

9-Dil Yaratmakta En Asil Silahları

10-Marifetname

11-Droppin’em

12-Kırık çocuk (Mickolodium Mix)

13-outro- Drama Turnz

Kaynak : Melankolia.com.tr

Fanların yoğun isteğinden dolayı diyor ama bence gereksiz bir uygulama olmuş . Tüm olan şarkılar için neden bir daha albüm alayım ki ? Albüm listesinde tek bilmediğim şarkı Droppin'em . Fanatikleri alır tabiki bu albümü .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X