İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeni Albüm / İsmail Türüt - Kırktan Sonra (2010)
Daraltma
X
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKırtan sonra isimli parçanın Orjinal Hali Gaybana Sevdaluk Hızır Dinçer Yorumuyla ve çok Daha Güzel kanımca
http://www.facebook.com/video/video.php?v=179234919940
Evet Gaybana Sevdaluklar ve Dinçer'in yorumu daha güzel bence de.TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
- Alıntı
Yorum
-
Albümü bende beğenmedim açıkçası, 2 şarkısı dışında güzel olmadı,
Kırandan aşan aydır şarkısını onay Şahin daha güzel söylüyordu
Ela Pulim şarkısını Mehmet Tak daha iyi yorumları kanımca
gerçek şu ki Kemençe ile yapılan müziklerde İsmail Türüt tek şu anda, her ne kadar kişiliği sevilmese de adamda ses var,
Hızır Dinçer şarkıyı verdi keşke Gaybana Sevdaluklar olarak seslendirse ve sözlerini edğiştirmeseydi,
sonuçta İsmail türüt dinlemeyi severim, ama eski kasetleri bambaşka, bu albümden de dinleyeceğim şarkılar mutlaka olacaktır korsan olmaması için alırım
Fuat Saka nın yaptığı albüm bambaşkaydı hemen kendini belli ediyor,Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
- Alıntı
Yorum
-
PİRYOZ'la sınıf atlamıştı...... O da Fuat SAKA vesilesiyle...
Keşke devam etseydi...
Bugünkü durumundan çok daha ileride olurdu eminim...
Son kaseti dinlemedim henüz...
Yolluk ve mevsimlikdir illakiEn son OLCAY ÇAKIR tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 23:06.
- Alıntı
Yorum
-
Mükemmel...
Gerçekten mükemmel.... Teşekkürler...İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKırtan sonra isimli parçanın Orjinal Hali Gaybana Sevdaluk Hızır Dinçer Yorumuyla ve çok Daha Güzel kanımca
http://www.facebook.com/video/video.php?v=179234919940
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePİRYOZ'la sınıf atlamıştı...... O da Fuat SAKA vesilesiyle...
Keşke devam etseydi...
Bugünkü durumundan çok daha ileride olurdu eminim...
Son kaseti dinlemedim henüz...
Yolluk ve mevsimlikdir illaki
Sanırım yapılan eleştiriler haklı gibi görünüyor ama yine de İsmail Türüt'ün sesi çok farklı ve güzel.
Albümü aldıktan sonra sağlıklı bir yorum yapabileceğim.
- Alıntı
Yorum
-
Albümü ve Klibi İzledim Bir kaç cümle yazmak istiyorum ;
Biz Türkler eleştiri ile besleniriz , tamam eleştiri güzeldir , çoğu şeyide düzeltir ancak.
Şimdi yorumlara bakıyorum çoğu kişi beğenmemiş ; Bu kişilerin ne kadar karadeniz müziği dinlediğine bakmak gerek ve şunu sorarım ben.
Apaçık ortadadır ki İsmail türütün ilk çıkardığı albümden şu son albümüne kadar kulak vererek dinlendiğinde , ismail türütünü müzikde ne kadar yol kat ettiğini göreceksiniz.
Ya bir kere çok enstürüman kullandığı için övgüyü hak ediyor ama tabi enstürüman konusunda harikalar yaratan marsis ve karmetayı korumayan bir kesimden ismail türütün değiştirdiği tarzını övmeyi bekleyemeyiz.
Tekrar hatırlatıyorum Biz Türkler varya biz Türkler çokda ön yargılıyızdır. Hani bizle dalga geçen kesime kızgınlığımız vardır ya çoğu kişi o kesime ayak uydurur aslında ismail türüt denildiğinde güler dalga geçer felan , hayatında ismail türüt gibi şarkı söylemişliği var mıdır veya ismail türüt kadar kendini geliştirmişliği var mıdır bu insanların tartışılır.
Tabi ki İsmail türüt sempatizanı değilim bu konumda olan herkese sahip çıkarım çünkü bir emek var ortada , gerçekten bir azim var ve kim ne derse desin bir duygu var.
Şimdi azda duyguya değineyim , ismail türüt bildiğim kadarıyla 2. evliliğini yapmış enteresan hayatı olan bir insan.
Şimdi bu adamın şarkısında ki sözler direk konumunu ortaya koyuyor , burda kimse birbirini kandırmasın ki yöremizde ki en büyük sosyal aktivite evli kadınlarla aşk yaşamak burasında enteresan aşk macerarı var , ne kadar edepsizlik günah desenizde bunun adı aşk , adamın 40 dan sonra şarkısını söylerken bir suratına bakın şarkının sözlerinin doğallına bir bakın , adam hissettiklerini yaşadıklarını söylüyor. Ancak bir pop şarkıcısının hissettiği nefret duygularını şarkılara dökmesini güzel karşılayıp karadenizli bir şarkıcı yaşadığı aşkı söylediği zaman dışlanmasıda ayri bir aciziyet olsa gerek.
Bazı sanatçılar kendilerini geliştiriyor bazıları aynı yerinde sayıyor , bazıları ismimizi bile kirletiyor , yeni gençler çıkıyor can veriyor. Karadeniz müziği değişiyor.
Az ucundan tutsak en tepeye getiririz , lisanımızı çok seviyor insanlar , yörenin reklamıdır şarkılar türküler , bunun anlamını ayırt etmek gerek.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın işi gücü karı kız ve şovenizm,biraz eksik olmuş“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaksat laf atmak nasılsa, sallayın bakalım meydan geniş''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum