Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Albüm / İsmail Türüt - Kırktan Sonra (2010)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kırktan sonranın 40 saniyesini dinledim ve albümü almayı düşünmüyorum.

Yeter yahu ! her seferinde evlilik aile müesselerini çapraz ateşe almış aldatma üzerine kurulu parçalar, yeter !

Geçen gün arabada gidiyordum. Kanalları karıştırırken bir tane sözde karadeniz türküsüne denk geldim.

Gelmez olaydım.

Yazanın da okuyanında Allah cezasını versin. Böyle bir rezalet böyle bir kepazelik olamaz !
    Sürekli vatan millet din iman demogojisi yapan türütün böyle bir türkü yapması aşırı ironik bir durum olsa gerek.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kırtan sonra isimli parçanın Orjinal Hali Gaybana Sevdaluk Hızır Dinçer Yorumuyla ve çok Daha Güzel kanımca

http://www.facebook.com/video/video.php?v=179234919940

Evet Gaybana Sevdaluklar ve Dinçer'in yorumu daha güzel bence de.
      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

Bu albümün aranjörü kim. Benim için önemli olan o. Fuat Saka ise gözüm kapalı alırım. Fuat Saka artık İsmail'e aranjörlük yapmaz gerçi.
        TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

Albümü bende beğenmedim açıkçası, 2 şarkısı dışında güzel olmadı,

Kırandan aşan aydır şarkısını onay Şahin daha güzel söylüyordu

Ela Pulim şarkısını Mehmet Tak daha iyi yorumları kanımca

gerçek şu ki Kemençe ile yapılan müziklerde İsmail Türüt tek şu anda, her ne kadar kişiliği sevilmese de adamda ses var,

Hızır Dinçer şarkıyı verdi keşke Gaybana Sevdaluklar olarak seslendirse ve sözlerini edğiştirmeseydi,

sonuçta İsmail türüt dinlemeyi severim, ama eski kasetleri bambaşka, bu albümden de dinleyeceğim şarkılar mutlaka olacaktır korsan olmaması için alırım

Fuat Saka nın yaptığı albüm bambaşkaydı hemen kendini belli ediyor,
          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

PİRYOZ'la sınıf atlamıştı...... O da Fuat SAKA vesilesiyle...

Keşke devam etseydi...

Bugünkü durumundan çok daha ileride olurdu eminim...

Son kaseti dinlemedim henüz...

Yolluk ve mevsimlikdir illaki
            En son OLCAY ÇAKIR tarafından düzenlendi; 29.06.2010, 23:06.

Yorum

Mükemmel...
              Gerçekten mükemmel.... Teşekkürler...
              İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kırtan sonra isimli parçanın Orjinal Hali Gaybana Sevdaluk Hızır Dinçer Yorumuyla ve çok Daha Güzel kanımca

http://www.facebook.com/video/video.php?v=179234919940

Yorum

İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                PİRYOZ'la sınıf atlamıştı...... O da Fuat SAKA vesilesiyle...

Keşke devam etseydi...

Bugünkü durumundan çok daha ileride olurdu eminim...

Son kaseti dinlemedim henüz...

Yolluk ve mevsimlikdir illaki
                Piryoz ve en eski albümleri çok hoştur İsmail Türüt'ün.

Sanırım yapılan eleştiriler haklı gibi görünüyor ama yine de İsmail Türüt'ün sesi çok farklı ve güzel.

Albümü aldıktan sonra sağlıklı bir yorum yapabileceğim.

Yorum

Albümü ve Klibi İzledim Bir kaç cümle yazmak istiyorum ;

Biz Türkler eleştiri ile besleniriz , tamam eleştiri güzeldir , çoğu şeyide düzeltir ancak.

Şimdi yorumlara bakıyorum çoğu kişi beğenmemiş ; Bu kişilerin ne kadar karadeniz müziği dinlediğine bakmak gerek ve şunu sorarım ben.

Apaçık ortadadır ki İsmail türütün ilk çıkardığı albümden şu son albümüne kadar kulak vererek dinlendiğinde , ismail türütünü müzikde ne kadar yol kat ettiğini göreceksiniz.

Ya bir kere çok enstürüman kullandığı için övgüyü hak ediyor ama tabi enstürüman konusunda harikalar yaratan marsis ve karmetayı korumayan bir kesimden ismail türütün değiştirdiği tarzını övmeyi bekleyemeyiz.

Tekrar hatırlatıyorum Biz Türkler varya biz Türkler çokda ön yargılıyızdır. Hani bizle dalga geçen kesime kızgınlığımız vardır ya çoğu kişi o kesime ayak uydurur aslında ismail türüt denildiğinde güler dalga geçer felan , hayatında ismail türüt gibi şarkı söylemişliği var mıdır veya ismail türüt kadar kendini geliştirmişliği var mıdır bu insanların tartışılır.

Tabi ki İsmail türüt sempatizanı değilim bu konumda olan herkese sahip çıkarım çünkü bir emek var ortada , gerçekten bir azim var ve kim ne derse desin bir duygu var.

Şimdi azda duyguya değineyim , ismail türüt bildiğim kadarıyla 2. evliliğini yapmış enteresan hayatı olan bir insan.

Şimdi bu adamın şarkısında ki sözler direk konumunu ortaya koyuyor , burda kimse birbirini kandırmasın ki yöremizde ki en büyük sosyal aktivite evli kadınlarla aşk yaşamak burasında enteresan aşk macerarı var , ne kadar edepsizlik günah desenizde bunun adı aşk , adamın 40 dan sonra şarkısını söylerken bir suratına bakın şarkının sözlerinin doğallına bir bakın , adam hissettiklerini yaşadıklarını söylüyor. Ancak bir pop şarkıcısının hissettiği nefret duygularını şarkılara dökmesini güzel karşılayıp karadenizli bir şarkıcı yaşadığı aşkı söylediği zaman dışlanmasıda ayri bir aciziyet olsa gerek.

Bazı sanatçılar kendilerini geliştiriyor bazıları aynı yerinde sayıyor , bazıları ismimizi bile kirletiyor , yeni gençler çıkıyor can veriyor. Karadeniz müziği değişiyor.

Az ucundan tutsak en tepeye getiririz , lisanımızı çok seviyor insanlar , yörenin reklamıdır şarkılar türküler , bunun anlamını ayırt etmek gerek.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adamın işi gücü karı kız ve şovenizm,biraz eksik olmuş
                    Maksat laf atmak nasılsa, sallayın bakalım meydan geniş
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maksat laf atmak nasılsa, sallayın bakalım meydan geniş
                      Hayrola Bilal ortam geniş olmasa sallayamayacak mıyız yoksa.) Müzisyen kişiliğine laf atmak haddime değil, ama izin verde geçmişte yaptıkları ve söylemleriyle bu şov! adamına istediğim kadar sallayayım
                      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X