Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni Albüm / İsmail Türüt - Kırktan Sonra (2010)

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni Albüm / İsmail Türüt - Kırktan Sonra (2010)

ALbümdeki Parçalar:

1. Kırktan Sonra
    Söz: İsmail Türüt Müzik: Hızır Dinçer
    2. Ömrümün Kalanını
    Söz: İsmail Türüt Müzik: İbrahim Kavrar
    3. Salla Mendili Canım
    Söz & Müzik: İsmail Şenol
    4. Ata Vurdum Meşeyi
    Söz & Müzik: Hüseyin Köse
    5. Terör
    Söz & Müzik: İsmail Türüt
    6. Kırandan Aşan Aydır
    Söz & Müzik: Hasan Tunç
    7. Ela Pulim
    Söz: Necat Cihan Müzik: Mehmet Tak
    8. İmamın Eriği
    Söz & Müzik: Erkan Ocaklı
    9. Yare Mektup Yolladım
    Söz & Müzik: İsmail Türüt
    10. Horonda İki Güzel
    Söz: İsmail Türüt Müzik: Tahsin Terzi

Albümün İsim şarkısının klibini seyrettim.Müzik hakikaten mükemmel ama o müziğie çok daha iyi söz yazılabilirdi.Ama adamın işi gücü karı kız

Yorum

Adamın işi gücü karı kız ve şovenizm,biraz eksik olmuş
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

Eski şarkılarını tercih ederim ve dinlersemde eskileri dinlerim .
        Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

Horonda İki Güzel Hoş Parça.Diğerlerini Beğenmedim.Zaten Piyasada olan eski şeyleri yeni diye albüm yapmanın mantığı nedir ki.

Albüm artık para kazandırmadığı için müzik piyasasındaki eski isimler kaset satmak için değil bu piyasada hala varım demek için albüm yapıyor böyle oluncada özen gösterilmiyor.Yapmak için albüm yapılıyor.

İsmail Türütün Fuat Saka yönetmenliğinde yaptığı Piryoz 1 ve 2 albümleri bi tarafa diğerleri bi tarafa.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

aynen sana katılıyorum renktaş

Yorum

Kırtan sonra isimli parçanın Orjinal Hali Gaybana Sevdaluk Hızır Dinçer Yorumuyla ve çok Daha Güzel kanımca

Yorum

Oh bea... İsmail Türüt'ü özlemiştik...
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

Bir klasik olan Gökte Uçan Kuşlara olmuş yare mektup yolladım,Birol Topaloğlu kullandıktan sonra herkesin okumaya başladığı Kırandar Aşan Aydır da albüme koyulmuş yine Karadeniz klasikleri arasında yer alan ela kızım ve öyle dema eserleri değişik söz ve isimlerle yeni diye albüme koyulmuş ne kaldı geriye? Son derece vasat bir albüm olmuş.

Sadece bir parça;Horonda İki Güzel.Müzik kıpır kıpır sözlerde yeni ve güzel.

Yorum

Böyle Güzel Kizlardan Vergi ALsun Maliye

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kırtan sonra isimli parçanın Orjinal Hali Gaybana Sevdaluk Hızır Dinçer Yorumuyla ve çok Daha Güzel kanımca

http://www.facebook.com/video/video.php?v=179234919940
                      Çok güzelmiş.İlk kez dinledim.Videoda çay kesen bir kadının yağlı boya resmi var.Muhteşemdi.Türüt hakikaten şarkyı piç etmiş.

Yorum

Bir insan Karadeniz'e bu kadar hasret, o coğrafya insanına bu kadar düşkünken, o yörenin bir evladından ancak bu kadar haz almaz
                        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Neyse ki örnek modelimiz değildir asla kendisi..
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Kırktan sonranın 40 saniyesini dinledim ve albümü almayı düşünmüyorum.

Yeter yahu ! her seferinde evlilik aile müesselerini çapraz ateşe almış aldatma üzerine kurulu parçalar, yeter !

Geçen gün arabada gidiyordum. Kanalları karıştırırken bir tane sözde karadeniz türküsüne denk geldim.

Gelmez olaydım.

Yazanın da okuyanında Allah cezasını versin. Böyle bir rezalet böyle bir kepazelik olamaz !
                            Trabzonspor √
                            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kırktan sonranın 40 saniyesini dinledim ve albümü almayı düşünmüyorum.

Yeter yahu ! her seferinde evlilik aile müesselerini çapraz ateşe almış aldatma üzerine kurulu parçalar, yeter !

Geçen gün arabada gidiyordum. Kanalları karıştırırken bir tane sözde karadeniz türküsüne denk geldim.

Gelmez olaydım.

Yazanın da okuyanında Allah cezasını versin. Böyle bir rezalet böyle bir kepazelik olamaz !
                              - Abi Allah razı olsun Kazım Koyuncu, Volkan konak , Gökhan birben gibi sanatçılarımızdan ki bizi bu saçma sapan şarkılardan kurtardılar..
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X