Orijinalini görmek için tıklayınız : İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
KV Pusu, Zaza'nın sahneleri ve berbat bar sahnesi olmasa son bölümlere göre gayet iyiydi :) En azından geçen bölümkü gibi rezil değildi. Zaza karakteri hakikaten olmuyor yani. Dizinin el freni resmen. Ali Sürmeli'ye hayran olmasam daha farklı şeyler de yazacağım ama yazmıyorum işte :) O bar sahnesi neydi öyle ya, hele o müzik o ne öyle? Polat'ın ihtiyarların başkanıyla konuşma sahnesi mekanıyla çekimiyle çok hoşuma gitti.
Keramettin
04.03.2011, 18:19
Arkadaşlar şu Behzat ç. Nasıl ?
İzlenmeye değer mi ?
Genelde tek dizi izlerim şimdi Kvp gidiyoruz :)
Eğer iyi derseniz Behzat ç. Ye başlayacağım :)
Fikir alabilr miyim ?
İzlemen lazım :) Maçlardan dolayı izleyemedim 2 haftadır ama kesinlikle tavsiye ederim.. Senaryosu,oyuncuların oyunculukları filan harika :alkış:..
Ekibin diyalogları çok güzel.Harun karakterini çok doğal oynuyor.Behzat'ın karizması zaten apayrı bi renk katıyor diziye.
Doyumsuz bir film Behzat Ç.
Kesinlikle tavsiye edilir :)
Her karakterin ayrı bir havası var , ve eğlenceli ilerliyor .
İzlemen lazım :) Maçlardan dolayı izleyemedim 2 haftadır ama kesinlikle tavsiye ederim.. Senaryosu,oyuncuların oyunculukları filan harika :alkış:..
Ekibin diyalogları çok güzel.Harun karakterini çok doğal oynuyor.Behzat'ın karizması zaten apayrı bi renk katıyor diziye.
Madem öyle diyorsunuz renkdaşlar , denemeye değer :)
Zaten başrol oyuncusunu da Yine aynı kanalda izlemiştim.
Dizi hakkında çok samimi yorumlar yapmıştı.
Deneyelim bakalım ;)
Umarım bozmaz kendini ben başlayana kadar :)
Ömür Karadeniz
04.03.2011, 19:36
KV Pusu, Zaza'nın sahneleri ve berbat bar sahnesi olmasa son bölümlere göre gayet iyiydi :) En azından geçen bölümkü gibi rezil değildi. Zaza karakteri hakikaten olmuyor yani. Dizinin el freni resmen. Ali Sürmeli'ye hayran olmasam daha farklı şeyler de yazacağım ama yazmıyorum işte :) O bar sahnesi neydi öyle ya, hele o müzik o ne öyle? Polat'ın ihtiyarların başkanıyla konuşma sahnesi mekanıyla çekimiyle çok hoşuma gitti.
Aynen.Zaza,izzet felan bunlar diziyi acayip bozuyor bana göre.
yorumsuz6117
04.03.2011, 20:26
Arkadaşlar şu Behzat ç. Nasıl ?
İzlenmeye değer mi ?
Genelde tek dizi izlerim şimdi Kvp gidiyoruz :)
Eğer iyi derseniz Behzat ç. Ye başlayacağım :)
Fikir alabilr miyim ?
Süper dizi kaçırma çok gerçekçi bildiğin sokak diliyle konuşuluyor. :)
yorumsuz6117
04.03.2011, 20:27
Tataroğlu , Pusat ve tayfası , Savcılar hepsi aynı bara gidiyorlar. Koskoca İstanbul'da başka barmı kalmadı. :D
Polat'la İ.B konuşmasında İ.B başkanı Polat sandım. :D
İskender66
04.03.2011, 20:44
Dün KVP fena değildi. Özellikle Polat ve İhtiyarların başkanı arasındaki konuşmayı çok beğendim. Uzundu ama güzeldi. İnşallah onların dediğine yakın bir sistem gelir Türkiye'ye.
yorumsuz6117
04.03.2011, 21:36
Polat : Bu Ersoy kendini içeri attırmış ki adamla beraber olsun
Leyla : Tabi tabi Ersoy beni aradı dedi ki tam Polat'lar seni öldürücekken beni yakala cezaevine yolla
Hataya gel hataya seni öldürücekken değil beni öldürücekken olucak. :D:D
yorumsuz6117
06.03.2011, 10:13
Yahşi Cazibe'den Pekmez ailesi ayrıldı. :(
Hiç sorma ya resmen üzüldüm dün izlerken :) Geçen bölümden belliydi zaten Kemal'in öldü sandıklarında bile eve gelmedi uyduruk bir bahaneyle. Bu bölümde evi falan topladılar, Kemal'le vedalaşırken izleyiciyle de vedalaştılar. O dakikadan sonra bakmadım valla. İnşallah ben bakmadıktan sonra döneceklerine yönelik bir işaret olmuştur. Ben Yahşi Cazibe'yi yazın köyde izlemeye başlamıştım daha doğrusu Eylül başı gibi :) Tekrarlarına bakıyordum. İzleme nedenim de Peker Açıkalındı. İlk 10-15 bölüm benim için diziyi sırtlayan oydu. Burada da yazıyorduk adam şov yapıyor diye. Sonra ne olduysa güzel sahneler yazılmamaya başlandı. Ben de yazmıştım buraya Peker Pekmez'e güzel sahneler yazılmıyor, Peker Açıkalın gibi oyuncuya yazık oluyor gibisinden. Zaten son bölümlere doğru gittikçe az süre verilmeye başlanmıştı. Bizim evdekiler mesela hiç sevmiyormuş Peker Pekmez'i. Sevindiler ayrıldığına. Demek ki hayran olmayanı hiç çekemiyormuş son bölümdeki sahnelerini. Ekşi Sözlükte de sevilmiyordu mesela. İnşallah geri döner valla izlemeyebilirim diziyi :)
Keramettin
06.03.2011, 12:22
O diziyi izlemem daha..
Gittiklerine üzüldüğümü söyleyemem.Yani o dizide Barış'ın aptallıkları ve Kemal'in ince esprileri daha güldürüyor beni.Pekmez ailesi yerine Türk Malı'ndaki Yarcan ve Şeyda Halis gelecekmiş diye okudum geçenlerde.
Gittiklerine üzüldüğümü söyleyemem.Yani o dizide Barış'ın aptallıkları ve Kemal'in ince esprileri daha güldürüyor beni.Pekmez ailesi yerine Türk Malı'ndaki Yarcan ve Şeyda Halis gelecekmiş diye okudum geçenlerde.
O adamin oyunculugu müthis ya. Farkli bir hava katacaktir diziye. :)
Karışma bende mi? süper:D
Emirhan Makul
06.03.2011, 15:35
İzleyenler Bilir Bu Şiiri Behzat Ç. nin sesinden ve hikayesini en derinden.
babamın öldüğü gün birine aşık olmuştum
bazen öyle olur
herşey üstüste gelir
polis olmasaydım katil olurdum
çünkü sahici bir sarsıntı sahte bir dengeden iyidir
binlerce ceset, binlerce katil ve bir evlilik gördüm
seni intihar ettiğin gün tanıdım kızım
seninle o gün barıştım
şimdi sadece geceleri yapayanlız ve yalınayak anlayabildiğim şeyler var
şimdi benimde yalanlara inanmaya ihtiyacım var
bütün çaresiz insanlar gibi dağılan bir okul gibi
acılarımız da birbirine benziyor artık kızım
birbirine benzeyen parmaklar gibi
ama her birinin eşsiz bir izi var
bazen gözlerim doluyor karanlıkta
ama fısır fısır konuşmaya başlıyosun yine kulağımın dibinde hiç susmuyosun
ağlamama asla müsade etmiyosun
herşey affedildi babacık diyosun, hiç ayrılmıcaz diyoruz
keşke hep yanımda olsaydın diyorum öyle konuştuğunu duyunca
bu kış belki çok kar yağar belki beraber kayboluruz diyosun sen bana
ama kar taneleri birbirine benzemez ki kızım
cesetler de benzemez
ama bir cinayet başka bir cinayeti hatırlatır her zaman
koşan atlar düşen atları hatırlatır
yağmur yağar, durur, tekrar başlar
yanlış yolda yürümek doğru yolda beklemekten iyidir
beşikten mezara kadar.
karanlıkta herkesle çarpışabilir insan
yalan mı söylüyorum sana, affet beni kızım, affet
bir sürü doğru söyledik ama hiç burnumuz kısalmadı ki kızım
O adamin oyunculugu müthis ya. Farkli bir hava katacaktir diziye. :)
Karışma bende mi? süper:D
Bende diziler kimin üstüne kurulmuşsa onun tarafında içgüdüsüyle izleme durumu var.Yani Peker Açıkalın için en beğendiğim rolü Ekmek Teknesi'ndeki Cengiz rolüydü.Dizide kötü taraf yoktu.Oda herkes gibi iyi taraftaydı.
Peker Açıkalın rolü fazlasıyla aptalca göründüğü için dizide varlığı yokluğu beni ilgilendirmiyordu.Şimdi Yarcan'da öyle karşı tarafta bir rolde olacaksa kötü olur.Nasıl bir rolde olacak onuda bilmiyorum ama umarım Peker Açıkalın gibi olmaz :D
Ückagitci kilibik rolü verilir bence :D
yorumsuz6117
06.03.2011, 18:33
Senarist Gani Müjde ; Peker Açıkalın için şu ifadelerde bulundu ;
"Bu tür uzun soluklu dizilerde nöbet değişiklikleri olur arada bir.Emeği geçen sevgili arkadaşlarımızı asla unutmayacağız
yorumsuz6117
08.03.2011, 00:36
KVP 116. Bölüm Fragmanı
http://www.yazete.com/video.asp?vid=7718
Hürgün Aygün
08.03.2011, 00:39
Ezel'in bu bölümü çok boştu bence.
Tüyo:Haftaya bir düğün olucak ve düğünde birisi ölücek...
Dursun Kaplan
08.03.2011, 09:48
Ham-it pert. :)
Ezel'in bu bölümü yine berbat ötesiydi. Artık 22:20'de falan da başlıyor hiç izlenmiyor. Reytinglerde genelde 11. olmuş. Koca bölümü Ezel'in Bade'yi eve davet etme çabalarına (!) ayırdılar. Yuh yani.
yorumsuz6117
09.03.2011, 01:22
KVP 116. BÖLÜM ÖZETİ
Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 116. bölümü, 10 Mart Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.
Abdülhey’in Hamit’le buluştuğunu gören Polat ve Memati ne yapacak? Hamit, Abdülhey’e ne teklif edecek? Abdülhey ne cevap verecek?
Hamit’i kendi evine götüren Abdülhey neden Polat’ı arayacak? Hamit’i bulduklarını Zülfikar’a kim haber verecek? Hamit kurtulmayı başaracak mı?
Bardaki kurşunlanma olayının ardından kendini iyi hissetmeyen Leyla’ya kim destek olacak? Leyla, bu olayı Polat duymasın diye uğraşırken kendisini gazetede görünce ne yapacak?
Ersoy’un konsey kuracağını öğrenen Polat, ne yapacak? Bu konseyi bozmak için kiminle iletişime geçecek?
Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan ve aksiyon dolu 116. bölümü, 10 Mart akşamında ATV ekranlarında olacak…
yorumsuz6117
09.03.2011, 02:15
Kurtlar Vadisi Pusu 116.Bölüm Fragmanı v2
http://www.panadizi.com/dizi.php?rnd=176&catID=5&videoID=360
Şahin Çelik Vadi'ye katılıyor aynı zamanda Aron Feller'i seslendiren kişi.
Enes Ünal Kaya
09.03.2011, 02:29
http://img824.imageshack.us/img824/9839/55407101503129738653912.jpg (http://img824.imageshack.us/i/55407101503129738653912.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Ömer TOPAL
09.03.2011, 03:04
ben bu oyunu bozarım....
e diziyide bozmazlarsa..gelmiş geçmiş ve ileride de pek benzeri olmayacak bir diziye benziyor..KV den sonra takip ettiğim ilk dizi :) komedi filiminde bile bu kadar gülmedim ben ya...çok ince espiriler var anlayana....
ismail plastik legen bakraç fln satıyor...mecnun annesi palto verip bi iki şey alıyor iki sahne sonra ismailin el arabada plastik ürün kalmamış palto ceket pantolon :D en son bi kadın bişe koparmaya calsıyo yeter be ablaa iligimi kopardınız :D yeterrr diyio...anammm ben ömrümde böle gülmemiştim ya :) süper bi dizi
Mehmet Ç.
09.03.2011, 22:16
Söylemesi ayip, Leyla ile Mecnun basliyor :D
İlker Akçay
09.03.2011, 22:40
Eyvallah Mehmet hatırlatman iyi oldu :) Tottenham-Milan işkencesini izlemekten kurtardın beni :)
Mehmet Ç.
09.03.2011, 22:50
Eyvallah Mehmet hatırlatman iyi oldu :) Tottenham-Milan işkencesini izlemekten kurtardın beni :)
Biraz gülelim, futbol futbol nereye kadar :)
İlker Akçay
09.03.2011, 23:27
İsmail mükemmel :D
Travelair
09.03.2011, 23:58
Dikkat ettiniz mi Ezel'in arkadaslarindan birisinin adi Ali digerinin Cengiz. Ali Cengiz oyunu derler halk arasinda belki de ordan bir esin vardir :)
yorumsuz6117
10.03.2011, 01:30
Behzat Ç 24. Bölüm Fragmanı
http://www.startv.com.tr/BehzatC/behzat-c-bir-ankara-polisiyesi-108.html
Ercü şekil yapmış Bahar'ı tavlamaya çalışıyor. :)
Mehmet Ç.
10.03.2011, 08:42
Ismail beni yedi bitirdi :D
Mecnun'un annesi insAllah ayrilmamisdir diziden :( cok begeniyorum oyunculugunu.
Dün cok Mecnun'un üstüne gittiler.
Bastaki gibi herkeze ortalama esit rol verirlerse daha güzel olacak gibi :)
Afganistan'a tir söförlügü mükemmel :)
Alihan Ertürk
10.03.2011, 14:37
Leyla ile Mecnun'u çok beğendim, takip ediyorum ben de.
Mecnun'un babasının olayı bitiriyor beni.:D Taksiciliği bıraktı minibüsçü oldu, minibüs de gitmiyor onu da ittirdiler. ççç Daha sonra gazeteden iş arıyor düşünüyor bu işe başlasam nasıl olur falan diye tır şöförlüğü görüyor sonra tırı ittirirken hayal ediyor kendini.ççç
İsmail abiyi hiç sormayın zaten. ççç
Vb5svGZcO3I
apachi61
10.03.2011, 15:30
ben bu oyunu bozarım....
e diziyide bozmazlarsa..gelmiş geçmiş ve ileride de pek benzeri olmayacak bir diziye benziyor..KV den sonra takip ettiğim ilk dizi :) komedi filiminde bile bu kadar gülmedim ben ya...çok ince espiriler var anlayana....
ismail plastik legen bakraç fln satıyor...mecnun annesi palto verip bi iki şey alıyor iki sahne sonra ismailin el arabada plastik ürün kalmamış palto ceket pantolon :D en son bi kadın bişe koparmaya calsıyo yeter be ablaa iligimi kopardınız :D yeterrr diyio...anammm ben ömrümde böle gülmemiştim ya :) süper bi dizi
dr.house esprisi de güzeldi : )
Mecnun : Yurtdışında bi tane doktor varmış topal bir görse belki tedavi edebilrir belki bi teşhis koyabilir :D
Bitiyorum bu diziye espiriler hem farklı hem ince hem de bazı şeyleri ti ye almaları süper
Akşam mecnun un sesi de söyledği parçada güzeldi : )
http://www.youtube.com/watch?v=6p0nvJ2dycg&feature=related
Hürgün Aygün
10.03.2011, 17:57
Ezel tüyo alıntı:
dedem hobi olarak ajanslarla dizi setlerine gidiyo pazartesi ezelin setine gitmiş ali ve azadın düğün sahnesi çekilmiş 17 saat çekimler çok güzelmiş fakat kötü olan düğün kenanın adamları tarafından basılıyomuş ve çatışma çıkıyomuş maalesef azdın annesi selma ölüyomuş onun haricinde güzel olanlar özellikle azad ve alinin nikahının kıyıldığı andaki replikler çok güzelmiş birde dayı ve ezel karşılıklı harmandalı oynayacaklarmış
İlker Akçay
10.03.2011, 18:34
Hürgün heyecanın içine mıçtın :D
Bıyıklıoğlu
10.03.2011, 18:37
Hürgün benimkine de mıçtın :D
Ondan bu sayfaya girmek istemiyorum işte,sırf ne yazmış İlker bakayım dedim bakmaz olaydım :)
Ohooo Hürgün ne ettin sen?? Senin yüzünden dizinin reytingleri düsecek. :)
İlker Akçay
10.03.2011, 18:41
Hiç sorma yav Mesutum bende Leyla ile Mecnun'a millet ne yazmış diye gireyim dedim Hürgün paparazziliğe soyunmuş :D okumaz olaydım :)
Salih Edip
10.03.2011, 18:57
Varlığının tiryakisi ,
Yokluğunun delisiyim...
Beni senden mahrum etme,
Gözlerinin hastasıyım...
Mükemmel bir bölümdü ilk bölümden sonra bir düşüş vardı son bölümde tavan yaptı dizi böyle devam eder inşallah :)
Mustafa Yılmaz.20
10.03.2011, 19:27
Hiç sorma ya resmen üzüldüm dün izlerken :) Geçen bölümden belliydi zaten Kemal'in öldü sandıklarında bile eve gelmedi uyduruk bir bahaneyle. Bu bölümde evi falan topladılar, Kemal'le vedalaşırken izleyiciyle de vedalaştılar. O dakikadan sonra bakmadım valla. İnşallah ben bakmadıktan sonra döneceklerine yönelik bir işaret olmuştur. Ben Yahşi Cazibe'yi yazın köyde izlemeye başlamıştım daha doğrusu Eylül başı gibi :) Tekrarlarına bakıyordum. İzleme nedenim de Peker Açıkalındı. İlk 10-15 bölüm benim için diziyi sırtlayan oydu. Burada da yazıyorduk adam şov yapıyor diye. Sonra ne olduysa güzel sahneler yazılmamaya başlandı. Ben de yazmıştım buraya Peker Pekmez'e güzel sahneler yazılmıyor, Peker Açıkalın gibi oyuncuya yazık oluyor gibisinden. Zaten son bölümlere doğru gittikçe az süre verilmeye başlanmıştı. Bizim evdekiler mesela hiç sevmiyormuş Peker Pekmez'i. Sevindiler ayrıldığına. Demek ki hayran olmayanı hiç çekemiyormuş son bölümdeki sahnelerini. Ekşi Sözlükte de sevilmiyordu mesela. İnşallah geri döner valla izlemeyebilirim diziyi :)
Sanki bu üsttekileri kendim yazmış gibi hissetim. Aynı şeyleri düşünüyorum.
Avrupa Yakasından sonra izlediğim tek yerli diziydi. Peker Açıkalın gibi bir oyuncunun ayrılmasından sonra bende izlermiyim bilmiyorum. Dediğin gibi zaten son bölümlere doğru çok sıradanlaştırmışlardı onun rolünü. Ama şurası kesin, dizi benim için asla ilk bölümlerdeki gibi olamaz. Kendime izleyecek yeni bir dizi bile aramayı düşünüyorum.
Sanki bu üsttekileri kendim yazmış gibi hissetim. Aynı şeyleri düşünüyorum.
Avrupa Yakasından sonra izlediğim tek yerli diziydi. Peker Açıkalın gibi bir oyuncunun ayrılmasından sonra bende izlermiyim bilmiyorum. Dediğin gibi zaten son bölümlere doğru çok sıradanlaştırmışlardı onun rolünü. Ama şurası kesin, dizi benim için asla ilk bölümlerdeki gibi olamaz. Kendime izleyecek yeni bir dizi bile aramayı düşünüyorum.
Aradigin dizi bulundu! 10 sayfadir yazilip ciziliyo burda! Carsamba günleri Leyla ile Mecnun'u kacirma :D
Salih Edip
10.03.2011, 19:48
Aradigin dizi bulundu! 10 sayfadir yazilip ciziliyo burda! Carsamba günleri Leyla ile Mecnun'u kacirma :D
Aynen ya çarşamba gelse de yeni bölümü izlesek bir an önce :)
Hürgün Aygün
10.03.2011, 19:49
Hürgün heyecanın içine mıçtın :D
Hürgün benimkine de mıçtın :D
Ondan bu sayfaya girmek istemiyorum işte,sırf ne yazmış İlker bakayım dedim bakmaz olaydım :)
Ahaha tüh okumasaydınız abicim tüyo yazmıştım.:D:D:D
Bilsem yazmazdım valla bundan sonra yazmam.:D
Hüdai Pervaneli
10.03.2011, 19:57
Leyla ile mecnun varsa gerisi teferruattir
Leyla ile mecnun varsa gerisi teferruattir
Aynen :D .
Mehmet Ç.
10.03.2011, 20:42
Varlığının tiryakisi ,
Yokluğunun delisiyim...
Beni senden mahrum etme,
Gözlerinin hastasıyım...
Mükemmel bir bölümdü ilk bölümden sonra bir düşüş vardı son bölümde tavan yaptı dizi böyle devam eder inşallah :)
bende tam tersi yükseliysdeyken dün biraz durgun gecti diyorum :D
Taksiyi gömdüler'ya 4 kisi :D
Ismail Mecnun Leyla Babasi Aksakalli dede hepsi mükemmel :D
Kadinlar hakkindaki arastirma cok komikdi :D
dizi cekiminde baya laf attilar birilerine :rolleyes:
http://www.youtube.com/watch?v=L6qMLZFu3hY&feature=related
ISMAIL yeni fenomen olacak gibi :D
Mehmet Ç.
10.03.2011, 21:26
Suvivor Ünlüler - Ünsüzler basliyormus :D
Ünlüler bir ada'da. Digerleri bir ada'da.
Müthis isimler var Ünlüler'den. :D
O bir Efsane!! O bir fenomen!!!!!
NIHAT DOGAN
http://im.haberturk.com/galeri/2011/03/10/405874/8b8fd278da7b7e7570737204b2211285_k.jpg
asena
http://im.haberturk.com/galeri/2011/03/10/405874/2c69212a51af48b8abb13dc12458beb5_k.jpg
Pascal Nouma
http://im.haberturk.com/galeri/2011/03/10/405874/f3a6641649ac533bbe7ce5f2c239a63f_k.jpg
Ebru Destan
http://im.haberturk.com/galeri/2011/03/10/405874/bce8f83d06a8c44eb42dd509353e12c8_k.jpg
Fatih Özkan
10.03.2011, 21:27
Nouma da parayı futbolculuk dışında herşeyden kazandı...
Bi tombala çekti ki hayatı değişti :D
yorumsuz6117
10.03.2011, 21:36
"POLAT ALEMDAR ODUN GİBİ!.." CÜNEYT ARKIN, KURTLAR VADİSİ'NİN POLAT ALEMDAR'INI HEM ELEŞTİRDİ HEM DE TAVSİYELERDE BULUNDU!..
Malkoçoğlu, Battal Gazi, Kara Murat gibi canlandırdığı karakterlerle Türk sinemasının bir dönemine damga vuran Cüneyt Arkın, Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ını hem eleştirdi hem de tavsiyelerde bulundu. Arkın, Türk toplumunun sinemada bir kahramana ihtiyacı olduğunu belirterek "Çatık kaşla kahraman olunmaz. Adam 4 yıldır kaşlarını çatarak milyarlar kazandı. Vücudunu odun gibi kullanıyor, tavsiyem bir karate kursuna gitsin" dedi.
"BEN BİR KAHRAMANDIM"
Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Cüneyt Arkın, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, konu bugünkü Türk sinemasına gelince Cüneyt Arkın, sözünü esirgemedi. Türk sinemasına bugüne kadar 187 tane film kazandırdığını anlatan ünlü sanatçı, "Ben bir kahramandım ve insanların gönlünde hâlâ öyleyim" dedi. Günümüzde Türk sinemasının bir kahramanı bulunmadığını anlatan Arkın, Türk toplumunun sinemada bir kahramana ihtiyacı olduğunu, fakat zamane sanatçıları arasında bu özellikleri taşıyan bir karakterin bulunmadığını söyledi.
"VÜCUDUNU ODUN GİBİ KULLANIYOR"
Malkoçoğlu'nun hedefinde ise Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz vardı. Malkoçoğlu, Battal Gazi, Kara Murat karakterlerinin insanların hafızasında derin bir yer edindiğini anlatan Cüneyt Arkın, "Polat Alemdar... Adamın kaşları sürekli çatık. Çatık kaşla 4 yıldır milyarlar kazanıyor. Ayrıca vücudunu da odun gibi kullanıyor. Kendisine tavsiyem bir an önce bir karate kursuna yazılsın. Tekvando ya da eskrim de olabilir. O zaman mimiklerine daha iyi hükmedebilir" diye konuştu.
HT Magazin
Davsandan dayimi olur la! :D
Keramettin
10.03.2011, 22:52
Şu dizi artık iyice battı.Polat ihtiyarlık yapıyor,karılar kızlar oynuyor,eskimiş espiriler yapılıyor.Şu eski Kurtlar Vadisinin tekrarları daha heyecanlı yeni bölümlerinden.. :)
Hürgün Aygün
10.03.2011, 23:22
Off of eziyet bu vadi Gladio dönemini mumla arıyorum o dönem bile efsane olucak gözümde nerdeyse en azından olaylar çabuk gelişiyordu her bölüm olay oluyordu ajanlar,ihanet edenler var mı diye düşünüyorduk bu sezon boş bir dizi izliyoruz.
Çoğu bölümünü savundum ama bu akşamki bölüm harbi rezaletti
61trabzonomer
11.03.2011, 00:25
yaa leyla ile mecnunu izleyin gerisi hikaye :D :D
yorumsuz6117
11.03.2011, 02:18
Polat vazgeç şu tombik lafından artık neresi tombik lan. :D
Şu anda en beğendiğim dizi Behzat Ç.
yorumsuz6117
11.03.2011, 02:46
Vadi oyuncu kadrosu olarak çok üst seviyede ama senaryo kötü.
Salih Edip
11.03.2011, 09:16
bende tam tersi yükseliysdeyken dün biraz durgun gecti diyorum :D
Taksiyi gömdüler'ya 4 kisi :D
Ismail Mecnun Leyla Babasi Aksakalli dede hepsi mükemmel :D
Kadinlar hakkindaki arastirma cok komikdi :D
dizi cekiminde baya laf attilar birilerine :rolleyes:
http://www.youtube.com/watch?v=L6qMLZFu3hY&feature=related
ISMAIL yeni fenomen olacak gibi :D
Benim favorim arda :D tıs tıs tıs tıs...
Mecnunun hayal ettiği bi sahne vardı leylayla ardanın çocuğu tıs tıs tıs yapıyodu koptum orda :D
KV Pusu'ya daha önce Acı Hayat'ta oynayan iki oyuncu katıldı. Haşim Ağa yani Şahin Çelik. Acı Hayatta sakallı ve doğu şivesiyle konuşan "kötü" ama konuşmasıyla güldürüp izleyiciyi kendisine çeken bir karakterdi :) Ve bu bölümde gördüğüm İzzet'in eşi yani Ebru Kocaağa, Acı Hayatta zengin ailenin kızıydı :)
Zaza'nın acilen diziden çıkarılması lazım. Aynı zamanda Katırcı, İzzet, ve Hamit'in de. Zaza'nın sahneleri çok boş ve bir o kadar gereksiz. Ne gücü var şimdi Zaza'nın? Ne olduğu belli değil, hiç altını dolduramıyorlar.
Ah be Polat ne hallere düştün. Haşim Ağa mıdır nedir onun karşısında eğilip bükülüyorsun, ortamı dengelemek için zorla gülüyorsun falan bu ne ya :D Abdülhey sen yapıyorsun asıl? :D
jpzaVQoGzXw
Benim babam Türk Sinemasina yesilcami diken adamdir ççç:D
yorumsuz6117
13.03.2011, 04:26
Yahşi Cazibe'de Ejder karakteri Peker Pekmez'in çakması karısı Fahriye mi Fakriye midir nedir tam fiyasko.
Peker Açıkalın'ın, "Oynadığım karakterin etkisi bir süre sonra azaltıldı. Düşüncemi söyledim, bir şeyin değişmediğini görünce de ayrıldım. Her şey para değildir, para için ikinci rollerin adamı olmam, olursam kendime saygım kalmaz. Kimseyle kavgalı değilim." dediği söyleniyor. Bence böyle dediyse sonuna kadar haklı. Ziverbey ve sarı saçlı şarkıcı kadın gelince Peker Pekmez'in sahneleri çok azalmıştı. Dikkat ederseniz dizinin tanıtımlarında Kemal, Cazibe ve Peker Pekmez karakterleri önde duruyor. Bu kadar önemli bir rolü ve oyuncuyu göz ardı etmeleri büyük bir hata bence. Hele de Ziverbey'i ve o berbat sahnelere imza atan şarkıcıyı görünce Peker Açıkalın'ı haklı buluyorum. Güzel sahne yazılmıyordu, adam kırk takla atıyordu sahneyi kurtarmak için ama yetmiyordu.
yorumsuz6117
13.03.2011, 23:29
Ercü : Naptın görüştün mü Behzat'la
Memduh : Görüştüm müdürde yanımdaydı gerekli bütün açıklamaları yaptım
Ercü : İyi selam söyleseydin
Memduh : Söyledim zaten oda ebene selam söyledi :D
yorumsuz6117
13.03.2011, 23:33
Harun : İçek mi bugün
Hayalet : İçek kardeşim
Akbaba : Hee bi değişiklik şart dimi :D
yorumsuz6117
14.03.2011, 00:01
Behzat Ç süperdi Ercü yine kaçtı ama. :)
Dursun Kaplan
14.03.2011, 09:59
Bak ateş ediyorum kaçma diyip ellerini birbirine vurduğu sahne süperdi. :)
bahadır2561
14.03.2011, 10:43
Behzat, Vadi ve Leyla ile mecnun bu aralar izlediğim diziler. .
Trt'de olması bi handikap ama gitgide hayran kitlesi büyüyor
bahadır2561
14.03.2011, 10:44
http://www.youtube.com/watch?v=xFNWP2s-R_M
güzel yorumlamış
:D :D
Keramettin
14.03.2011, 15:43
Behzat Ç. kadar doğal bi dizi yok.Harika ya :D Hele ateş ettim lan sahnesi gerçekten mükemmeldi..
Memduh: Biz vatan için hem doğuda hem de Avrupa'da savaştık.
Behzat: II. Kosova Savaşı'na mı katıldın?
Behzat Ç. dün gayet güzeldi ama ne kadar zeki ve becerikli senaristler olursa olsun sonraki bölümlerde ne olacağını tahmin edebiliyoruz. Ercüment Eda'ya daha önce "Saygısızlık yapma." demişti. O son kurşun Eda'ya sıkılır. Beyefendi görünüşlü Selim'in içinden vahşi bir hayvan çıkar. Harun'un psikopatlıkta nereye varacağını tahmin edemiyorum.
Mustafa Yılmaz.20
14.03.2011, 17:26
Geçen hafta denk gelmiştim. Bi minibüsü mü ne itiyordu birkaç kişi. Sonrada değiştirmiştim. Herkes bu kadar beğendiğine göre birşey var demek ki. Bu hafta unutmazsam izlerim :)
Behzat Ç. İzlediğim tek dizi. Hatta yayınlandığı saatte evde olamadığım için tekrarını gece 2 ye kadar bekliyorum. Ertesi gün Tivibu'dan izlemeye bile sabredemiyorum.
Behzat amirim deli ama abisi Şevket ondan daha deli.
"La bebe mal mısın la" kalıbını kullanmalarını istiyorum. Sadece "la" demekle olmaz bu iş.
Mehmet Ç.
14.03.2011, 17:50
jpzaVQoGzXw
Benim babam Türk Sinemasina yesilcami diken adamdir ççç:D
Bunu basinda anlamamisdim..
sonra tv nin tam ortasina baktim..
yerlere yikildim ::D:D:D ççççççççç
yorumsuz6117
14.03.2011, 18:51
KVP 117. Bölüm Fragmanı V1
http://www.panadizi.com/dizi.php?rnd=176&catID=5&videoID=377
KVP 117. Bölüm Fragmanı V1
http://www.panadizi.com/dizi.php?rnd=176&catID=5&videoID=377
Teşekkürler link için.Çanakkale şehitlerimizle ilgili çok güzel olmuş.
Mehmet Ç.
14.03.2011, 19:45
hnErjtbNDmo
Reyting kurbani olmasin sakin dizi?!? :D
Mehmet Ç.
14.03.2011, 19:56
Dizi deki Ferdi Tayfur sarkisini dinlerken, birde Ferdi Tayfur'dan dinlim dedim,
K0GBcLScW7U
baya güzelmis çççççç
Bunu basinda anlamamisdim..
sonra tv nin tam ortasina baktim..
yerlere yikildim ::D:D:D ççççççççç
Bende internetten tekrarini izlerken farkettim. O surati görünce yapistim klavyeye :D
Hürgün Aygün
14.03.2011, 22:03
Ercü : Naptın görüştün mü Behzat'la
Memduh : Görüştüm müdürde yanımdaydı gerekli bütün açıklamaları yaptım
Ercü : İyi selam söyleseydin
Memduh : Söyledim zaten oda ebene selam söyledi :D
İyiyimiş bu.:D
Mert Oğuzlu61
15.03.2011, 00:11
ezel de duygusal anlar :)
TRT dizileri çok iyi,Sende Gitme izliyorum,güzel bir dizi .
Hüdai Pervaneli
15.03.2011, 01:04
TRT dizileri çok iyi,Sende Gitme izliyorum,güzel bir dizi .
Dizi konusunda Harika isler yapiyolar
Sadece dizi konusunda iyiler malesef.
yorumsuz6117
15.03.2011, 01:54
http://www.startv.com.tr/webtv/harun-sorguda-behzat-cnin-taktigini-deniyor-2618.html?WebTVKategoriID=50 :D
Ezel dibe doğru inmeye devam ediyor.
Reyting sisteminden ciktilari icin reytingden cok kaliteye odaklanmaya basadilar. Böylede olunca seyir sevki yüksek diziler cikiyo ortaya.
yorumsuz6117
15.03.2011, 17:13
KVP 117. BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR
Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 117. bölümü, 17 Mart Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.
Haşim Ağa’nın oğlunu kaçıran Ersoy ne yapacak? Baba Memduh, Polat ve Haşim Ağa’nın yanına eli boş gidince ne olacak?
Haşim Ağa ve Baba Memduh arasındaki kan davasını bitirmeye çalışan Polat Alemdar, Ersoy’un Haşim Ağa’nın oğlunu kaçırması üzerine nasıl bir yol izleyecek? Haşim Ağa’yı ikna etmeyi başarabilecek mi? Oğlu gelene kadar Memduh Ağa’yı alıkoyan Haşim Ağa, ona ne yapacak?
Polat Alemdar, Ersoy’u yakalamak ve Haşim Ağa’nın oğlunu kurtarmak için nasıl bir plan yapacak? Ersoy, hapisten nasıl çıkacak? Çıktığında onu bekleyen büyük sürpriz ne olacak?
Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan ve aksiyon dolu 117. bölümü, 17 Mart akşamında ATV ekranlarında olacak…
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/117_2.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/117_3.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/117_4.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/117_5.jpg
Hürgün Aygün
15.03.2011, 17:25
Bir daha tüyo okursam ne olayım tüm bölüm boyunca sonu bilmek hiç heyecan vermiyor maalesef.:D
yorumsuz6117
15.03.2011, 17:44
Kerpeten Ali'nin evlenme teklifi güzelmiş. :D
yorumsuz6117
15.03.2011, 18:05
KVP 117. Bölüm Fragman V2
http://www.panadizi.com/dizi.php?rnd=176&catID=5&videoID=378
Cine5'te su an Trabzon belgeseli var. Kacirmayinn! :)
Edit: Ben bu yaziyi yazdiktan iki dakika sonra bitti :D:D
Keramettin
15.03.2011, 18:36
Polata bak.Çocuklarla uğraşıyor..
yorumsuz6117
16.03.2011, 02:46
Bazen üzülüyorum şu Ali Kaptana. :)
yorumsuz6117
16.03.2011, 17:20
Behzat Ç 25. Bölüm Fragmanı
http://www.youtube.com/user/ezel#p/u/0/A4ipBIZIB8k
Ezel yeni bölüm fragmanı.
Vay be sahneye bak. Bu bölüm de güzel olmazsa Ezel sezon sonunu görmeden erken final yapabilir benden demesi :)
1 aydır KVP izlemiyorum. Çok mutluyum.:D
Vay be sahneye bak. Bu bölüm de güzel olmazsa Ezel sezon sonunu görmeden erken final yapabilir benden demesi :)
fragmani cok kotu etkileyici, bu bolumun kotu olmasi mumkun degil gibi :)
Hürgün Aygün
16.03.2011, 20:05
Ovvv müthiş bölüm geliyo gerçekten fragmana bakarsak.
apachi61
16.03.2011, 20:17
Bu akşam Trt 1 de 22:10 da Leyla ile Mecnun Var izlemeyenlere tavsiyemdir : ) izleyen bir pişman izlemeyen bin pişman :D
Emirhan Makul
16.03.2011, 20:29
Behzat Ç. nin son bölümünü ancak bugün izleyebildim :) Çok güzel bölüm olmuş özellikle üniversiteden malum kişileri alma sahnesine bittim :D çok güzel o sahne. Çok güzel gidiyor dizi fazla meşhur olmasınada gerek yok böyle güzel.
Hüdai Pervaneli
16.03.2011, 20:29
Leyle ile Mecnun dizisini ilk kubilaydan duydum Nazaman izlesem duysam ismini filmin aklima gelir kubilay
Mehmet Ç.
16.03.2011, 20:47
1 aydır KVP izlemiyorum. Çok mutluyum.:D
ben 3 ay oldu :D
mutluluk yüzümden okunuyor artik :D
2 ay daha izlemezsen anlarsin :D
Not:
Leyla ile Mecnun var. Kacirmayin :D
o saate kadar az kitap acayim ben :D
Alihan Ertürk
16.03.2011, 20:56
Leyla ile Mecnun kaçmaz bu akşam. Maç yerine onu izleyeceğim.:D
Kurtlar Vadisi (ilk fragman) ve Ezel fragmanlari hosuma gitti. Ezeli izlemek zaten sart oldu. Kurtlar Vadisi eziyetini sirf o Canakkale sahneleri icin cekecegim.
Mehmet Ç.
16.03.2011, 23:08
Kücük Arda :)
İlker Akçay
16.03.2011, 23:12
Mecnun Ç.'den sonraki bippp süperdi :D:D
Mehmet Ç.
16.03.2011, 23:20
Mecnun Ç.'den sonraki bippp süperdi :D:D
Evet iyi. Biiipp lediler :)
Mecnun c
Kücük arda
Kiz katalogu
Super marketde veresiye
Almanyali kiz
Güzel basladi :)
Su cafenin önünden gecme sahnelerine bittim ya neydi o ççç
Emirhan Makul
16.03.2011, 23:41
o değilde göz torbaları olmasına rağmen leyla güzel kız sanırım.
İlker Akçay
16.03.2011, 23:53
Fırın sahnesi ççç
Dizide akil almaz isler dönüyo su an :D :D
İlker Akçay
17.03.2011, 00:17
Harika bir bölümdü ama keşke böyle bitmeseydi...
Mehmet Ç.
17.03.2011, 00:19
Galiba mi ? Galiba!!!
Yapma ya :) leyla dan güzeli samda kayisi :)
Edit: galiba da degil sanirim yazmissin :) olmadi bu :D
Hüdai Pervaneli
17.03.2011, 00:35
Haci guzelden anlayan bari sen yapma
Leyla güzel ama Aysenin eline su dökemez :p
yorumsuz6117
17.03.2011, 03:57
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/195931_202234593137268_149823625045032_686590_7506 905_n.jpg
Travelair
17.03.2011, 09:39
Muhteşem Yüzyıl ismi dizi için ağır kaçıyor. Çünkü bütçe olanaklarıyla olay ancak cariyeler ve entrikaları etrafında dönüyor. Derinlik yok. Osmanlı ağırlığı yok. Padişah kadın düşkünü olarak gösteriliyor. Başka işi yokmuş gibi. Hürrem Sultan'ın kaçırılışı ve devşirme Pargalı İbrahim Paşa'nın ailelerinden koparılışı sahneleri sanki Osmanlı yapmış gibi algılanıyor halbuki birisi Tatar akıncılar diğeri korsanlar tarafından. Dışarıya pazarlanacakmış onlara Osmanlı'yı böyle mi tanıtacağız? Ayrıca son bölümdeki savaş dövüş sahneleri film tekniği de National Geographic belgesel tekniği gözümden kaçmadı. Herhalde onlardan yardım aldılar
Mustafa Yılmaz.20
17.03.2011, 10:05
Leyla ile Mecnun'u bu hafta izleyecektim ama çok kötü zamana denk geldi. Real - Lyon maçı ağır bastı benim için :)
Alihan Ertürk
17.03.2011, 18:37
Leyla ile Mecnun'un tekrarı hangi gün oluyordu?
Emirhan Makul
17.03.2011, 18:52
Galiba mi ? Galiba!!!
Yapma ya :) leyla dan güzeli samda kayisi :)
Edit: galiba da degil sanirim yazmissin :) olmadi bu :D
Haci guzelden anlayan bari sen yapma
Çirkin demedik ki ya :D güzel dedik işte :) ama göz torbaları olmamış onu dizi çekim sürelerinin uzunluğuna bağlıyorum.
Hüdai Pervaneli
17.03.2011, 19:13
Çirkin demedik ki ya :D güzel dedik işte :) ama göz torbaları olmamış onu dizi çekim sürelerinin uzunluğuna bağlıyorum.
Ya birak haci :) olsun o kadar da
ihsan candas
17.03.2011, 19:30
şu dönem "haven" isimli bir dizi izliyorum.farklı bir doku ve tam bir stephen king uyarlaması http://www.imdb.com/title/tt1519931/
Mehmet Ç.
17.03.2011, 19:41
Sevgilim leyla olsun, torba degil cuval olsa fark etmez :)
Dün dizi güzeldi... O saatde cok gülünmüyor malesef :( yok uyuyoruz ediyoruz sesi kismak zorunda kaliyoruz :)
Eger trt de olmasaydi, mesela atv'de olsaydi, medya öve öve bitiremezdi
EmreYavuz61
17.03.2011, 19:44
Darker Than Black adında bir animeye başladım...Güzel bir dizi....Konusu ilgi çekici...
Eger trt de olmasaydi, mesela atv'de olsaydi, medya öve öve bitiremezdi
Bu tamamen reytingle alakali. Trt reyting sisteminden cikmasaydi bugün dizinin adi daha cok duyulurdu. Ama böylesi dizinin devami ve kalitesi icin cok iyi oldu. Yoksa dizinin büyüsü ücüncü bölümden sonra bozulurdu.
Keramettin
17.03.2011, 22:19
Bu tamamen reytingle alakali. Trt reyting sisteminden cikmasaydi bugün dizinin adi daha cok duyulurdu. Ama böylesi dizinin devami ve kalitesi icin cok iyi oldu. Yoksa dizinin büyüsü ücüncü bölümden sonra bozulurdu.
Yahşi Cazibeyi örnek verebilirmiyiz ?
Bir de Polat'a derdiniz mermi yedi hemen kalkıyor bıçak yedi hemen kalkıyor diye gördünüz heralde kafaya kalaşnikof mermisi yiyen 2 günde kalkıyor bu dizi gerçekten gerçekçi :D
Yahşi Cazibeyi örnek verebilirmiyiz ?
Evet aynen öyle. Bikac bölüm dillerden düsmedi. Hatta rakip kanallar bile dizi oyuncularini talk showlarina cagirdi o derece reklam yaptilar yani. Simdi görüyoruz ne halde olduklarini.
Keramettin
17.03.2011, 23:06
Vay Mematim benim.Tombalacı stayla :D
Vayy Tombalacı Vol.2
Yine de Ersoy'un öleceğini sanmıyorum.. :)
İzlerken fanatik Kvpci olarak babama dedim ki : "Baba , tombalacıyı da kumar masasına bağlamamış mıydı bunlar ? " :D Evet dedi babam da :)
Vay be Çakırlı zamanlar geldi aklıma ...
Mert Oğuzlu61
17.03.2011, 23:36
ersoy un sonu tombalacı gibi olmaz, öleceğini sanmıyorum :) o sahnede mafya vadisi aklıma geldi, ey gidi :(
mehmet83
17.03.2011, 23:46
Leyla ile Mecnun'u buradaki arkadaslardan duydum ve bir bakim dedim. Ilk bolumunu izledim ve izleyis o izleyis. 1 gecede 5 bolumu izledim. Gercekten cok guzel bir dizi. Insallah bozmdan boyle devam ederler.
yorumsuz6117
18.03.2011, 00:41
Bölümü beğendim Hayat , Kadar , Zaza sahnelerine rağmen. Çanakkale sahnesi çok güzeldi. Gökhan Kırdar her zaman olduğu gibi çok güzel yorumlamış Çanakkale türküsünü.
Ersoy ölmez bence birkaç bölüm sakat gezer sonra kalkar ayağa daha konsey kuracak. :)
'' Terör İti '' :)
Memduh agada gidici galiba.
yorumsuz6117
18.03.2011, 00:52
Ersoy'u Lale Zara kurtarabilir. Pusat Fırat'a birşeyler söylediyse annesine yetiştirmiştir hemen. Lale Zara adamları ile birlikte gelir Ersoy'u alır gider Memati tek başına birşey yapamaz. Aynı şey Yaşar Ağa içinde geçerli.
Ya da Pusat Ersoy'un adamlarını takip ediyordu Pusat'ı yakalarlar Ersoy'u kurtarabilirler bu şekilde.
Travelair
18.03.2011, 08:47
Ersoy ölecek! O kadar! :)
Yine son derece vasat bir bölüm oldu. Polat şu ekibini yenile artık, birkaç yeni adam al bir şeyler yap. Zaten Memati bildiğin kıt beyinli. Abdülhey karakterinin içini iyice boşalttılar zaten ne yaptığı belli değil. Cahit desen, onun da pek zeki olduğu söylenemez. Her operasyonda aynı arabalar, aynı kıyafetler takım elbise kundura. Ersoy'u takip ediyorlar aynı kabak gibi. Tamam biraz açıkta olmaları operasyonun bir parçasıydı ama yani her operasyonda böyle. Bir yere gidecekler mekanın ön kapısına arabanın içinden ateş ederek dalıyorlar mesela. Ya bir kılık değiştirin, veya yeni bir adam alın da düşmanlarınız tanımasın. İyi ki Güllü Erhan'ı operasyonlara katmıyorlar. Bir de Polat'ın lafını dinleyen bir kişi yok ekibinde. Kimse sallamıyor adamı. Zaten çoğu operasyon bu yüzden başarısız oluyor. Kırk yıllık Polat aşiretler arasındaki kavgayı bilmiyor, geçen bölüm söylemeyi unuttum. Aramızda husumet var denilince, "haa öyle mi?" diyor. Yuh yani. Zaza'nın acil diziden çıkması lazım. Güç dengesi içinde zerre yeri yok. Bomboş bir karakter oldu çıktı. Sahneleri uzun ve inanılmaz sıkıcı. Hele Ömer Baba ile karşılıklı sahneleri vardı, iki üç kere tekrar izlesen insanı çıldırtır yemin ediyorum.
Çanakkale sahnesi bölümün tek iyi yönüydü. Tam bir saygı duruşu oldu, tebrik etmek lazım. Polat ile İhtiyarların Başkanının buluşması fon olarak kaldı bütün ağırlığı mekana verdiler. Bir bölüm içinde o kadar zamanı Çanakkale'ye ayırmak da mesele.
apachi61
18.03.2011, 13:55
İzlerken fanatik Kvpci olarak babama dedim ki : "Baba , tombalacıyı da kumar masasına bağlamamış mıydı bunlar ? " :D Evet dedi babam da :)
Vay be Çakırlı zamanlar geldi aklıma ...
Düşen reyntingleri toparlama peşinde KVP bir dizinin bu kadar uzatılmasına karşıyım ne bu ya manas destanı gibi bırak tadında yok illa uzatacaklar kaç sene oldu be yuh diyorum başka da birşey demiyorum YUHHH :D
Alihan Ertürk
18.03.2011, 14:32
Memati fanteziye kaçar, Ersoy'u öyle kolay kolay öldürmez.
Tabi bu sırada Ersoy'un adamları kalabalık şekilde gelir, Memati'yi yaralar babalarını alır ve giderler.
Memati 3-4 bölüm hastanede yatar.
Sonra iyileşir intikam peşine düşer.
...
:D
Ömür Karadeniz
18.03.2011, 15:19
Leyla ile Mecnun'u buradaki arkadaslardan duydum ve bir bakim dedim. Ilk bolumunu izledim ve izleyis o izleyis. 1 gecede 5 bolumu izledim. Gercekten cok guzel bir dizi. Insallah bozmdan boyle devam ederler.
Patladı gitti diyorsun yani:D
yorumsuz6117
19.03.2011, 02:00
Tolga Çevik bugün yardırdı yine. çççççç
mehmet83
19.03.2011, 07:28
Patladı gitti diyorsun yani:D
sorma:D Dizi sadece Leyla icin bile izlenir valla. Ayri bir havasi var. Neyse Mehmet Said beni sislemeden ben yavasca uzayayim.:D
Travelair
19.03.2011, 11:32
Kurtlar Vadisi az bütçeyle çok prim yapıyor. Seyirciye saygısından biraz daha pahalı işlere girmeliler
yorumsuz6117
19.03.2011, 15:16
Kurtlar Vadisi az bütçeyle çok prim yapıyor. Seyirciye saygısından biraz daha pahalı işlere girmeliler
Filistin filminin bütçesinden haberiniz yok galiba :)
Ayıca zarar etmişler filmden 2 Milyon izlenmesine rağmen.
Murat Erdem
19.03.2011, 17:34
N'oldu ya ? Koyu Bilal diziden çıktı mı yoksa geçici bir durum mu ? Lala Müfük'ün dile gelmesi süpriz oldu.
Eko'nun Lala'nın dili çözülünce verdiği tepki yardı beni... "Allah diye kükreyen aslan gibi"
İskender66
19.03.2011, 17:36
Bilal inşallah çıkmaz. Nede olsa dizi icabıda olsa Yozgatlı hemşerim benim. :) Acaba dizi son mu olacak? Çünkü Cevahir mutlu sona ulaşıyor gibi. Bilal de gitti gibi. Ama yinede belli olmaz. Cevahir büyük ihtimal evlenemez bir aksilik çıkacak gibime geliyor.
ApoCaN28
19.03.2011, 18:42
Filistin filminin bütçesinden haberiniz yok galiba :)
Ayıca zarar etmişler filmden 2 Milyon izlenmesine rağmen.
Tekrar çekilen sahneler falan derken , bayağı bir bütçe harcamışlardır .
Zarar etmeleri normal .
yorumsuz6117
19.03.2011, 18:44
'Kurtlar Vadisi Filistin' filminin zarar ettiğini açıklayan Necati Şaşmaz iddialara sert cevap verdi...
Birçok insan filmlerden nemalandığımızı söyledi. Allah’a şükrediyorum ki zarar ettik. Bu zararla söylentilerin önüne geçtik. Söylentileri çıkaranlara ’Utanın’ diyorum
Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, İsrail’in büyük tepkisini çeken "Kurtlar Vadisi Filistin" filminin zarar ettiğini açıkladı.
28 Ocak’ta 360 kopyayla seyirciyle buluşan film, 7 haftada toplam 2 milyon 11 bin 38 kişilik gişe ve 17 milyon 189 bin 286 TL hasılat elde etmişti. Filme 10 milyon dolar harcadıklarını, hasılattan paylarına düşen paranın da maliyeti karşılamadığını belirten Şaşmaz, "Bu filmden ne kadar kazanacaksınız?" diye soran yabancı basına da göndermede bulundu. Filmin maliyetinin karşılanması için en az 3 milyon seyircinin izlemesinin gerekli olduğunu vurgulayan Şaşmaz, yine de projeyi hayata geçirdikleri için çok mutlu olduklarını belirterek şöyle konuştu:
’Mazlumun yanındayız’
"Biz mazlumun yanında olduğumuzu gösteren bir ekibiz... Bunu Kurtlar Vadisi Irak’ta da gösterdik. Ancak birçok insan buralardan nemalandığımızı söyledi. Ama bir taraftan da Allah’a şükrediyorum ki zarar ettik... Bu zararla söylenenlerin önüne geçtiğimizi düşünüyorum. Bu söylentileri çıkaranlara da ‘Utanın’ diyorum."
"Kurtlar Vadisi Pusu" dizisini önceki gün Van’da hayranlarıyla beraber izleyen Şaşmaz, aile dostu olduğunu söylediği işadamı Şaban Gültepe’nin evinde kaldı. Şaşmaz, "Bir aile dostumu ziyaret etmek amacıyla buradayım. Van’ı da uzun zamandan bu yana görmediğim için çok da özlemiştim. Çanakkale’deki çekimlerin ardından ekipten birkaç arkadaşla Van’a geldik. Van bildiğim bir yer, sevdiğim bir şehir. Tarihi güzelliklerini, kedisini ve güler yüzlü insanlarını çok seviyorum" dedi.
medyafaresi
Leyla ile Mecnun'un senaristi Trabzonlu diyolar. Dogruluk payi varmidir sizce? :D
Onur Şeref
19.03.2011, 22:04
İzmir Çetesi ve Kadir İnanır der geçerim...
Alihan Ertürk
19.03.2011, 22:14
İzmir Çetesi ve Kadir İnanır der geçerim...
Ne diyorsun.:D Unuttum diziyi iyi mi.:o
Leyla ile Mecnun'un son bölümünü izliyordum netten, İzmir Çetesi'ni unuttum.
http://img847.imageshack.us/img847/2610/adszti.png
http://img703.imageshack.us/img703/8519/adszug.png
Son zamanlarda hastası olduğum iki dizi.
Neyse İzmir Çetesi'ni de netten izleyeceğiz o zaman.:)
Yetenek Sizsinizde folklor grubu icin SMS attim. Sizde yollayin katkimiz olsun usaklara. :)
yorumsuz6117
20.03.2011, 00:21
Ulan Acun reyting için yine böldün programı aynı şeyi 50 Cent'te de yapmıştın. :)
Leyla ile Mecnun'un senaristi Trabzonlu diyolar. Dogruluk payi varmidir sizce? :D
http://twitter.com/burakaksak twitter hesabı
http://www.sinematurk.com/kisi/33973/Burak-Aksak
Biyografi
Trabzon ibaresi geçmiyor :)
http://twitter.com/burakaksak twitter hesabı
http://www.sinematurk.com/kisi/33973/Burak-Aksak
Biyografi
Trabzon ibaresi geçmiyor :)
Bunu diyen arkadasa Trabzonlu degilmis dedim.
Galiba yönetmeniydi dedi bana.
Baktim yönetmeni Izmitliymis.
Devamini sormadim. Sabaha kadar sorsam görüntü yönetmenine kadar inerdi herhalde. :)
Gökhan KAN
20.03.2011, 16:20
Dün akşamki Yahşi cazibe neymiş öyle ya.. Bence ilk bölümden sonra en güzel bölüm olmuş..
Sefa Doganay Arefi yerle bir etti :) Bise yapmasin bu Aref habu usaga?? :D
yorumsuz6117
21.03.2011, 13:25
Ersoy ölmüyor yüzü gözü biraz dağılıyor ama ölmüyor.
Alihan Ertürk
21.03.2011, 21:10
g3o5TwQr0b8
İsmail abi ççç
-Nasıl olsa kızı verince tanışıcaz.:D
yorumsuz6117
21.03.2011, 21:30
KVP 118. Bölüm Fragmanı V1
http://www.panadizi.com/dizi.php?rnd=176&catID=5&videoID=383
Alihan Ertürk
21.03.2011, 21:36
Neden öyle atarlı konuştu Polat Reyiz?
Neden öyle atarlı konuştu Polat Reyiz?
Lafini dinleyen yokki herkes kendi aleminde. Napsin adam? :D
Keramettin
22.03.2011, 14:21
Yine son derece vasat bir bölüm oldu. Polat şu ekibini yenile artık, birkaç yeni adam al bir şeyler yap. Zaten Memati bildiğin kıt beyinli. Abdülhey karakterinin içini iyice boşalttılar zaten ne yaptığı belli değil. Cahit desen, onun da pek zeki olduğu söylenemez. Her operasyonda aynı arabalar, aynı kıyafetler takım elbise kundura. Ersoy'u takip ediyorlar aynı kabak gibi. Tamam biraz açıkta olmaları operasyonun bir parçasıydı ama yani her operasyonda böyle. Bir yere gidecekler mekanın ön kapısına arabanın içinden ateş ederek dalıyorlar mesela. Ya bir kılık değiştirin, veya yeni bir adam alın da düşmanlarınız tanımasın. İyi ki Güllü Erhan'ı operasyonlara katmıyorlar. Bir de Polat'ın lafını dinleyen bir kişi yok ekibinde. Kimse sallamıyor adamı. Zaten çoğu operasyon bu yüzden başarısız oluyor. Kırk yıllık Polat aşiretler arasındaki kavgayı bilmiyor, geçen bölüm söylemeyi unuttum. Aramızda husumet var denilince, "haa öyle mi?" diyor. Yuh yani. Zaza'nın acil diziden çıkması lazım. Güç dengesi içinde zerre yeri yok. Bomboş bir karakter oldu çıktı. Sahneleri uzun ve inanılmaz sıkıcı. Hele Ömer Baba ile karşılıklı sahneleri vardı, iki üç kere tekrar izlesen insanı çıldırtır yemin ediyorum.
Çanakkale sahnesi bölümün tek iyi yönüydü. Tam bir saygı duruşu oldu, tebrik etmek lazım. Polat ile İhtiyarların Başkanının buluşması fon olarak kaldı bütün ağırlığı mekana verdiler. Bir bölüm içinde o kadar zamanı Çanakkale'ye ayırmak da mesele.
Pana Filmde mi burayı takip ediyor :) Acaba yenilicek mi yoksa tek mi takılcak ?
Lafini dinleyen yokki herkes kendi aleminde. Napsin adam? :D
:D Aynen..Memati bence kaçırdı elinden Ersoyu..
yorumsuz6117
22.03.2011, 17:18
Ersoy kesin olarak kurtuluyor. :)
ceyhun inanir
22.03.2011, 17:26
türk dizileri neden bu kadar uzun sürüyor?!
Pana Filmde mi burayı takip ediyor :) Acaba yenilicek mi yoksa tek mi takılcak ?
Onu bilmem de bu Ezel senaristleri kesinlikle Ekşi Sözlük'ü takip ediyor. Orada Cengiz ve Eyşan'a verilen lüks evde tüplü televizyon olmasıyla dalga geçiliyordu. Bu bölümde bir sahnede Eyşan, "Ne yapıcam tüplü televizyon mu izleyecem" gibi bir şey dedi. Bu arada bu bölümde o efsane fragmana rağmen güzel değildi. Olaylar yavaş ilerliyor hiç doyurucu değil bölümler. Hele flashbackler olmasa ne olacak bilemiyorum.
Polat bu kararı cidden uygulayacaksa tebrik ederim valla :)
yorumsuz6117
22.03.2011, 17:31
Kurtlar Vadisi Pusu 118. Bölüm Özeti Ve Fotoğraflar
Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 118. bölümü, 24 Mart Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.
Ersoy’u alan Memati’nin planı ne olacak? Memati, Ersoy’dan intikamını nasıl alacak? Memati’nin Ersoy’u aldığını öğrenen Polat Alemdar ne yapacak? Polat, Haşim Ağa’nın oğluna zamanında ulaşmayı başarabilecek mi? Vakit dolduğunda hâlâ oğlundan haber alamamış olan Haşim Ağa, Memduh Baba’ya ne yapacak?
Polat Alemdar ve ekibi dağılıyor mu?
Polat Alemdar, Memati ve Abdülhey’le neden yollarını ayırma kararı alacak? Bu karara Memati ve Abdülhey ne tepki verecek? Bundan sonra neler olacak? Memati ve Abdülhey, kimden yardım isteyecek? Kararından vazgeçmeye niyeti olmayan Polat Alemdar, şimdi ne yapacak?
Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan ve aksiyon dolu 118. bölümü, 24 Mart akşamında ATV ekranlarında olacak…
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/118_4.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/118_1.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/118_3.jpg
http://www.trt.net.tr/medya1/resim/2011/02/21/e4ee3857-8db0-4184-989d-db15667e1090-galeri.jpg
http://www.trt.net.tr/medya1/resim/2011/02/21/9dfb1d67-31a8-45c7-9eeb-90ce0132185b-galeri.jpg
İnşallah bozmazlar Leyla ile Mecnun son yıllardaki en iyi komedi dizisi.
Hala izlemeyenler eski bölümlerini mutlaka izlesin.
http://www.trt.net.tr/medya1/resim/2011/02/21/fe1509ad-62c2-46fc-8848-7ea18fb13379-galeri.jpg
Bomba gibi bir bölüm bizleri bekliyor :D
7. Bölüm fragmani:
nDjszaNEaHE
Leyla ile Mecnun'un tekrarı nezaman ?
Ümit Küçük
22.03.2011, 18:49
Leyla ile Mecnun'un tekrarı nezaman ?
aynı gece saat 3 den sonra....birde hafta içleri çarşamba günü ana haberden önce önceki hafta tekrarını veriyor
yorumsuz6117
22.03.2011, 20:49
KVP 118. Bölüm Fragmanı V2
http://www.panadizi.com/dizi.php?rnd=176&catID=5&videoID=384
Pissshopattt yakiyo adami resmen laa :D:D
Murat KARAKURT
22.03.2011, 22:50
Bomba gibi bir bölüm bizleri bekliyor :D
7. Bölüm fragmani:
nDjszaNEaHE
Dedeee, korkut masalı anlatayım mı?çççççç
Akif Gür
22.03.2011, 22:57
KVP 118. Bölüm Fragmanı V2
http://www.panadizi.com/dizi.php?rnd=176&catID=5&videoID=384
polat'ın o konuşması memati ile abdülhey'in barışması için yapılan bi hamle bence...
ulubey'in yakıldığı sahne ise harika olacak gibi...ama bi şekilde ordan canlı çıkmayı başarıcak..
yorumsuz6117
23.03.2011, 17:26
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/199231_10150437401915455_10150123495945455_1769573 7_5748121_n.jpg
22:10'da Leyla ile Mecnun var.izlemek isteyenlere..
Mehmet Ç.
23.03.2011, 22:04
geri sayim basladi :D
yorumsuz6117
23.03.2011, 22:13
Behzat Ç 26. Bölüm Fragmanı
Mert Oğuzlu61
23.03.2011, 22:14
sakarya fırat müthiş, gerçekten müthiş.. son bölüm her zamanki gibi harikaydı !
Izleyemedim ya. Hocaya noldu??
Mert Oğuzlu61
23.03.2011, 22:22
Izleyemedim ya. Hocaya noldu??
son kısım harikaydı, kulaksız miro artık gerçekten kulaksız !
osman ve hoca sürüne sürüne düşe kalka ülkeye girdiler, dağın başında hoca pes etti osmanla girdiler güvenli bir yere. orada temas kurdular telsizle yardım istedi osman, miro ve adamlarıda peşlerinde tabi. yardım sonunda geldi, helikopter bunların olduğu yere indi, hocayı aldılar askerler hemen atladı helikoptere ama osman tam binecekken aldı dürbünlüyü miro nun sol kulağını o mesafeden uçurdu :) keşke öldürseydi.
helikopter havalandı işte çeliktepeye doğru yola çıktı, orada bitti. ama fragmanı gösterdiler, hoca galiba ölüyor yetiştiremeyecekler :(
Mutlaka izliycem bu aksam. Tesekkürler.
Mehmet Ç.
23.03.2011, 22:27
Ismail 4-ever :D
"Gel dediler, olmayan paralari koru dediler"
İlker Akçay
23.03.2011, 22:51
Yeni Bölüm başladı :) Leyla'dayız :)
Arda muhteşem :)
Mehmet Ç.
23.03.2011, 22:56
Arda kafayi yedi ççç
Bölüm bomba gibi basladi :D
Nüfus cok kalabalikmis ççç ççç
İlker Akçay
23.03.2011, 23:50
Arda'nın rüyası ççç
İsmail,eter'i içti ohaaa :D:D ççç
Hüdai Pervaneli
24.03.2011, 00:37
Harika bir bölüm izledim
Leyla Ile mecnun varsa gerisi bosdur
Abdülkadir Kılıç
24.03.2011, 00:49
Reklamdan sonrasını kaçırdım. Nereden izleyebilirim acaba?
İzlediğim en kötü Leyla ile Mecnun'du ama yinede hiç sıkılmadan izledim. Eter'i içtiği sahnede koptum =))))
muharrematasoy
24.03.2011, 02:04
ne kadar saçma sapan bir dizidir bu? çapulcu teröristleri sempatik ve güçlü gösteriyorlar böyle şeyler nasıl yayınlanır?
Mert Oğuzlu61
24.03.2011, 02:33
ne kadar saçma sapan bir dizidir bu? çapulcu teröristleri sempatik ve güçlü gösteriyorlar böyle şeyler nasıl yayınlanır?
yanlış diziyi izlemiş olmayasın, ben sakarya fırattan bahsediyorum samanyolundaki tek türkiye vs.. değil ?
osman sınav ın başarılı yapıtlarından birisi sakarya fırat, gerçekler anlatılıyor orada ama teröristlerin sempatik hele hele güçlü gösterilmesi ? ben böyle birşeye şahit olmadım, hangi bölümü izleyerek bu kanıya vardın merak ettim doğrusu ? çeliktepe kan kusturuyor teröristlere, keşke bütün karakollar öyle olsa ! keşke gerçektede osman gibi askerlerimiz olsa.
yani şu diziyede saçma sapan diyen birini gördüm ya pes doğrusu !
''Öyle Bir Geçer Zaman ki'' dizisini beğenerek izliyorum. Fakat baştan sona dikkatlice izlediğimde ruhum daralıyor arkadaş.
Mehmet Ç.
24.03.2011, 08:37
"Leyla ile Mecnun" dün en iyi bölümerinden birini yayinladi.
Cok güzeldi.
Muhtesem Yüzyil'a göndermeleri devam ediyor :)
Güzel basladi yüksele yüksele bomba gibi bitti.
Leyla'ya az süre vermisler :S
Ismail müthis :D Her sahnesi komik, ama Eter sahnesinde basdan sona kadar gülme krizine soktu beni ççç
Ismail, "ahh kolum cikti"
Doktor " bakim"
Ismail "nereye bakiyon? Sen cikirigci misin? Ayiliyo sen bakiyon, bayiliyo sen bakiyon! Burde tek Doltor sen misin!!?"
ççç kolu ciktikdan sonra birde tekerlekli sandalyede gezmeye basladi ççç
Ertan 51
24.03.2011, 09:43
polat'ın o konuşması memati ile abdülhey'in barışması için yapılan bi hamle bence...
ulubey'in yakıldığı sahne ise harika olacak gibi...ama bi şekilde ordan canlı çıkmayı başarıcak..
Ersoysuz çocuğun yerini söylesin Baba Memduh kurtulsun sonra isterse kendisi de kurtulsun,ben başka bişi istemiyorum:D
Murat KARAKURT
24.03.2011, 09:49
Leyla ile Mecnun harikaydı..
Mecnun Arda'ya ''abini örnek al, üç senedir aynı dersi alıyorum''
fragmanın altına da yazmıştım
dede Mecnun a '' dedeeee, korkut masalı anlatayım mı'' :)
Mehmet söylemiş zatenİsmail müthişti yine
hele son kapıyı açmak için Mecnun Leyla nın rüyasına Yavuz'u sokuyor ki ççç
Mustafa Yılmaz.20
24.03.2011, 10:13
Dün ilk defa izledim Leyla ile Mecnun'u.. Gerçekten dediğiniz kadar varmış.
Çok güzel sahneleri vardı ama ben özellikle doktorun; "Öpmeyle uyansa biz öperdik" demesinde koptum ççç
Salih Edip
24.03.2011, 10:53
Bölümün başında bittim ben Mecnunun Leylanın başında oynadığı sahnede ççç
gerisini hatırlamıyorum :D
Abdülkadir Kılıç
24.03.2011, 11:38
Dün ilk defa izledim Leyla ile Mecnun'u.. Gerçekten dediğiniz kadar varmış.
Çok güzel sahneleri vardı ama ben özellikle doktorun; "Öpmeyle uyansa biz öperdik" demesinde koptum ççç
Ben aslında doktorun en son çaresiz kaldığı yerde " Öpmeyi bile denedik." demesini bekliyordum ama demedi.
Hala sonunu izleyemedim. Bari biri anlatsın.
http://www.youtube.com/watch?v=1EqnZjEhkmU
Al renktaş son bölümün son part'ı :)
Mehmet Ç.
24.03.2011, 12:17
Ohh know did i
Diday diday
Diday diday day day diday day
ççç
61_Hasan_69
24.03.2011, 15:43
forever Leyla ile Mecnun ççç ççç ççç süper dizi ya ççç ççç
Alihan Ertürk
24.03.2011, 19:24
Leyla & Mecnun.. Böyle bir dizi görmedim.:alkış:
Ama yayın saati hiç iyi değil, Cuma veya Cumartesi akşam 8 olsa çok daha iyi olabilirdi.
Murat KARAKURT
24.03.2011, 20:00
ya İsmail in Leylanın rüyasında Yavuz dan izin isteyip bir kerede ben deneyim diyip kapıyı çalması belki içerden açarlar diye.... bitirdi beni ççç
Mehmet Ç.
24.03.2011, 21:10
1EqnZjEhkmU
basindan sonuna kadar bomba :D
oscarlik bir 15 dk. :D
Ismail; "Hakliymissin doktor, bazen ön yargili olmak lazimmis. Bune ne sacma fikir :D"
61_Hasan_69
24.03.2011, 21:19
Dizideki İsmail karekteri muhteşem bişe ya ççç Gerçi kötü bir karekter yok dizede ..
en çok güldüğüm sahnede üste Mehmet abinin belirttiği gibi
Ismail; "Hakliymissin doktor, bazen ön yargili olmak lazimmis. Bune ne sacma fikir ççç ççç ççç
yorumsuz6117
24.03.2011, 21:33
Vadi reklam girdi şu ana kadar çok iyi gidiyor. Ersoy'un kurtulacağı belliydi zaten.
Travelair
24.03.2011, 21:44
Ersoy'un sirtindaki sopayla cam cerceve kirma sahnesi cok basarisizdi
Mehmet Ç.
24.03.2011, 21:46
YY5vX0r_qB8
TpTyzAMyfiE
Z67-e6TW7Xg
4gMLIHS55Dw
qyqj7Xi1hx4
1MUOH5E3tc8
Ismail abi ilen gülmek isteyenlere :D
yorumsuz6117
24.03.2011, 22:00
Polat çok net konuştu. Tekrar bir araya gelmeleri uzun sürecek gibi.
Memati'de saçma sapan işler yaptığının farkına vardı sonunda.
Cahit yakalarız Ersoy'u abi gibisinden bişi dedi tam hatırlayamadım Memati'de bu kafayla mı dedi. :D
yorumsuz6117
24.03.2011, 22:38
Polat'ın yürüyüşü yeter. :D
http://www.facebook.com/video/video.php?v=162747357112397&oid=111113028944657&comments
Ümit Küçük
24.03.2011, 22:39
ya arkadaşlar mıçtılar vadinin içine....çok çok kötü senaryo sıfır artık....adamın her yerini kırdı ayaklarında 1 dereceden yanık oldu adam kalktı araba sürdü bide yuh yani...artık resmen izleyiciyle dalga geçiyorlar konsep sıfır
İlyas BAHADIR
24.03.2011, 23:04
Ulaaaaaaaaaaaa ersoyun konseyinde olmasın bu polat ! :o
Harun-61
24.03.2011, 23:06
Ulaaaaaaaaaaaa ersoyun konseyinde olmasın bu polat ! :o
Zaza'dir o...
yorumsuz6117
24.03.2011, 23:06
Polat gelicek. :)
Keramettin
24.03.2011, 23:09
Adam yanıyo araba sürüyor.Bi de Memati arabanın anahtarını üstünde bırakmış :D :D Saçmalık saçmalık..
Ümit Küçük
24.03.2011, 23:13
ne kötü bölümdü ya;
Allahını seven üstüme toprak atsın
yorumsuz6117
24.03.2011, 23:14
Hay bin konsey haftaya kaldı ya. :)
Ya Polat gelecek ya da yeni bir karakter.
Ümit Küçük
24.03.2011, 23:15
Hay bin konsey haftaya kaldı ya. :)
Ya Polat gelecek ya da yeni bir karakter.
Polat gelebilir herkesi kovdu ama bence Nesrin gelecek
yorumsuz6117
24.03.2011, 23:15
Adam yanıyo araba sürüyor.Bi de Memati arabanın anahtarını üstünde bırakmış :D :D Saçmalık saçmalık..
Onun adı Ersoy Ulubey karnından iki kurşunla vurulduktan sonraki gün ayağa kalkmış bir adam. :D
Kurtlar Vadisi'ni yine zevkle izledim. Ama neresini. Son bölümünü.Hani şu yönetmenin isminden sonra olanlar.:)
Fatih Özkan
24.03.2011, 23:19
ya arkadaşlar mıçtılar vadinin içine....çok çok kötü senaryo sıfır artık....adamın her yerini kırdı ayaklarında 1 dereceden yanık oldu adam kalktı araba sürdü bide yuh yani...artık resmen izleyiciyle dalga geçiyorlar konsep sıfır
Koşarak gitmediğine dua et :D
Sizce konseye kim katılacak ?
Ümit Küçük
24.03.2011, 23:37
Sizce konseye kim katılacak ?
Nesrin katılacak o sever öyle konsey işlerini bakınız ruslarla işbirligi kurtlar vadisi..........o günleri mumla arıyorum
yorumsuz6117
24.03.2011, 23:39
Beyler aldığım istihbarata göre konseye Ceza katılacakmış Trabzonspor atkısıyla. :D
Akif Gür
24.03.2011, 23:53
nesrin pusat'ın işini nası halledicek çok merak ediyorum...inşallah tahmin ettiğim gibi değildir...ünsal ve nesrin...çokmu fesatım bilmiyorum ama aklıma kötü şeyler geliyo..
Bıyıklıoğlu
25.03.2011, 00:02
nesrin pusat'ın işini nası halledicek çok merak ediyorum...inşallah tahmin ettiğim gibi değildir...ünsal ve nesrin...çokmu fesatım bilmiyorum ama aklıma kötü şeyler geliyo..
Nedense aklıma benimde senin aklına gelen geldi...Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz. :)
Vadiye gelince belkide en kötü bölümünü izledik bu hafta...
Ersoy'un kaçışı,o haliyle araba sürüşleri vs. herşey çok ama çok saçma...
Konseye Zaza gelecek bana göre.
Ömür Karadeniz
25.03.2011, 00:30
Bana göre konseye zaza gelecek.
Çakır gelecek bence.:rolleyes:
Hepimiz ekrana yapışıp kalacağız.
Mert Oğuzlu61
25.03.2011, 01:08
beyler polat nere geliyor Allah aşkına polat ın ne işi var o konseyde :)
zaza hiç olamaz, herkeste heyecan uyandırdılar o koltuğa önemli bir isim gelecek orası kesin, zaza kimki heyecan yaratsın ? ya yeni biri geçecek yada çok sürpriz bir kişi gelecek... öyle zaza felan sıradan biri geçerse hayal kırıklığına uğrarım.
Bence o düşman ağaların ötekisi gelir konseye =)) diziyi oramla buramla izleyebildiğim kadar izlediğim için ağanın adı bile gelmiyo aklıma.
Valla ben bu bölümü (Mamosun cenazesi haric) son 15 bölüme tercih ederim. Kimsenin hosuna gitmedi ama benim gitti gercekten. Ersoyun yedigi dayak (icimin yaglari eridi), ipten kurtulma sahnesi (babama bile helal olsun dedirten cinsten), Zazanin helallik istemesi (:)), Memati ve Abdülhey sahneleri vs. basariliydi bence.
Haftaya taninmis yeni bir oyuncu bekliyorum vadiye. En kötü ihtimal konseye Ünsal katilir diye düsünüyorum.
yorumsuz6117
25.03.2011, 08:40
Eğer konseye katılacak kişi yeni bir karakter olmasa haftaya bırakmazlardı gösterirlerdi bence.
Ersoy Ulubey'in sesi çok karizma Ahmet Uz seslendiriyormuş.
Rezalet bir bölümdü. Ersoy'un kurtulma sahnesi falan aman aman aman :D Bu kadar olmaz ya. Biraz uğraşın şu sahnelere. Dalga geçiyorlar resmen. Zaza, Katırcı, İzzet ve Hamit'in sahneleri çok sıkıcı geliyor bana. Cevher'in karısı Kader'i Polat'tan çok görecez nerdeyse. Saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar kaç bölümdür. Polat hangi yolda ilerliyor arkadaş anlatın bi. Yer altına indi İzzet'le Katırcı'yla karşılaştı ee sonra? Domuzbağcılar falan dedik de ne yapıyor bu Polat. Boş boş oturuyor resmen. Ersoy'u yakalamakla geçiyor hayatı. Ama gerizekalı Memati ve süzük Abdülhey ile bu kadar oluyor. Polat bunları kovdu ya valla çok sevindim ya, 100 bölüm sonra falan verdiği tek doğru karardır herhalde. Ersoy boşuna boşuna tekerlekli sandalyeye binme depar atacaksın utanmasan. O sandalyaye dünyanın en iyi oyuncusu ve en iyi karakteri otursa da bir b.. olmaz bu diziden artık. Olacak şey en fazla "bir bölüm sen hamle yap vur, bir bölüm de ben hamle yapayım vurayım" şeklinde gidecek çünkü.
İmdat ilk defa güldürdü beni hem de baya ççç Araba çukura girdiği anda yerlere yattım ççç
Eğer konseye katılacak kişi yeni bir karakter olmasa haftaya bırakmazlardı gösterirlerdi bence.
Ersoy Ulubey'in sesi çok karizma Ahmet Uz seslendiriyormuş.
Bak bu tarafini hic düsünmedim. Kivanc tatlitugu bekliyorum vadiye :P
Yahsi Cazibede su an muhtesem bir pazarlik yapiliyor. Baris süper ötesi :D
Alihan Ertürk
26.03.2011, 22:56
ççç ççç ççç
Keramettin
26.03.2011, 23:20
Hoca kırmış geçirmiş yine :D
el_conquistador
27.03.2011, 00:13
Leyla ile Mecnun'u tek gecerim!!!
M.Kılıç50
27.03.2011, 14:34
Bu aralar Sakarya Firat´tan baska izlemem...
her bölümü ayri bir heyecan...
Tolunay Abdioğlu
27.03.2011, 16:27
Bu aralar Sakarya Firat´tan baska izlemem...
her bölümü ayri bir heyecan...
Geçtiğimiz bölümünü soluksuz izledim.
KV'mi?
6 haftadır izlemiyorum.İzlemek de içimden gelmiyor hani.
yorumsuz6117
27.03.2011, 20:57
KVP Tüyo
Konseye katılacak kişi başsavcıymış...
Kesin değildir...
Travelair
27.03.2011, 21:35
Resmen birisi elinde sopa camı çerçeveyi indirdi Ersoy kaçsın diye. Sonra Ersoy kendisi yapmış gibi sırtında sopa pencereden aşıverdiççç
yorumsuz6117
27.03.2011, 22:51
Behzat Ç :cool:
yorumsuz6117
27.03.2011, 23:20
Bu Şule ne kadar tatlı bi kız ya. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.