Orijinalini görmek için tıklayınız : İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
yorumsuz6117
24.07.2013, 08:56
Debra az akıllı uslu kız olsan şu abine yamuk yapmasan güzel güzel geçinseniz fena mı olur..
avatarını görünce yazmak istedim bende geçen hafta prison break izlemeye başladım. ilk başta uyuz oluyordum ama zeki adam şu tbag. benim favorim john abruzzi.
Alper Beyazay
24.07.2013, 20:02
Dexter iyi gidiyor bakalım..
leyla ile mecnunun sezon finalini izlemedinmi daha :D
erdal bakkalın oğlu oluyor olm nasıl izlemezsin ya komedi bölüm tam :D
Hadi ordan kandıramazsın beni. :)
Benim canım ciğerim sessiz Leyla kocaya kaçıyor, Eylül ölüyor, Nurten ve yavrisi ölüyor. :(
Ağlarım diye izlemiyorum son bölümü... :D
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
Bilim-kurgu dizisi önerebilecek olan var mı :)
İlk defa dizi izledim.
The Walking Dead dün bitti. Akıl almaz bi dizi bir sahnesinde bile sıkılmadım. Bilim-kurgu filmler izlerim sürekli özellikle izlemediğim zombi filmi yok bu diziyi çok geç keşfetmişim. İnanılmaz bişeydi.
Bende bilim-kurgu dizi önerilerinizi bekliyorum..
yorumsuz6117
24.07.2013, 21:41
Breaking Bad tam anlamıyla bir başyapıttır..
Alper Beyazay
24.07.2013, 22:08
Game of Thrones, Dexter, Breaking Bad, Prison Break, The Walking Dead.. Bu dizilerden izlemediğiniz varsa çok şey kaçırmışsınızdır.. Vikings'e yeni başladım, ama pek sardığı söylenemez 3 bölümden fazla izleyemeyeceğim sanırım..
Murathan
25.07.2013, 04:48
Perşembe günleri ATV'de Aldırma Gönül tavsiye ederim :)
Bu akşam 21.00'de ATV'de. Maça kadar izlenir :D
Mehmet Cihan Kocaman
03.08.2013, 15:17
Çocuklar Duymasın yine başlıyormuş Eylül'de Fox'da...
Hürgün Aygün
04.08.2013, 03:30
Dexter iyi ilerlemiyor bence final sezonu olmasına rağmen ama ilerleyen bölümlerde coşacak gibi geliyor bana. :D
*
Breaking Bad'e yeni başladım, 2. sezondayım gayet güzel bir kurgusu var.
"Breaking Bad candır canandır"
"Breaking Bad candır canandır"
7 gün kaldı
"Alternatif olarak Arrow'u tavsiye edebilirim"
"Game of Thrones" yazmama gerek yok zaten
7 gün kaldı
Geçen seneye göre geç kaldılar
Yaklaşık 4 hafta sanırım, yazın çok güzel izleniyordu
Dilim damağım kurudu izleyecek birşey bulamamaktan
Uçuk severlere "Shameless" öneririm
yorumsuz6117
04.08.2013, 06:32
Geçen seneye göre geç kaldılar
Yaklaşık 4 hafta sanırım, yazın çok güzel izleniyordu
Dilim damağım kurudu izleyecek birşey bulamamaktan
Edit.......................
Dün itibariyle 6 sezonluk HBO dizisi OZ'u bitirdim.
Hapishane hayatını anlatan muhteşem bir dizi, Kareem Said, Adebisi, Ryan O'reily muhteşem karakterler, özellikle müslüman lider Kareem Said portresi çok iyi çizilmiş Amerikalılar tarafından.
Hapishane hayatını anlatan muhteşem bir dizi, Kareem Said, Adebisi, Ryan O'reily muhteşem karakterler, özellikle müslüman lider Kareem Said portresi çok iyi çizilmiş Amerikalılar tarafından.
GüZel dizi yakalamışsın
Breakin bad
The walking dead
The sopranos
Boardwalk empire
Son ikisi Zaten başlıbaşına başyapıt
Boardwalk empire tvsiye ederim
Bahadır Şimşek
04.08.2013, 12:25
Kurtlar yuvaya geri dönüyor(SHOW TV)
Kurtlar Vadisi’ dizisi ilk kez yayınlandığı kanal Show TV’ye geri dönüyor. 2003’ten beri yayında olan dizi son 10 yılda toplam dört kanal değiştirdi
Televizyonda 10’uncu yılını dolduran Türkiye’nin fenomen dizisi ‘Kurtlar Vadisi’ ekran macerasına başladığı Show TV’ye geri dönüyor. 15 Ocak 2003 günü “Bu bir derin devlet ve mafya dizisidir” sloganıyla Show TV’de seyirciye ‘Merhaba’ diyen dizi, ilk günden itibaren reytinglerde birinci sırada yer aldı. Pana Film’in yapımcılığını yaptığı, üç sezon boyunca Show TV’de ekrana gelen dizi sırasıyla, Kanal D, Star TV ve atv olmak üzere 10 yılda dört kanal değiştirdi. 2011’den itibaren atv’de ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ olarak yayınlanan dizi, yeni sezonda 196’ncı bölümüyle yeniden Show TV’de sevenlerinin karşısında olacak.
Her çatışmada, her bölümde onlarca kişinin öldüğü dizinin, sezon finalinde Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Kenan Çoban (Abdülhey), Ayşe Çiğdem Batur (Leyla Türkmen), Erhan Ufuk (Güllü), Hakan Boyav (Kara), Cahit Kayaoğlu (Cahit), İbrahim Gündoğan (Mete Aymar) ve Kuzey Vargın (İhtiyarlar Başkanı) gibi isimler rol aldı. Her kanal değişikliğinde rekor ücretlerle transfer edildiği konuşulan dizinin, yuvasına dönerken bölüm başına ne kadar paraya anlaştığıysa hala sır. ‘Kurtlar Vadisi Irak’ filminde Amerikalı oyuncular Billy Zane ve Gary Busey’i, 97’nci bölümündeyse Andy Garcia ile Sharon Stone gibi dünyaca ünlü isimleri oynamıştı.
‘Kurtlar Vadisi Mezarlığı’
10 yıl içinde onlarca usta oyuncunun ve yüzlerce figüranın öldüğü dizide bugüne kadar Oktay Kaynarca, Özgü Namal, Selçuk Yöntem, Nihat Nikerel, Güven Hokna, Zafer Ergen, Gürkan Uygun, İstemi Betil, Vildan Atasever, Nefise Karatay, Tamer Yiğit, Ragıp Savaş, Tarık Ünlüoğlu, Seray Sever, Ali İpin gibi birçok ismin oynadığı karakterler gözlerini hayata yumdu.
MİLLİYET MAGAZİN SERVİSİ
yorumsuz6117
04.08.2013, 21:56
Medyada yer alan, "Kurtlar Vadisi Pusu Show TV'ye geçti" haberinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.
Yeni sezonun başlamasına kısa süre kala bugün medyada çıkan "Kurtlar Vadisi Pusu Show TV'ye transfer oldu" haberinin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.
VADİ SHOW TV'YE TRANSFER OLMADI
Yazete.com'a ulaşan bilgiye göre, Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda kendi gününde ve kendi saatinde ATV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.
Bahadır Şimşek
04.08.2013, 23:55
Evet haber yalanlanmış.
KV bu sezon da ATV ekranlarında olacakmış.
The Sapronosu da öneririm Spoiler olmasın Oz daki gardiyan başrol oynuyor şuan 4. Sezonundayım.
yorumsuz6117
06.08.2013, 08:22
İmirzalıoğlu cancazım yakıştı mı sana :)
İ. SARAL
06.08.2013, 08:51
Oz, Game Of Thrones, Person Of İnterest, The Event ve Flashforward (1 veya 2 sezon dayandılar ama çok sağlam diziler)
yorumsuz6117
09.08.2013, 20:56
http://popuptee.com/collections/frontpage/products/breakin-bad
omondoles
09.08.2013, 21:29
Suits, dexter( 3. Sezondayım), game of trhones izledim. Tavsiye ederim.
Oz-Sapronos-The Wire gelmiş geçmiş en iyi dizilerdendir bana göre kesinlikle izlenmeli. HBO'nun yaptığı bütün diziler kaliteli zaten.
White Collar ve The Mentalist. Bunlar galiba daha yazilmamis. Ikisi de cok kaliteli dizi, özellikle White Collar.
yorumsuz6117
12.08.2013, 19:02
Breaking Bad süper başladı son sahne müthişti Walt Hank'e gideri yaptı. :)
http://n1308.hizliresim.com/1d/d/rdfxd.jpg
yorumsuz6117
16.08.2013, 21:19
dy_DASt7hDs
Uçuk severlere "Shameless" öneririm
İzleyen varmış.Sürekli takip ettiğim tek yabancı dizi.4.sezonu bekliyorum heyecanla.
yorumsuz6117
17.08.2013, 18:03
a3LXBRyNVXo
yorumsuz6117
17.08.2013, 19:22
sIR3KAfhqZQ
Dünyam yikildiiiii :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
efLÂtunfilm @efLAtunfilm 4m
Yapımcılığını üstlendiğimiz Leyla ile Mecnun adlı dizinin yayından kaldırıldığı TRT yönetimi tarafından şirketimize bildirilmiştir.
Burak Aksak @burakaksak 3m
leyla ile mecnun dizisini 103 bölüm yayınlayan trt’ye teşekkürler. buraya kadarmış.
yorumsuz6117
20.08.2013, 21:01
Başka kanalda devam eder mi etmez reytingleri çok düşüktü..
Berat Akçay
20.08.2013, 21:38
Başka kanalda devam eder mi etmez reytingleri çok düşüktü..
Trt reytingi taktığı yok kardeşim. Gezi Parkı olay
yorumsuz6117
21.08.2013, 04:46
Trt reytingi taktığı yok kardeşim. Gezi Parkı olay
Ben aksini mi söyledim ?
Reytingleri çok düşük LM'nin diğer kanallar reytinglere önem veriyor LM'yi yayınlamazlar..
yorumsuz6117
21.08.2013, 05:04
Ege Tanman ✌ @egetanman 7 sa
Leyla ile Mecnun kesin olarak bitti . Desteğiniz için teşekkürler. Her şeyde bir hayır vardır. Buraya kadarmış.
Berat Akçay
21.08.2013, 11:58
Ben aksini mi söyledim ?
Reytingleri çok düşük LM'nin diğer kanallar reytinglere önem veriyor LM'yi yayınlamazlar..
Reytingleri düştü diye yayından kaldırıldı dediğini sandım.
Reytingleri de dediğin kadar düşük değil
yorumsuz6117
21.08.2013, 15:54
6p0nvJ2dycg
yorumsuz6117
22.08.2013, 14:40
Wentworth Miller namı diğer Mıchael Scofield gay olduğunu açıklamış. :)
yorumsuz6117
22.08.2013, 14:42
http://www.capul.tv/leyla-ve-mecnun-dizisi-senaristi-burak-aksak-capultvde-video_da9fa0dc0.html
Bana, Leyla ile Mecnun bitecek denmedi arkadaş :(
Salih Edip
24.08.2013, 10:13
Abuk subuk 100 tane dizi var LM ye mi yer yok şu alemde deli olacam.
61_Hasan_69
24.08.2013, 14:18
Leyla ile Mecnun :(
Ekipte dünden raziymis kaldirilmasina. Adamlarin ses ettigi yok...
Berkay Yılmaz
24.08.2013, 21:23
Çok dizi izleyen biri değilim ancak 5-6 sene önceydi galiba, başrollerini Serhan Yavaş ve Tuba Ünsal'ın paylaştığı ''Yemin'' dizisini izliyordum ve çok beğenmiştim. Hala da izlerim tekrarlarını. Fox TV'deydi galiba güzel bir aşk dizisiydi.
Emrah KabuL
25.08.2013, 01:35
Fenerbahçe için ne deniliyordu ? Kurumları değil kişileri cezalandırın.
Peki Leyla ile Mecnun'u sırf gezi eylemleri yüzünden yayından kaldıran zihniyet bu nokta da kişileri mi yoksa kurumları mı cezalandırmış oluyor ?
Gökhan Topsakal
25.08.2013, 03:16
İzleyen varmış.Sürekli takip ettiğim tek yabancı dizi.4.sezonu bekliyorum heyecanla.
fiona:rolleyes::rolleyes:
Hüseyin Başoğlu
26.08.2013, 00:52
Üzüldüm LM nin bitmesine....
Tamda tahmin ettiğim gibi diğer leylalar aslında mecnunun kurduğu bir hayalmiş sadece :) Geçmişe döneceklerdi kötü oldu..
yorumsuz6117
26.08.2013, 17:48
Ben bi tane fosforlu gözleri olan kedi aldım eve ona izleticem KVP'yi..
http://www.yazete.com/kurtlar-vadisi/kurtlar-vadisi-pusunun-yayin-tarihi-belli-oldu-668824.html
yorumsuz6117
26.08.2013, 18:58
Dexter final sezonu en kötü sezonu şu ana kadar ama son bölümler patlama yapıcak gibi..
Alper Beyazay
29.08.2013, 13:51
Prison Break sezon 5 geliyor beyler.. Scofield öldüğü için yerine gelen kişi hakkında karara varmışlar.. :D Üzerinde 4 yazdığına bakmayın, o sezon yaşı tutmamış. :D
http://img13.imageshack.us/img13/3525/wikv.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/13/wikv.jpg/)
Derbeder-53
29.08.2013, 16:56
Prison Break sezon 4 geliyor beyler.. Scofield öldüğü için yerine gelen kişi hakkında karara varmışlar.. :D
http://img13.imageshack.us/img13/3525/wikv.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/13/wikv.jpg/)
Bildiğim 4.sezonu zaten çıkmıştı...
beşinciyi çıkartsalar Lost tarzına döner ;)
Alper Beyazay
29.08.2013, 22:05
Bildiğim 4.sezonu zaten çıkmıştı...
beşinciyi çıkartsalar Lost tarzına döner ;)
5 demek istemiştim :D
gabriel omar
30.08.2013, 01:09
Oz,Family Guy,Hell on Wheels tavsiye edebileceklerim.Özellikle Hell on Wheels ,western sevenlerin kaçırmaması gereken bir dizi.Ana karakter Cullen Bohannon Clint Eastwood karizmasına sahip ,sağlam bir karakter .
Bunların haricinde Vikings ve The Wire başladım ama Vikings ilk bölümden sıktı.The Wireda da ilk 3 bölümdeyim ,çok ağır ilerliyor dizi o da pek tat vermedi.
omondoles
30.08.2013, 01:15
Dexter 6. Sezondayım. Izlenir.
Loading %61..
Güneşi Beklerken'deki kız buymuş ya :) Şaşırdım.
JPdCHJbckb0
Müjjjjdeeeeeeeee!!!!!
Bizim ekip Starda yeni bir dizi için toplanıyoooorrrr. Dizinin ismi "Ben De Özledim" olacak.
Konuşu:
Başlangıç öyküsü şu:
“Leyla ile Mecnun”un yapımcısı Onur Ünlü, “Mecnun” rolündeki Ali Atay, “İsmail”i oynayan Serkan Keskin ve senarist Burak Aksak, bir yandan sohbet eder, bir yandan da tele-vizyon izlerler...
Dörtlünün seyrettikleri televizyon, şoke olacakları bir haber verir:
“Leyla ile Mecnun dizisi yayından kaldırıldı.”
Bu “kara haber” üzerine ekip, “Şimdi ne yapacağız?” diye başlar kara kara düşünmeye...
(cepten bu kadarini kopyalayabildim kusura bakmayın. :D )
Müjjjjdeeeeeeeee!!!!!
Bizim ekip Starda yeni bir dizi için toplanıyoooorrrr. Dizinin ismi "Ben De Özledim" olacak.
Konuşu:
Başlangıç öyküsü şu:
“Leyla ile Mecnun”un yapımcısı Onur Ünlü, “Mecnun” rolündeki Ali Atay, “İsmail”i oynayan Serkan Keskin ve senarist Burak Aksak, bir yandan sohbet eder, bir yandan da tele-vizyon izlerler...
Dörtlünün seyrettikleri televizyon, şoke olacakları bir haber verir:
“Leyla ile Mecnun dizisi yayından kaldırıldı.”
Bu “kara haber” üzerine ekip, “Şimdi ne yapacağız?” diye başlar kara kara düşünmeye...
(cepten bu kadarini kopyalayabildim kusura bakmayın. :D )
Ben Leyle İle Mecnun'u tabii ki önce dizinin bize hitap ediş şeklinden dolayı izliyordum. Dizide kendinizi rahatlıkla görebilirsiniz. Mecnun'un hareketleri, İskender'in babacanlığı, Yavuz'un dostluğu, İsmail'in abiliği, Erdal Bakkal'ın patavatsızlığı...
Serkan Keskin, Ali Atay, Osman Sonat, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt...
Roller artık bu oyuncuların üzerlerine yapışmış durumda. Dışarıda çoğu kişi "Osman Sonat" deseniz tanımaz ancak "Yavuz" deseniz hemen bildiklerini söylerler. Keza Serkan Keskin.
Ben Leyla İle Mecnun'u abzürtlüklerinden dolayı seviyordum, hayatımıza yeni yeni espiriler katışlarından dolayı seviyordum.Hiç bitmek bilmeyen geyiklerinden dolayı seviyordum.
Rol çevirirken, bir yerden sonra yazılmış senaryodan çıkıp, doğaçlama oynadıkları için seviyordum. "Neemiç,Hoooğğpp,At mı ?" Bu ve benzeri kelimeleri doğaçlama buldukları için seviyordum...
Yine aynı konseptte bir dizi yapmayı becerebilirlerse geçer televizyonun başına izlerim. Ancak izlerken, L&M'den zevk aldığım kadar alamam. İsterlerse dünyanın en iyi dizisini yapsınlar yine de aklımın bir köşesinde L&M kalır.
Mehmet Fatih Silik
04.09.2013, 23:19
Seksenler ba$ladi...
Karadayi'yi sabirsizlikla bekliyorum (:
Salih Edip
05.09.2013, 00:18
İnşallah aynı karakterler devam eder.
yorumsuz6117
05.09.2013, 20:02
Aynı ekibi izleyecek olmamız güzel ama LM'yi özlicez sinema filmi yaparlar inş ilerde..
Aynı ekibi izleyecek olmamız güzel ama LM'yi özlicez sinema filmi yaparlar inş ilerde..
Eğer LM devam etseydi, final bölümü sinema filmi formatında olacaktı :)
yorumsuz6117
06.09.2013, 06:16
İşler Güçler'in Feride'si Safiye Karahanlı olmuş lan. :)
http://www.yazete.com/video-galeri-yeni/kurtlar-vadisi-pusu-196-bolum-fragmani-hd-8328/
yorumsuz6117
10.09.2013, 08:50
Breaking Bad süperdi son 3 bölüm çılgın atıcak gibi..
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1186112_568525793207883_1652367783_n.jpg
Breaking Bad bitecek olması insanı üzüyor sonlara dayanamıyorum
Yiğit Gayretli
10.09.2013, 11:08
Breaking Bad bitecek diye ağırdan alıyorum. Her hafta bir bölüm izliyorum sadece. Üzülüyor insan...
The Walking Dead başlayana dek idare etmeliyim.
yorumsuz6117
13.09.2013, 08:05
KVP harika bi bölümle sezona başladı.. KVP tarihinin en iyi sezonunu izlicez gibi.. Cahit resmen evrim geçirmiş geçen sezonlarda kabız gibi dolanıyordu.. :D
Yeni karakterler yeni müzikler çok iyi..
Hürgün Aygün
13.09.2013, 17:55
Dexter gerçekten final sezonunda bozdu. Son 2 bölüm. İnşallah final adına yakışır olur.
Breaking Bad'in ana konusu nedir? spoiler vermeden kabaca anlatabilecek var mı?
omondoles
13.09.2013, 21:53
Dexter gerçekten final sezonunda bozdu. Son 2 bölüm. İnşallah final adına yakışır olur.
Bence 7. Sezon bozulmaya başlamıştı. Sırf başladım diye son sezonunu izliyorum.
Loading %61..
yorumsuz6117
15.09.2013, 10:29
Abuzer reyize ayrı bi dizi bile çekilebilirdi.. :)
xTJav-ar6IQ&feature=related
Hüseyin Başoğlu
15.09.2013, 11:41
2 haftadır breaking bad e basladım...4.sezonu bitirdim şimdi..
Çok güzel vince gilligan zekasına hayran kaldım :)
Bu arada jessenin bitch demediği bir bölüm eziyet geliyor bana :D
Samet Türkmen
15.09.2013, 13:53
Bir tane bile bilim kurgu dizisi yayınlanmayan Türkiye...
Öyle ya saçmalık hepsi. Düşünüyorum ; Örneğin Uzay Yolu dizisindeki bir zamanlar hâyal olan birçok şey günümüzde sıradan nesneler.
Kaptan Kirk iletisim cihazıyla kablosuz olarak gemiyle konustugunda insanlar guluyordu.Kezâ gorunmezlik durumu da oyle. Radyoterapi bile kesfedilmeden bu dizide mevcuttu :)
Polat ve ölmeyen adeta mitolojik kahraman adamları nasıl bir bilgi, yeni ufuk gösteriyor ülkemin insanlarına merak ediyorum.
Samet, dizi sektörü çok enteresan Türkiye'de. Bilimkurgu'yu bırak Ezel bile izlenmedi bu ülkede. Hep konuşuldu ama reytinglerde Arka Sokaklara her zaman geçildi. Niye? Millet anlamıyoruz diyordu. Düşünmeyecekler, hayal kuracaklar, zengin hayatlarının anlatıldığı diziler olacak kendilerine orada görecekler... Bunlara bilimkurgu dizisi, daha genel olarak kaliteli, düşünce derinliği olan, farklı diziler yapsan kimse izlemez.
"Her sezon yüzlerce dizi var bu değirmenin suyu nerden geliyor" diyordu geçenlerde Mevlüt Tezel. Mesela 150 dizi yayına giriyor 25'i tutuyor, gerisi çöp. Acayip bir sektör.
Kumandalar kadınların ellerindedir bunu her tv eleştirmeni söyler. Kadınlara yönelik yapılıyor diziler. Saat 8'den başlayıp 23:30'da bitiyor bölümler, şaka gibi.
Yeni dizilere baktım, ki bakmamak imkansız bir gecede 3 defa tekrarını verdiler, yine dediğim şeyler. Kadınlara yönelik , lüks yaşam zenginler, klasik erkek kadın aşk entrika vs...
Hep aynı hikayeler. Kızım nerede diye bir dizi vardı. Şimdi Kayıp var.
Gitmişler yabancı dizinin uyarlamasını yapmışlar. Medcezir. Uyarlamaya falan gerek yok bin kere anlatılmış hikayeyi bir daha anlatacaklar bize.
cakalkerem
15.09.2013, 20:59
şu anda 2 sezondur MERLİN.....
dahada keyifli olmaya başladı
Samet Türkmen
15.09.2013, 21:01
Denecek söz bırakmamışsın daha :)
Mesela Star Gate (Yıldız Geçidi) yayınlanıyordu geçen yıl TRT'de. Reklamlar dahil 50 dakikayı geçmiyordu. Her gün ortalama 10 saat dizi ismi altında 3 saatlik film izleyen kadınlara hayret ediyorum :)
Her sey "Yalan Rüzgârı" ile başladı :D
Kvp'yi beğenmedim ben. Dizide güzel bir atmosfer yok. Kullanılan kamera ya filtre işin tekniğini bilmem ben, herkes çok beğenmiş görüntüyü ama bana Stv dizileri gibi geldi. Osman Sınav ya da Serdar Akar gibi bir yönetmen yok tabii sonuçta. Ekrana bakınca sadece kalitesiz takım elbiseyi görmeyecem ben, nasıl anlatsam eski bölümlerden bir örnek veririm sonra.
Polat'ın mekanı ne öyle internet kafeye dönmüş. Cahit'e bak hey Allah'ım ya :) Yine biraz çabalamış. Yeni baron adayları hiç ama hiç olmamış. Sencer Bey gibi dizide hem karakter hem oyunculuk olarak liderlik edecek birini kolay harcadılar demiştim. Dizide bir tane öyle karakter yok. Tapınakçıların başı da dahil. Ki o da çok vasat. Baronlar öyle dedik. Öbür tarafın sözde lideri zaten Akif. Aman Yarabbi. Rezalet :D Saçları niye kestin olm hiçbir şey kalmamış. Neyse, dizinin tapınakçılar-baron olarak ilerleme planı iyi yine. Bir boşluk yok yani. Şu Polat'ın ölme mevzunun suyu çıktı harbi.
Samet Türkmen
15.09.2013, 21:06
Polat'ın ölnemesinin nedeni senaristin onu birazda mitleştirme çabası olabilir. Kahramanlaştırma diyebiliriz bir bakıma ; Ölmez, kararlarında yanılmaz vb durumlar :)
Mert Oğuzlu61
15.09.2013, 21:17
Samet, dizi sektörü çok enteresan Türkiye'de. Bilimkurgu'yu bırak Ezel bile izlenmedi bu ülkede. Hep konuşuldu ama reytinglerde Arka Sokaklara her zaman geçildi. Niye? Millet anlamıyoruz diyordu. Düşünmeyecekler, hayal kuracaklar, zengin hayatlarının anlatıldığı diziler olacak kendilerine orada görecekler... Bunlara bilimkurgu dizisi, daha genel olarak kaliteli, düşünce derinliği olan, farklı diziler yapsan kimse izlemez.
"Her sezon yüzlerce dizi var bu değirmenin suyu nerden geliyor" diyordu geçenlerde Mevlüt Tezel. Mesela 150 dizi yayına giriyor 25'i tutuyor, gerisi çöp. Acayip bir sektör.
Kumandalar kadınların ellerindedir bunu her tv eleştirmeni söyler. Kadınlara yönelik yapılıyor diziler. Saat 8'den başlayıp 23:30'da bitiyor bölümler, şaka gibi.
Yeni dizilere baktım, ki bakmamak imkansız bir gecede 3 defa tekrarını verdiler, yine dediğim şeyler. Kadınlara yönelik , lüks yaşam zenginler, klasik erkek kadın aşk entrika vs...
Hep aynı hikayeler. Kızım nerede diye bir dizi vardı. Şimdi Kayıp var.
Gitmişler yabancı dizinin uyarlamasını yapmışlar. Medcezir. Uyarlamaya falan gerek yok bin kere anlatılmış hikayeyi bir daha anlatacaklar bize.
aynen... yıllardır bekliyorum mesela the x files tadında bir bilimkurgu dizisi ama Türkler de öyle bir olay yok, ezel gibi bir dizi bu ülkede izlenmedi reytingleri git gide düştü. valla ben yabancı dizide izlemiyorum açıp o meşhur yabancı dizilerden birini bile izlememişimdir, zamanımda yok geriden izleye izleye gelmeyede üşeniyorum :) en son türk dizisi olarak sakarya fırat ı izliyordum o da bitti, başkada dizi mizi yok.
geçen bir tv ye bakayım dedim kayıp ve medcezir dikkatimi çekti, birisinde o artis oynuyor partiler kızlar mızlar lüks yaşam görünce sövüp kapadım zaten en az 10 bölümünü 5 dakkada tahmin etmişimdir öyle söyleyeyim :) kayıp ı yalan yok izledim, o da meraktan, çocuğa ne olacak diye merak ettim işsizlikten dolayı oturdum bu diziyi izledim zamanım vardı o vakit :D başrolde oynayan elemanı seviyorum birazda onun için katlandım belki iyi birşey çıkar mı diye baktımda bu dizi nasıl ilerler onu düşünüyorum şuan nereye bağlanacak konu yani ? çocuğu kaçıran eleman çocuğun annesiyle mi yoksa babasıyla mı artık orasını bilemem kesin bir hesabı var bunuda 10 bölüm işlerler felan.... :)
diğer dizilerin isimleri aklımda bile kalmadı, bir dizi daha vardı işte yine zengin liseli bir tip, galiba arkadaşının sevdiği kızı seviyor, o kızda bu tipe sözde trip atıyor çocuk elini verse.... üstüne atlıycak(: buda bir 10 bölüm böyle gider vs... gerçekten saçma salak diziler arkadaş ?
bide bilimkurgu diyince bizim Türklerin aklına saat 00:00 dan sonra yayınlanacak, ormanda kesilip biçilmiş bir kadın yada erkek cesedini inceleyip saçından orasından burasından suçluyu bulmaya çalışan cinayet masasındaki polis imajı geliyor, akıllara başka birşey gelmiyor Türklere göre bu olay bilimkurgu :D:D
Sonunu düşünen kahraman olamaz :D İlk Kv değil, Pusu'nun en iyi zamanının geçen sezon, Polat'ın öldü gözüktüğü bölümler olması da çok enteresan. Sonra maskeli falan baya toparlamıştı, ki yukarıda bahsettiğim dizilerden bir örnek Beren Saat'li İntikam'a bir kere bile geçilmemişti. O dizinin yorumlarının ekseni Beren Saat'in saçı ve diğer oyuncularının kıyafetleri üzerine dönüyor. Al işte dizi sektörü. Bu arada Kvp'deki Savcı hanıma ne olmuş öyle tövbe estağfurullah :D
Gürkan Uygun da acayip. Diziden sıkılması normal dedik gitti yine silahlı mafyalı dizi çekiyor.
Mert, öyle bir ormanda kadın saçlı bir dizi vardı bu yaz :D Kemal Sunal'ın oğlu oynuyordu. Ya bi de şu fanteziden, sevdadan vazgeçin be arkadaşım. Kadın-Erkek. Birbirleriyle çalışmak zorundalar. Birbirlerinden nefret ediyorlar, kızıyorlar sözde. 10 bölüm sonra sevgililer. Öhh be kardeşim yeter ya :)
Aslında Trt Haber'de geceleri İpucu Kriminal programı var tüm polisiyelere taş çıkarır, dün çarşafın altından izledim :D
Boardwalk Empire'ın 4.sezonu başladı. 3 sezonu sonunda bitirdim. 2.sezonda olduğu gibi son bölümlerde uçuşa geçtiler resmen. Valla adamlar yapıyor.
yorumsuz6117
15.09.2013, 22:03
Karadayı inanılmaz sıkıcı bir sezon daha izleyeceklere Allah sabır versin..
cakalkerem
15.09.2013, 22:04
Karadayı inanılmaz sıkıcı bir sezon daha izleyeceklere Allah sabır versin..
geçen hafta salya sümük gitti yine
Hüseyin Başoğlu
15.09.2013, 22:18
Doctor Who gibi bilim kurgu dizisi olsun izlemeyen namerttir :)
Şahsen izlediğim türk dizilerinin sayısı çok az acayip iğreniyorum..Tamamen uyutmaya yönelik diziler...Bi L&M bi Ezel bi Suskunlar...Son 5 senede izlediğim 3 türk dizisi :)
Mustafa Hazıroğlu
15.09.2013, 22:25
Black Mirror diye bir dizi var arkadaşlar sadece 6 bölüm. İzlemeyenler kesinlikle izlesin her bölümü ders verici nitelikte.
fringe
doctor who
supernaturaL
blue mountain state (biraz uçarı)
teen wolf
legend of the seeker
breaking bad
entourage (buda biraz uçarı)
misfits
smallville
the walking dead
the vampire diaries
yabancı dizi sevenler için kesinlikle izlemelerini önerdiklerim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
yorumsuz6117
15.09.2013, 22:42
Erbay'a katılıyorum.. Mesela Breaking Bad gibi efsane bi dizi Türkiye'de yayınlansa 3 bölüm sonra yayından kaldırılırdı.. :)
The Walking Dead'ın yeni sezonu için son 1 ay. :)
kayseriliyiz
16.09.2013, 00:04
Fringe yi çok begeniyorum
Ama bitirmisler galiba
Bir de KVP fazla siyasilesti son zamanlarda ama neyse
Mert Oğuzlu61
16.09.2013, 01:07
Abuzer reyize ayrı bi dizi bile çekilebilirdi.. :)
xTJav-ar6IQ&feature=related
üşüyoruz abuzer reyiz :(
ey gidi, oturdum bu videoyu sonuna kadar izledim. o yıllara gittim :)
Black Mirror diye bir dizi var arkadaşlar sadece 6 bölüm. İzlemeyenler kesinlikle izlesin her bölümü ders verici nitelikte.
Efsane bir yapıttı. Senin tavsiyenle izledim, pişman değilim. :)
yorumsuz6117
17.09.2013, 07:35
Breaking Bad ne bölüm olmuş öyle be tüyler ürperticiydi bu kadar gerçekçi bi dizi olamaz..
http://s24.postimg.org/iu62kxbfp/image.jpg
Breaking Bad ne bölüm olmuş öyle be tüyler ürperticiydi bu kadar gerçekçi bi dizi olamaz..
http://s24.postimg.org/iu62kxbfp/image.jpg
Katılıyorum
Alihan Ertürk
20.09.2013, 23:11
#medcezir
Allah Serenay Sarıkaya'ya zeval vermesin.. :) Soluksuz izliyorum uzun zamandır böyle hoşuma gitmemişti yeni bir dizi, AY YAPIM ve Toygar Işıklı faktörü var tabi..
Tavsiyedir..
Ilelioglu
21.09.2013, 00:48
#medcezir
Allah Serenay Sarıkaya'ya zeval vermesin.. :) Soluksuz izliyorum uzun zamandır böyle hoşuma gitmemişti yeni bir dizi, AY YAPIM ve Toygar Işıklı faktörü var tabi..
Tavsiyedir..
:D Dizideki oyuncular cok iyi, islerini iyi yapiyorlar. Ama dizilerin konusu hep ayni oluyor, o yönden iyi degil, bu dizideki tek fark cok iyi isimlerin bir araya getirilmis olmalari. Onun icin izleyicisi olur diye düsünüyorum.
Son zamanlarda en begendim dizi ise "Muhtesem Yüzyil"...
..
melekcilingir
21.09.2013, 01:03
Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. Mükemmel bir psikiyatri eleştirisi. Web Therapy diye bir dizi başladı. Daha ilk sezonu ve şu anda 6. bölümünde. Friends dizisindeki Pheobe başrolde. :D İyi eğlenceler...
İlker Yazıcıoğlu
21.09.2013, 03:41
Walking Dead,Breaking Bad,The Big Bang Theory.....
Breaking Bad başladı,diğerleri yakında.......
fteotdgs
21.09.2013, 06:02
Neredeyse hiç TV seyretmem ancak nasıl olduysa "Ray Donovan"'a sardım. Bu ilk sezonu. Giderek ilginçleşiyor. Çok popüler olabilir yakın gelecekte.
fteotdgs
21.09.2013, 06:09
fringe
doctor who
supernaturaL
blue mountain state (biraz uçarı)
teen wolf
legend of the seeker
breaking bad
entourage (buda biraz uçarı)
misfits
smallville
the walking dead
the vampire diaries
yabancı dizi sevenler için kesinlikle izlemelerini önerdiklerim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Entourage"'daki Jeremy Piven'ın oynadığı Ari Gold karakteri efsanedir, i-na-nıl-maz-dır, tek başına diziyi çeker götürür. Israrla tavsiye.
Hüseyin Başoğlu
21.09.2013, 09:38
#medcezir
Tavsiyedir..
alihan gözümden düştün hacı :)
olm nası izliyonuz böyle dizileri :)
Alihan Ertürk
21.09.2013, 09:52
Hep o sari kizin yuzunden.. :)
iki bucuk adam'in Charlie Sheen' li butun bolumleri superdi ve izlemeyenlere siddetle tavsiye ederim fakat Charlie Sheen'in yerine Ashton Kutcher'i getirmeleri dizinin eski cazibesini kaybetmesine sebep oldu.
Berat Akçay
21.09.2013, 11:01
Hani bende çaktırmayayım durumu diyorum ama harbi güzel dizi :D
Bir de Serenay SarıKAYA :)
Mert Oğuzlu61
21.09.2013, 11:38
dizisizlikten millet medcezir e bile sardı normal karşılıyorum :D nefes alsın yeter :D
dizisizlikten millet medcezir e bile sardı normal karşılıyorum :D nefes alsın yeter :D
ezel ve behzat c'den sonra lzleyecek dizi bulamiyorum.
hah tamam bu olur , bu izlenir diye basliyorum bir tanesine ama sonra hayal kirikligi.
Mert Oğuzlu61
21.09.2013, 13:00
ezel ve behzat c'den sonra lzleyecek dizi bulamiyorum.
hah tamam bu olur , bu izlenir diye basliyorum bir tanesine ama sonra hayal kirikligi.
ezel den sonra tutunduğum tek dal sakarya fırat tı o da bitti, şuan dizi felan izlemiyorum, iyi oluyor aslında genel olarak tv dende uzaklaştım :)
Hüseyin Başoğlu
21.09.2013, 18:34
Hep o sari kizin yuzunden.. :)
Hani bende çaktırmayayım durumu diyorum ama harbi güzel dizi :D
Bir de Serenay SarıKAYA :)
:) bilirim o durumu :) Bende ezgi asaroğlu ve cansu dere için az film dizi izlemedim :D
Muhtesem yuzyil dizisi Macaristan'da Szulejman (Süleyman ) olarak yayinlaniyor ve cok begenilen bir dizi. Bu haftaki bölümünde Mohac Savasi gosterilecek
Hüseyin Başoğlu
23.09.2013, 15:00
dexter final bolümünü izledim kahroldum :S Debra'm böyle bir sonu haketmiyordu :S
Breking Badda güzel bir final öncesi bölüm yaptılar önümüzdeki haftayı zor bekliyorum :)
Ama debra ya :( küfür bir kadına bu kadarmı yakışırdı :S
Hicbir dizi zevk vemiyor yaw,4-5 bölüm sonra sıkıyor.Bi Vadiyi izliyorum oda bagısıklılık yaptığı için :)
Alper Beyazay
23.09.2013, 19:06
Ya abi her yerde spoiler mi olur. Oyun bölümüne giriyoruz biri oyunun sonunu söylüyor, buraya geliyoruz biri dexter'in final sezonunu söylüyor. Daha da bu tür konulara girmem!:mad::mad:
Hüseyin Başoğlu
23.09.2013, 19:07
Ya abi her yerde spoiler mi olur.. Oyun bölümüne giriyoruz biri oyunun sonunu söylüyor, buraya geliyoruz biri dexter'in final sezonunu söylüyor. Daha da bu tür konulara girmem!:mad::mad:
spoilerlık bir durum yokki :) sadece debraya yazılan son a üzüldüm dedim :D:D
Alper Beyazay
23.09.2013, 19:14
spoilerlık bir durum yokki :) sadece debraya yazılan son a üzüldüm dedim :D:D
Hiç yokmuş sahiden. :D
Hürgün Aygün
23.09.2013, 19:20
Dexter bu sezon beklenenin çok altındaydı. Final bomba olur dedik ama o da olmadı. Hiç yakışmadı Dexter'a bu final. Yine de duygulandırdı. Kolay değil 8 sezon... :(
Hüseyin Başoğlu
23.09.2013, 19:50
Hiç yokmuş sahiden. :D
hacı o zaman bu başlığa girmicen :D:D Sende aranmışsın ama yani :)
yorumsuz6117
23.09.2013, 22:03
Dexter bu sezon beklenenin çok altındaydı. Final bomba olur dedik ama o da olmadı. Hiç yakışmadı Dexter'a bu final. Yine de duygulandırdı. Kolay değil 8 sezon... :(
Dexter başladığında Hürgün yoktu.. :(
Hürgün Aygün
23.09.2013, 22:32
Dexter başladığında Hürgün yoktu.. :(
Abartmayalım 9 yaşındaydım. :D
Mert Oğuzlu61
24.09.2013, 00:29
Ya abi her yerde spoiler mi olur. Oyun bölümüne giriyoruz biri oyunun sonunu söylüyor, buraya geliyoruz biri dexter'in final sezonunu söylüyor. Daha da bu tür konulara girmem!:mad::mad:
bak şimdi... :) tamam benim başıma gelen seninde başına geldi özür ama oyunu oynamazsan bitirmezsen küserim, bu engel olmamalı sana giriş gelişme kısımlarını bilmiyorsun birde böyle düşün. :D:D bide son kısımda oyun ucu açık şekilde mi bitiyor yoksa nasıl bir son bekliyor buda var yani bunları bilmiyoruz dimi ? belki oyunun devamı gelecek, bunu merak etmiyor musun belki devamı gelecek biçimde bitiyor oyun ? sadece polislerle bir vukuat olacak son kısımda o kadar, başkada birşey bilmiyoruz. oyna işte :D
Alper Beyazay
24.09.2013, 01:03
bak şimdi... :) tamam benim başıma gelen seninde başına geldi özür ama oyunu oynamazsan bitirmezsen küserim, bu engel olmamalı sana giriş gelişme kısımlarını bilmiyorsun birde böyle düşün. :D:D bide son kısımda oyun ucu açık şekilde mi bitiyor yoksa nasıl bir son bekliyor buda var yani bunları bilmiyoruz dimi ? belki oyunun devamı gelecek, bunu merak etmiyor musun belki devamı gelecek biçimde bitiyor oyun ? sadece polislerle bir vukuat olacak son kısımda o kadar, başkada birşey bilmiyoruz. oyna işte :D
Şakasına takılıyorum Mert ya, canın sağolsun. :D
Keramettin
24.09.2013, 21:29
Memati harbi oyuncu
yorumsuz6117
26.09.2013, 17:53
Breaking Bad efsane bi final olacağı kesin.. Son 3 gün..
Tuncel Kurtiz vefat etmiş.
Mehmet Fatih Silik
27.09.2013, 20:55
http://k1309.hizliresim.com/1f/v/t21tr.png
Mert ve korkutuz bir plaka olmu$ :D
Hüseyin Başoğlu
28.09.2013, 11:15
Big Bang Theory muhteşem başladı yine :)
ve
South park :) Cartman ve butters öttürdü yine :)
Beyler arka sayfada Medcezir demişsiniz hiçbir şey yok o dizide :) Kayıp onun yanında on numara valla. Mete Horozoğlu cidden iyi oyuncu ya.
İlker Yazıcıoğlu
28.09.2013, 22:28
Big Bang Theory muhteşem başladı yine :)
v
Eveeeeeeeeeeeetttttt:)
Hüseyin Başoğlu
28.09.2013, 23:28
Eveeeeeeeeeeeetttttt:)
senin adamın howard öttürdü yine :)
bu pantolonu erkekler reyonundan aldım dediği yerde bittim ben :D
İlker Yazıcıoğlu
29.09.2013, 04:04
senin adamın howard öttürdü yine :)
bu pantolonu erkekler reyonundan aldım dediği yerde bittim ben :D
Hiç sorma Hüsamım:)
Howard ile Raj'ın göğüs kontrolü yaptığı yerde iyiydi:)
yorumsuz6117
29.09.2013, 04:46
Alihan kendini deşifre etmişsin yazık olmuş.. :D
Hüseyin Başoğlu
29.09.2013, 11:49
Hiç sorma Hüsamım:)
Howard ile Raj'ın göğüs kontrolü yaptığı yerde iyiydi:)
hahahah :)
Hüseyin Başoğlu
29.09.2013, 20:52
evet breaking badda final günü :S
Br Ba'ya veda ediyoruz. Halen Breaking Bad izlemeyen varsa boşuna yaşıyordur arkadaş.
Berat Akçay
29.09.2013, 21:55
4.sezonu bitirdim. Bende Breaking Bad'i tavsiye edenlerdenim :)
Yetişemedin mi Berat son bölüme? :)
Göktuğ Altuntaş
29.09.2013, 22:57
Bugün sabaha kadar uyumuycam sırf breaking bad finali için. Nasıl biter dediğim tek dizi :o
İlker Yazıcıoğlu
29.09.2013, 23:08
Heisenberg....
Son bölümden bir öncekinde karısına ne kadar kızdım....
Berat Akçay
29.09.2013, 23:21
Yetişemedin mi Berat son bölüme? :)
Maalesef :)
Dexter'ın final bölümünün sönük olduğunu bir tek ben düşünümyorum herhalde ?
Göktuğ Altuntaş
29.09.2013, 23:40
Dexter'ın final bölümünün sönük olduğunu bir tek ben düşünümyorum herhalde ?
Kesinlikle katılıyorum aynı zamanda breaking bad le kıyaslanınca birde..Eh iyi ki breaking bad varmış dedim şahsen :)
Allahını seven bilim-kurgu, zombili mombili dizi önersin.
Bi diziye başlayalımda her gün film arama derdinden kurtulalım. Film sitelerine bakmaktan ciğerim soldu :(
Behzat Ç.'nin ilk tanıtım videosu yüzünden izlememiştim kaç zaman. Breaking Bad denince de gözümün önüne kel adam geliyor. Tipe bak sinir oluyom valla :)
Behzo demişken: http://www.youtube.com/watch?v=g1UZAublRHg
"10 ne la" :D:D
Bi diziye başlayalımda her gün film arama derdinden kurtulalım. Film sitelerine bakmaktan ciğerim soldu :(
The Walking Dead'ı izlemedin mi?
The Walking Dead'ı izlemedin mi?
Hayatımda izlediğim ilk ve tek dizi :) Onu izledikten sonra diğer diziler çok sıkar diye korkuyorum
O zaman hiçbir diziye başlama kardeşim. :) Ayın 13'ünde yeni sezonu başlıyor dizinin.
yorumsuz6117
30.09.2013, 05:10
Elveda Walter White seni çok özlicez adamın hasısın..
Hüseyin Başoğlu
30.09.2013, 10:05
Güzeldi breaking bad :)
Harbi böyle mi oldu şaka mı yapıyorsun
Dün gece Br Ba'da finali canlı izleme şerefine nail oldum. Elbette spoiler vermeyeceğim çoğu kişinin tahmin ettiği gibi bitiyor. Böyle bir dizi bir daha asla gelmez. #GoodbyeBreakingBad
Ayıptır ya resmen spoiler vermişsin kaç senedir izliyoruz sonunu burdan mı öğrenecektik
Doğan BULAT
30.09.2013, 12:42
The Walkinkg Dead seyretmediyseniz mutlaka seyredin ... Şiddetle öneririm.
yorumsuz6117
30.09.2013, 12:47
Unutmayacağız Walter Reyiz..
İ. SARAL
30.09.2013, 13:01
Ulan o kadar okudum bir tane bile Person Of İnterest izleyin yazan yok. Aha da ben yazdım. Bu aralar History channel de yayınlanan Ancient Aliens'a sardım :) Breaking Bad'ı o kadar övdünüz ki izleyesim geldi.
Hüseyin Başoğlu
30.09.2013, 13:21
Ulan o kadar okudum bir tane bile Person Of İnterest izleyin yazan yok. Aha da ben yazdım. Bu aralar History channel de yayınlanan Ancient Aliens'a sardım :) Breaking Bad'ı o kadar övdünüz ki izleyesim geldi.
yaklaşık 30 tane güncel yabancı dizi izliyorum..Aralarındaki en muhteşemi person of interesttir.Cidden muhteşem bir dizi br ba dexter hımym felan yanında halt etmştir..
Ayıptır ya resmen spoiler vermişsin kaç senedir izliyoruz sonunu burdan mı öğrenecektik
veysel kusura bakma ama başlık izlediğiniz diziler ve hakkında yorumlar başlığı :) Spoiler istemeyen açmıcak başlığı :)
Mert Oğuzlu61
30.09.2013, 13:37
yaaaaaaaaaaaaaa vururum seniiiiii amaaa :mad::mad::mad:
şaka şaka zaten izlemiyordumki, 1 bölümünü bile izlemedim :D yabancı dizi alt yazılı felan zevk alamam ben kalsın :D
İ. SARAL
30.09.2013, 15:59
yaaaaaaaaaaaaaa vururum seniiiiii amaaa :mad::mad::mad:
şaka şaka zaten izlemiyordumki, 1 bölümünü bile izlemedim :D yabancı dizi alt yazılı felan zevk alamam ben kalsın :D
Mert dizi ve film alt yazılı izlenir. Dublaj filmi, diziyi bitirir. Hem İngilizcen de gelişir. Bol bol küfür öğrenirsin. :)
Mert Oğuzlu61
30.09.2013, 16:22
Mert dizi ve film alt yazılı izlenir. Dublaj filmi, diziyi bitirir. Hem İngilizcen de gelişir. Bol bol küfür öğrenirsin. :)
the simpsons, south park, conan show vs.. cnbc e de görürsem bunları oturur izlerimde bunun dışında pc den açıp bir filmi asla alt yazılı izlemem, zevk meselesi yazıya mı bakıcam filmimi izliycem ben sevmiyorum bu olayı :D
Hüseyin Başoğlu
30.09.2013, 16:34
the simpsons, south park, conan show vs.. cnbc e de görürsem bunları oturur izlerimde bunun dışında pc den açıp bir filmi asla alt yazılı izlemem, zevk meselesi yazıya mı bakıcam filmimi izliycem ben sevmiyorum bu olayı :D
how ı met your mother la big bang e başla hiç olmadı robin ve penny için izlersin :D
Ertan 51
30.09.2013, 16:42
Yanarım yanarım Leylamınan Mecnunuma yanarım,
nidiim sizin gavurca dizilerinizi:)
The Walkinkg Dead seyretmediyseniz mutlaka seyredin ... Şiddetle öneririm.
Maalesef izledim. Maalesef...
zafer6161
30.09.2013, 17:01
deniz yıldızını izleyen varmı :D
İlker Yazıcıoğlu
30.09.2013, 17:54
Senin Allah cezanı vermesin hemi!
Ulan sonunu niye söyledin,bütün keyfimin içine ..tın...
Ne güzel geldim şimdi izlemeye başlayacaktım...
Ben sana ne diyeyim Hüsam....
Hüseyin Başoğlu
30.09.2013, 17:58
Senin Allah cezanı vermesin hemi!
Ulan sonunu niye söyledin,bütün keyfimin içine ..tın...
Ne güzel geldim şimdi izlemeye başlayacaktım...
Ben sana ne diyeyim Hüsam....
abi kusura bakma ama yani :) Burası film hakkında yorumlarımızın olduğu bi başlık :) :)
yorumsuz6117
30.09.2013, 18:10
Bryan Cranston ne oyuncu ama boşuna ard arda 3 tane Emmy almamış..
Alper Beyazay
30.09.2013, 18:17
Allah kahretsin yanlışlıkla yine bu başlığa tıkladım! Sahnede yine Hüseyin, yine finalini izlemediğim filmin sonunu söylemiş. İzlediğim diziler bitene kadar BMN'ye girmemeye karar verdim. Kendinize iyi bakın.:cool:
Hüseyin'in mesajı edit büdütlendi. :)
Hüseyin'in mesajını silen yönetici arkadaş neden sildi açıklayabilir mi ? ? ?
Haheohohahahahahaha :D :D :D
veysel kusura bakma ama başlık izlediğiniz diziler ve hakkında yorumlar başlığı :) Spoiler istemeyen açmıcak başlığı :)
"İzlemediğimiz diziler ve hakkında olmayan yorumlar" diye başlık mı açalım olm :D
"İzlemediğimiz diziler ve hakkında olmayan yorumlar" diye başlık mı açalım olm :D
Hassssss :D :D :D Sübliminale geeeeL :D
Ertan1982
30.09.2013, 18:38
yeni iyi yabani dizi var mi??scifi veya crime.bu sene yeni basliyan.person of inteest walking death felan demiyin.izledim.bu seon tüm finalar hayalkirikligi.
Hüseyin Başoğlu
30.09.2013, 18:47
tamam bende ondan bahsediyorum işte :)
izlediğimiz diziler hakkında yorumlar var burda işte :)
yeni iyi yabani dizi var mi??scifi veya crime.bu sene yeni basliyan.person of inteest walking death felan demiyin.izledim.bu seon tüm finalar hayalkirikligi.
Yeni başlayan bir tane var. The Blacklist diye. İlk bölümü yayınlandı. Tavsiye ederim güzel diziye benziyor.
Alper Beyazay
30.09.2013, 18:57
İzlediğin izleyeceğin her dizinin finalini Hüseyin söylüyor. Bu konudan uzaklaş dizi arıyorsan. :D
Berat Akçay
30.09.2013, 19:01
İyi ki Hüseyin'in mesajı ben görmeden editlenmiş :D Yakardım Hüseyin :)
Hüseyin Başoğlu
30.09.2013, 19:10
İyi ki Hüseyin'in mesajı ben görmeden editlenmiş :D Yakardım Hüseyin :)
ya bişi yok ya walter bütün aileyi topluyor hankin ruhunu çağırıyorlar karşılığında ruhlarını şeytana satıp hep beraber meth üretip sapıklıklar yapıyorlar :D
yorumsuz6117
30.09.2013, 20:32
Beyler bugün Bücür Cadı'ya başladım müthiş bir dizi daha önce nasıl izlememişim lan ben bunu.. Dizide favori karakterim Köfteci Abbas.. :):)
Fatih dizisi fragmanından belliydi, rezalet bir şey. Bu ne yahu sırf kumaş israfı.
Breaking Bad finalinde çalan şarkı final önce youtubeda 1 milyon küsür kişi tarafından görüntülenmiş. Dizi finalinden sonra bu sayı 2 milyon küsür olmuş. :)
yorumsuz6117
02.10.2013, 20:21
Reyizlere bak be Allahınıza kurban sizin.. :)
http://www.startv.com.tr/dizi/ben-de-ozledim
hamdi_61
04.10.2013, 09:07
http://r1310.hizliresim.com/1g/4/t83j9.jpg
yılların seri katilini dizi finalinde oduncu yaptılar. Allah sizi odun etsin.
Hüseyin Başoğlu
04.10.2013, 19:16
Person of interest,Big bang theory,South park ve Two and a Half man tam gaz muhteşem şekilde başladılar ve devam ediyorlar :)
How ı met your mother biraz sönük gibi...Final sezonları toparlamaları lazım...
Bu arada kurtlar vadisini izlemedim ne oldu :)
Güllü Erhan, "The Alemdar" dizisi için senaristi eski ofislerine getiriyor. Orada Abdülhey ve Akif'in ekibi var tabii.
Abdülhey, Erhan'a ihtiyarlar heyeti tarafından seçildiği falan söylüyor. Lan yanında senarist var senarist, kim olduğu belli değil bu en gizli bilgiyi açık açık söylüyor o anda.
Ormandaki sahne çok sakil durdu yahu kaç mermi sıkıldı sayamadım.
yorumsuz6117
04.10.2013, 21:25
BBNrEPgi4W8
5-cFhHeAp-E
:D
Kayıp on numara devam ediyor, öylesine izlemeye başladım ama bildiğin iyi dizi :)
:D
Kayıp on numara devam ediyor, öylesine izlemeye başladım ama bildiğin iyi dizi :)
bende burada yazilanlarin etkisiyle soyle bir izleyeyim dedim guzel cikti, goruntu kalitesi , cekim on numarara . En zayif noktasi falko karakteri olmus. adam ara sira bagiriyor ama bagirmasinin yarattigi etki mafya babasi, cete liderinden cok mahalle pazarlarinda don sunyen satan pazarcilarin bagirmasini andiriyor:D
İ. SARAL
09.10.2013, 14:01
Beyler The Blacklist'i kesin izleyin ilk 3 bölümü izledim müthiş dizi.
Cihan Kibar
09.10.2013, 20:45
son beş gündür amansız şekilde Chuck izliyorum şuan 56. bölümdeyim gerçekten çok iyi dizi :)
Hüseyin Başoğlu
09.10.2013, 23:03
son beş gündür amansız şekilde Chuck izliyorum şuan 56. bölümdeyim gerçekten çok iyi dizi :)
ahh chuck ahh sarah'ın(yvonne stratowski) köydeki kavgası dün gibi aklımda :) muhteşem bir bölümdü...Sonlara doğru dahada güzelleşiyor dizi izlemeye devam et :)
Güneşi beklerken dizisi senaryo olarak saçmalamaya başladı. Çok sevdiğim O.C. California dizisinin uyarlaması medcezir şimdilik iyi gidiyor.
yorumsuz6117
10.10.2013, 03:51
TWD son 4 gün.. bu sahne unutulmaz Rick reyiz..
_KEJSQYv-uM
zafer6161
10.10.2013, 09:59
trt 1 deki eski hikaye de müthiş dizi
ayrıca kanal d deki aşk da güzel...
Behzat Ç. de bitince izlenecek yerli dizi kalmadı, Homeland'in 3. sezonunun 2. bölümü yayınlandık. İlk iki bölüm beklentilerin çok çok altındaydı maalesef.
Emirhan Makul
10.10.2013, 12:20
Evet yerli dizi resmen bitti ülkede, siyasiler sağ olsun.
Kayıp diye bir dizi var gizemli diye izliyorum da 5-10 bölüm sonra tılsımı kalmayacak gibi.
Güneşi beklerken dizisi senaryo olarak saçmalamaya başladı. Çok sevdiğim O.C. California dizisinin uyarlaması medcezir şimdilik iyi gidiyor.
Beyaz Show'a katıldıklarını görünce şaşırdım, o dizi devam ediyor mu yahu, Güneşi Beklerken... Dizileri 13 bölüm yazıyorlar en baştan, sonra devam ederse(yani reytingler sonucu kaldırılmazsa) kesin farklı bir raya giriyor. Çünkü önceden hazırlanmış, kafa yorulmuş bir senaryo olmuyor. Yangın anında camı kırınız hesabı sarılıyorlar klişelere, entrikalara.
Fragmanda, Abdülhey'in Cahit'i gördüğü andaki sıfatını gördünüz mü :D Necati Şaşmaz baba olmuş bu arada. Acele değil ama çabuk çabuk :D
Boardwalk empire kımse ızlemıyor mu yahu??
Yeni sezona başlamadım daha.
Ben izliyorum, çok müthiş bir dizi. Zaten oldum olası geçmiş tarihli dizileri çok severim, şu an 2 sezon izledim,ara ara devam edeceğim.
Öneri olarak da , eğer "Oz" izlemediyseniz ben dizi izledim demeyin,ilk önerim Oz'dur.
Ben izliyorum, çok müthiş bir dizi. Zaten oldum olası geçmiş tarihli dizileri çok severim, şu an 2 sezon izledim,ara ara devam edeceğim.
Öneri olarak da , eğer "Oz" izlemediyseniz ben dizi izledim demeyin,ilk önerim Oz'dur.
Selamu aleykum kardeşim :)
Gökçebey
10.10.2013, 13:38
Eksik bölümleri tamamladım, The Big Bang Theory'nin 5. sezon 12. bölümünden devam ediyorum. Sonra da HIMYM'a devam edeceğim. Sonra da Shameless :)
Selamu aleykum kardeşim :)
İlk baş anlayamadım, hayırdır dedim ama şimdi oturdu;
http://www.youtube.com/watch?v=bq0Wr3i3IWs
Hüseyin Başoğlu
10.10.2013, 15:50
9hfn9zvıetm
nostalji :(
:s:s:s
ulan hele sükür izleyen varmış . ne bileyim millet bi ben izliyorum zannettim halbuki su an açık ara oyunculuk olarak dünyanın en dizisi
Bura yabancılarla dolmuş.. :) Gerçi haklısınız yerli adam akıllı dizi kalmadı maalesef..
Kaçak'ı izliyorum şimdi aslında senaryo klasik ama Gürkan Uygun izlenmeli.. :)
The Walking Dead iyi bir dönüş yaptı. Yeni sezonda ekip bayağı kalabalık. Nerede çokluk orada tokluk hesabı inşallah dizinin kimyası bozulmaz.
aynen bugün izleyecegim walking deadı inş final bölümü gibi bir bölümü daha sunmazlar.
Yiğit Gayretli
14.10.2013, 14:47
TWD! Oh be...
The Walking Dead harikaydı. Özledik be Daryl reyiz
6KM-SEsM-w0
Kvp'de şu an eksik olan iki şey var. İnsanı etkileyecek bir atmosfer yok, görüntü olarak(artık kamera-filtre neyse) ve duygusal-dramatik olarak...Eskiden bu vardı. Şimdi ekrana bakınca takım elbise ve ayakkabı sesinden başka bir şey göremiyorum. Yani şöyle anlatayım mesela Game of Thrones'un bir karesini aklınıza getirin. Bir de Fatih dizisinden bir kareye bakın. Başka türlü anlatamayacam :)
İkincisi silahlı çatışmalar artık iyice basitleşti. Yapacaksan böyle yapacaksın. Ya da böyle: http://youtu.be/u6nS3V_5Mzo?t=1m10s
yorumsuz6117
15.10.2013, 01:43
pdbiQQr9pjQ
The Walking Dead çok iyi bir sezon başlangıcı yapmış.
42 dakikaya harika bir bölüm sığdırmışlar...
İşte bu :)
ulan hele sükür izleyen varmış . ne bileyim millet bi ben izliyorum zannettim halbuki su an açık ara oyunculuk olarak dünyanın en dizisi
bende izliyorum, gercekten harika dizi.
White collar dizisini izleyen varmi=? Galiba burda ben tek kalacagim :D
Yiğit Gayretli
16.10.2013, 19:19
TWD müthiş bir giriş yaptı. Hastasıyız aksiyonun.
Great White
17.10.2013, 22:46
breaking bad ile birlikte bütün dizi sektörü bitmiş gibi hissediyom ben :(
gerçi the wire ve newsroom' dan ümitliyim biraz, bakacaz artık
breaking bad ile birlikte bütün dizi sektörü bitmiş gibi hissediyom ben :(
Abi ben de başlığa girip bunu yazacaktım. Br Ba'dan sonra diziler ya sıradan geliyor ya da ben keyif alamıyorum. Telefonumun müzik sesini Baby Blue yaptım. O derece etkisi daha gitmedi dizinin. :)
"Kayıp" yine güzel bir bölümle devam etti. Yalnız, Mehmet'in tam olayları çözecekken başına bir şey gelmesi sıkmaya başladı, dikkat. Klişeler olsa da uzak durmaya gayret ediyorlar. Mesela, Hasan bir kusur işliyor çocuk kaçıyor. Hasan'ın Falko'ya karşı ezilip büzülmesini bekleriz normalde, ama Hasan "sen bana çocuğa zarar gelmeyecek demiştin" diyip üste çıkıyor.
Game of Thrones'u bitirdim sonunda. Ne yalan söyleyeyim beklediğimden iyi değildi. Haksız değilim ama :) Öyle övülüyordu ki çevremde ve netteki yorumlarda... Bazı karaktere ve olaylara bakıyorum "yav 3 sezon oldu bu hala şurda, o hala şunla uğraşıyor" diyorum. Tabii prodüksiyon olarak çok iyi.
Boardwalk Empire'ın 5.sezonu da olacakmış, onayını almışlar. Bu diziye başlangıcım şöyle, gazeteyi açıyorum bir mafya-suç dizisi tanıtımı(Digitürk'ün reklamı)... İlk bölümün yönetmeni Martin Scorsese...Direkt başladım tabii. Richard Harrow ne karakterdir öyle ya.
yorumsuz6117
20.10.2013, 03:09
http://www.gecce.com/magazin/haber/gizem-ve-cagatayi-soke-eden-haber
yorumsuz6117
21.10.2013, 18:11
TWD müthiş..
zafer6161
21.10.2013, 18:22
"Kayıp" yine güzel bir bölümle devam etti. Yalnız, Mehmet'in tam olayları çözecekken başına bir şey gelmesi sıkmaya başladı, dikkat. Klişeler olsa da uzak durmaya gayret ediyorlar. Mesela, Hasan bir kusur işliyor çocuk kaçıyor. Hasan'ın Falko'ya karşı ezilip büzülmesini bekleriz normalde, ama Hasan "sen bana çocuğa zarar gelmeyecek demiştin" diyip üste çıkıyor.
.
çocuk tam bulundu derken hooop adam vuruluyor,gerçi çocuk bulundunmu da dizi biter :D
cihatöztürk
21.10.2013, 19:26
TWD daha iğrenç bir şekilde devam ediyor :)
The Walking Dead'in 2. bölümü biraz acımasız olmuş :)
Hapishanede ki insan sayısını azaltıyorlar. Büyük ihtimalle bir zaman sonra yine bildiğimiz kadroya dönecek :)
Hastalıklar, salgınlar, aşklar, dramlar, taktikler.
Yine bir sonraki bölümünü heyecanla bekletecek olan bir bölüm olmuş.
İlker Yazıcıoğlu
22.10.2013, 01:59
The Walking Dead'te ilk sezonda bir araştırma laboratuarındaki doktorun,Rick'in kulağına dediği sır ortaya çıkmadı değil mi henüz dostlar?
İlk bölümden itibaren heyecanla izliyorum ama o muhabbet kaynadı gitti arada.....
Acaba son bölümde meydana gelen salgınla ilgili bir şey miydi?
The Walking Dead'te ilk sezonda bir araştırma laboratuarındaki doktorun,Rick'in kulağına dediği sır ortaya çıkmadı değil mi henüz dostlar?
İlk bölümden itibaren heyecanla izliyorum ama o muhabbet kaynadı gitti arada.....
Acaba son bölümde meydana gelen salgınla ilgili bir şey miydi?
O sırrı 3. sezonun sonuna doğru, Rick bütün gruba söylemişti :)
Bundan bütün grubun haberi var şu anda...
Son bölümdeki salgın apayrı bir salgın :)
İlker Yazıcıoğlu
22.10.2013, 02:04
O sırrı 3. sezonun sonuna doğru, Rick bütün gruba söylemişti :)
Bundan bütün grubun haberi var şu anda...
Son bölümdeki salgın apayrı bir salgın :)
Allah Allah....
Sır neymiş Berke?
Allah Allah....
Sır neymiş Berke?
Bu hastalık aslında herkese bulaşmış. Yani temiz olan kimse yok.
Ve hangi şekilde ölürseniz ölün, isterseniz düşüp başınızı vurup ölün, yine de zombiye dönüşüyorsunuz.
İlker Yazıcıoğlu
22.10.2013, 02:07
Hepsinin taşıyıcı olması muhabbeti mi?
İlker Yazıcıoğlu
22.10.2013, 02:08
Mesajı aynı anda yazdık:)
Şimdi aklıma geldi benim de:)
Hatırladım tamam...
Eyvallah...
Yiğit Gayretli
22.10.2013, 11:34
Gençler kurban olayım dizi hakkın spoiler verirken ipucu içeren cümlenin başına ve sonuna -SPOİLER- yazın. Çok arkadaşımız telef oldu. Dizileri yarım yarım bıraktılar :)
Hüseyin Başoğlu
22.10.2013, 11:57
ohoo arkadaş twd yi izlicektim mahvettiniz şimdi :D:D:D:D
Berat Akçay
22.10.2013, 12:00
Yeter ya spoiler vermeyin artık. İzlemiyorum TWD'yi artık.
Şaka şaka oraları geçeli çok oldu :D
Yiğit Gayretli
22.10.2013, 12:09
ohoo arkadaş twd yi izlicektim mahvettiniz şimdi :D:D:D:D
Sen hiç konuşma Hüseyin. Sana kinim büyük.
http://www.itusozluk.com/image/uvey-baba_520824.jpg
Zamanında herkes izlemiştir.
http://galeri.uludagsozluk.com/60/terminator-the-sari-biyik-chronicles_32303.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-fGPqqDEDTU8/S-vco-4PzwI/AAAAAAAAFUQ/3mu1BEnVzz8/s303/genc_saribiyik.png
Hüseyin Başoğlu
22.10.2013, 12:23
Sen hiç konuşma Hüseyin. Sana kinim büyük.
valla mı ya..Cidden çok özür dilerim...Benim anlayamadığım durumlar bunlar yiğit :S
Ben mesela dizileri izlemeden alttaki yorumları spoilerleri okurum kitap okuduğum zaman önce sonunu felan okurum o yüzden cidden kıllık olsun diye yaptığım bişi yoktu....
Yiğit Gayretli
22.10.2013, 14:38
valla mı ya..Cidden çok özür dilerim...Benim anlayamadığım durumlar bunlar yiğit :S
Ben mesela dizileri izlemeden alttaki yorumları spoilerleri okurum kitap okuduğum zaman önce sonunu felan okurum o yüzden cidden kıllık olsun diye yaptığım bişi yoktu....
Valla özürle kurtaramazsın. İntikamım acı olacak :) :) :)
Hüseyin Başoğlu
22.10.2013, 15:14
Canın sağolsun :D
Mert Oğuzlu61
22.10.2013, 20:35
hüseyin sendede ne türlü huylar var yaw :D:D film izlemeden önce spoiler kısımlar hariç bende millet beğenmişmi diye felan bir göz atarım spoiler kısımlara dikkat ederim tabi okumamak için o kadar.
kitabın önce sonunu okurum nedir nasıl bir fantazi bu :D:D
Hüseyin hadi film neyse de, kitabın niye sonuna bakıyorsun ya :D O kadar okuyup son sayfaya gelince "zaten burayı okumuştum" diyip kapatıyor musun kapağı :D
Hüseyin Başoğlu
22.10.2013, 21:20
hüseyin sendede ne türlü huylar var yaw :D:D film izlemeden önce spoiler kısımlar hariç bende millet beğenmişmi diye felan bir göz atarım spoiler kısımlara dikkat ederim tabi okumamak için o kadar.
kitabın önce sonunu okurum nedir nasıl bir fantazi bu :D:D
Hüseyin hadi film neyse de, kitabın niye sonuna bakıyorsun ya :D O kadar okuyup son sayfaya gelince "zaten burayı okumuştum" diyip kapatıyor musun kapağı :D
hahaha cidden başka türlü sıkılıyorum..Ben sonuç kısmını değil gelişme kısmını seviyorum...mesela kitabı okurken sonunu bildiğim için buraya nasıl gelmiştir diyerek düşündürtüyor beni kitap eğer benim düşündüğüm gibi gitmişse kötüdür o kitap benim için :D filmle ve dizilerledede aynısını geçerli benim için..:) O yüzden ben anlayamıyorum spoiler verildiğinde kuduranları :D
Oğuz ZEYTİN
22.10.2013, 22:22
http://galeri.uludagsozluk.com/60/terminator-the-sari-biyik-chronicles_32303.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-fGPqqDEDTU8/S-vco-4PzwI/AAAAAAAAFUQ/3mu1BEnVzz8/s303/genc_saribiyik.png
cCc Sarı Bıyık Reyiz cCc
:)
Ülkenin tek jönü
birazdan oz'a başlayacağım..
omondoles
22.10.2013, 22:39
birazdan oz'a başlayacağım..
Oz sürükler.. Hele hele kareem Said'den sonrası.
Loading %61..
Niçin mi fikir değiştiriyorum? Çünkü ben fikirlerimin sahibiyim; kölesi değil! Cenap Şahabettin
Üvey baba dizisi muhteşemdi ya, Halil Güneşli reyiz.
Üvey babanın bütün sezon ve bölümleri dvd veya blu ray olarak çıktı mı acaba almak lazım
yorumsuz6117
23.10.2013, 01:53
Şimdi nerde böyle racon sahneleri..
Xqwy9DJgptM
yorumsuz6117
23.10.2013, 01:56
J-nz4StWxzg
yorumsuz6117
23.10.2013, 01:59
Çok orjinal..
raokB0SoPKE
yorumsuz6117
23.10.2013, 02:11
rhPLrqpKF5E
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.