Orijinalini görmek için tıklayınız : İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Murat KARAKURT
23.04.2011, 22:09
Leyla ile Mecnun da İskender'in kıravatını bir ben mi gördüm yoksa yanlış mı gördüm:):cool:
Alihan Ertürk
23.04.2011, 22:34
Selami..ççç
cihatöztürk
23.04.2011, 22:36
Chuck dizisini izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim
1.sezonu izledim kesinlikle acayip makara ve aksiyon dolu bir dizi
küçük fenerbahçe maçındaki bütün sinirimi sıkıntımı aldı herkeze tasviye ederim..
yorumsuz6117
24.04.2011, 01:33
Selami..ççç
Selami mi döndü döndüyse izlenir valla :D
yorumsuz6117
24.04.2011, 06:49
Polat göz yaşlarına boğuluyor Vadide Büyük Darbe,Polat'a Şok,123.Bölüm Tüm Bölümlere Karşı Meydan Okuyacak Kurtlar Vadisi Pusu'da Sürprizlere Hazır Olun Aksiyonun Son Derece Yoğun Olduğu 123.Bölümü kaçırmayın.Ersoy Ulubey'in İsrail'den kızı geliyor.Polat Alemdar intikam yemini ediyor.
Hepsi ve daha fazlası 28 Nisan'da Kurtlar Vadisi Pusu'da......
Ertan 51
24.04.2011, 08:22
Nazife annenin üzüntüsünden Ömer baba da pert olur inşallah,hatta savcı da bi şekilde ölürse tadından yenmez olur,Ersoysuzun deyimi ile zaafımız kalmaz daha kolay saldırırız:)
Yahşi Cazibe çok vasat artık ya. Geçen bölümü Barış'ın üzerine yıkmışlardı, o da sırtında taşıdı ama bu bölüm olmadı maalesef.
yorumsuz6117
25.04.2011, 01:47
Behzat Ç mükemmeldi.
ApoCaN28
25.04.2011, 11:51
2 hafta sonra ortak bölüm geliyormuş
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1047084&Yazar=CEM&Date=23.04.2011&CategoryID=41
Bu harika bir haber :)
Çok güzel olacağını ümit ediyorum :)
Halmanli
25.04.2011, 12:05
Nazife annenin üzüntüsünden Ömer baba da pert olur inşallah,hatta savcı da bi şekilde ölürse tadından yenmez olur,Ersoysuzun deyimi ile zaafımız kalmaz daha kolay saldırırız:)
Ersoy başkan hepsini bi vursa hazır başlamışken :) hatta şöyle dese " hazır elim değmiş şu savcıyıda onun arkadaşlarını da şu ibrahim velidin kızınıda inciyide ömer babayıda hikmetide bi vuriym da öyle bir börek daha yiyiym " :D
yorumsuz6117
25.04.2011, 17:10
Bu harika bir haber :)
Çok güzel olacağını ümit ediyorum :)
Benim anlamadığım Çarşamba izlicez şimdi Pazar yine aynı bölüm mü olacak kimse izlemez ki o zaman pazar günü. :D
yorumsuz6117
25.04.2011, 18:39
KVP 123. Bölüm Fragmanı
http://www.yazete.com/video.asp?vid=8039
Oha Ersoy abarttı namaz kılan insanları tarıyor Abdül'de orda galiba.
KVP 123. Bölüm Fragmanı
Buna "Ohaaa" demek hakikaten övgü olur. Bu ne ya :) Bahadır Özdener bu dizide üç kişi ölmeyecek Polat, Ömer Baba ve Nazife Anne demişti zamanında. Reyting için yapmayacakları şey yok.
yorumsuz6117
25.04.2011, 20:25
Buna "Ohaaa" demek hakikaten övgü olur. Bu ne ya :) Bahadır Özdener bu dizide üç kişi ölmeyecek Polat, Ömer Baba ve Nazife Anne demişti zamanında. Reyting için yapmayacakları şey yok.
Reyting için yapmayacakları şey yok doğru ama bu Kurtlar Vadisi'ne özel bir durum değil her dizi için geçerli. Her dizide reyting için herşey yapılıyor. :)
Ersoy'un yaptığına oha dedim övgü ile ne alakası var anlamadım namaz kılan insanları tarıyor adam. Cüneyt Arkın filmlerinde bile Bizanslılar bekliyordu Cüneyt Arkın namazını bitirmeden bişey yapmıyorlardı. :D
Tamam dostum tamamen aynı fikirdeyiz işte, oha demek bile az kalır bunlara :) Herkes reyting için yapıyor ama Mamoş desen bebekti yahu, bebek öldü bu dizide. Gitti Ersoy karısını ve çocuğunu öldürdü sonra. Şimdi de Anneyi öldürüyorlar bu kadarı da fazla. Bir gece 6 mafya babasını öldürüp "Baba" filmine selamı çakarsın ama bu kadarı çok saçma.
Halmanli
25.04.2011, 20:51
KVP 123. Bölüm Fragmanı
yoksa bu son günlerdeki Türk düşmanlarının devletin imamının ardında namaz kılınmaz diye meydanlarda kıldıkları cuma namazının muhabbetimi?
hahhah Allah bilir Ersoy'u provokatif saldırıda bulundu falan diye gösterecekler. İyice siyasi oldu bu dizi bea
polat alemdar oldu siyasetçi mübarek
yorumsuz6117
25.04.2011, 20:59
Nazife Nine ölmeyecek bence ölen kişi Baba Memduh olabilir.
Halmanli
25.04.2011, 21:00
Ersoy'un yaptığına oha dedim övgü ile ne alakası var anlamadım namaz kılan insanları tarıyor adam.
İzledikten sonra konuşayım en iyisi aklıma birşey geliyor ama inşallah öyle değildir
Keramettin
25.04.2011, 22:43
Tamam ersoy benim için bitmiştir. Öldürebilirsiniz yani problem olmaz..
Kenan Imirzalioglusuz Ezelmi olurmus... :(
yorumsuz6117
26.04.2011, 17:01
KVP 123. BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR
Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 123. bölümü, 28 Nisan Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak.
Ersoy’un vurduğu Nazife Anne’nin durumu ağırdır. Nazife Anne hemen ameliyata alınır. Ömer Baba dua etmekte, Polat Alemdar ise annesini yalnız bırakmanın pişmanlığını yaşamaktadır. Tuncay, Polat ve Ömer Baba’dan zor bir karar vermelerini ister.
Polat Alemdar’ın Ersoy’un peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Ona ulaşabileceği her yolu deneyecektir. İlk olarak Memati ve Abdülhey’i kullanmak isteyen Ünsal’ın karşısına çıkar. Polat, Ünsal’ın verdiği bilgiler doğrultusunda Ersoy’un peşine düşer.
Ersoy ise planlarını hayata geçirmek için harekete geçer. İlk hedefi, toplumda karışıklık çıkartmaktır. Ersoy, ortalığı karıştırmak için kimsenin beklemediği bir yerden gelecektir.
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/123_1.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/123_2.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/123_2.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/123_4.jpg
Ahmet Karadeniz
26.04.2011, 17:18
Chuck dizisini izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim
1.sezonu izledim kesinlikle acayip makara ve aksiyon dolu bir dizi
küçük fenerbahçe maçındaki bütün sinirimi sıkıntımı aldı herkeze tasviye ederim..
evet çok güzel bir dizi karakterleri çok başarılı buluyorum. ama sen biraz geri kalmışsın 4. sezonundayım ben ;)
Behzat Ç mükemmeldi.
evet kesinlikle katılıyorum hele son sahnesi...:D
Keramettin
26.04.2011, 18:46
Polat arabayı BMW yapmış,doğru yoldasın Polat..:yattara:
Ezel'i her izleyen sonunda şaşkınlık küfürü etmiştir :)
"Sen doğmadan baban hepsini hakladı ama, babanın düşmanları vardı o zamanlar." dedi Ali. Ne demek istedi sizce? Herkesi öldürdü mü, bu üç ayın sonunda?
Dizinin başında Tefo-Ali diyaloğu çok önemliydi:
Ali: Bu iş başka iş yanımda olucan mı?
Tefo: Evet, abi eskisi gibi.
Ali: Eskisi gibi değil, Tefo.
Tefo: Hee, Holding...
Ali: ...... holdingi. Aile lan. Ailem var lan benim, çocuğum olacak. "Eskisi gibi" değil Tefo. Senle ben kelle koltuğuz, o ayrı. Ama onlar başka abi.
Tefo: Anladım abi.
Ali: Yok, sen tam anlamadın. Eskiden bi hata yapsak, bi şavullasak(burayı kelimeyi tam anlamadım) senle ben yolcuyduk. Ama şimdi bir hata yaparsak...Sadakatini bir şaşırırsan...Aşığım diye bi çocukluk yaparsan, daha önce yaptığın gibi... Olan benim aileme olur. Benim aileme bir şey olursa da..
Tefo: Anladım abi. Başka hata yok.
Ve Cengiz:
"Tevfik'in başına talih kuşu kondu. Ali'nin sağkolu oldu şimdi, beraber yükselecekler. Tevfik büyük adam olacak, kendi iş peşinde koşturacak. Ne yapması gerecek biliyo musun, Temmuz? Senin gibi... Senin gibi düşünmesi gerekecek. Kafa yorması gerekecek, karar vermesi gerecek, adam idare etmesi gerecek. Eline para geçecek, bocalayacak, hata yapacak. Tevfik şimdi kazandığını sanıyor ama Tevfik gibiler sonunda hep kaybederler Temmuz. O daha bilmiyor ama Tevfik'in başına gelen en güzel şey onun sonu olacak."
"Sadakatlari onların ölümü olacak. Kimseyi, asla kimseyi çok sevmeyeceksin Temmuz. Herkesten vazgeçebileceksin. Onlar vazgeçemeyecek. Hepsi düşerken bir diğerini uçurumdan aşağı çekecek."
Yine Ali-Tefo diyaloğu, bu defa son dakikalarda:
Ali: Tefo ne oluyo oğlum bir iş mi var?
Tefo: Abi... (Kendisine "Tevfik Bey, o Tevfik Bey siz misiniz" diyen adamın sesini hatırlıyor) Yok bir şey be abi. Ben hallederim her şeyi.
Ali: Ne halledicen? Oğlum bak "aile" diyorum. Başka hata yok diyorum. Onları...
Tefo: Hatırlıyorum be abi.
3 Hafta Sonra, Son sahne Ali:
"Savaşın ortasında çok güzel günler geçirdik Tevfik abinle. Çünkü Tevfik abin, Tefo benim bu hayattaki en yakın dostumdu. Ama ben, onun ismini bugün sana verdim, oğlum. Çünkü Tevfik abin, oğlum. Tefo... O gün o kuru temizlemecinin önünde ölmedi. Çünkü bugün, onun canını ondan ben aldım."
Mert Oğuzlu61
26.04.2011, 20:43
3 Hafta Sonra, Son sahne Ali:
"Savaşın ortasında çok güzel günler geçirdik Tevfik abinle. Çünkü Tevfik abin, Tefo benim bu hayattaki en yakın dostumdu. Ama ben, onun ismini bugün sana verdim, oğlum. Çünkü Tevfik abin, oğlum. Tefo... O gün o kuru temizlemecinin önünde ölmedi. Çünkü bugün, onun canını ondan ben aldım."
son sahnede bende şaşırdım, sorunun cevabını artık haftaya alırız.
Emirhan Makul
26.04.2011, 22:06
Behzat Ç. neydi öyle arkadaş soluksuz izledim.
yorumsuz6117
27.04.2011, 02:13
Behzat Ç. neydi öyle arkadaş soluksuz izledim.
En iyi 2-3 bölümünden biriydi. Bu hafta Emrah Serbes yazmış senaryoyu 10. bölümde bir yazıyor diğer bölümlerde büyük fark oluyor gerçekten.
Mete'nin tipe bak bi tuborg aç. :D
Cemile Ali'yi nasıl buldu notta nereye geleceğini falan yazmamıştı çok mantık hataları olmaya başladı artık ÖBGZK'de.
yorumsuz6117
27.04.2011, 22:40
Behzat Ç 31. Bölüm Fragmanı
http://www.startv.com.tr/BehzatC/behzat-c-bir-ankara-polisiyesi-108.html
Leyla ile Mecnun izleyen kac kisiyiz?? :)
61_Hasan_69
27.04.2011, 23:26
forever Leyla ile Mecnun ççç
61_Hasan_69
27.04.2011, 23:27
İsmail abi ya var mı ötesi ççç ççç
: adamlar bana çay verdi çay çay
yorumsuz6117
28.04.2011, 00:00
http://s.cdn.acunn.com/upload/gallery/1/179/2807.jpg
Hüdai Pervaneli
28.04.2011, 00:09
Leyla ile Mecnun izleyen kac kisiyiz?? :)
Liste Basi beni yap:)
Behzat Ç.'nin fragmanı renk vermedi.. :)
Liste Basi beni yap:)
O zaten. :) Ardindanda Mehmet Said ve Hasan geliyo.. :D
Hüdai Pervaneli
28.04.2011, 00:56
O zaten. :) Ardindanda Mehmet Said ve Hasan geliyo.. :D
Ama bu aksami bölümü daha izlemedim:)
Biraz sonra netten izlicem
Armağan Dere
28.04.2011, 13:21
MythBusters'ı izleyen var mı acaba Dıscovery Channel'da
muharrematasoy
28.04.2011, 14:02
KVP 123. Bölüm Fragmanı
harbi bu ne ya :D gülmekten öldüm makineliyi tahtadan yapmışlar ucunda çıkardığı kıvılcımı flashda yapmışlar
61_Hasan_69
28.04.2011, 17:25
Muhteşem bir Leyla ile Mecnun bölümü bizi bekliyor.. Behzat Ç. ile ortak yapım...buda fragman
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1920781030181&oid=189981374364625
yorumsuz6117
28.04.2011, 17:54
Behzat Ç 31. Bölüm Fragmanı V2
http://www.youtube.com/watch?v=8TPSJmqcl8M&feature=player_embedded
yorumsuz6117
28.04.2011, 17:56
Muhteşem bir Leyla ile Mecnun bölümü bizi bekliyor.. Behzat Ç. ile ortak yapım...buda fragman
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1920781030181&oid=189981374364625
Muhteşem bişey olucak :D
yorumsuz6117
28.04.2011, 21:27
Öl Nazife Nine lütfen öl...
Mehmet Ç.
28.04.2011, 22:32
Fatmagül 21 yasindaymis çççççç
Kücülde cebime gir :D
Keramettin
28.04.2011, 23:09
Polat alır sorguya sonra kaçırır falan biz yine deli oluruz :)
Halmanli
28.04.2011, 23:29
inci : ersoy lütfen git, polat çıldırmış çok tehlikeli biri olmuş
ersoy : tam istediğim gibi bir adam olmuş desene :D:D:D:D:D:D:D:D
yorumsuz6117
28.04.2011, 23:52
Son 15 dakika hariç çok vasat bir bölümdü..
yorumsuz6117
28.04.2011, 23:53
Nazife Nine ölmeyecek bence ölen kişi Baba Memduh olabilir.
.................:(:D
muharrematasoy
29.04.2011, 00:02
bu reklamları iyice abartmışlar, 5 dk dizi 4 dk reklam mı olur?
yorumsuz6117
29.04.2011, 00:21
Bu Cem Tozan karakteri Cen Uzan'mı acaba :)
Bu KVP adamı salak yerine koyuyor. Şu diziği izlediğim için salak olduğumu kabul ediyorum. 2 yaşındaki çocuk bile daha yazardı bu bölümü. Pazar günü Kanal 7'de eski bölümü izleyin içiniz açılsın, hem de en baba bölüm.
Ezel'in yeni bölüm fragmanı: http://www.youtube.com/user/ezel?blend=1&ob=5#p/a/u/0/JWV8nSka1H4
Halmanli
29.04.2011, 11:40
Bu KVP adamı salak yerine koyuyor. Şu diziği izlediğim için salak olduğumu kabul ediyorum. 2 yaşındaki çocuk bile daha yazardı bu bölümü. Pazar günü Kanal 7'de eski bölümü izleyin içiniz açılsın, hem de en baba bölüm.
Ezel'in yeni bölüm fragmanı: http://www.youtube.com/user/ezel?blend=1&ob=5#p/a/u/0/JWV8nSka1H4
Aynen, salak yerine koyuyor , bu kadar siyaset karıştırılmaz
Atv'ye geçti geçeli Ergenekon Korku İmparatorluğunun sözcülüğünü yapıyor Kurtlar Vadisi
Travelair
29.04.2011, 12:59
KVP biraz bütçe sıkıntısı çekiyor gibime geliyor, bölümler yavan, eski havası yok
bahadır2561
29.04.2011, 14:32
Hükümetin sözcüsü KVP bildiğimiz gibi
Süleyman Eruyar
29.04.2011, 14:36
Hükümetin sözcüsü KVP bildiğimiz gibi
Arada sırada takip ediyorum
acaba nasıl sözcülüğünü yapıyorlar, bir anlatırmısın ?
ne diyorlar mesela ?
bahadır2561
29.04.2011, 14:53
ne diyorlar mesela ?
Boş yere tartışmaya gerek yok izleyenler bilir az çok. .
Cemalettin Taşkın
29.04.2011, 14:54
polat ulubeyi vursun bende birşey bilmiyorum.
benim senaryom şöyle : poalt silahı doğrultmuş tam ulubeyi vuracakken memati yetişir usta bana bırak der polat olmaz der memati ben vuracağım der bu arada ulubey helikoptere binip kaçar.
Emir Faruk
29.04.2011, 14:55
Diziyi pek takip eden biri değilim ama yanılmıyorsam ilk sezonlarda rahmetli Ömer Lütfü Mete'nin senaryoya katkısı büyüktü diye düşünüyorum.
Süleyman Eruyar
29.04.2011, 14:58
Boş yere tartışmaya gerek yok izleyenler bilir az çok. .
"Boş yere tartışmaya gerek yok " diyen altını doldurmadığı yada dolduramadığı cümleler kullanmasın bi zahmet.
yorumsuz6117
29.04.2011, 15:55
Diziyi pek takip eden biri değilim ama yanılmıyorsam ilk sezonlarda rahmetli Ömer Lütfü Mete'nin senaryoya katkısı büyüktü diye düşünüyorum.
Çok çok büyüktü hemde...
Bir senaryo göremiyorum ben Vadi'de şuan Efsane Vadi'nin ekmeğini yiyorlar hala.
Bölümler saçma sapan nasıl geçiştirilir örneği veriyorlar.
bahadır2561
29.04.2011, 16:29
"Boş yere tartışmaya gerek yok " diyen altını doldurmadığı yada dolduramadığı cümleler kullanmasın bi zahmet.
Zaman zaman izlemeyi bırakıp her hafta izlersen bide gündemi takip edersen ne demek istediğimi anlarsın. .
Akif Gür
29.04.2011, 16:31
Zaman zaman izlemeyi bırakıp her hafta izlersen bide gündemi takip edersen ne demek istediğimi anlarsın. .
gerçekleri anlatıyo diye siyasetmi oıldu şimdi?
bahadır2561
29.04.2011, 16:34
gerçekleri anlatıyo diye siyasetmi oıldu şimdi?
Ben gerçekleri anlatmıyor demedim ki haddinden fazla siyaset yapıyor bence. .
Sizin düşüncelerinize de saygı duyarım
Senaryo zaten kaç senedir yok, haber bülteni gibi dizi bunu zaten kabullenerek izliyorum da biraz özen ya biraz özen. Çok şey istemiyoruz. Bu kadar kötü sahneleri çekmeye nasıl üşenmiyorlar en anlam veremediğim nokta da o. Zaten oyuncular da resmen konsantre değil, performansları çok düşük. Onlar da bıkmış yüzde yüz.
Ömür Karadeniz
29.04.2011, 21:02
Polat Alemdar bence Çakıcıyı canlandırıyor,bana göre.
yorumsuz6117
29.04.2011, 21:54
Sihirli Nenem saçmalığı yeniden başlamış beyler Polat'a kurban olun siz. :D
Mehmet Ç.
30.04.2011, 00:38
Beyaz Show güzel kadro kurmus..
Yalniz sirf Hadisenin üzerine kurulmus!
Mustafa Sandal olsam cekip giderim..
Bu ulkenin yurt disinda en büyük 2 temsilcisi Tarkaan ve Mustafa Sandal'dir. Hadise kim?!? Insan bir güzel diye böylede yüceltilmez?!?
Hadise de mükemmel bir elbise giymiş yalnız :D
Camelot ve Game of Thrones daha hiç izlemeyen varsa kesinlikle başlasın diyorum.
Ümit Küçük
30.04.2011, 01:31
ben hadiseye uyuz oluyorum çok itici aynı zamanda da çok çirkin yav
BALKAN 06
30.04.2011, 11:25
memati ve abdül affoldumu,polat ekibe dahil ettimi?
Ömür Karadeniz
30.04.2011, 11:28
Beyaz sov en iyisi.Ama dün Hülya Avşarın programı bana göre daha iyiydi.
yorumsuz6117
30.04.2011, 17:25
memati ve abdül affoldumu,polat ekibe dahil ettimi?
Gibi gibi :)
Keramettin
30.04.2011, 20:28
Polat Alemdar bence Çakıcıyı canlandırıyor,bana göre.
Bence Çakır canlandırdı Cakıcıyı.Tip,ad,memleket Çakıcıya benziyor.
yorumsuz6117
30.04.2011, 21:59
2. Antalya Tv Ödüllerini izliyorum en iyi polisiye dizi ödülünü Arka Sokaklar aldı Behzat Ç dururken.
Fatih Özkan
30.04.2011, 22:49
2. Antalya Tv Ödüllerini izliyorum en iyi polisiye dizi ödülünü Arka Sokaklar aldı Behzat Ç dururken.
Şaka gibi...
Arka Sokaklar'ı benim ilkokula giden yeğenler izliyor :D
Halmanli
30.04.2011, 23:14
ne diyorlar mesela ?
Geçenlerde dizideki mossad ajanı şamil, alman ajanla konuşuyorlardı, muhabbet sanırım aleviler üzerine oynamakla ilgili orayı tam olarak hatırlamıyorum.
Alman ajan gunter derki ; " iyide biz bunu her zaman savunuyorduk, 10 yıl evvel niye yaptırmadınız?"
şamil diyorki , " 10 yıl önce Türkiye bizimdi , şimdi değil "
Gülüyorum başka birşey değil, Türkiye hiçbir zaman bu kadar PARANIN esiri, bu kadar kapitalizmin yani israilin olmadı.
Arkadaş demişki sana boş yere tartışmaya gerek yok, sende demişsinki altını dolduramıyorsun falanca filancalar... sırf o yüzden cevap verdim, çok da meraklı değilim
Görmen için doğru gözle bakman gerekir, başka gözle bakarsan olmaz tabi... Sen ve Siz bilirsiniz, Ben ve biz biliriz, tartışmaya gerek yok.
Allah yardımcımız olsun başka da birşey değil
yorumsuz6117
30.04.2011, 23:15
En iyi erkek oyuncu ödülünü bakalım Erdal Beşikçioğlu'na verecekler mi..
yorumsuz6117
01.05.2011, 00:45
En iyi erkek oyuncu ödülünü bakalım Erdal Beşikçioğlu'na verecekler mi..
Okan Yalabık'a verdiler. :)
muharrematasoy
01.05.2011, 01:04
Atv'ye geçti geçeli Ergenekon Korku İmparatorluğunun sözcülüğünü yapıyor Kurtlar Vadisi
arkadaşım yanlışın var ATV kanalı rte nin damadının, hükümete yakınlığıyla bilinen kanal ne diye ergenekonun sözcülüğünü yapsın? birkaç kez alevi lafı geçti diye ergenokunla ne alakası var milleti etnik kimliğini bu şekilde lanse etmeyin !
muhtemelen seçim yaklaştığı için alevilerden de oy almak için böyle bir politika izliyorlardır, kurtlar vadisini salak yerine konulmayı göze alıp izliyorsunuz onu anladıkta bari bu saçma sapan dizinin üzerinden siyaset yapmayın
yorumsuz6117
01.05.2011, 13:29
Kurtlar Vadisi ne dese
çıkıyor ya, işte o yüzden dizideki projeksiyonlardan
fena halde ürküyorum.
Bu hafta da seçim
dönemine girdiğimiz şu günlerde, dış güçlerin emri altındaki derin devlet uzantılarının ülkemizde mezhep çatışması yaratmak için harekete
geçmesi resmedildi.
Konsey üyeleri, çıkacak kaosu düşünüp ellerini ovuşturuyorlardı . Silah kaçakçısı , "Emniyet güçleri bu olaylarla ilgilenirken,
ben rahat rahat kaçakçılık yapabilirim" diyordu.
Borsada konseyin parasını aklayan manipülatör ise
elindeki kağıtları çıkarıp , taban fiyattan yeniden
alarak kâra geçmenin
hesaplarını yapıyordu . Bir tek eroin tüccarı hoşnut değildi. "Toz işi, rüzgarda yapılmaz " diyordu. Ona da fırtına geçene kadar başka bir yasadışı kazanç kapısı açtılar. Yani mezhep çatışması ile doğacak toz duman neredeyse tüm
kötülerin işine geliyordu. Ve plan doğrultusunda, vakit kaybedilmeden
eyleme geçildi. Önce, bir
cemevine baskın düzenlenip, masumların üzerine ateş açıldı. Sonra sivil itaatsizlik eylemleri
çerçevesinde sokakta
cuma namazı kılan örgüt mensupları sivil bir helikopterden açılan makineli tüfek ateşiyle tarandı. Cemevindeki Alevi dedesinin cemaate hitabı ise yüreğime su serpti: "Bu oyunlara gelmeyeceksiniz.
Eline silah alan bizden
değildir..." Ben Vadi'nin uyarısını ciddiye aldım. Umarım anlatılanlar, bu hassas seçim sürecinde sadece
'senaryo' olarak kalır . Bu arada Polat'ın süper kahramanlığının ve kurşunlara karşı efsunlu olmasının 'genetik' olduğu da ortaya çıktı . Ömer Baba da, annesi Nazife de ağır kurşun yaraları almalarına
rağmen, hayatta kaldılar !
Sabah Günaydın /Yüksel Aytuğ
Pazar günü Kanal 7'de eski bölümü izleyin içiniz açılsın, hem de en baba bölüm.
Dün izledim de, hakikaten önceden boşuna izlemiyormuşuz bu diziyi :) Necati Şaşmaz, Umut Bulut gibi kendini zerre kadar geliştirememiş :) Hatta geriye gitmiş. Eskiden hiç fena değil oyunculuğu. Polat'ın ne kadar otoriter olduğu dikkatimi çekti. Şimdi adamın lafını dinleyen tek kişi yok.
yorumsuz6117
02.05.2011, 15:57
http://i56.tinypic.com/351eqfk.jpg
Kurtlar Vadisi Pusu şifreli isimlerle Türkiye'nin tanıdığı isimleri diziye dahil etmeye devam ediyor. Diziye son bölümde iki tanıdık isim "şifreli" isimlerle dahil oldu. Özellikle bu isimlerden bir tanesi vardı ki seyirciyi şaşkına çevirdi. Bir dönem Türkiye'nin en çok konuşulan adamı olan Cem Uzan, diziye "Can Tozan" kodadıyla dahil oldu. Senaryoya göre dizinin ağır mafyası Ersoy Uluğbey, Can Tozan'dan para sızdırmaya çalışıyor. Can Tozan, İnci Tataroğlu'yla yaptığı görüşme sırasında kendisinden para isteyen konseye, "Devlet bütün parama el koydu. Bende para yok" diye yanıt veriyor. Seçilen oyuncunun da Cem Uzan'a benzerliği dikkat çekici
KAŞİF KOZİNOĞLU DA DİZİDE
Soner Yalçın'ın da içeri alındığı Ergenekon operasyonunda gözaltına alınan eski MİT elemanı Kaşif Kozinoğlu da Kurtlar Vadisi'ne girdi. Kazım Kaşifoğlu ismiyle diziye dahil olan karakter önce bir Cemevini kurşunluyor, sonra da Demokratik Çözüm Çadırı'nın taranmasına yardımcı oluyor.
yorumsuz6117
02.05.2011, 19:24
Kurtlar Vadisi Pusu 124. Bölüm Fragmanı
http://www.yazete.com/video.asp?vid=8069
61_Hasan_69
02.05.2011, 22:17
hey gidi eski Kurtlar Vadisi hey gidi Çakır hey gidi Eski CanPolat şu videoyu izledikçe duygulanıyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=UxY2vzdsor4
Halmanli
02.05.2011, 23:37
Kurtlar Vadisi Pusu 124. Bölüm Fragmanı
http://www.yazete.com/video.asp?vid=8069
ersoy nasıl kurtulmuş ordan ya
yorumsuz6117
03.05.2011, 06:19
hey gidi eski Kurtlar Vadisi hey gidi Çakır hey gidi Eski CanPolat şu videoyu izledikçe duygulanıyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=UxY2vzdsor4
Efsane :(
ersoy nasıl kurtulmuş ordan ya
Ölmesini beklemiyordun herhalde. :D
Halmanli
03.05.2011, 10:35
Efsane :(
Ölmesini beklemiyordun herhalde. :D
beklemiyordumda, madem öldürmeyeceklerde olayı o noktaya getirmeselerdi, senaristlere burdan bir hareket çekmek istiyorum :rolleyes:
Keramettin
03.05.2011, 13:17
Hadi git Polat ya.. Ulan siz nasıl devlet adamısınız ben anlayamadım..
Ömür Karadeniz
03.05.2011, 14:34
Çok saçmalıyorsunuz.Yok ersoy nasıl kurtuldu,memati niye ölmedi,polat hiç vurulmuyor vs...Kardeşim bu dizi herhalde saçmalık olacak.Ne istiyorsunuz anlamadım,hepsi 1 bölümde ölsün bitsin istiyorsunuz herhalde.
yorumsuz6117
03.05.2011, 17:52
beklemiyordumda, madem öldürmeyeceklerde olayı o noktaya getirmeselerdi, senaristlere burdan bir hareket çekmek istiyorum :rolleyes:
Hep yapıyorlar bunu alıştık artık :D
yorumsuz6117
03.05.2011, 17:54
KVP 124. BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR
Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 124. bölümü, 5 Mayıs Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.
Silahının namlusunu Ersoy Ulubey’e çeviren Polat Alemdar, tetiği çekebilecek mi? Polat ve Ersoy’u bekleyen sürpriz ne olacak?
Polat’a ulaşamayan Leyla, kimden bilgi alacak? Leyla’nın savcılığa kadar gelmesini rica ettiği İnci Tataroğlu, karşısında kimi bulacak?
İlk ameliyatının ardından kendisine gelen Nazife Anne, yeniden ameliyat olmayı kabul edecek mi? Bu hayati kararı kime bırakacak?
Ersoy Ulubey, devlet büyüklerine yönelik nasıl bir plan yapacak? Herkesi aynı anda öldürmek isteyen Ersoy, amacına ulaşabilecek mi?
Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan ve aksiyon dolu 124. bölümü, 5 Mayıs akşamında ATV ekranlarında olacak
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/124_1.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/124_2.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/124_3.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/124_4.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/124_5.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/124_6.jpg
Ersoy'a bak hele ççç Ulan sen kimsin o kadar kişiyi öldürmek kim. Kıçı kırık bir ordu yapmışsın, Polat yarısını öldürdü zaten. Konseyin desen tam komedi. Çolak Hamido'yla mı öldüreceksin o kadar kişiyi. Obama'yı da öldür bari :D
Ümit Küçük
04.05.2011, 00:08
bu saf yine ersoyu elinden kaçırmış
Fatih Özkan
04.05.2011, 01:18
Saf :D
Güzeldi :D
yorumsuz6117
04.05.2011, 06:00
Kesin Ersoy'un saydıkları bi yerde toplanacaklar Ersoy'da bomba yerleştirecek oraya Polat bombayı durdurmaya çalışacak falan filan :D
yorumsuz6117
04.05.2011, 06:13
ÖBGZK iyice ...... Ulan tecavüz ettirdiniz bari hamile bırakmayın :D
BALKAN 06
04.05.2011, 09:01
:D
saf demekki,gerçekten saf.
madem ölmeyecek yakalamasın arkadaş bu ne yaa,
yakalayıp öldüremeyince ersoya sempatim artıyor,
zaten yarın bakacağım ersoy kurtulduysa bende ersoyun kadrosuna dahil olacağım:)
BALKAN 06
04.05.2011, 09:05
ÖBGZK iyice ...... Ulan tecavüz ettirdiniz bari hamile bırakmayın :D
:) he yaa.
ama niye bu kadar dramatize ettiler onu anlamadım,
zaten adam 4 çocuğunun babası,ayrılalı şunun şurasında 3-5 ay olmuş;)
niye kastın bu kadar be cemile teyze,çok abarttın ali kaptanın işini çook,
kimseye dimeseydin ağzını yumup otursaydın sonra balıkçıya yanaşsaydın,
2011 de sistem böyle amma o zaman demekki farklıymış:D
bugün behzat.ç leyla ile mecnuna konuk olucak mı
Ezel'de Tefo'nun bir çocuk tarafından öldürülmesine ne diyorsunuz? Ben şimdi bir şey derdim ama neyse. Kardeşini ve kumarhane bekçisinin oğlunu öldürmesi ve sonunda da bir çocuk tarafından öldürülmesi şeklinde kurgulanmış olsa da bence son derece saçmaydı. Bu sezon bir türlü toparlayamadı Ezel.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin senaryosu internete düşmüş. Senaristin bilgisayarı bozulmuş, servisteyken senaryo yayıldı diyorlar. Çok basit bir dizi olmaya başladı. Nostaljik atmosferin ve dolaylı olarak şarkıların ekmeğini ne kadar yemeye devam edecekler merak ediyorum.
Cemalettin Taşkın
04.05.2011, 16:34
polat ulubeyi vursun bende birşey bilmiyorum.
benim senaryom şöyle : polat silahı doğrultmuş tam ulubeyi vuracakken memati yetişir usta bana bırak der polat olmaz der memati ben vuracağım der bu arada ulubey helikoptere binip kaçar.
fragmandan anladığımıza göre polat ulubeyi vuramamış. zaten vursa benim için şok olurdu.
yorumsuz6117
04.05.2011, 18:30
Baba Memduh karakteri diziye neden girdi neden çıktı :D
Mehmet Ç.
04.05.2011, 21:45
Bugün ne var :D
61_Hasan_69
04.05.2011, 23:03
Leyla ile Mecnun muhteşem ilerliyor şu ana kadar ççç ççç forever ismail abi ççç erdal abide bugün gününde ççç
Mustafa Önder
05.05.2011, 00:13
Yahu bu ne ya... Hayatımda ilk kez bu kadar çok güldüm bir diziyi izlerken :D Daima Leyla İle Mecnun :D
Behzat ç da Leyla ile Mecnun'daydı bu bölümlük her bölüm yapıyolar bunu her bölüm farklı bir ünlü oyuncuyu getiriyorlar güzelde yapıyorlar ilk günden beri izlerım eğlenceli bir dizi :)
Ümit Küçük
05.05.2011, 00:24
pazar günü behzat ç tam komedi olacak
Mehmet Ç.
05.05.2011, 00:25
Leyla ile Mecnun muhtesemdi :D
Gecen hafta izlememisdim, yeni bölümden önce iyiki izlemisim yoksa birsey anlamazmisim :)
Ismail <3 Erdal <3 Iskender
:D
Leyla ile Mecnun yine yardi. Baya parodide yaptilar Kaybedenler Klübünün parodisine cok güldüm :D
Cemalettin Taşkın
05.05.2011, 09:03
ismail abi :)
televizyonda varmış izleyerek giderim ne güzel
Dursun Kaplan
05.05.2011, 11:13
Lan demiyo, la diyo laa. :D
Harikaydı dün akşam.:)
Leyla ile Mecnun'un son bölümü muhteşemdi. Dizi içinde o kadar çok filme ve diziye gönderme vardı ki, bayıldım. Bu bölüm yerli komedi dizileri içinde bir başyapıt bu bölüm en iyiler içinde olmaya aday bence. Kaçıran neymiş ki diyen varsa izlesin derim.
http://medya.haberdar.com/Content/2011/04/29/behzat-leyla-v.jpg
Hele Behzat Ç'nin diziye adapte edilmesi çok başarılı olmuş la.
Dün en komik sahne Bakkal Erdal'ın çat diye "Biz adam öldürdük" dediği sahneydi :D
Mehmet Ç.
05.05.2011, 12:06
Dün en komik sahne Bakkal Erdal'ın çat diye "Biz adam öldürdük" dediği sahneydi :D
Gazete'de Ceset Ankara'da bulundu haberini okudukdan sonra Polis'in gelisi ve Erdal Abi'nin göz kirpmasi daha iyidi :D
"Gözümü kapatirken biri acik kaldi" ççç
Behzat ç merak ettigi sordu sonunda :D "Niye bu kadar uzakdan konusuyorsunuz la?!"
*
En parlak Ismail'i secmeye geldik :D
*
Ismail: "Bizim Aile cok kisisizlikdi" :D
*
Arda arabanin arkasinda saklanmasii cok iyidi :D
*
Geyik muhabettleri müthis :D
*
Uzun lafin kisasi, DVDsi ciksada alsak :D
61_Hasan_69
05.05.2011, 15:11
muhteşemdi dün Leyla ile Mecnun herkeze tavsiye derim bu diziyi... dün özellikle Erdali abi çok iyiydi gerçi kötü yok dizide ama...
yavuzun şu repliği bitirdi beni " Erdal abi insan değilsin ya "ççç ççç
yorumsuz6117
05.05.2011, 18:00
Behzat Ç 32. Bölüm Fragmanı
yorumsuz6117
05.05.2011, 19:50
Vadi'yi kaçırmayın süprizler var.. :D
Bu KVP, Leyla ile Mecnun'dan komik ya :D Şırıngalar havada uçuşuyor ççç
Ertan1982
05.05.2011, 21:26
Buda Mecnunla Fragma.
http://www.startv.com.tr/BehzatC/Bolumler/behzat-c-bir-ankara-polisiyesi-108/1298.html
yorumsuz6117
05.05.2011, 21:43
Aron Amca seni özlemişiz ya uzun zamandır icraat yapmıyordun. :D
Bu reklamlar adamı çıldırtıyor ne lan bu böyle 1 dakika ara , 40 saniye ara uzun zaman sonra tvden izliyim dedim pişman oldum.
yorumsuz6117
05.05.2011, 21:57
Hay reklamına :D
yorumsuz6117
05.05.2011, 22:08
Sen birşey mi içiyorsun çççççç
Çekim konusunda bir farklılık var değil mi?
yorumsuz6117
05.05.2011, 22:14
Çekim konusunda bir farklılık var değil mi?
Aynen bende yazacaktım şimdi. :D
Daha iyi mi olmuş kötümü olmuş çözemedim ama.
Bana kötü gibi geldi :D Daha doğrusu alışamadım herhalde.
yorumsuz6117
05.05.2011, 23:00
Heeyt be yürüyüşe bak :D
Şaka maka acınacak hale geldi dizi :D O "dikkat" diye bağıran adamı çok mu aradılar merak ediyorum.
Miraç Atalay Çiftçi
05.05.2011, 23:07
Tankın içinden çıkmalı Ersoy
61_Hasan_69
05.05.2011, 23:07
http://www.facebook.com/video/video.php?v=200798459958109&oid=210734152283616&comments
Behzat Ç. nin fragmanı ... bu sefer Leyla ile Mecnun orada ççç komedi bir bölüm ççç
yorumsuz6117
05.05.2011, 23:18
Fragmanı gösterdiler bitince müthiş bölüm olacak haftaya. Korumalardan biri hain çıkıyor diğerlerini öldürüyor. :D
Tam rezillik ya ççç Gülmekten karnıma ağrılar girdi ççç Ulan o adamı harbi çok mu aradınız ya ççç
yorumsuz6117
05.05.2011, 23:30
Kurtlar Vadisi Pusu 125.Bölüm Fragmanı V1
http://www.youtube.com/watch?v=wPr4YOr_Jq4&feature=player_embedded
Ertan 51
06.05.2011, 10:30
Vadi de bizim taraftan olsun karşı taraftan olsun yaralanıp yaralanıp kurtulmalar acayip tatsız hal almaya başladı.Bu nedir arkadaş,ya bu kadar sık karşılaşıp birbirini vurmasın düşman olanlar,yada vurulan bir zahmet ölsün artık.Ersoy'dan sonra Zaza nın,Hafize annenin ve Murat'ın ölmemeleri konsantransyonumu bozuyor,kurşunun ve bıçağın insanı öldüremeyeceğini düşünmeye başladım:)
yorumsuz6117
06.05.2011, 20:39
Laz Ziya çiziyor :D
http://www.swfcabin.com/swf-files/1304682646.swf
İlker Akçay
06.05.2011, 23:59
Kareem Adbul-Jabbar Beyaz Show'da :)
yorumsuz6117
10.05.2011, 00:31
Behzat Ç mükemmel bir 30. bölümden sonra 2 bölümdür baya vasat gidiyor.
Mehmet Ç.
10.05.2011, 09:56
Bu aralar Survivor takiliyorum :D
Pascal artisi kime bulastigi bilmiyor! Eceli gelen köpek cami duvarina isermis.
Pascal bakti karizma ciziliyor, kisa yoldan kacti..
Ayip..
Forza 3T Daner ve Nihat Dogan
yorumsuz6117
10.05.2011, 22:18
Kurtlar Vadisi Pusu 125. Bölüm Fragmanı V2
http://www.yazete.com/video.asp?vid=8116
Polat Alemdar yine babayı alıyor..
yorumsuz6117
10.05.2011, 22:20
Kurtlar Vadisi Pusu 125. Bölüm Özeti
Polat Alemdar, tüm devlet erkânının bulunduğu mekana zamanında girmeyi başarabilecek mi? Ersoy Ulubey amacına ulaşacak mı? Çıkan çatışmada neler yaşanacak? Ersoy’un namlusunun ucundaki devlet erkânına ne olacak?
İnci’ye yapılanları öğrenen Davut Tataoğlu ne yapacak? Kızının yaşadıkları için kimden ne isteyecek?
Ersoy Ulubey’in peşine düşen Polat Alemdar, Ersoy’un mermilerine hedef olmaktan kurtulabilecek mi? Büyük takip sırasında Polat Alemdar’a ne olacak?
Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan ve aksiyon dolu 125. bölümü, 12 Mayıs akşamında ATV ekranlarında olacak…
Halmanli
10.05.2011, 23:21
Kurtlar Vadisi Pusu 125. Bölüm Fragmanı V2
http://www.yazete.com/video.asp?vid=8116
abartmanın zirve noktasına erişmişlerdi diye düşünüyordum ama yanılmışım :D iyice abartmışlar, seyrediyoruz diye birşey demiyoruz diye iyice işi ilerletmişler
çatıdaki keskin nişancıyı polat abimiz trak diye kafasından vuruyor :D arabayla süratli bir şekilde giderken üstelikde sol elini kullanıyor, taaaaa önündeki arabanın camından kafayı çıkaran adamı kafadan vuruyor :D gülünür, başka birşey yapılmaz bu sahnelere :)
yorumsuz6117
11.05.2011, 02:42
ÖBGZK saçmalıyor ya Mesude - Soner saçmalığı Cemile'nin çocuğu tam aldıracakken Ali Kaptanın gelmesi falan felon :D
Cemalettin Taşkın
11.05.2011, 09:01
akşam final maçı var leyla ile mecnunu yemezler inşallah TRT1'de
yok bu yöle olmuyor ya.utanmadan maç uzatmaya gitti Leyla ile Mecnun'da uzadı.piyyy
Mehmet Ç.
11.05.2011, 23:22
Ben bu saatden sonra izleyemem daha..
Özetine bile gülüyorüm..
ççç
Pis Ahmet!
Ah iyi cocukdu ya :))
ççç
Ooooo süper gönderme tatmin oldum espirisi süperdi :)
Gökçebey
11.05.2011, 23:43
Bu Mecnun yine renkli mantar mı yedi, nedir? :D
:d fenerbahçe espirisi güzel yıl 2023 bu sene kupayı alacak 40 yılın özlemı var sonuçda :D
Mehmet Ç.
11.05.2011, 23:50
Fenere saglam gecirdiler ççç
Dahada hosuma gitti :) 40 yilççç
yorumsuz6117
12.05.2011, 02:38
Leyla ile Mecnun mükemmeldi en iyi bölümüydü bence.
Zaman makinesini yokuş aşağı vurdurmak ne demek ya ççç
14. Bölüm fragmanı
http://www.facebook.com/video/video.php?v=119735251441032&oid=158020020918298&comments
Sürekli takipçisi değilim ama pek güzel bölüm değildi ya :)
Vadide suikast üstüne suikast operasyon üstüne operasyon :)
Mert Oğuzlu61
12.05.2011, 23:34
ahh vadii ah... neydin ne oldun.
ersoy şamir e bağırıyor ''benim orada olacağımı polat nerden öğrendi?!'' diye.. ulan feller seni kaçırdı polat la bir odaya tıkadı, orada ötmeden mi artist gibi alayını öldürecem diye ? ee adam bilsin bir zahmet nerde toplanacaklarını..
bir sahne var, koptum gülmekten yemin ediyorum :) feller ve o alman herifin adı neydi guller mi her ne haltsa, toplanmışlar karşılarındada bizim başbakan... diyorki : bize bu saldırıyı yapan ersoy un arkasında hangi ülke varsa, elimize somut deliller geçtiği an bunu savaş sebebi sayarız bunu bilesiniz !!! kaşları çatıyor ve sert bir bakış atıyor,
tam o anda benim arkadaş : YÜRÜÜÜÜÜ BEEE BAŞBAKAAAAAAAANNNNNNNNNNNN, ALLAH INA KURBAN ulaaann !!!!!!
ççççççççç
Üsküdar'a giderken de güzel diziymiş.Espriler hoşuma gitmedi değil =))
yorumsuz6117
13.05.2011, 02:26
Feller Baba ne güzel yürüdün öyle be. :D
Mimiklerine kurban Ulubey. :D
Ersoy'un ömrü bitti haftaya ölücek bence.
yorumsuz6117
13.05.2011, 03:12
Behzat Ç 33. Bölüm Fragmanı
Cemalettin Taşkın
13.05.2011, 09:25
yok bu ersoy ölmez daha.
ersoyun adamları memati ile abdülheye 5 basar adamların hemen herşeyden haberi oluyor.
konsey üyelerinin ersoyu satması çok pis oldu ersoy onlardn birkaçını götürebilir.
operasyondan birşey çıkmaz bence ersoy kesin kaçar.
Cemalettin Taşkın
13.05.2011, 09:27
tekrar olmuş...
Ertan 51
13.05.2011, 09:38
Lan Polat ömrümü yedin ömrümü.
Binanın çatı katından yerdeki Ersoyun arabaya mermi yağdır,hatta vurdu galiba ama çelik yelek korudu,Ersoy bastı gidiyor bi daha bakıyoruz ki Polat binanın en tepeden inmiş,Hyundai ye binmiş,Ersoy a yetişmiş arada 10 metre kalmış çatışıyor:D
bu ne hız bu ne zaman dilimi aman diyim.
Hadi oldu diyelim,bizim yumurta kasa Hyundai ye ağır silahlarla 20 metreden mermi yağdırıyorlar ne delebiliyorlar ne vurabiliyorlar.
Neyse hainlere karşı duruşun için seyrediyorum,
herşeye rağmen seviyorum seni KVP:)
Ersoy Ulubey: "Beni öldürecek adam daha yaratılmadı."
ççç Az gülmedim buna ya. Kalu bela terk çıktı adam.
yorumsuz6117
13.05.2011, 15:26
Ersoy Ulubey: "Beni öldürecek adam daha yaratılmadı."
ççç Az gülmedim buna ya. Kalu bela terk çıktı adam.
Öyle değil '' Beni burdan canlı çıkaracak adam daha yaratılmadı'' dedi. ;):D
Oooo bu daha felsefikmiş :D Valla artık komedi dizisi olarak bakıyorum. Yemin ederim Leyla İle Mecnun'u izlerken bu kadar gülmemiştim. Polat'ın arabada bayılma numarası neydi öyle mesela ççç
Halmanli
13.05.2011, 22:40
Lan Polat ömrümü yedin ömrümü.
Binanın çatı katından yerdeki Ersoyun arabaya mermi yağdır,hatta vurdu galiba ama çelik yelek korudu,Ersoy bastı gidiyor bi daha bakıyoruz ki Polat binanın en tepeden inmiş,Hyundai ye binmiş,Ersoy a yetişmiş arada 10 metre kalmış çatışıyor:D
bu ne hız bu ne zaman dilimi aman diyim.
Hadi oldu diyelim,bizim yumurta kasa Hyundai ye ağır silahlarla 20 metreden mermi yağdırıyorlar ne delebiliyorlar ne vurabiliyorlar.
Neyse hainlere karşı duruşun için seyrediyorum,
herşeye rağmen seviyorum seni KVP:)
bişey demiyoruz diye iyice okunu çıkardılar işin :) çat bi sıkıyor çatıdaki sniper'ı tabancayla kafadan vuruyor :D çat bi sıkıyor araçla giderken üstelik aracı kendisi kullanırken öndeki adamı vuruyor vs. vs. vs. oha diyorum :rolleyes:
Ertan 51
14.05.2011, 17:34
bişey demiyoruz diye iyice okunu çıkardılar işin :) çat bi sıkıyor çatıdaki sniper'ı tabancayla kafadan vuruyor :D çat bi sıkıyor araçla giderken üstelik aracı kendisi kullanırken öndeki adamı vuruyor vs. vs. vs. oha diyorum :rolleyes:
de baba de,hak ediyorlar:)
işte diyorum ya,senaryodan rahatsız olan kan emici sülüklere senarist 10 numara cevaplar veriyor,boş bir adamdır diye düşündüğüm Polat ta dolu dolu konuşuyor ve ülke için iyi bir yürek,tüm bunlar ve verdiği mesajlar beni KVP sempatizanı yapıyor,oha dedirtiyor ama vaz geçirmiyor:)
Ayrıca diğer dizilerdeki ahçı uşağa,uşak bahçevana,bahçevan hizmetçiye,hepsi birden evin sahibine konularını görünce yine KVP iyidir iyi;)
(Leyla ile Mecnun da iyi hemde oldukça iyi,tabi Geniş Aile gibi sonradan cozutmazsa)
Alihan Ertürk
14.05.2011, 22:50
Fenere saglam gecirdiler ççç
Dahada hosuma gitti :) 40 yilççç
Videosu yok mu şunun ya?
İzledim ama şimdi sanal alemde hit olsun istiyorum o an..:)
http://www.youtube.com/watch?v=W_83PFORgW8
Alihan Ertürk
14.05.2011, 23:39
Veeee işte olay yaratan video Feys'e düşürüldü;
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150191681729559&saved
:)
Halmanli
15.05.2011, 00:07
Veeee işte olay yaratan video Feys'e düşürüldü;
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150191681729559&saved
:)
Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.
yorumsuz6117
15.05.2011, 02:34
Bu Yahşi Cazibe'de ki Barış adamı öldürür ya ççç
Bölümün sonu çok matraktı :D
yorumsuz6117
15.05.2011, 16:35
Yazmayı unutmuşum Vadi'de Ersoy'un baskınında başbakanın o soğukkanlılığı neydi öyle ya :D:D
Travelair
15.05.2011, 16:37
Leyla ile Mecnun'un Behzat C ile ortak yapımı iyiydi :)
Bu video ya Facebook'tan kaldırılmış ya da gizlilik ayarlarından dolayı görüntülenemiyor.
Tarayıcınızdan kaynaklanan bir problem olabilir. Zaman zaman bende rastlıyorum farklı tarayıcıdan çalışıyor aynı video ben şimdi Chrome ile izledim videoyu.
Teşekkürler Alihan :)
yorumsuz6117
19.05.2011, 16:49
KVP yeni bölüm yok bir hafta ara.
yorumsuz6117
19.05.2011, 17:21
Behzat Ç 34. Bölüm Fragmanı
KVP yokmuş ne güzel haber :)
61_Hasan_69
19.05.2011, 18:11
Leyla ile Mecnunun dünkü bölümü vasattı...
yorumsuz6117
19.05.2011, 22:15
Kurtlar Vadisi Pusu 126. Bölüm Fragmanı V1
http://www.yazete.com/video.asp?vid=8156
Mehmet Ç.
19.05.2011, 22:59
Vasatti, ama Ismail abinin japoncasi beni yatana kadar gülme krizine soktu.. ççç
Alsana-aaa
Içsene-eee
ççç
bahadır2561
20.05.2011, 09:36
"senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının sen hiç farkında mısın?"
:D :D
61_Hasan_69
20.05.2011, 17:00
"senin ağzından çıkanla kulağının duyduğunun aynı şey olmadığının sen hiç farkında mısın?"
:D :D
:D bu sefer farkındayım :D Ama harbiden önceki bölümlere oranla çok vasattı
yorumsuz6117
20.05.2011, 17:28
Behzat Ç 34. Bölüm Kareler
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227874_219278838099510_149823625045032_809903_7216 027_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/247534_219278844766176_149823625045032_809904_6670 014_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/230730_219278964766164_149823625045032_809912_3539 16_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/226200_219279001432827_149823625045032_809915_5548 991_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248735_219279058099488_149823625045032_809920_1134 970_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/250474_219279091432818_149823625045032_809922_4887 04_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/248632_219279101432817_149823625045032_809923_4018 405_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/230891_219279121432815_149823625045032_809925_5309 458_n.jpg
yorumsuz6117
21.05.2011, 23:14
Ahkihkohkoh :D
Keramettin
23.05.2011, 21:51
Şimdikiler de dizi mi.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=402633444572
yorumsuz6117
24.05.2011, 05:36
Kurtlar Vadisi Pusu 126. Bölüm Fragmanı V2
http://www.yazete.com/video.asp?vid=8176
Cemalettin Taşkın
24.05.2011, 08:38
gözlerime inanamadım polat alemdar ve ekibi çelik yelek giydi. :)
yorumsuz6117
24.05.2011, 18:39
126. BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR
Kurtlar Vadisi Pusu’da nefes kesen operasyon! Ersoy’a düzenlenen gizli operasyondan son anda haberi olan Polat Alemdar ne yapacak?
Polat ve ekibi, operasyona, başlamadan önce yetişebilecekler mi?
Operasyonda neler yaşanacak? Ersoy ölecek mi?
Polat, Yaşar’dan ne isteyecek? Murat ve Zaza’yı, kendi mekanına davet ederek bir araya getiren Yaşar’ı bekleyen büyük sürpriz ne olacak?
Operasyonun yankıları sürerken Polat, Başbakan’dan ne isteyecek?
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/126_3.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/126_4.jpg
oguzhann
24.05.2011, 19:40
leyla ile mecnun ve behzat ç. tvden takip ettiğim diziler.leyla ile mecnun'u daha çok az izleyebildim ama izlediğim en farklı dizilerden biri.çok başarılı.
Hürgün Aygün
24.05.2011, 22:31
Ezel 68.bölüm fragmanı
cnhiE47Q0Yg
yorumsuz6117
26.05.2011, 19:32
Vadi'yi kaçırmayın .. :D
Özel Harekat Timlerine bak şuursuzca ateş edip ölüyorlar vay be :)
yorumsuz6117
26.05.2011, 21:37
İyi de bordo bereliler nereye yok oldu hiçbirşey yapmadılar :D
Ersoy kaçmış yine :D
iskenderunlu
26.05.2011, 23:18
mutluyum hiç dizi izlemiyorum :D
yorumsuz6117
26.05.2011, 23:23
Ersoy sezon finalinde ölücek herhalde İskender gibi. 2 bölüm kaldı zaten.
bahadır2561
27.05.2011, 10:28
Burdan Polat'a BSG diyorum
Şimdi izleyebildim KVP'yi. İlk 20 dakika fena değildi. Çatışma sahneleri her ne kadar kaliteli olmasa da yine bunu da şükür. Şu öldürme sahnelerinde ilk sahnede Polat sıkar sonraki sahnede adam düşer ölürlü yapmasalar çok iyi olacak. Çünkü hiçbir heyecanı olmuyor. Aynı karede öldürsün daha iyi. Sonra yine 1-2 yıldır klasik hale gelen berbat tempoda devam etti bölüm. Uzattıkça uzatıyorlar sıradan sahneleri zaman kazanmak için. Zaza, Katırcı ve Murat'lı sahneler resmen ölümdü. Bu kadar sıkıcı olur diyaloglar ötesi yok.
Hürgün Aygün
31.05.2011, 00:23
Ezel'de bu bölümü yazana,yönetene,oynayana herkese helal olsun.Müthişti gerçekten.Bu bölümü normalde Ezel'i hiç izlememiş olanlar bile izlesin.Belki de bu tadı finalde bile alamam.
yorumsuz6117
31.05.2011, 00:37
KVP 127. Bölüm Fragmanı V1
http://www.yazete.com/video.asp?vid=8200
AYYILDIZ
31.05.2011, 00:39
Ezel.Tek kelimeyle muhtesem.Oyunculuk hersey hersey sahaneydi.Idda ediyorum dunyada boyle bir bolum cekilmemistir.Vadiyide en basindan beri izliyorum yanina yaklasamaz kalite olarak.
Hürgün Aygün
31.05.2011, 01:17
Ezel.Tek kelimeyle muhtesem.Oyunculuk hersey hersey sahaneydi.Idda ediyorum dunyada boyle bir bolum cekilmemistir.Vadiyide en basindan beri izliyorum yanina yaklasamaz kalite olarak.
Kesinlikle öyle, hayatım boyunca bir dizide böyle bir bölüm izleyeceğimi sanmıyorum.:) Çok mu abarttık ne?:cool:
yorumsuz6117
31.05.2011, 01:43
Edit medit kedit .....
SALDIRAY
31.05.2011, 06:30
ezel fenaydı gene
Ertan1982
31.05.2011, 08:09
Yeni favorim Game of Thrones.Ama dikkat cok acik sahneler var.Kurgu hikaye kostümler oyunculuk bence 10 Numara.
Ezel'in son bölümünü henüz izlememiş olanlar okumasın.
Herkes çok övdü bu bölümü ama ben o kadar beğenmedim. Tamam, sonundaki planlar harikaydı ama sonuçta dizinin en önemli olaylarından biri oluyor yahu olsun o kadar. Tefo'nun kıytırık şekilde ölüşüne göz yumduk, hadi Ramiz Dayı mistik bir havada ayakta öldü dedik saygı duyduk kabullendik o bölümleri. Bu bölümün aşırı bir iyiliği yoktu genel olarak. Mesela çok kötü sahneler vardı bana göre. Hele o Ezel ve Ali'nin havai fişekleri kamyonetle getirmeleri ve korumaların onları tanımaması... Bu ne şimdi? Ezel sözde tanınmamak için şapka takmış. Ya bırak :) 100 metreden tanımaları lazım seni. Sözde Cengiz geliyor onları içeri alıyor. Hiç ikna edemedi beni o sahne. Son plan, ters köşe çok güzeldi tabii ki. Hele de Ali'nin görüntülerinin silinmesinin sağlanması mükemmeldi. Planın en beğendiğim noktası oldu. Badenin sahneleri berbat. Senaristler bin pişmandır diziye soktuklarına. Kaç bölümdür dizinin içine ediyor inatla hala sahne veriyorlar kıza. 2 bölüm kaldı valla finalinde ne olacak artık olacak bir şey kalmadı gibi :)
Ekşi Sözlük'te biri çok güzel yazmış, bu sezon çok angarya bölüm izledik diye. Hakikaten öyle. Ezel'in çizgisine yakışmayan çok bölüm, çok sahne oldu. Mesela bir bölümde Ramiz Dayı, Kenan Birkan'ı kıstırmış tam bıçaklayacaktı Eyşan kapıya vurup kurtarmıştı. Orada bitmişti benim gözümde dizi. Keza Kaya'nın mat edildiği bölüm, Tefo sözde Eyşan'ın sayesinde sayesinde garson olarak girmişti. O sakallarla Tefo'yu tanımayan Kenan'ın adamlarını ne yapmak lazımdı. Kaya'nın şekerle zehirlenerek ölüşü desen konuşmaya bile gerek yok. Bir ara Ezel yer altına indi oradan yükselmeye başladı ihtiyarların arasında ama sonra Kapkaç'ı(Vurkaçtı la ççç) açtı o yükselme hikayesi durdu mesela. Tüm bunlar karakterlerin sokakta kalmayıp birarada olan sahneleri çekmek kullanılacak bir mekan için miydi yani. Eski sahnelerde merak ettiğimiz bazı şeyleri göstermediler mesela. Kenan abisi öldükten sonra psikopata bağlamıştı flashback içindeki flashforwardda. Ramiz'in karşısına çıkıp çocuklarını öldürecem demişti. Eee gerisi sonra niye gelmedi. Kenan'ın Ramiz ile arasının bozulması çok güzel işlendi de Kenan'ın kötü adama dönüşmesi neredeyse gösterilmedi.
En önemli eleştirim de Haluk Bilginer gibi bir oyuncunun az kullaması olacak. Ya Haluk Bilginer gibi bir oyuncuya diziye almışsın, ikinci sezonu toplasan adamın sahneleri son 10-15 bölümde diziye giren Bade'den azdır. Dün mesela fazla gözüktü ne kadar etkili oldu. Hele o Ezel'le olan sahnelerinde ne karizmaydı.
Toplamda Kurtlar Vadisi'ni geçemedi gözümde, son iki bölümde ne olursa olsun yine geçemez. Çünkü ikinci sezon zayıf kaldı bana göre.
yorumsuz6117
01.06.2011, 01:25
Ezel'in son bölümünü henüz izlememiş olanlar okumasın.
Herkes çok övdü bu bölümü ama ben o kadar beğenmedim. Tamam, sonundaki planlar harikaydı ama sonuçta dizinin en önemli olaylarından biri oluyor yahu olsun o kadar. Tefo'nun kıytırık şekilde ölüşüne göz yumduk, hadi Ramiz Dayı mistik bir havada ayakta öldü dedik saygı duyduk kabullendik o bölümleri. Bu bölümün aşırı bir iyiliği yoktu genel olarak. Mesela çok kötü sahneler vardı bana göre. Hele o Ezel ve Ali'nin havai fişekleri kamyonetle getirmeleri ve korumaların onları tanımaması... Bu ne şimdi? Ezel sözde tanınmamak için şapka takmış. Ya bırak :) 100 metreden tanımaları lazım seni. Sözde Cengiz geliyor onları içeri alıyor. Hiç ikna edemedi beni o sahne. Son plan, ters köşe çok güzeldi tabii ki. Hele de Ali'nin görüntülerinin silinmesinin sağlanması mükemmeldi. Planın en beğendiğim noktası oldu. Badenin sahneleri berbat. Senaristler bin pişmandır diziye soktuklarına. Kaç bölümdür dizinin içine ediyor inatla hala sahne veriyorlar kıza. 2 bölüm kaldı valla finalinde ne olacak artık olacak bir şey kalmadı gibi :)
Ekşi Sözlük'te biri çok güzel yazmış, bu sezon çok angarya bölüm izledik diye. Hakikaten öyle. Ezel'in çizgisine yakışmayan çok bölüm, çok sahne oldu. Mesela bir bölümde Ramiz Dayı, Kenan Birkan'ı kıstırmış tam bıçaklayacaktı Eyşan kapıya vurup kurtarmıştı. Orada bitmişti benim gözümde dizi. Keza Kaya'nın mat edildiği bölüm, Tefo sözde Eyşan'ın sayesinde sayesinde garson olarak girmişti. O sakallarla Tefo'yu tanımayan Kenan'ın adamlarını ne yapmak lazımdı. Kaya'nın şekerle zehirlenerek ölüşü desen konuşmaya bile gerek yok. Bir ara Ezel yer altına indi oradan yükselmeye başladı ihtiyarların arasında ama sonra Kapkaç'ı(Vurkaçtı la ççç) açtı o yükselme hikayesi durdu mesela. Tüm bunlar karakterlerin sokakta kalmayıp birarada olan sahneleri çekmek kullanılacak bir mekan için miydi yani. Eski sahnelerde merak ettiğimiz bazı şeyleri göstermediler mesela. Kenan abisi öldükten sonra psikopata bağlamıştı flashback içindeki flashforwardda. Ramiz'in karşısına çıkıp çocuklarını öldürecem demişti. Eee gerisi sonra niye gelmedi. Kenan'ın Ramiz ile arasının bozulması çok güzel işlendi de Kenan'ın kötü adama dönüşmesi neredeyse gösterilmedi.
En önemli eleştirim de Haluk Bilginer gibi bir oyuncunun az kullaması olacak. Ya Haluk Bilginer gibi bir oyuncuya diziye almışsın, ikinci sezonu toplasan adamın sahneleri son 10-15 bölümde diziye giren Bade'den azdır. Dün mesela fazla gözüktü ne kadar etkili oldu. Hele o Ezel'le olan sahnelerinde ne karizmaydı.
Toplamda Kurtlar Vadisi'ni geçemedi gözümde, son iki bölümde ne olursa olsun yine geçemez. Çünkü ikinci sezon zayıf kaldı bana göre.
Ben KV hastayı biriyimdir az çok anlaşılmıştır zaten. :D:D
KV fanatiğiyim ama şunu söylemek lazım Kurtlar Vadisi'nin gerçekten Kurtlar Vadisi olduğu zamanlar yani ilk serisinde dizi süreleri kısaydı 1 saat civarıydı. 1 saat 5 - 10 dakikaya çıkıyordu en fazla son bölümleri saymassak. Şimdi ise en az 1 buçuk saat 2 saate kadar da çıkabiliyor. Şimdi diziler 1 saat olsa çok kaliteli işler çıkabilir yani. :)
Barış Falay'da geçen bundan dert yanmıştı dizi süreleri çok uzun diye. :)
Benim için Kurtlar Vadisi efsanedir gelmiş geçmiş en iyisidir. Çakır , Laz Ziya , Aslan Amca , Doğu Bey , Baron , Kılıç , Pala , İplikçi Nedim , Testere Necmi , Deve Tuncay ve Abidin , Tilki Andre her biri efsane karakterlerdir.
Tuncay ve Abidin diyalogları çok komik olurdu. :D
Ayrıca müthişte bir aşk hikayesi vardı Polat - Elif aşkı. Senaristler Pusu'da aşk konusunda da çuvalladılar.
KV yayınlandığı zaman sokakta insan kalmazdı.
En basitinden bir eski Polat Alemdar'a , Memati'ye , Abdülhey'e , Tuncay'a bir de Pusu'da ki Polat Alemdar'a , Memati'ye , Abdülhey'e , Tuncay'a bakın görürsünüz zaten göreceğinizi. :D
Birde Pusu'da ki karakterlere bakalım İskender ve Ersoy'u bir tarafa koyalım Biraz da kibritçi Cevat vardı sağlam karakter Zaza , Murat , İzzet Ağa , Yaşar Ağa , Haşim Ağa , borsacı Barış... Ne bunlar ya hepsini bir Laz Ziya'nın Orhaaaaaaan'ına bile değişmem. :D
KVP ilk 2. sezon iyiydi. Ondan sonra Polat - İskender kovalamasına döndü 93. Bölüme kadar. Şimdi de Polat - Ersoy kedi köpek kovalamacası gibi sezon finalinde de Ersoy ölür kesin. Dizinin genel bir senaryosu yok ki günlük senaryoyla tabi böyle ... sarar.
mehmet83
02.06.2011, 03:16
Leyla ile mecnun yokmuydu bugun? Butun gun transfer ve bu diziyi vardi aklimda is yerinde. Ikisindede hayal kirikligi yasadim. Nedir bu ya
Cemalettin Taşkın
02.06.2011, 08:37
başbakan vardı trt1 de 23.45 e kadar bekledim daha bitmemişti o saatten sonra da vermemişleridri diziyi herhalde.
Mustafa Yılmaz.20
02.06.2011, 09:09
başbakan vardı trt1 de 23.45 e kadar bekledim daha bitmemişti o saatten sonra da vermemişleridri diziyi herhalde.
Dün gece başbakanın yayınından sonra vardı Leyla ile Mecnun.. Ama geçen haftanın tekrarıydı galiba.
Dursun Kaplan
03.06.2011, 00:00
KVP bu akşam ki bölümü çok ahmakçaydı.
KVP bu akşam ki bölümü çok ahmakçaydı.
İktidar partisi mazluma oynayacak bişey bulamadı Kurtlar Vadisi üzerinden mazluma oynamaya başladı
yorumsuz6117
03.06.2011, 02:42
Edit.........
Hüdai Pervaneli
03.06.2011, 02:54
Bu hafta Leyla ilemecnun varmiydi
Pek izlemem ama bu kadar saçma olmaz ya,arabayla karton duvarları del mel.
Ahmet Başkaya
03.06.2011, 03:26
Emniyet kemeri bağlı değil ön cam kırık sen del evi birde önüne ilk çıkan kişiyi direk öldür . Ulan bu kadar saçma olmaz ya :D
yorumsuz6117
03.06.2011, 03:27
http://www.youtube.com/watch?v=q3G-VpI702Q
Vadi çok bozdu baya bozdu inanılmaz bozdu öyle böyle değil çok fazla bozdu yani o kadar bozdu önünü alamadık artık , bi yerden sonra bozmaz dedik daha da bozdu artık bozmasın dedik iyice bozdu daha nasıl bozulur ya dedim ama yine bozdu.
Ertan 51
03.06.2011, 09:18
Vadi bildiğin Cüneyt Arkın'ın ''dünyayı kurtaran adam'' ı gibiydi dün akşam.Bazen zeka fışkıran sahneler bazen de sanarsın bu senaryoyu 10 yaşında çocuk yazmış,bir türlü arasını bulamadılar.
Yine de mazeretlerim var seviyorum Vadi yi:)
Hürgün Aygün
03.06.2011, 10:47
O arabayla eve girmesi neydi ya tam bomba.:D
Vadi'nin suyu çıktı açıkçası..
Haftaya Ersoy'u gömerler.. Ersoy yeni isimler verir yeni sezonun heyecanı onlar olur..
bahadır2561
03.06.2011, 15:58
Polat'a her hafta gönderdiğim sözümü tekrarlıyorum ''bsg''
yorumsuz6117
04.06.2011, 01:04
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150196884320824&oid=141967959148166&comments
çççççç
Panik yok!! Polatla Ersoy kankaymislar az önce bi komedi dizisinde oynadilar. :D
Mert Oğuzlu61
07.06.2011, 01:01
ezel son yıllarda çevrilmiş en kaliteli türk dizilerinden birisi, kaliteli derken öyle abudik gubidik değil efsane kurtlar vadisi ayarında veya bir deli yürek, yani en azından onlara yakın... bitmesinede galiba çok az kaldı, harbi üzülücem bu dizi bitince, bari mutlu son olsa :)
Hürgün Aygün
07.06.2011, 01:04
ezel son yıllarda çevrilmiş en kaliteli türk dizilerinden birisi, kaliteli derken öyle abudik gubidik değil efsane kurtlar vadisi ayarında veya bir deli yürek, yani en azından onlara yakın... bitmesinede galiba çok az kaldı, harbi üzülücem bu dizi bitince, bari mutlu son olsa :)
Aynen çok iyi senaryosu vardı gerçekten helal olsun evet son bölümler artık.
Berat Akçay
07.06.2011, 01:54
Ne zaman ne olacağını kestirmek zor . Çok güzel dizi,malesef biticek
TSezgin61
07.06.2011, 02:50
ezel 2. sezonda ilk sezondaki basarisini sürdüremedi. cok kopukluklar vardi. ilk sezon gibi sürükleyici degildi. her bölümüne sinema filmi gibi bakardik...
ilk sezondaki ramiz dayi ve kenan birkana verilen gizem ve ezelin intikam planlari, izleyiciyi her bölümde sasirtmasi, adeta milleti mest etmisti. zaten hatirladigim kadariyla en iyi senaryo ödülü verilmisti uluslararasi.
ikinci sezon hersey tersine döndü. ramiz dayinin sirri anlatilmasina ragmen ortalikta ramiz dayi yoktu. binde bir görünüp kayboluyordu. ilk sezonda adeta erisilmez olan kenan birkanin yanina öylesine gecerken bir eysan yerlesebiliyordu. yada cengiz sifirken bir anda kenan birkanin sag kolu olabiliyordu... en acayip olanida, kenan birkanin bir anda erisilmezken, bir anda öyle bir senaryoyla izleyici gözünde siradanlasmasiydi. ramiz dayiyi öldürdü diye ezelin kenan birkana kinini anladikta, öldürmeden öncekini anlamadik gitti mesela...
yani mesele su, 2. sezon eger ilki gibi tutsaydi ve reytingleri alt üst etseydi, ücüncü sezonda dizi devam ederdi. zaten senaristler ilk sezonda dizinin 2 sezonluk senaryosunun hazir oldugunu söylemislerdi. duruma göre uzatacaktilar... ve uzatmadilar...
yinede bitecek olmasina üzülüyorum...
Cemalettin Taşkın
07.06.2011, 09:01
leyla ile mecnun için yeni bölüm yazmadı bu haftada tekrar mı var?
gerçi 15. bölüm bombaydı en süper bölümdü herhalde.
KVP'yi izleyememiştim sınavlar yüzünden yine. Böyle boş bir bölüm olamaz ya :)
Ömer ne dedi bu bölümde, dış ses olarak: "Ömer olmak Eyşan'ı sevmek demek."
Bölümün başlarında Ezel, Ömer'in mezarının başında ne diyor: "İkimiz de biliyoruz. Eyşan'a aşık olmak ona yenilmek demek."
Kerpeten Ali, dayıların karşısında paraları sayamadı. Ramiz Dayı da flashbackte yer altına girdiği ilk dönemlerde paraları sayarken büyük zorluk yaşamıştı. Güzel bir detaydı. O sahnedeki diyalog ilginçti yalnız:
-Sana cebindeki parayı sorsam söyleyezsin bile Ali
-Sen kimle konuşuyosun lan! Ezel, daha bu kadarken ben senin gibi adamları...
-Söyle, söyle...
-Manyak mısınız lan!
-Çıkar cebindeki paraları
-Ciddi misin sen?
-Çıkar
-90...120...
-Kaç?
-140...190... S... gidin şimdi hepiniz. (ççç)
Sonrasında Ezel fena dağıttı orayı ama. Sondan ikinci bölüm olarak beğendiğim bir bölüm olmadı. Bıktık arkadaş Ezel-Eyşan aşkından. 250 kere işlediniz şu konuyu. Finali sağlam yapın diyecem ama pek de ümidim yok. Ramiz Dayı'nın veliahtı kim olacak Ali mi Ezel mi ben hala anlayamadım, bir bölümde Ali gibi gösteriyorlar bir bölümde Ezeli. Ya da ikisi de olmayacak mı?
Ya şu Kenan İmirzalıoğlu'na ve Necati Şaşmaz'a bakıyorum da bi zayıflayın be arkadaş. Geçen N.Şaşmaz'ın bir fotoğrafını gördüm gazetede bildiğin göbek var adamda, takım elbisenin altında saklıyor dizide. Eşek yüküyle para alıyorsunuz bi spor yapın ya :) N.Şaşmaz da hep, evimde spor salonu var çalışıyorum falan der ha :)
yorumsuz6117
08.06.2011, 20:22
Kurtlar Vadisi Pusu 128. Bölüm Sezon Finali Fragmanı
http://www.yazete.com/video.asp?vid=8218
Cemalettin Taşkın
08.06.2011, 21:48
barış gitti ünsal kemal gitti ersoyun kemeklerini kırmışlar.
oyuncu kadrosunu yenileyecekler galiba.
61_Hasan_69
08.06.2011, 23:37
leyla ile mecnunu tavsiye ederim çok güzel bir bölüm..
Kereşenli
08.06.2011, 23:40
Herkes Leyla ile Mecnun diyor arkadaş son zamanlar. Bi ben mi izleyemedim bu diziyi? :p
Hafta sonu başlayacağım ben de.
Yasin T.
09.06.2011, 01:19
Leyla ile Mecnun gerçekten güzel bir dizi.Fazla da abartmak istemem ama yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar.Günlük hayatta sıradan olabilecek olayları mizahi olarak çok iyi yansıtıyorlar.En çok İsmail Abi karakterini beğeniyorum.Bugünki klonlama konusu güzeldi.
Ayrıca TRT'nin son yıllarda dizi anlamında bir ilerleme kaydettiğini düşünüyorum.Pazartesi günleri yayınlanan Halil İbrahim sofrasını da izlemenizi tavsiye ederim.
Mert Oğuzlu61
09.06.2011, 01:26
Leyla ile Mecnun gerçekten güzel bir dizi.Fazla da abartmak istemem ama yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar.Günlük hayatta sıradan olabilecek olayları mizahi olarak çok iyi yansıtıyorlar.En çok İsmail Abi karakterini beğeniyorum.Bugünki klonlama konusu güzeldi.
Ayrıca TRT'nin son yıllarda dizi anlamında bir ilerleme kaydettiğini düşünüyorum.Pazartesi günleri yayınlanan Halil İbrahim sofrasını da izlemenizi tavsiye ederim.
katılıyorum... ve sakarya fırat diyorum, başkada birşey demiyorum ! süper bir dizi, osman sınav imzası olacakta kötü olacak zaten şaşarım..
Mehmet Ç.
09.06.2011, 09:35
Biz tam 7 Ismail'iz ççç
61_Hasan_69
09.06.2011, 11:26
muhteşem söylüyo bu 3 lü bu şarkıyı.. Mecnun - İsmail - Erdal forever..
http://www.facebook.com/video/video.php?v=126107534136075&oid=189981374364625&comments&set=o.189981374364625&type=1
Birtan Karaman
09.06.2011, 11:40
Vadi'yi 2 haftadır falan izlemiyorum ama bu akşam izlenir. :)
yorumsuz6117
09.06.2011, 17:04
Vadi'yi kaçırmayın.. :D
yorumsuz6117
09.06.2011, 17:49
Yaklaşık 10 yıldır devam eden 'Kurtlar Vadisi' dizisinin fenomen karakteri 'Polat Alemdar'a hayat veren Necati Şaşmaz, oyunculuğunu ve diziyi eleştirenlere yanıt verdi.
'Polat Alemdar'ı oynamayı çok sevdiğini söyleyen Şaşmaz, "Polat'ın üstüme yapıştığını düşünmüyorum. Derdim bu algıyı yıkmak değil; onun üzerine binalar inşa etmek" dedi. Kamera arkasında çok keyifli vakit geçirdiklerini, türküler söylediklerini ve beste yaptığını da açıklayan Şaşmaz'la, diziyi, oyunculuğunu, hedeflerini ve müziğe olan ilgisini konuk olduğu 'Halil İbrahim Sofrası' dizisinin setinde konuştuk. İşte Şaşmaz'ın anlattıkları...
'Kurtlar Vadisi' Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden biri oldu. Bu serüvene başlarken, bu kadar uzun süreceğini ve böyle ilgi göreceğini düşünmüş müydünüz?
Çok kaliteli bir kadroyla yola çıkmıştık; iyi bir dizi olacağını düşünüyordum. Fakat bu kadar sevileceğini, 10 yıla varan bir dizi olacağını hiç düşünmemiştim. Hele hele Ortadoğu'dan Orta Asya'ya, Türki Cumhuriyetler'e ve Balkanlar'a, hatta Afrika'nın birçok ülkesine kadar, böyle geniş bir coğrafyaya yayılacağını bilemezdim.
TÜRK'ÜN GÜCÜNÜ GÖSTERDİK
Böyle sevilmesi size neler hissettiriyor?
Bir Türk karakterinin dünya ölçeğinde tanınıyor olması, Türk'ün gücünü göstermesi açısından çok önemli bir şey. Çünkü biz hep Batı karakterlerini izledik, tanıdık ve hep kendimizi onlarla özdeşleştirdik. Bu diziyle onların arasından sıyrıldık.
Size yurt dışından teklif var mı?
Var tabii ki. Hem ortak yapımcılıklar bazında, hem de tamamen yabancı konseptli benim üzerime kurulu projeler bazında teklifler aldım. Değerlendirme aşamasındayım. Ama ben geçen yıl hiç dinlenemedim. Dizi bitince hemen 'Kurtlar Vadisi: Filistin'e başladık. Sonra tekrar diziye... Bu yıl, az da olsa dinlenmek istiyorum. Eğer çok beğendiğim bir iş olursa kabul ederim, oynamayı seviyorum.
Belki böylece 'Kurtlar Vadisi' dışında ilk kez sizi başka bir rolde görmüş olacağız...
Evet. Amacım da o zaten. Ben yıllarca buna çok dikkat ettim. Dizi sürerken, başka bir projede, başka bir karakterle çıkamazdım. Ben de yapımcı olsam, dizinin devamlılığı açısından bu karakterin başka bir projede oynamasına izin vermezdim. Bu yıl belki şirket ortağımız olan arkadaşlardan bir izin kopartabilirim
'POLAT' GİBİ DEĞİLİM
Günlük hayatınızda 'Polat Alemdar'ın sorumluluğunu taşımak zor mu?
Ben mutluyum bu konuda. Beni 'Polat Alemdar' karakteriyle değerlendirmemek lazım. Ben bu karakteri hiç bozmuyorum, aksine korumaya çalışıyorum. Ona göre hareket ediyorum. Dışarda beni herkes 'Polat Alemdar' gibi sanıyor ama arkadaşlarım bilirler nasıl biri olduğumu. Benim seyircimin, sevenimin beni 'Polat Alemdar' olarak görmesi çok normal, ama özelimde beni tanıyanlar bilirler ki ben hiç o dizideki insan gibi değilim.
Üzerinize yapışan 'Polat Alemdar' imajını yıkabileceğinizi düşünüyor musunuz?
Bendeki yeteneği, bende varolanı gösterebilmem için imkanlar olmalı. Benim derdim o imajı kırmak, yıkmak değil, o bir temel taşı. Onun üzerine ben binalar kurarım. Üzerime yapışsın yapışmasın. 'Polat' diye bir karakter yokken, onunla başladım ve bir yere kadar getirdim. Ben kendime inanıyorum. Yine aynı cesaretle 'Polat'ın da üstüne çıkacak karakterler yaratacağımı düşünüyorum.
KIZI BASKIN OLACAK
Önümüzdeki sezon bizleri neler bekliyor?
Önümüzdeki sezonda ne olacağını bu sezonun finalinde göreceğiz. Sanırım Polat Alemdar'ın kızı ve aile meselesi daha baskın olacak. Biliyorsunuz, kızının yaşadığını bilmiyor ve onun yokluğunu çok hissetti. Kızının yaşadığını öğrendikten sonra gelişen olayları izleyeceğiz.
Dizide çok fazla karakter sirkülasyonu var. "Adam yetiştirilemiyor" diye eleştiriler yapılıyor. Siz bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
Dizimizde oynamak için çok fazla talep var. Oyuncuların çoğu, bize tecrübesiz geliyorlar. Biz tam bir şeyler öğretmiş oluyoruz, tam oyunculuğun nasıl bir şey olduğunu öğrenmeye başladıkları zaman senaryo gereği ölüyorlar. Dolayısıyla tekrar kullanma gibi bir şansımız olmuyor. O yüzden bir sirkülasyon durumu var, doğru. Bizde ölen oyuncular, başka dizilere gidiyorlar. Yani, biz yetiştiriyoruz, başka dizilere gönderiyoruz. Bu açıdan fabrika gibi çalışıyoruz. İyi figürasyon üreten bir fabrika durumundayız.
BİRKAÇ BESTEM VAR NOTERE ONAYLATTIM
'Polat Alemdar'ın azılı düşmanı 'Ersoy Ulubey' karakterini canlandıran Ümit Acar'la aranız nasıl?
Çok iyi. Çok iyi ud çalar. O udunu alıyor, ben klarnetimi, karşılıklı atışıyoruz. Umarım geç ölür. (Gülüyor) Çünkü gerçekten çok güzel vakit geçiriyoruz. Sette birlikte türküler, şarkılar söylüyoruz. Kamera arkası çok keyifli.
NEY ÜFLÜYOR
Ümit Bey, sizdeki müzik yeteneği karşısında çok şaşırmış. Sizin ud, saksafon, cümbüş ve klarnet çalabildiğinizi söyledi. Serkan Çağrı'yla klarnet çalışmaları yapıyorsunuz. Ney üflediğinizi biliyorum. Sizin müzik merakınız nasıl başladı?
Müzikle çok yakından ilgiliyim. Klarnetim vardı. Ney de çaldığımı söyleyince, Serkan çok ilgilendi. Birkaç kez görüştük. Daha önce yapmış olduğum birkaç beste vardı. Onları dinlettim. Ama o da çok yoğun ben de çok yoğunum, bir türlü fırsat bulamıyoruz. Zaman bulunca bir araya geleceğiz.
Besteler ne olacak? Sesinizin çok güzel olduğunu biliyorum. Bu besteleri sizden dinleme şansımız olur mu ileride?
(Gülüyor) Belki Serkan'la bir program yaparım, orada söylerim. Notere onaylattım besteleri. Birini çocukluğuma yakın bir zamanda yazmıştım. Onun haricinde birkaç tane daha va
GÜZEL BİR ANI OLDU
Halil İbrahim Sofrası da Pana Film'in bir dizisi. Bu dizi dayanışmasını nasıl değerlendiyorsunuz?
Biz buna Beyaz Show'la başladık. 'Ekmek Teknesi' ve 'Kurtlar Vadisi' işbirliği de vardı. Şimdi de 'Halil İbrahim Sofrası'nda bir araya geldik. Başka yapım şirketleri de bu yöntemi kullanıyorlar. Çok güzel bir anı oluyor. Oyuncular da seyirciler de mutlu oluyorlar. Ben daha önce de bu diziye konuk olmuş, berber koltuğuna oturmuştum. İlk bölümde de beraberdik, sezon finalinde de...
HİÇBİR DİZİDE BU KADAR ÇOK KARAKTER YARATILMAMIŞTI
Siz figürasyon konusunda da dertli olduğunuzu daha önce dile getirmiştiniz...
Evet, o bahsi açtığımda keşke figürasyon anlamında daha bilinçli hareket edilse demiştim. Eğer figürasyon anlamında gelişme sağlanırsa rejinin, sanatın ve senaryonun işleri de rahatlayacak.
DUBLÖRLER BİZİ ALKIŞLADI
Bol aksiyonlu bir dizi çekiyorsunuz. Sette başınıza ilginç olaylar geliyor mu?
Evet her sahnemiz aksiyonlu olduğu için ister istemez bazı sıkıntılar yaşanabiliyor. Gürkan'la (Uygun) beraber, arabayla evin içine girdiğimiz bir sahne vardı. O eve dalarken burnuma hafif bir darbe geldi. Ama başarıyla çektik. Genelde biz dublörleri alkışlarız, ama bu kez bizim dublörlerimiz bizi alkışladılar. Bu konuda dublörler malesef güvenlikli, korunaklı yerde oynarlarken bizler yönetmenin görmek istediği yerlerde olmak zorundayız. Bizim dizimizde genelde alkışlanan biz oluyoruz, dublörler değil.
Dizi başladığından beri ölen adam sayısı 200'ü aşmış. Buna ne diyeceksiniz?
Dizi başladığından beri yüzlerce adam öldü diyorlar ama ölmesi için bir şeyin var olması lazım. O kadar çok karakter yaratıldı ki. Bu kadar çok karakter yaratılan başka bir dizi yok dünyada. Yıllarca devam eden 'Friends' gibi dizilerde bile karakter yaratma durumu yok. Biz binlerce karakteri baştan yarattık ve karakterleri bütün özellikleriyle gördük. Çok adam öldürüldü diye tenkit etmek yerine, ne kadar çok karakter yaratıldı diye takdir etmek gerekir.
KVP'da bu hafta Polat tabancayla tankı havaya uçuracakmış.kaçmaz :D
Gazetede okudum röportajını. Resim altı yazılarından birinde spor yapıyorum diyor yine :D Hadi be sen de.
yorumsuz6117
09.06.2011, 18:57
Gazetede okudum röportajını. Resim altı yazılarından birinde spor yapıyorum diyor yine :D Hadi be sen de.
O kadar parayı ben alsam 400 kilo olurdum. :D
En kötü sezon finaliydi sanırım vadinin.. Yeni yeni işler en az 2 sezon bitmez bu dizi..
yorumsuz6117
10.06.2011, 00:01
Ersoy'un ölümü beni tatmin etti daha yaratıcı şeyler olabilirdi belki ama Memati'nin mimikleri bile yetti. :D
Hürgün Aygün
10.06.2011, 01:14
Vasat bir sezonu geride bıraktı vadi sezon finali tadı vermedi bana göre bölüm...
Ezel final fragmanı:
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=171616462899897&oid=134401035891&comments
Şaka maka bitiyor Ezel.:o
yorumsuz6117
10.06.2011, 01:16
Polat'ın kızı da 3 kere hapşırıyo.. :D
oflubektas
10.06.2011, 11:59
" Üsküdar'a Giderken" dizisi yeni favorim. Muhteşem esprileri, Erkan Can ve Murat Cemşir başta olmak üzere kaliteli kadrosuyla müthiş bir başlangıç yaptı. Geniş Aile bir sene iyi gitti, sonrasında deniz bitti. Bu dizi de bu kalitesiyle en az 1 yıl boyunca kahkaha garantisi veriyor. Hararetle tavsiye edilir...
yahzi cazibede Ke-Mal in barisa bikerede insan taklidi yap demesine bittim resmen :D:D:D:D
Ersoy'un ölüm sahnesi beklentimin çok altında kaldı. Hele de Polat'ın "Keser döner sap döner" falan demesi yuh yani :) "Bugünün işini yarına bırakma" deseydin bari. Abdülhey'in Ersoy'un çığlıklarıyla duyduğu hazzı yüzüne yansıtması süperdi :D Memati, Ersoy'u bağlamıştı ya orada öldürecekti işte. Daha vurucu olurdu. Neyse yine Arslan Bey'e selam göndererek öldürdüler.
Sezon finaline göre çok basit bir bölümdü tabii ki. Geçen sezon finalini beğendiğimi hatırlıyorum, kötü bölümlerin üzerine iyi gelmişti mesela. Koca sezonu Ersoy'la geçiştirdiler, berbat ötesi bölümlere katlandık. Hem diziyi yapanları hem de biz izleyicileri tebrik ediyorum. Bu arada, geçen sezon finalinde Polat'ın kızı gösterilmişti, şimdi yine aynısı oldu. Bu bile dizinin senaryo olarak bir gıdım ilerlemediğini hatta senaryosunun olmadığı gösteriyor. Polat'ın Feller'in kucağına oturmasına ne demeli peki?
Ezel'in finali süper ötesi olur inşallah. Ölümü gömdük geliyoruz Dayııııı...
Cemalettin Taşkın
10.06.2011, 14:03
ersoydan daha çok olay çıkardı ama ersoyu oynayan iskender kadar etkili olamadı onun için çabuk öldü.
kızı için kendini fellere satan polat alemdar gelecek sezon tetikçi olacak galiba.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.