Orijinalini görmek için tıklayınız : İzlediğiniz Diziler ve Hakkında Yorumlar
Dursun Kaplan
28.03.2011, 16:35
Bu Şule ne kadar tatlı bi kız ya. :)
Katılıyorum. :p
Cemalettin Taşkın
28.03.2011, 16:45
kurtlar vadisi pusu da ulubeyin konseyine kim katılacak?
1- zaza
2- nesrin
3- ayı ibrahim
benim aklıma gelen bunlardan ibir olabilir veya daha önce hiç görmediğimiz biri de olabilir.
kurtlar vadisi pusu da ulubeyin konseyine kim katılacak?
1- zaza
2- nesrin
3- ayı ibrahim
benim aklıma gelen bunlardan ibir olabilir veya daha önce hiç görmediğimiz biri de olabilir.
Memduh ağa ? Ersoy Memhudun düşmanının gözüne bakmıştı :rolleyes: ?
Alihan Ertürk
28.03.2011, 21:29
Behzat Ç :cool:
İlk bölümlerini takip etmemiştim ama son haftalarda kaçırmıyorum, gerçekten çok kaliteli bir dizi.
Pazar akşamları genelde sıkıcı olurdu, fakat Behzat Ç'yi izlemeye başladıktan sonra artık çok iyi geçiyor..:)
yorumsuz6117
29.03.2011, 00:49
Kurtlar Vadisi Pusu 119. Bölüm Fragmanı V1
http://www.yazete.com/video.asp?vid=7870
Abdülhey ve Memati herşeyin içine etmeye devam ediyorlar. :)
Keramettin
29.03.2011, 13:12
Behzat Ç.'de rol yokmuş gibi :) Herkes doğaçlama oynuyor.En sevdiğim dizi şuanda harika devam ediyor :alkış:
yorumsuz6117
29.03.2011, 19:11
Kurtlar Vadisi Pusu 119. Bölüm Fragmanı V2
http://www.yazete.com/video.asp?vid=7879
Tevrat, Incil, Kur'an-i Kerim hepsi var masada masallah. :)
Salih Edip
30.03.2011, 09:17
Bugün Leyla ile Mecnun günü :D
Mehmet Ç.
30.03.2011, 10:32
Leyla ile Mecnun'a tam 12 saat kaldi :D
Vallahi billahi akşam olsa da izlesem diye can atıyorum =))
Hüdai Pervaneli
30.03.2011, 16:25
Bende Bu yazmaya girdim
Leyla ile Mecnun'a tam 12 saat kaldi :D
Saatler gecmiyoki Izleyelim diziyi yaaaa
Bayraktaroğlu
30.03.2011, 16:43
atv'de 'her şeye rağmen' diye bir dizi başladı pazartesi akşamları çok güzel
Ömür Karadeniz
30.03.2011, 17:37
Bune abi millet dizikolik olmuş da haberimiz yok.
yorumsuz6117
30.03.2011, 19:34
KVP 119. Bölüm Özeti Ve Fotoğraflar
Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 119. bölümü, 31 Mart Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.
Haşim Ağa’nın Ersoy’un yanında yer aldığını öğrenen Memati, Abdülhey’i de yanına alarak Haşim Ağa’nın evine gider. Ancak evde işler kontrolden çıkar ve Abdülhey, Haşim Ağa’nın oğlunu vurur.
Haşim Ağa, oğlunun öldüğünü duyduğunda intikam için yemin eder. Onun, oğlunu öldürdüğüne inandığı tek bir isim vardır: Baba Memduh.
Memati ve Abdülhey, olanları Polat’a anlatmak için ofise gelir. Ancak Polat, bunu Ersoy’un yaptığını ve suçu Memduh Baba’ya attığını düşünmektedir. Ortalığın daha çok karışacağını anlayan Polat Alemdar, Haşim Ağa’yla konuşmak ister. Ancak onu büyük bir sürpriz beklemektedir.
Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan ve aksiyon dolu 119. bölümü, 31 Mart akşamında ATV ekranlarında olacak…
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/119_2.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/119_3.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/119_4.jpg
Emirhan Makul
30.03.2011, 19:38
Forza Behzat Ç.
Şuanda izleyenler dışında başka kimse izlemesin ne medya konuşsun bu diziyi ne köşe yazarları ömür boyu sürsün ömür boyu izlerim.
Mustafa Önder
30.03.2011, 22:41
leyla ile mecnun başladı :D
Vay anasini STV bosuna ugrasiyo Sefkat Tepeyle, Tek Türkiye ile falan. Sakarya Firat oynadigi sürece bosuna para harcamasinlar bence biraksinlar bu isi.
Murat KARAKURT
30.03.2011, 23:28
Erdal İsmail e ''sen dağcılıktan ne anlarsın''
İsmail ''ben anlamıyacam da kim anlayacak, benim halamı dağa kaldırmışlar'' ççç
Geçen sene Kazım İskenderin Kızını öldürmüştü bu sene Abdül Haşimin oğlunu öldürüyor.Acıyorum sana Polat :D
Mehmet Ç.
31.03.2011, 00:31
Ismail for President :) Adam King
127 Hours eflatun mantar avi ççç kolsahnesinde yerlere serildim
Cok güzel bölümdü yine.
Leylaya ilk kez hakkini verdiler, uzun süre aldi.. Iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama kiz topal cikti bide galiba :S ama yinede güzel :D
Iskenderin kadari araba itmek :)
Ayagi kirilan futbolcu sahnesinde ardaya gönderme vardi galibe :) sakat, öldürün gibisinden
Nuriye gecirdiler..
Sirada kurtlar vadisi var :) ezel bide :D
Mert Oğuzlu61
31.03.2011, 00:37
Vay anasini STV bosuna ugrasiyo Sefkat Tepeyle, Tek Türkiye ile falan. Sakarya Firat oynadigi sürece bosuna para harcamasinlar bence biraksinlar bu isi.
o aptal dizileri sakarya fırat la karşılaştıramayız zaten. hatta ezel ve vadiyide içine katarak söylüyorum, şuan hiçbir dizi sakarya fırat ın eline su dökemez. o kadar net.
yorumsuz6117
31.03.2011, 00:53
Behzat Ç 27. Bölüm Fragmanı
http://www.youtube.com/watch?v=zDZ_9IyFj44
Dursun Kaplan
31.03.2011, 09:44
Savcı geri gelmiş. :)
Mustafa Yılmaz.20
31.03.2011, 11:34
Renktaş iyki önermişsin bana Leyla ile Mecnun'u.. :) 2 bölüm izledim favori dizim oldu, gerçi başka dizi izlemiyorum ama olsun yinede favori dizim :D
61_Hasan_69
31.03.2011, 15:39
Leyla ile Mecnun yine resital sergiledi resmen ççç ççç İsmail Abi,Mecnun,Arda forever....
Renktaş iyki önermişsin bana Leyla ile Mecnun'u.. :) 2 bölüm izledim favori dizim oldu, gerçi başka dizi izlemiyorum ama olsun yinede favori dizim :D
Leyla ile Mecnun bize Salih kardesimizin armagani... :D
TRT 1 de yeni bir dizi başladı iki hafta oldu daha şiddetle tavsiye ederim hiç bu kadar gülmemiştim , foruma da girdiğim yoktu sırf bunu yazıyım diye girdim... :)
Leyla ile Mecnun... Çarşamba günleri TRT1 de. bir bakın derim...:)
Aman aman yarim :D:D
g0EgTiULqHc
Kendi uploadimdir :)
Alihan Ertürk
31.03.2011, 18:45
Malum okul var ertesi gün.. Dün izleyemedim bu nedenle yine.. Birazdan başlıyorum, eminim yine olağanüstü bir bölüm olmuştur..:D
http://www.youtube.com/user/ezel#p/u/0/kCSPlSqiWD8
Ezel 61. bölüm fragmanı.
Ezel de yapsın 61. bölümde Kurtlar Vadisi'ndeki gibi. Adam olsunlar.:D
Hürgün Aygün
31.03.2011, 20:43
http://www.youtube.com/user/ezel#p/u/0/kCSPlSqiWD8
Ezel 61. bölüm fragmanı.
Dayı ölmez diye düşünüyorum hikayenin baş karakterlerinden inşallah da ölmez.61.bölüm diye demiyorum ama fragmana bakılırsa güzel bölüm olucak.:D
Mehmet Ç.
31.03.2011, 20:47
Ibrahim yigidi öldür hakkini ver!
Salih'den 9 dk. daha gec yazmis olsamda, bu foruma Leyla ile Mecnun sevgisini asilamakda büyük rol oynadigimi düsünüyorum :D :S
xxx
Deginmeyi utmusum.
Dizinin basinda Bakkalin önünde Leylayi nasil iyilestireceklerini düsünürken gülme komasina girdim :)
Ismailin beyin amelayati
Bakkalin 1. ve 2. dünya savasini anlayatisi.
mükemmel bir sahneydi ççç
Ibrahim yigidi öldür hakkini ver!
Salih'den 9 dk. daha gec yazmis olsamda, bu foruma Leyla ile Mecnun sevgisini asilamakda büyük rol oynadigimi düsünüyorum :D :S
xxx
Deginmeyi utmusum.
Dizinin basinda Bakkalin önünde Leylayi nasil iyilestireceklerini düsünürken gülme komasina girdim :)
Ismailin beyin amelayati
Bakkalin 1. ve 2. dünya savasini anlayatisi.
mükemmel bir sahneydi ççç
Cok dogru hakkini verelim.
Mesela ben diziyi izlemeye sirf senin "Flah-Back'li komedi dizisi" dedigin icin basladim. :D
Keramettin
31.03.2011, 22:33
Haftaya Kurtlar Vadisini izlememe kararı aldım..
Erhan'ın boşboğazlığı nelere yol açtı.. Vadi renklenecek gibi duruyor diyeceğim sezon bitti.. :)
Aron Fellerin laptop sahnesini görünce fitik oldum anasini satiym. Cocugu ettiler kafir hey Allahim. :D
Travelair
31.03.2011, 23:35
Dikkat ediyorum Polat'ın gittiği heryerde arkafondan aynı köpek sesi geliyor. Sanki heryerde takip ediyor bu köpek Polat'ı. Ersoy Ulubey'den sonra asıl düşman bu köpek çıkabilir benden söylemesi
Halmanli
31.03.2011, 23:52
Vay be ne ağaymış kanun kim devlet kim sen kimsin o kim! Adamları böyle yapıyorlar sonra bir kalemde öldürüyorlar dizide
Kahramanımız polat ağadan ne fırça yedi bea helal olsun kaç zamandır şu polata gider yapacak adam arıyordum
Travelair
01.04.2011, 00:06
Şiddet ve korku işareti yanında 7 yaş ve üzeri işareti. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu
yorumsuz6117
01.04.2011, 02:43
Polat'ın kızını gördünüz mü beyler ne kadar da büyümüş boynunda hristiyan kolyesi iki yanında rahibeler bildiğin Türk filmi lan. :D
Konseyde her dinden adam var Yağar Ağa hristiyan , İzzet Ağa yahudi , Haşim Ağa Müslüman Murat'ta ataist hiçbişeye inanmıyo. :D
Bölüm repliği Şamir'den : Kadınların yanağından başka birşey öpmeyen Berlusconi Kaddafi'nin ellerini öpüyordu. :D
Polat'ın yanına yeni adamlar lazım Abdül ve Memati sıvıyorlar artık nerde eski Abdül eski Memati.
:)
Leyla ileride Feller'in öldü sandığı kızı çıkabilir. :)
Hayat ve Kader'siz bölüm izledik Zaza ve tayfasınında az görünmesi iyiydi zaten çok görünselerde ben oraları atladığım için problem değil. :)
Finale doğru sağlam bölümler izlicez gibi zaten şurda 12 bölüm falan kaldı. :)
KVP saçmalamanın da ötesine geçmiş durumda...
İzlememek en iyisi. Hatta bitse de kurtarsak..
Birgün bunları söyleyeceğime inanmazdım ne hâle getirdiler diziyi...
Keramettin
01.04.2011, 08:33
Annem bile çekirdeklerini alıp kurtlar vadisini izlemeye başladı.Düşünün yani :D
Haftalardır izlemiyorum.Dün zapping yaparken rastladım,Polat genetiğini çatarak bozduğu kaşlarıyla Baran denen çocuğa babasının yanında hesap sorarken denk geldim.Sesli sesli söylenerek kanalı terkettim.
Halmanli
01.04.2011, 10:50
necati şaşmazın oyunculuğu 200 küsur bölümdür hiç beğenmiyorum zaten ama niye seyrediyorum, bilmem...
Geçen bölüm Ersoy ölmüyor, bu bölüm Haşim Ağa'nın oğlu kasığından vuruluyor ölüyor. Neymiş damara denk gelmiş. Bi gidin ya :D Ersoy sen de kimi kandırıyorsun bırak o değnekleri ya sahaya salsam depar atarsın ççç Polat, ey Polat, Haşim Ağa kim ya? Ondan azar işitip ayarı yiyip evden çıkıyorsun. Hey gidi Polat ya eskiden az da olsa bir karizman vardı ne oldu sana böyle :) Çakır öldükten sonra mafya babalarını tek gecede öldürüp Cerrahpaşalı'nın evinin önüne gelip planı anlattığında Memati sana usta bunları ne zaman planladın gibi bir şeyler diyordu. "Sen benim geceleri uyuduğumu mu sanıyorsun Memati" deyince bir karizman vardı gözümüzde ey gidi Polat. O saçlar ne la bi kestir :D
Süleyman Eruyar
01.04.2011, 12:51
madem güzel değil, neden izliyorsunuz ki,
Fatmagül'ün suçunu izleyin , o da aynı vakitte başlıyor :)
yada benim gibi kanaltürk kanalında ki sinema filmlerini izleyin,
Gündüz evlilik programlarından nefret eden ancak yinede sonuna kadar izleyip ," abi amcayı gördün mü " diyen kişilerde de aynı sorun var :)
yorumsuz6117
01.04.2011, 15:46
KVP saçmalamanın da ötesine geçmiş durumda...
İzlememek en iyisi. Hatta bitse de kurtarsak..
Birgün bunları söyleyeceğime inanmazdım ne hâle getirdiler diziyi...
Pusu Haziran'da bitiyor az daha dayanın ama sonra yine başlayacak. :D
Dursun Kaplan
01.04.2011, 16:05
Ekip bunlar ya. :)
http://img01.imgsinemalar.com/images/ss_buyuk/104928/Behzat-C-Bir-Ankara-Polisiyesi-28.jpg
http://img01.imgsinemalar.com/images/ss_buyuk/104928/Behzat-C-Bir-Ankara-Polisiyesi-27.jpg
Hamanda da içiyorlar ya.:D
Keramettin
01.04.2011, 19:41
Telsiz poşetin içinde ne alaka lan ? :) Güzel bir bölüm daha bizi bekliyor..
Birtan Karaman
01.04.2011, 19:46
Bugünün anlam ve önemi; Geniş Aile. :)
Celil Köse
01.04.2011, 21:32
Kanallar bugün niye zırt pırt reklam veriyor acaba ?
yorumsuz6117
02.04.2011, 00:59
Kurtlar Vadisi senaristlerinden Cüneyt Aysan'la bu ilginç serüvenin kilometre taşlarını konuştuk
Kurtlar Vadisi dizisi daha ne kadar sürecek?
Türkiye ne zaman demokratik, sosyal hukuk devleti olursa ne zaman tam bağımsız bir ülke olursa o zaman bu dizi biter.
Peki öngörünüz ne; daha kaç sene devam eder?
2003'ten beri devam ediyor. Devam etmesi için sebep var yani. Türkiye'de toplumsal, siyasal, ekonomik olaylar çok hızlı değişiyor, çok fazla olaylar oluyor gündeme dair. Muhatap olanlar var, bir resmi ağız var bir de insanlar üçüncü bir ağız istiyorlar. Kurtlar Vadisi'nin başarısı burada. Bir muhatapların anlattığı var. Bir de mağdurların mazlumların anlattıkları var bir de bunu analiz edecek yorumlayacak üçüncü bir şey lazım. İşte bu da Kurtlar Vadisi'dir. İşte diyelim derin devlet... Bir onların yaptığı açıklamalar var bir ona muhatap olanların açıklamaları var. Bir de bu söylenenler ne kadar doğru ne kadarı çarptırılmış? İnsanımız bunu merak ediyor ve "bir de Kurtlar Vadisi'nden dinleyelim bakalım bu olayları nasıl yorumluyor" diyorlar. Bu çok önemli bir şey...
Ne demek bu? Olayların perde arkasını bir de Kurtlar Vadisi'nden dinleyelim ne anlama geliyor?
Olayların arka planını bize çok daha net anlatacak. Bağımsız bir duruş sergiliyoruz o yüzden... Bizim seyircimizin en büyük özelliği o. Şu an gündemde olan olayların arka planını bana herhangi bir yönlendirme yapmadan psikolojik harekat yapmadan bana manipülasyon yapmadan bana bağımsız ve aynı zamanda dramatik bir eserle anlatması... İşin görselliği de var elbette.
Peki bu zamana kadar izleyiciden beklediğinizi alabildiniz mi?
Çok şükür izleyici bizi hiç yanıltmadı. Bizim için önemli olan bağımsız duruş. Günümüzde herkes analiz yapıyor. Türkiye analiz fabrikasına döndü. Bilen de bilmeyen de konuşuyor. Bilmeyenlerden ziyade yönlendirenler daha etkili. 'Etki ajanları'nın Türkiye'de çok etkili olduklarını düşünüyorum.
Nasıl? Bu etki ajanları yurtdışı kaynaklı mı, yerli mi?
Yerlinin bir etkisi yok. Daha çok yabancı...
Ajan yani...
E tabi yani ben herkesin ajan olduğunu söylemek de istemiyorum ama kullanılma var.
Farkında olmadan mı?
Tabi çapınız yeterli değilse ve kendi zaaflarınız varsa bunlar çok iyi kullanılıyor. Siz kime hizmet ettiğinizi bilmezseniz bazıları kendilerini kanaat önderi seçer. Onlar sizi bir şeylere kanalize ederler. Yaptığınızın memleket için vatan için çok önemli olduğunu addedersiniz, buna da iman edersiniz ama olay öyle değildir. Yani iki türlü gerçekten bu işi meslek edinenler var onlarla bir sıkıntımız yok, çünkü onlarla daha açıktan mücadele edebiliriz ama Türkiye'nin en büyük sıkıntısı ayartılmış bilinçler var. Bunlar asıl sıkıntı...
Ne demek ayartılmış bilinçler?
Size dış devletlerin sunmak istediklerini rahatlıkla görüyorsunuz... 24 saat televizyonda yayınlar yapılıyor. Dizi olsun, film olsun, haber kanalı olsun... Siz bu toplumu bu kadar ahlaksız, bu kadar şerefsiz, bu kadar çirkin, bu kadar saygısız bir toplum olduğunu mu söylemek istiyorsunuz? Seyreden diyor ki, ya Türkiye nasıl bir ülke? Türkiye'de yüzde 70 kadar milliyetçi muhafazakar kitle var. Yüzde 30'luk da bir sol kitle var. Tabi o solculara da gayri ahlaki demek istemiyorum ama izlediğiniz şey, okuduğunuz şeyler sanki biz bu ülkede yaşamıyoruz. Bu ülke farklı bir ülke gibi. Yoğun bir bombardıman var. Yoğun bombardımandan dolayı siz eğer zayıfsanız donanımınız yoksa sorgulama gücünüz eksikse bunu ister istemez bilinç altına atıyor. Ve siz olaylara o şekilde bakıyorsunuz. Şimdi bu yayınları izlediğinizde Amerika'nın Vietnam'da kaybettiğini kaç kişi söyleyebilir ki? Düşünün kendi halkınıza Türkiye'nin gündemindeki olayları, sorunları takip ederken bir şekilde bombardımana tutuluyorsunuz.
Kurtlar Vadisi mi kurtarıyor halkı bu yoğun propagandadan?
Bu bambardımandan kurtulmak kolay değil ama Kurtlar Vadisi bu noktada halka nefes aldırıyor. Olayların perde arkasını bağımsız olan bir ekip ve kendi değerlerine, yaşam tarzlarına, sembollerine saygı duyan; onlarla hemhal olmuş, onların duygularına tercüman olan bir ekibin anlatması hoşlarına gidiyor. Zaten bizim toplumda teveccüh bulduğumuz en önemli şey de bu.
Kurtlar Vadisi'nin 'Kozmik Oda'sı
Peki bütün bu yoğun propagandaları nasıl arındırıp sunuyorsunuz topluma? Bir kozmik odanız mı var sizin?
Biz 3 kişi yazıyoruz, Raci (Şaşmaz) bey, Bahadır (Özdener) bey ve ben. Üçümüz de birbirimizi iyi tanıyoruz. Asgari 25 yıllık bir dostluğumuz var. Bahadır Gümüşhaneli, Raci bey ve ben Elazığlıyız. İnsanımızı iyi kötü tanıdığımıza inanıyoruz. İnsanımızı tanımak büyük avantaj. Dünyayı ve Türkiye'yi iyi okuduğumuza inanıyoruz. Fikirsel ve bilgi anlamında iyi besleniyoruz. Bir de kötüyü görünce iyiyi yazmak daha kolay. Türk medyasında bir kokuşmuşluk ve çürümüşlük var. Bunu görünce siz daha bir motive oluyorsunuz. Ama bu da kolay değil. Neticede sektörde bu işi yapan tek biz varız. Bir de tabi bize tuhaf gelen neden böyle oluyor dedirten şeyler oluyor...
Nasıl şeyler?
Bir bakıyorsunuz yemek masasında içki şişeleri var. Bu bizim kültürümüzde olan bir şey değil. Asgari insanımızın evinde yemek yerken, sohbet ederken, giyinirken tarzı çok belli. Çok sevdiğimiz dizide bile bakıyorsunuz çok farklı bir şey oluyor. Bunların olmaması lazım. Bizi böyle anlatmamaları lazım. Bu acı veren bir durum. Allah lütfetti biz bu işe girdik ve o acıyı da iyi biliyoruz. Mümkün olduğunca o acıyı insanlara yaşatmamaya çalışıyoruz.
Çok iyi hatırlıyorum eskiden Kültür Bakanlığı özellikle Amerikan filmlerine yönelik büyük bir mücadele başlattı ama başaramadı...
Ben de çok iyi hatırlıyorum; o yasa çıkarılamadı. Amerikan filmlerine kota konmasını istendi ama başarılamadı. Amerika sadece ekonomisiyle, savaş gücüyle değil dayattığı insanlara empoze ettiği bir hayat tarzı var. Amerikan değerleri diye bir şey var. Bunu insanlara yaymakta çok başarılı. O yüzden diyorum özgür düşünemiyorsunuz. Bilinçleriniz ayartılı. En çok izlenen filmle Hıristiyanlık propagandası yapıyor. İşte Küçük Ev dizisi büyük bir Yahudi propagandası filmiydi... Vadideki Zambak dizisi vardı. Orada da Kızılderililer ilkel, barbar çatır çatır adam kesen toplum olarak gösteriliyordu... Oryantalist yaklaşım... Biz aslında onlara medeniyet götürüyoruz şeklinde... Biz bu çağda büyüdük ve tek kanal vardı... Çok da kanal olsa fark etmiyor... Sizin değerlerinizi yansıtan bir şey yoktu. Hep onun acısı var. Amerika'nın en büyük başarısı o. Hayat tarzı, idealini, kültürünü dünyaya yayması ve insanların da bunu talep etmesi. Ben şunu iddia ediyorum; dünya coğrafyasında Arap dünyası hariç hiçbir toplumun birbirinden farklı olduğunu tespit edemezsiniz. Giyim tarzıyla yemek kültürüyle kullandığı otomobille, enstrümanlarla fark edebilir misiniz?
Polat Alemdar kahraman Amerikalı mitini yıktı
Peki sizin bu eforunuz, çabalarınız devlet katında da bir karşılık buluyor mu?
Gerçekten bizi anlayan, bilen devlet adamları tarafından çok takdir ediliyor. Ama tabi ayartılmış beyinleri olmayanlar takdir ediyor. Etki ajanları olmayanlar, zaten bunu hissediyorsunuz. Tebrik var takdir var. Çünkü onların da özlem duyduğu şey bu. Her alanda benzer çalışmalar yapılabilse, onlar da bunun sıkıntısını çekiyor. Ama diğer taraftan İrticai Eylem Planı'nda Kurtlar Vadisi'nin kaldırılmasını yazıyor adam. Böyle örnekler de var. Niye? O da kendince haklı. Niye kaldırılması gerektiğini biliyorsunuz işte. Çünkü toplumda onların istemediği Türk ve Müslüman kültürüne uygun en iyi şeyi veriyorsunuz. Ben şunu söylüyorum; Polat Alemdar karakterli yerli bir mit oluşturdunuz. Buna Amerikalılar müsaade etmez. Egemen güç buna müsaade etmez. Öyle bir şey yaptınız ki olur mu yani, yerli ve Müslüman karakteri sadece Türkiye'de değil Ortadoğu'da Balkanlarda ve Kafkasya'da da artık Hiro. Adamlar bunu görüyor ve buna engel olmak zorunda. Toplumları birbirine yaklaştıran sadece seyahat değil. Damak zevki gibi insanların bellek zevkleri de var. Bu coğrafyada 1000 yıldır yaşamışsınız bu zevk bir anda unutulmuyor. Siz onu çıkardınız. Çok şükür onda da çok başarılıyız. Polat Alemdar şu an bu coğrafyadaki Müslüman ve Türklerin sanal kurtarıcısı gibi.
Çok merak edildiğini düşündüğüm bir hususu da sormak istiyorum. Dizide işlediğiniz konular geleceğe de çoğunlukla atıf yapıyor. Bir yerlerden ipuçları mı geliyor?
İlham demek istiyorsanız o var.
Bilgi kırıntıları gibi...
Ben bunu hakaret olarak kabul ederim. Şundan dolayı biz o bilgi birikimine arkadaşlarla sahibiz. Kimsenin bize bir şey vermesine gerek yok. Bir de şunu iddia ediyorum; bize bir şey veriyorlarsa senaristlikte çok para var; gelsinler başkalarına da versinler onlar da yapsın. Veya veren insanlar niye kendileri yapmıyorlar.
Bunu olumsuz anlamda söylemedim
Mesela herkes şunu söyledi, Ergenekon sürecini en iyi anlatan biz olduk. Kurtlar Vadisi olmasaydı toplum bu kadar kabullenir miydi? Ama biz yine orada da Ergenekon demedik Gladio dedik. Özellikle Gladio dedik. Şunu biliyoruz; Gladio soğuk savaş döneminde oluşan bir kurum. Soğuk savaş ortadan kalktı, soğuk savaş ortadan kalkınca bunun aygıtları ve kurumlarının da ortadan kalkması lazımdı. Biliyorsunuz Almanya'da, İtalya'da, Belçika'da yapıldı bu temizlik. Sıra bize geleceği belliydi... Soğuk savaş dönemi bittikten sonra bu dönemin eski aktörlerinin tasfiye edileceğini söylüyorsunuz sıra bizde anlamında. Küçük çapta olan insanlar zannettiler ki güç kendilerinde ve bu tür insanlar kullanılmaya müsaittir. Biz her zaman şunu da söyledik, şuna dikkat etmek gerekir: eski Gladio tasfiye edilirken yenisi işbaşına gelmesin. Bu süreci anlatırken verdiğimiz mesaj buydu...
Gladyo tamamıyla tasfiye olmadı
Peki Gladio sizce tamamen tasfiye oldu mu?
Olmadığı belli. Gladio'nun medya, yargı ve iş dünyası ayakları duruyor. Silahlı ayağı hep konuşuluyor ama bu zaten operasyoneldir. Bu kurumlar henüz tam tasfiye edilmedi. Bir de büyük bir yapı. 50 yıllık bir yapı. Eğer yeniyi de onlar oluşturacaksa çok sakat.
Gladio'nun medya, yargı ve iş dünyası ayağı hâlâ ayakta derken...
Medya'yı 28 Şubat'ta gördünüz beyazı kara, karayı beyaz gösterdiler. Attıkları başlıklara bakın yeterli. Bugün de diktatörü yoketmek için diye hâlâ başlıklar atılıyor. Diktatör yokedilecek de orada (Libya) insanlar yokediliyor. Bunlar bilinçli atılan başlıklar. Psikolojik harekatın en iyi yapıldığı yer orası. İkincisi iş dünyası. Çünkü Gladio'nun en büyük özelliği para. Şundan dolayı para; ekonomik güç siyaseti dizayn eden bir güç. Yargıya gelince Türkiye'de vesayet rejiminin iki ayağı var. Biri yargı biri ordu. 28 Şubat'ta yargının durumunu biliyoruz.
Kurtlar Vadisi'nde işlenen ağırlıklı konulardan biri de İsrail ve Siyonizm. Siyonizmden ne anlıyorsunuz?
Bizim İsrail vatandaşlarıyla ve Yahudilerle bir derdimiz yok. Bizim siyonizmle derdimiz var.
Ne demek Siyonizm?
Bunu artık herkes biliyor. Açıklamaya gerek yok. Biz siyonizmin insanlık için tehdit olduğuna inanıyoruz. Sadece Müslümanlar için değil bütün dünya için bir tehdit.
Neden peki?
Çünkü onların görmek istediği bir dünya tasavvuru var. Ve bu dünya tasavvurunda kendileri efendi diğer insanları köle gibi görüyorlar. Çünkü buna inanıyorlar adamlar. Bunun için hizmet ediyorlar. Bizim inancımızda insanlar köle değil. Bizim inancımızda olsa da olmasa da yine insan insandır. Bizim bir Hristiyan'a bir Musevi'ye hatta bir putpereste insan değilsin deme hakkımız var mı? Niye? Çünkü onun son nefese kadar hidayete erme durumu var. Ama Siyonistlere göre Yahudi olmayanlar köle. Daha doğrusu insan değil. Bu sizce sapkın bir düşünce değil mi? İsrail Devletinin adında da Siyonizm var, İsrail Siyonizm Devleti diye geçiyor bunu da kimseye söylemiyorlar. Orada çok büyük bir zulüm var. Tamam Hitler'in de zulmü var ama o sınırlı süreli. Filistin zulmüne baktığınızda çok uzun süreli oysa... Bu zulüm olduğu sürece dünyada kimse rahat yatamaz. Seçilmiş hükümeti tanımıyorsunuz, yani şimdi Gazze'de niye saldırıya başladılar yeniden. Biz o bölgede 800 yıl dünyaya birşeyler verdik. O zaman adalet ve düzen vardı. Çünkü biz her gittiğimiz yere düzen ve adalet götürmüşüz. Bakın Balkanlar ve Ortadoğu... Aradığı tek şey adalet ve düzen. Biz bunun sınavını vermişiz. Hiçbir zaman da hegomonik şekilde yaklaşmadığımız halde. Hiçbir zaman sömürgeci olmadık. Nerede bir zulüm varsa nerede bir adaletsizlik varsa ister istemez orayla özdeşleşen bir yapımız var. Zalime ve zulme karşı duyarsız kalamıyoruz. Bizi kobay gibi kullandılar. İşte Büyük Ortadoğu Projesi. Deneylerde farelerin kullanıldığı gibi bizi de bu bölgede kullandılar. Yeşil Kuşak olmadı kaldır, 5 bin kişiye maloldu. Şimdi BOP, Ortadoğu'dan Afganistan'a kadar. Uygulanan projelerin maliyeti çok önemli. Ama onlar için önemli değil. Fare gibi... Dene, kullan, at. Bu, Müslüman coğrafyasında çok fazla kullanılan bir yöntem.
Partneriniz Bahadır beyle benzer düşündüğünüzü varsayarak şunu sormak isterim; Bahadır bey "Biz Siyonizmi Erbakan'dan öğrendik"demişti. Siz nasıl düşünüyorsunuz?
Sayın Erbakan Dünyayı tanıyor ve biliyordu. Amerika'ya bakıyorsunuz Amerika'da medya sektörünün % 80'i onların elinde. Finansa bakıyorsunuz, yönetime bakıyorsunuz aynı şekilde... Ben demiyorum ki Siyonistler tüm dünyayı ele geçirdi. Bir de öyle bir propaganda var. Herşey onların ellerinde biz ne yapsak da boş gibi... Oysa öyle değil... Bunlarla mücadele etmek imkansız... Yok kardeşim var. O yüzden rahmetli Erbakan dünyayı ve Türkiye'yi iyi algıladığı için neyin ne olduğunu biliyordu. Dinler hiçbir zaman insanlar için zararlı değil. Siyonizm Yahudiliği bile aşağılayan bir oluşum. "Bu din bizi köleleştirdi bizim ideoloji ile yaklaşmamız lazım" diyorlar. Siyonizmin en büyük açılımı o. Siyonizm ideolojisi sonraları bir din haline geldi. Ve siyonizme tapınmaya başlanıldı. Kendi yaptığınız puta tapmak gibi bir şey.
Bir dönem resmi düzeyde de İsrail'den hayli sert tepkiler aldınız. Orada tam olarak neler oldu?
Irak filminde İsrail hayli sert çıktı. Oradaki böbrek ticaretini afişe ettiğimiz, işlediğimiz için. Ama zaten orada böbrek ticareti yapıldığını uluslararası Sağlık Örgütü tescil etti. BOP'u yapanlara bakınız Neo-con kökenli oldukları belli. Müslüman dünyasının ayağa kalkması demek onların hükümranlığının kırılması demek. Müslüman dünyasının en büyük gücü de Türkiye. Bunu tereddütsüz herkes kabul ediyor. Bunu sağlayacak olan da ordu. Türkiye'nin güçlü orduya ihtiyacı var.
Peki son olarak, Kurtlar Vadisi'nin bundan sonraki bölümlerinde neler olacak?
Birleşmiş Milletler ya adam gibi Birleşmiş Milletler olacak, kendini değiştirecek ya da yok olacak. Planımızda şöyle bir şey var; Birleşmiş Milletlere ilk kez Müslüman bir Genel Sekteter... Bu olabilir... Bunu anlatabiliriz. O kurumların değişeceğini söylüyoruz, BM, OECD, IMF, Dünya Bankası gibi...
Ne çağrıştırıyor?
Necmettin Erbakan: Namaz kılan lider
Kurtlar Vadisi: Fenomen
Gakkoş: Kardeş
Süleyman Demirel: Çok yaralı olduğumuz bir alan
Ergenekon: Gladio
Silivri: Mahpushane
Derin Devlet: Keşke olsa
Başörtü: Mazlumiyet simgesi
Ömer Lütfi Mete: Ömer abi... Ömer abi... şimdi Ömer abiden başlamak lazım değil mi? Hem büyük bir kalp hem büyük bir beyindi.
Milli Gazete
Mehmet Ç.
02.04.2011, 02:02
RTÜK suyunu cikardiniz artik bu isin!!! 15-20 dk. Da bir 4 dk. Reklam ne demek?!?
RTÜK suyunu cikardiniz artik bu isin!!! 15-20 dk. Da bir 4 dk. Reklam ne demek?!?
Su an Leyla ile Mecnunun tekrari var. Reklamsiz :)
yorumsuz6117
03.04.2011, 02:57
Yahşi Cazibe'de gözlerim Peker Pekmez'in salaklıklarını arıyor. :)
Barış yardırdı bu bölüm. :D
Mehmet Ç.
03.04.2011, 14:16
Insan daha önce haber verir ama :(
kacirdim iste.
Ismail: Bazen agzindan cikan ilen, kulaginin duydugu ayni sey deyil. :D
Bu cümleyi duymak icin yine izlerdim :D
Alihan Ertürk
03.04.2011, 14:50
Son bölümü değildi ama. Bir önceki bölümdü..:)
Insan daha önce haber verir ama :(
kacirdim iste.
Ismail: Bazen agzindan cikan ilen, kulaginin duydugu ayni sey deyil. :D
Bu cümleyi duymak icin yine izlerdim :D
Son bölümü değildi ama. Bir önceki bölümdü..:)
Bir önceki bölümdede ayni cümleyi söylüyodu. Bi problem yok yani :p :D
Alihan Ertürk
03.04.2011, 17:03
Bir önceki bölümdede ayni cümleyi söylüyodu. Bi problem yok yani :p :D
Yok cümle için demedim onu, son bölümü izlememiştim de izlediğim bölümü gösterdiler dün gece o yüzden dedim. :D
Haftaya da 8. bölümü gösterirler Cumartesi gecesi.
Behzat Ç. yine güme gitti.. :)
İndirip izleyeceğiz artık..
yorumsuz6117
04.04.2011, 01:05
İndirmedem izlesene uğraşcan boşuna ben izledim bile :)
Çakıroğlu İhsan
04.04.2011, 01:36
Leyla ile Mecnun dizisi çok fena alıp götürüyor vallahi.
İlk 6 bölümü birden izlemiştim 2 haftadır televizyondan izliyorm bitmeden önce bi reklam veriolar o kadar.
Sözler, taklitler diğer filmleri dizileri ti'ye almalar 10 numara herkese tavsiye ederim. :)
yorumsuz6117
04.04.2011, 18:00
KVP'yi muhteşem müzikleri ayakta tutuyor.
yorumsuz6117
04.04.2011, 18:11
KVP 120. Bölüm Fragmanı V1
http://www.yazete.com/video.asp?vid=7918
Konsey nereye bakıyor acaba alttada değişik yazılar var. :)
Polat'ın yüz ifadesine bakarsak yine bir halt yiyemeyecek :D
http://img850.imageshack.us/img850/7350/46975757.jpg (http://img850.imageshack.us/i/46975757.jpg/)
Ezel'in 61. bölümünde bize bir selam yollamaları lâzım yoksa küsecem :) KVP yapmıştı 61.bölümde.
http://img683.imageshack.us/img683/7013/34877272.jpg (http://img683.imageshack.us/i/34877272.jpg/)
Keramettin
04.04.2011, 19:24
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/199686_10150500438990720_370383745719_17820494_544 901_n.jpg
;) :yattara:
Ramize El Faatiha. :(
O catisma sahneside neydi öyle Leyla ile Mecnunu hatirladim birden. ççç
Mert Oğuzlu61
05.04.2011, 00:39
dayı ''adi istanbul'' dedi 61 de gitti :(
Süleyman Çakır'ın ölümü filan tamamen hikayeymiş.Adamlar inanılmaz bir bölüm inanılmaz bir sahne yapmış.Finali o sahnenin biraz Kabadayı finalini andırıyordu.Diziyi izlemeyenler bile sadece Ramiz Dayı'nın finalini izleseler yeter,muazzamdı.Dizinin bilmem neresine su kaçıran Kurtlar Vadisi ekibi de bir şeyler kapsınlar şu bölümden. :)
yorumsuz6117
05.04.2011, 03:20
Bakalım Ramiz Dayı için Süleyman Çakır gibi cenaze namazı kılınır mı :D
Bişey yaptılarmı 61'e özel. :D
Ümit Küçük
05.04.2011, 10:44
leyla ile mecnun yok bu hafta.....
ezelin final sahnesindeki barry lyndon soundtrack kullanılmış iyi olmamış.....
Turgay Atalay
05.04.2011, 11:21
Yahşi Cazibe de Peker Pekmezi sevmezdim ama, yerine giren bebe daha sıkıcı, espiri denen şey yok adeta. Barış ve Ziverbey Bey olmasa gülemeyeceğiz artık.
Bakalım Ramiz Dayı için Süleyman Çakır gibi cenaze namazı kılınır mı :D
Bişey yaptılarmı 61'e özel. :D
Bir şey yapmadılar üstüne Dayı da öldü :D Belki de Ramiz Dayı'nın 61. bölümde olması bir tesadüf değildir :D Sürmene bıçağı falan vardı adamın :) Ama süper bölümdü. Son sahneleri diziyi izlemiyorsanız bile izleyin. Gerizekalı Bade yüzünden öldü Dayı. Şu Bade diziye girdi, dizi berbat hale geldi zaten. Şöyle kurşuna dizseler üzülmem.
Harun-61
05.04.2011, 13:06
Ramiz Dayi KVP'de olsa idi, Ambulans onu hastaneye yetistirir bi sekilde Doktorlar kurtarirlardi :)
yorumsuz6117
05.04.2011, 15:32
Ramiz Dayi KVP'de olsa idi, Ambulans onu hastaneye yetistirir bi sekilde Doktorlar kurtarirlardi :)
Ben izledim son sahneyide nettende ha ..... dedim çelik yeleş giymemiş o kadar nasıl dayandı yarım saat sohbet ettiler resmen Ezel'le 70 yaşında adam bide. KVP'den bi farkı yoktu yani. :D
Hürgün Aygün
05.04.2011, 17:35
Ezel'in son zamanlardaki en iyi bölümüydü dayının ölümü de fiyaskoydu bence kaç saat konuştu sonra öldü.Ama valla son sahne çok etkileyiciydi dayı ölmeseydi iyiydi bakalım nasıl ilerlicek dizi bundan sonra.
yorumsuz6117
05.04.2011, 18:14
KVP 120. Bölüm Özeti Ve Fotoğraflar
Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 120. bölümü, 7 Nisan Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.
Haşim Ağa, Baba Memduh’un torununu öldürerek cesedini Polat’ın aracının bagajına koyar. Bunu gören Polat Alemdar, Memati’yi arar ve görüşmek istediğini söyler. Memati ve Abdülhey’le buluşan Polat, onlara net ve kati kararını söyler. Memati ve Abdülhey için artık dönüş yoktur.
Haşim Ağa’dan Baran’ın intikamını almak isteyen Memati, burada bir kez daha Ersoy’la karşı karşıya gelir. Ancak Abdülhey’in başka bir planı vardır.
Ersoy ise konseyinin yeni üyesi İnci’yi diğer üyelerle tanıştırır. Konseyin diğer üyelerinin bu yeni üyeye itirazları vardır. Ancak İnci, onları ikna edecek bir plan sunar.
Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan ve aksiyon dolu 120. bölümü, 7 Nisan akşamında ATV ekranlarında olacak…
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/120_1.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/120_2.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/120_3.jpg
Mustafa Önder
05.04.2011, 18:26
Heheyt yarın büyük gün.
Leyla İle Mecnun var. :D
Heheyt yarın büyük gün.
Leyla İle Mecnun var. :D
Bende onu bekliyorum bir haftadir. Türkiye kupasi maclari yüzünden haftaya ertelendi. :(
Hüdai Pervaneli
05.04.2011, 19:53
Bende onu bekliyorum bir haftadir. Türkiye kupasi maclari yüzünden haftaya ertelendi. :(
Önemsiz bir kupa onu erteleseydiler ya
Önemsiz bir kupa onu erteleseydiler ya
Hepsi dayakluk :D
Mehmet Ç.
05.04.2011, 20:17
Aglayasim var :(
Kupa ne la?? :(
trtnin o kadar kanali var.. is mi yaptiklari simdi??
ben ismail olmadan gelcek carsambaya kadar nasil motive olacam??
Ertan 51
06.04.2011, 12:10
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/120_3.jpg
Güzel foto olmuş baya bi etkileyici,gavur filmlerindeki gibi;)
Murat adamım benim,severim arızalı tipleri,rol üstüne yapmacık durmuyor,hakkını veriyor tipiyle birlikte:)
Mustafa Yılmaz.20
06.04.2011, 13:24
Şansa bak. Leyla ile Mecnun yokmuş bu hafta.. Neyse Allahtan şampiyonlar ligi maçları var da, boşa geçmeyecek çarşamba akşamımız.. Haftaya 2 bölüm birden yayınlasınlar ödeşelim :D
yorumsuz6117
06.04.2011, 16:24
Kurtlar Vadisi Pusu 120. Bölüm Fragmanı V2
http://www.yazete.com/video.asp?vid=7925
Demedi demeyin Fikret Bey öldü zaten gereksiz bir karakterdi.
İlker Akçay
06.04.2011, 16:32
Harbiden hee kupa ne arkadaş...Geçen hafta sınavdan dolayı izleyemedim tam bugüne motive olmuştum :(
yorumsuz6117
06.04.2011, 22:48
Behzat Ç. 28.Bölüm Fragmanı
http://www.startv.com.tr/BehzatC/behzat-c-bir-ankara-polisiyesi-108.html
Harun coştu süper bölüm geliyor yine..
Hüdai Pervaneli
06.04.2011, 22:54
Vay Arkdas Leyle ile mecnun yok can skintisi en iyisi yatmaya gitmek
En kötü çarşambalarımdan biri.TRT'de Leyla ile Mecnun yok Chelsea yenildi.Feci grip oldum.Söveyim böyle aşka ya :S
Evet, bir Carsamba aksamimiz daha bosa gitti... Tipki o eski Leyla ile Mecnun dizisinin olmadigi Carsambalar gibi...
Hüdai Pervaneli
07.04.2011, 07:00
Evet, bir Carsamba aksamimiz daha bosa gitti... Tipki o eski Leyla ile Mecnun dizisinin olmadigi Carsambalar gibi...
Bugun persembe:)
yorumsuz6117
07.04.2011, 17:09
Vadi'de büyük süprizler var kaçırmayın...
Emirhan Makul
07.04.2011, 17:15
Behzat Ç. 28.Bölüm Fragmanı
Harun coştu süper bölüm geliyor yine..
Farklı suçlar farklı mekanlar :D Güzel bölüm olacak her zaman ki gibi :)
Ümit Küçük
07.04.2011, 21:07
memati ölecek
Su "demedimmi Ibrahim" sahnelerini on Zaza sahnesine tercih ederim. Iyi giydirdi ama Izzete :D
Keramettin
07.04.2011, 23:17
O ne lan :eek: Orduya bak anasını satıyım israiln yarısı gibi bişey..
Mehmet Ç.
07.04.2011, 23:35
memati ölecek
öldümü?....
Ümit Küçük
07.04.2011, 23:42
öldümü?....
bilmiyorum ki fragmanda görmüştüm öldümü
yorumsuz6117
07.04.2011, 23:51
Su "demedimmi Ibrahim" sahnelerini on Zaza sahnesine tercih ederim. Iyi giydirdi ama Izzete :D
Aynen ölmemesine çok sevindim acayip komik adam Zaza'yı izleyeceğimize onu izleyelim. :D
yorumsuz6117
07.04.2011, 23:52
Ersoy'un ordusu :eek:
Keramettin
07.04.2011, 23:54
öldümü?....
Ünsalın emrine girdi,keşke ölse..
yorumsuz6117
07.04.2011, 23:55
Gürkan Uygun'un Memati'den sıkıldığını ima eden açıklamaları var belki de senaristler izliyecinin Memati'den sıkılmasını istiyor yavaş yavaş ölümünü hazırlıyorlar. Ölürse benim için süpriz olmaz. :)
yorumsuz6117
08.04.2011, 00:22
Fikret : O ayı Pandalığından beri benim yanımda. :D
İskender66
08.04.2011, 00:24
Bugün güzeldi KV. Fikretli sahneler epey komikti :)
yorumsuz6117
08.04.2011, 01:05
Zaza Dayı ne hale geldi hiçbir karizması kalmadı güldüremiyorda diziden çıkması lazım acilen onun yerine Mehmet Fikret'i izleyelim..
Polat'ı hiç içki içerken görmedik bu bölüm istedi ama içemedi. :D
yorumsuz6117
08.04.2011, 01:47
http://img151.imageshack.us/img151/8768/adszxts.png (http://img151.imageshack.us/i/adszxts.png/)
Irak'ı Filistin'i kurtaran Polat bu orduyu nefesiyle yıkar. :D
Irak'ı Filistin'i kurtaran Polat bu orduyu nefesiyle yıkar. :D
Cok dogru bir tespit... ççç ççç
Ordu işi hiç olmadı ya. Hiç inandırıcı değildi, "paint terk" :) Ekşi Sözlükte birisi yazmıştı artık "Kurtlar Vadisi-Kurtlar Vadisini" çekmeleri lâzım. Herkesi kurtardılar artık kendilerini kurtarsınlar. Operasyonda kılık-kıyafet değiştirin diyordum ama Cahit'i öyle görünce vazgeçtim. Memati karakterinin içine ettiler resmen artık öldürseler de kâr etmez. Bu bölümü de izleyerek sabrımı iyi terbiye ettim, oley.
Keramettin
08.04.2011, 14:12
Ersoy Ulubey :yattara2:
Mehmet Ç.
08.04.2011, 16:58
Ölmediyse izlememeye devam..
3-4 ay oldu..
Ölünce haber verin :) cenazesine gideriz az persembe aksamlariminin keyifli gecmesine vesile olmadi :)
yorumsuz6117
08.04.2011, 17:09
Ersoy Ulubey :yattara2:
Kerem sen haftaya Kurtlar Vadisi izlememeye karar vermiştin noldu :D
Akşam eve gidince hangi diziyi izliyorsunuz :D
http://www.facebook.com/video/video.php?v=143104475755049&oid=108534172671&comments
http://www.youtube.com/user/ezel#p/u/0/nA0GiWLxbF0
Ezel coştu beyler.
Keramettin
08.04.2011, 17:24
Kerem sen haftaya Kurtlar Vadisi izlememeye karar vermiştin noldu :D
Sen izleyin dedin :) Tutamadım kendimi baktım yine.. Bu bölüm güzeldi haftaya da devam :D
yorumsuz6117
08.04.2011, 17:24
Behzat Ç 28. Bölüm Fotoğrafları
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/216614_208184935875567_149823625045032_725386_3037 391_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/207058_208184982542229_149823625045032_725387_3536 170_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215639_208185015875559_149823625045032_725388_4568 134_n.jpg
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/207230_208185029208891_149823625045032_725389_1817 133_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/216142_208185052542222_149823625045032_725390_4856 645_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215180_208185079208886_149823625045032_725392_6647 70_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/208405_208185099208884_149823625045032_725393_6572 973_n.jpg
yorumsuz6117
08.04.2011, 17:43
Sen izleyin dedin :) Tutamadım kendimi baktım yine.. Bu bölüm güzeldi haftaya da devam :D
Hadi Polat çapkınlığa gidiyoruz. :D
Hürgün Aygün
08.04.2011, 19:05
Ezel coştu beyler.
Ezel'in Kenan'dan herkesten intikam alması biraz zor ve imkansız gibi yeterli adamı yok bu sezon final zaten finalde herkesten intikam alması fazla heyecanlı olmaz daha çarpıcı senaryo lazım bakalım izleyip görücez.
Ezel coştu beyler.
Adamlar bu isi biliyorlar ya. Senarist acaba ne kullaniyor yazmadan önce?? :D
yorumsuz6117
08.04.2011, 23:36
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/215937_215980678418768_129316390418531_1007668_439 3083_n.jpg
Tiplere bak ya :D
Mustafa Önder
09.04.2011, 14:29
Büyük bombayı açıklıyorum forum ahalisi
Behzat Ç. Ve Leyla İle Mecnun ortak bir bölüm ile gelecek karşınıza. Gerekli izinler de alındı sayılır.
Ayrıca Onur Ünlü bırakabilirmiş diziyi.
yorumsuz6117
09.04.2011, 21:14
7'de 7 yapıp şampiyon olacağız inş arkadaşlar moralinizi bozmayın Survivor'ı açın Nihat Reis moralinizi düzeltsin biraz. :D
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/207408_194754550562373_190687364302425_445460_4844 089_n.jpg
Yok yok Taner aga kasip kavuruyo su an :D
yorumsuz6117
09.04.2011, 23:06
Yok yok Taner aga kasip kavuruyo su an :D
Manyak o ya Pascal dövecek onu bekliyorum. :)
Alihan Ertürk
09.04.2011, 23:10
Büyük bombayı açıklıyorum forum ahalisi
Behzat Ç. Ve Leyla İle Mecnun ortak bir bölüm ile gelecek karşınıza. Gerekli izinler de alındı sayılır.
Ayrıca Onur Ünlü bırakabilirmiş diziyi.
Ciddi misin yoksa şaka mı yapıyorsun? :) Biraz daha açar mısın abi?
Ertan1982
09.04.2011, 23:19
Bu Adalar birlessin Taneri döverler Nihatlan Pascal.Bi insan bukadar mi patavacsiz olur.
yorumsuz6117
11.04.2011, 16:35
KVP 121. Bölüm Fragmanı V1
http://www.yazete.com/video.asp?vid=7970
İnci Polat'ı götürüyo Polat nefsine yenik düşmez inş yoksa İnci kayıta alır sonra şantaj yapar. çççççç
Ersoy'un oyunuda olabilir ama.
Emirhan Makul
11.04.2011, 16:46
Şimdi izledim internetten Behzat ç.'nin son bölümünü en çok güldüğüm bölümdü :D
Süper konu , süper diyaloglar hayran kaldım , Sansürsüz DVD si ilk çıktığı gün alacağım :D
Hürgün Aygün
11.04.2011, 18:17
Ezel günü.:)
Mert Oğuzlu61
11.04.2011, 19:22
KVP 121. Bölüm Fragmanı V1
http://www.yazete.com/video.asp?vid=7970
İnci Polat'ı götürüyo Polat nefsine yenik düşmez inş yoksa İnci kayıta alır sonra şantaj yapar. çççççç
Ersoy'un oyunuda olabilir ama.
arkadaş artık komediye döndü olay :D
Polat bir stres atsın hakkıdır.Hatta Jaja yı da çağırın oraya :D
Polat bir stres atsın hakkıdır.Hatta Jaja yı da çağırın oraya :D
çççççççççççççççççç
yorumsuz6117
11.04.2011, 21:23
Adam 8 senedir elizabeth ççç
Tooovbe ne ettiniz misliman herifi yau :D:D
Mert Oğuzlu61
11.04.2011, 22:09
ezel yok diye korktum, şimdi başlıyor(:
Halmanli
11.04.2011, 22:24
La bu polat alemdar-necati şaşmazdan nefret edenler grubu yokmudur facebookta?
5 senedir rol yapmayı öğrenemedi hâla
Alayına MEMATİ, Kralına ÇAKIR, Çakalına PALA, Adamına TİLKİ ANDRE
yorumsuz6117
12.04.2011, 08:35
La bu polat alemdar-necati şaşmazdan nefret edenler grubu yokmudur facebookta?
5 senedir rol yapmayı öğrenemedi hâla
Alayına MEMATİ, Kralına ÇAKIR, Çakalına PALA, Adamına TİLKİ ANDRE
350.000 hayranı var ne nefreti :D
yorumsuz6117
12.04.2011, 16:54
KVP 121. BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR
Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 121. bölümü, 14 Nisan Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.
Polat Alemdar’ın planı başarıya ulaşmış, herkes Mehmet Fikret’in öldüğüne inanmıştır. Buna en çok üzülen ise Ayı İbrahim olur.
Memati, Ünsal Kemal’le görüşmesinin ardından Abdülhey’i ikna etmeye çalışır. Ancak Abdülhey, Memati’ye karşı çıkar. Memati, Abdülhey’i ikna etmek için farklı bir yol deneyecektir.
Polat Alemdar, Ersoy’un ekibinde olup olmadığını anlamak için İnci Tataroğlu’yla görüşmek ister. İnci’nin Polat’tan hiç beklemediği bir isteği olacaktır.
Polat Alemdar ise, son hamlesiyle Ersoy’a bir adım daha yaklaşacaktır.
Kurtlar Vadisi Pusu’nun heyecan ve aksiyon dolu 121. bölümü, 14 Nisan akşamında ATV ekranlarında olacak…
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/121_1.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/121_2.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/121_3.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/121_4.jpg
Emirhan Makul
12.04.2011, 17:20
Triplere bak :D yavaş la sert bakarsın ha
Hürgün Aygün
12.04.2011, 19:10
Ezel dün tam bir fiyaskoydu bomboştu bölüm bana göre.
Emirhan Uludüz
12.04.2011, 19:34
Tırtlar Vadisini hala izleyen kaldımı la :D
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/121_4.jpg
Polat : Sen mi indirecen ben mi indireyim :D
Halmanli
12.04.2011, 23:56
350.000 hayranı var ne nefreti :D
nefret edenler veya ayar olanlar diye bir grup kurulsa 1 milyonu bulur bence :rolleyes:
Mehmet Ç.
13.04.2011, 00:10
Bugün ne var bilin bakalim :) :D
İlker Akçay
13.04.2011, 01:00
Bugün ne var bilin bakalim :) :D
Mecnunum Leylamı Gördüm-Erkan Oğur :cool:
Ovv yeah man ! Ovv yeah :D Geri sayım sadece 16 saat 40 dk kaldı.
yorumsuz6117
13.04.2011, 08:47
nefret edenler veya ayar olanlar diye bir grup kurulsa 1 milyonu bulur bence :rolleyes:
Yok ya en fazla 1000 kişi falan olur sen kur istersen bakalım kaç olucak. :D
yorumsuz6117
13.04.2011, 10:30
Ali Kaptan dün Cemile ile yemek sahnesinde tam anlamıyla yardı olamaz böyle bi adam. ççç
yorumsuz6117
13.04.2011, 11:02
KVP 121. Bölüm Fragmanı V2
http://diziizle.yazete.com/dizi.php?rnd=176&catID=5&videoID=447
Polat yakacak ortalığı :D
Harun-61
13.04.2011, 14:27
okuyun !!!
Türk Gençliğine örnek (!) diziler
http://www.cafcafdergisi.net/2011/03/12/turk-gencligine-ornek-diziler/
.
Hüdai Pervaneli
13.04.2011, 14:42
Bi Aksam Leyle Ile Mecnun
Mehmet Ç.
13.04.2011, 14:52
okuyun !!!
.
Okudum. Keske okumasaydim!! Cokk bos bir yazi!!
Adem Erdoğan
13.04.2011, 15:59
Ümraniye'de bir dükkanın camında görmüştüm; 'Hürrem Sultanının yüzüğü gelmiştir.'
yorumsuz6117
13.04.2011, 17:26
Abdül evlenmiş beyler darısı bana ve Polat'a :D
Kurtlar Vadisi Pusu oyuncusu Kenan Çoban, Denizli'nin tanınmış ailelerinden Hüseyin Özkan'nın kızı Dilek Özkan ile evliliğe ilk adımı attı.
Aile arasında düzenlenen törene aile fertleri ve Kurtlar Vadisi Pusu oyuncularından Erhan Ufak ve Adnan Erdoğan katıldı.
Nişanlanan genç çifte mutluluklar dileriz....
Yazete.com
http://www.yazete.com/pics/news/130420111220571023623_3.jpg
yorumsuz6117
13.04.2011, 17:45
Behzat Ç 29. Bölüm Fragmanı
Hürgün Aygün
13.04.2011, 17:51
Ertan Petekkaya gerçekten çok iyi oyuncu bana göre.Ali kaptan tiplemesini de çok iyi yapıyor gerçekten en beğendiğim oyuncu dizide.
Ümraniye'de bir dükkanın camında görmüştüm; 'Hürrem Sultanının yüzüğü gelmiştir.'
Kücükken pazarda Polatin yüzügünü gördügümde ne sevinmistim. Heey gidi.. :)
Kurulun bakam TV'lerin basinaa!! :D
Mehmet Ç.
13.04.2011, 22:46
Özet bitti... YB basliyor.. Kacirmayin!!
:D
İlker Akçay
13.04.2011, 22:53
Görenler beni bi arasın ççç
5 lira :D
Süper başladı yine :)
Kocum aslanim tatlim bebegim :D
Toplu konut cocugu :)
Illüzyonist tstt fstt cstt ççç ççç
İlker Akçay
14.04.2011, 00:22
Leyla ile Mecnun ilan-ı aşk eder ve sarılırlar :) Yine çok güzel bir bölümdü,güzelde bitti :)
Gelecek bölümün fragmanını gösterdi şimdiden :) Muhteşem bir bölüm daha bekliyor bizi :) Aynen devam...
Mehmet Ç.
14.04.2011, 00:22
Gitti gittiii :( Leyla gitti :(
Ümit Küçük
14.04.2011, 00:25
of ulan leylası olmayan mecnuna döndüm şimdi:(
Hüdai Pervaneli
14.04.2011, 00:26
Beni niye görmedim yeni bölüm fragmanini :)
İlker Akçay
14.04.2011, 00:30
Beni niye görmedim yeni bölüm fragmanini :)
Bölüm bittikten sonraki reklamın hemen peşinden yeni fragmanı verdiler Mahmut :)
Kader KORELİ
14.04.2011, 00:35
okuyun !!!
.
okudum.
öyle pek kapsamlı derine inen bir yazı olmasa da düşünce itibariyle güzel yazı.
Ben de çoğu dizileri toplumun yanlış yönlendirmesi açısından zararlı buluyorum (en çok insanları güldürmekten çok aptallaştıran bazı saçma sapan diziler birde şiddete teşvik eden diziler türk insanına zarar veriyor diye düşünüyorum), ama öte yandan güzel diziler de var. Önemli olan dizilerin sayısal olarak ve belli konularda aşırıya kaçmamalarını sağlamak. Sonra dizi izlemeyi sevenler de kendilerine bir iki tane seçip onları izlemeli, yoksa bağımlılık gibi birşey oluyor, bu insanlar her akşamlarını televizyonun başında dizi izleyerek geçiriyorlar, halbuki bu zamanlar aile için veya sosyal veya kültürel uğraşlar için harcanabilecek değerli zamanlar.
Hüdai Pervaneli
14.04.2011, 00:36
TV okadar acik kalmadi:) Kapadim pc basian gecdim:)
Ümit Küçük
14.04.2011, 00:38
http://www.youtube.com/watch?v=zPpqwMugbHw&feature=related umut kurtun bu bölümde söyledi şarkı:)
Alihan Ertürk
14.04.2011, 17:15
Bakma aşağıya bakma aşağıya. ççç
Bir şey yapıp şu diziyi saat 20.00'ye aldırmamız lazım..İzleyemiyorum yahu, gözlerim kapanıyor uykusuzluktan geceleri. Mail atsak toplu halde etkili olur mu?
Mert Oğuzlu61
14.04.2011, 18:17
dün akşam merak edip şu meşhur diziye göz atayım dedim, harbi dediğiniz gibi varmış :D çarşamba akşamları en sevdiğim dizi sakarya fırat tan sonra başlıyor, takip ederim artık leyla ile mecnun u :)
Mehmet Ç.
14.04.2011, 18:29
dün akşam merak edip şu meşhur diziye göz atayım dedim, harbi dediğiniz gibi varmış :D çarşamba akşamları en sevdiğim dizi sakarya fırat tan sonra başlıyor, takip ederim artık leyla ile mecnun u :)
Hahah dün birde bana göre en vasat bölümüydü...
Haftaya fragmana göre yine mükemmel bir bölüm geliyor :)
"nam nam nam. Nam nam nam 4 kilo yemisim :D" ççç
Bakma aşağıya bakma aşağıya. ççç
Bir şey yapıp şu diziyi saat 20.00'ye aldırmamız lazım..İzleyemiyorum yahu, gözlerim kapanıyor uykusuzluktan geceleri. Mail atsak toplu halde etkili olur mu?
Valla ya son 20 dakkasina bakamadim. Bizimde isimiz gücümüz var yani halden anlasinlar dimi yani. :)
yorumsuz6117
14.04.2011, 19:35
Bende seni seviyorum ulan :D
yorumsuz6117
14.04.2011, 19:37
Vadi'ye 1 saat kaldı sakın kaçırmayın. :D
Peker Açıkalın az daha ölüyormuş yahu :( Kalbinden rahatsızlanmış, kalbi birkaç kez durmuş neyse ki sonra hayata döndürmüşler.
Keramettin
14.04.2011, 19:46
Kurtlar Vadisini izleyemem daha,Antreman saatlerimle aynı saatler,Cuma günleri izleriz artık. :D
yorumsuz6117
14.04.2011, 21:14
Tuncay yardırdı boş silahla ateş ediyo ondan sonra az kalsın öldürüyodum sizi diyo. ççç
Polat saçları kestirmiş. :D
Vay anasini hayatimda kafami 50 kere kapiya carpmisimdir daha bi kere bile bayilmadim. Ne nazik canlari var bunlarin ya?? :D
yorumsuz6117
14.04.2011, 21:52
Yeter ulan 10 dakikada bi reklam bu ne böyle. :D
yorumsuz6117
14.04.2011, 22:46
Yok ya Polat Alemdar öyle bişey yapmaz yapmamıştır yani. :D
Keramettin
14.04.2011, 22:53
Yok ya Polat Alemdar öyle bişey yapmaz yapmamıştır yani. :D
Niye olum o erkek değil mi :D
Mehmet Ç.
14.04.2011, 23:06
Böyle renktaslik olmaz olsun !!!
Polat Inciyi incilemis haber vermiyorsunuz?!?!?
Insan haber verir, renkdasini bu sölenden mahrum birakmaz?!?
Ayip be ayip !!! :(
4 aydir izlemiyordum... Ne yapalim yarin son bölümü bi izleyeyim :D
yorumsuz6117
14.04.2011, 23:12
Böyle renktaslik olmaz olsun !!!
Polat Inciyi incilemis haber vermiyorsunuz?!?!?
Insan haber verir, renkdasini bu sölenden mahrum birakmaz?!?
Ayip be ayip !!! :(
4 aydir izlemiyordum... Ne yapalim yarin son bölümü bi izleyeyim :D
Zaten göstermediler orayı İnci'nin çantasına takip cihazı yerleştirmiş amacı oymuş İncilememiştir yani. ççç
İnci gömleği bi yırttı baktı altta kazak var şaşırdı :D
Hürgün Aygün
14.04.2011, 23:17
Zaten göstermediler orayı İnci'nin çantasına takip cihazı yerleştirmiş amacı oymuş İncilememiştir yani. ççç
Diyosun yani bir taşla iki kuş vurdu?:D
yorumsuz6117
14.04.2011, 23:18
Diyosun yani bir taşla iki kuş vurdu?:D
Yok yok Polat yapmaz öyle şey ççç
Flasbackle gösterirler haftaya ne olduğunu.
Polat : I love this life :D
Leyla ve Mecnun süpermiş, çok güldüm. Yalnız bir şey soracağım. Önceki bölümlerinde de konu böyle gerçeküstü mü sürüyordu, yoksa bu bölüme mi özgüydü?
Mehmet Ç.
14.04.2011, 23:40
Yalniz dün Aref'e iyi selam yolladilar :D
Mecnun bak simdi Leylayi yok edecegim :D ffiyyt
Bak gitti :D
Abi Leyla burda.
A a gercekten.. Pilli mi bitti aceba bunun?? :D
Abi bir git yaa...
Mecnun öyle deme, daha demin Bogazici köprüsünü yok etttimm... :D
Abi ne yedin ictin sen ?!?!
En son eflatun mantar :D
ççç
Ismail abi King... :D adam parmagini yok ediyor :D ççç
Keramettin
14.04.2011, 23:47
Dizi orda mı bitirilir be ! Vadide silahlar konuşsun artık.
Halmanli
15.04.2011, 00:00
O helikopteri o ellerindeki tüfeklerle indiremezlerse o eğitimli adamlar, onlara eğitim veren adamın kafasına sıkmalı :p
Bakın bazukayı roketatarı demiyorum o mesafeden o tüfeklerle
ama polat abimiz bu. alayını tarar ulan biri de çıkıp bi mermi sıkamaz :D
Kvsini beraber izlediğimiz arkadaşımın yorumu
İncinin sürekli polata pas attığı sahnelerde; Ula bu polatta bizum umut gibi :D
Fatih Özkan
15.04.2011, 03:44
Düzeltme...
yorumsuz6117
15.04.2011, 09:10
Aldığım istihbarata göre Polat Alemdar , Jaja , Bilica , Kazım Kazım ''love this life'' adında bir grup kurmuşlar. :D
yorumsuz6117
15.04.2011, 09:33
Kalbi 30 dakika durdu
Kalp hastası olan ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Peker Açıkalın, Kadıköy’de yaşadığı bir tartışmanın ardından kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı-AHT
Kalbi birkaç kez duran ve beynine 30 dakika oksijen gitmeyen sanatçının durumunun ciddi olduğu açıklandı.
Turhan ARSLANOĞLU - Sedef Şenkal DEMİR/AHT - Uğur SOYSAL/ MAGAZİN
Sinema ve tiyatro sanatçısı Peker Açıkalın, Kadıköy’de kızını almaya gittiği Özel Moda Fen İlköğretim Okulu’nun önünde bir trafik polisiyle park konusunda girdiği tartışmanın ardından kalp krizi geçirdi. Fenalaşan Açıkalın, Kadıköy Şifa Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Açıkalın’ın sağlık durumuyla ilgili olarak hastaneden yapılan ilk açıklamada, “Solunumu ve dolaşımı durdu, tansiyon alamıyorduk. Kalp ve solunum canlandırma işlemine başlandı” denildi. Açıkalın’a yapılan müdahaleler sırasında kalbinin üç kez durduğu ve elektro-şokla hayata döndürüldüğü belirtildi.
SOLUNUMU YOKTU
Açıkalın ile ilgili yapılan sağlık açıklamasında “Yapılanmüdahale ve tetkikler sırasındamiyokard enfarktüsü geçirdiği anlaşıldı. Acil koroner angiografi gerektiği düşünüldüğünden Koşuyolu Kalp Damar Cerrahisi Hastanesi ile görüşüldü Gereklimüdahalenin yapılabilmesi için kardiyolog eşliğinde ambulansımızla Koşuyolu Kalp ve Damar Hastanesi’ne sevk edildi” denildi. Kalp hastası olduğu bilinen Açıkalın’ın Koşuyolu Kalp Hastanesi’ne getirilmesinin ardından, kendisine burada da müdahale edildi. Hastaneye getirildikten sonra Açıkalın’a 10 dakika kalpmasajı yapıldı.
BİLİNCİ KAPALI
Habertürk’e konuşan Koşuyolu Hastanesi Kalp Damar Cerrahi doktoru Fuat Büyükbayrak “Yoğun bakımünitemize bilinci kapalı olarak geldi. Daha önce yapılanmuayenesinde koroner arterle ilgili problem olduğu düşünülmüştü. Anjiyosu yapıldı, önemli bir şey çıkmadı. Ancak olayın oluş anı ile hastaneye götürülüş anındaki süre, bilinciyle ilgili ciddi problemyaratabilecek düzeyde. Şu anda bilinci kapalı” dedi.
"BEYNİNDE HASAR OLUŞABİLİR"
Tartışma sonucu kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan Peker Açıkalın’ın yaklaşık 30 dakika beyninin oksijensiz kaldığı ifade edildi. Doktorlar, “Oksijensiz kaldığı için beyinde hasara yol açma durumu söz konusu” dedi. Açıkalın’ın arkadaşı Barış Gül, yaşanan olayı şöyle anlattı: “Peker abi kızının özel okuluna okul müdürünü ziyaret etmek amacıyla gitti. Polisin yaptığı arabayı çekerim, çekmem tartışmasından sonra olaya okul müdürü de dahil olmuş. Müdür yaşlı olduğu için yirmi yaşlarındaki genç polis memuruna hakaret yağdırmış. Peker abim araya girerek, ‘Neden yapıyorsun’ dedikten sonra da polis Peker abiyi itmiş.” Fransa’ya gitmek isteyen Açıkalın’ın, kızını da yanında götürmek için belge almak amacıyla okula geldiği öğrenildi.
haberturk
bahadır2561
15.04.2011, 09:34
İnci Alemdar :D :D
Leyla ve Mecnun süpermiş, çok güldüm. Yalnız bir şey soracağım. Önceki bölümlerinde de konu böyle gerçeküstü mü sürüyordu, yoksa bu bölüme mi özgüydü?
Bir önceki bölüm öyleydi. Güya insanlarin rüyalarina giriyodular. Ama bu bölüm normaldi. O insanlari yok etme falan Ismailin hayal gücüymüs. :)
yorumsuz6117
15.04.2011, 18:48
http://www.tribundergi.com/forum/download/file.php?id=41315&mode=view
Mehmet Ç.
15.04.2011, 18:51
Bir önceki bölüm öyleydi. Güya insanlarin rüyalarina giriyodular. Ama bu bölüm normaldi. O insanlari yok etme falan Ismailin hayal gücüymüs. :)
Hayal gücü degil :D Aref'e laf soktular :D
muharrematasoy
15.04.2011, 18:56
Crysis 2 oyununda polat alemdarın sesi
http://www.youtube.com/watch?v=wUw2A2TinSA&feature=player_embedded
Keramettin
15.04.2011, 20:17
Kurtlar Vadisinde İmdat sahnesi tam saçmalıktı..
Dün sınav var diye bakmadım Kurtlara, şimdi izledim de yav ne vasat bir bölümmüş öyle. Zaten bir şey olmamış koca bölümde, bari sonundaki sahneyi gösterin. Adamın kafasını vurunca bayıltmalar devam etti. Memati, Abdülheyin kafasını 2 cmden kapıya itti, adam hemen bayıldı ya :D Bu İnci taa ilk bölümlerden yanıktı Polat'a. İnci kapıyı açınca Polat "Maç var dediler geldik" diyecek diye korktum valla ççç
Ömür Karadeniz
15.04.2011, 23:23
Beyaz sov bomba.
Hayal gücü degil :D Aref'e laf soktular :D
Orasi tamamda sonuna dogru kimse yok olmadi. "Nabüynn lann" gibisinden baktilar Ismaile :)
yorumsuz6117
17.04.2011, 06:17
Barış çççççç
yorumsuz6117
18.04.2011, 01:11
h: abi müsait misin?
b: hee.
h: bir şey konuşacaktım da
h: abi ben çıkıyom.
h: meliha ile buluşacam.
h: e göreyim artık evlenecem ne de olsa.
h: iyi çıktım ben o zaman. birşey olursa ararsın.
b: hee
Emre Çömez
18.04.2011, 05:13
Leyla ile Mecnun daki bakkal fena ya :)
-Arama arama
-Neden ki?
-Arama sen ya
-Neden abi ya?
-Arama arama..
ççççççççç
Ormana gitme gitme... :D ççççççççç
muharrematasoy
18.04.2011, 12:22
stvde beşinci gözmü onuncu boyut mu öyle bir dizi vardı, dizide hızır dede bmw x5 le geziyordu :D
yorumsuz6117
18.04.2011, 18:31
Kurtlar Vadisi Pusu 122. Bölüm Fragmanı V1
http://www.yazete.com/video.asp?vid=8001
Ulan Ersoy Ömer'i öldürmedin Nazife'yi de öldürmessen ben senin kafana sıkacam haberin olsun. :D
Keramettin
18.04.2011, 19:51
Gerçek babası değil diye Ömeri öldürmedi.Nazife gerçek annesi mi ?
yorumsuz6117
18.04.2011, 23:02
Gerçek babası değil diye Ömeri öldürmedi.Nazife gerçek annesi mi ?
Değil ama bence öldürecek bu sefer.
O degilde Ezelde Ali döktürüyor su an. :D
Hürgün Aygün
18.04.2011, 23:45
Ezel çok iyi bu akşam.
Hürgün Aygün
19.04.2011, 00:16
Ezel fena meydan okudu bu bölüm herkese çok beğendim bu bölümü...
yorumsuz6117
19.04.2011, 15:30
Vadi final yapmıyor sezon finali yapıyor seneye devam...
Ömür Karadeniz
19.04.2011, 21:55
Bu perşemde sezon finalimi vadi.
Halmanli
19.04.2011, 22:47
Kurtlar Vadisi Pusu 122. Bölüm Fragmanı V1
http://www.yazete.com/video.asp?vid=8001
Ulan Ersoy Ömer'i öldürmedin Nazife'yi de öldürmessen ben senin kafana sıkacam haberin olsun. :D
:D gerçek hayatta polat alemdar gibi biri olsaydı zaten, ne anası ne babası amcası dayısı halası teyzesini bırak, selam verenini selam alanını bile öldürürlerdi, hala yaşamaları saçma zaten :rolleyes:
Ali Kaptan çıldırdı şampiyonluk istiyor :)))
Hüdai Pervaneli
19.04.2011, 23:24
Yarin Aksam varmi Leylaile mecnun Yeni bölümü kupa maci var
Mehmet Ç.
19.04.2011, 23:40
Ali Kaptan çıldırdı şampiyonluk istiyor :)))
Ali Kaptan cifte kupa istiyor :D
Yok öyle :) ya lig yada uefa artik secsin birini :)
Ben yerli, yani ligi secerim :)
Hüdai Pervaneli
19.04.2011, 23:48
Birakin Alsin adam ciifte Kupa
oda ligdeki orucunu bozdu zaten
Hüdai Pervaneli
19.04.2011, 23:52
Iki tane guzel Gol Atmis Ali kaptan helal olsun
yorumsuz6117
20.04.2011, 00:37
Bu perşemde sezon finalimi vadi.
Hayır ya bu sezon sonu final değil yani sezon finali olacak demek istedim önümüzdeki sezonda devam edecek yani. :)
yorumsuz6117
20.04.2011, 00:40
122. BÖLÜM ÖZETİ VE FOTOĞRAFLAR
Kurtlar Vadisi Pusu’nun nefesleri kesecek 122. bölümü, 21 Nisan Perşembe akşamı ATV ekranlarında olacak. Yine nefesler tutulacak, tüm Türkiye ATV ekranlarına kilitlenecek.
Polat Alemdar’ın helikopterle Ersoy’un mekanını basması üzerine büyük bir çatışma çıkar. Ersoy Ulubey, son anda Polat’ın elinden kurtulur.
Haşim Ağa’yı alan Memati ve Abdülhey onu intikamını alması için Memduh Baba’ya götürürler. Ancak Memduh Baba, Haşim Ağa’yla ilgili kimsenin beklemediği bir karar verir. Bu karara sürpriz bir isimden itiraz gelecektir.
Polat, her yönden Ersoy’a saldırmış, şimdi onun hareketini beklemektedir. Bu arada itirafçıdan bekledikleri haber gelir. Polat Alemdar, Ersoy’a son bir baskın daha düzenleyecektir.
Ersoy Ulubey ise, Polat’a büyük bir darbe vurmaya hazırlanmaktadır…
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/122_1.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/122_2.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/122_3.jpg
http://www.kurtlarvadisi.com/images/fotograflar/bigsize/122_4.jpg
yorumsuz6117
20.04.2011, 01:08
http://www.youtube.com/watch?v=BBbuUXql4wE&NR=1
Harun'un siz kimsiniz sorusuna verdiği cevaplardan yapılan video :D
Amirimle ağda yaptırmaya geldik ççç
Leyla ile Mecnuna 24 saatten az bir süre kaldi. Simdiden beklemeye basladim. :) Charlie Chaplinin dogum gününü kutlayacaklarmis. Nasil kutlayacaklarini merak ettim dogrusu.. :D
yorumsuz6117
20.04.2011, 02:47
Ali Kaptan ççç
ÖBGZK sapıttı artık eski tadı kalmadı.
Alihan Ertürk
20.04.2011, 18:27
Kupa maçı var, Leyla ile Mecnun yine olmayacak mı bu hafta?
Mehmet Ç.
20.04.2011, 18:49
Leyla ile Mecnun bugün Sakarya Firat'dan sonra....
Sakarya Firat'da mactan sonra...
Macta 19.00 da :D
Siz hesap edin yani :)
Yalniz Fragman bile cok komik :)
Hüdai Pervaneli
20.04.2011, 18:51
Mehmet O mac Saati Türkiye Saatine göre Degiil:)
Yaklasik 11 gibi baslar film
Mehmet Ç.
20.04.2011, 18:59
Mehmet O mac Saati Türkiye Saatine göre Degiil:)
Yaklasik 11 gibi baslar film
Düzelttim :D
Hüdai Pervaneli
20.04.2011, 19:03
Düzelttim :D
Buarada Leyle IleMecnun 22:45 Türkiye Saati TRT 1 de:)
61_Hasan_69
21.04.2011, 20:56
Leyla ile Mecnunda bir form düşüklüğü gözlüyorum .. ama inadına İsmail abi ççç
Leyla ile Mecnunda bir form düşüklüğü gözlüyorum .. ama inadına İsmail abi ççç
katılıyorum bundan 4-5 bölüm önceki bölümde izlediğim en kötü leyla ile mecnun'du ama yinede çok gülmüştüm.bundada çok güldüm ama kötü bölümdü.siz anlayın işte :D
Emirhan Makul
22.04.2011, 17:53
Nazife anne gerçekten ölürse diziyi yeniden izlemeye başlayabilirim inşallah ölür.
Cemalettin Taşkın
22.04.2011, 18:41
yeni favorim dizim leyla ile mecnun
Polatın Abdül ve Mematiye neden yol verdiğini anladım.Artık bütün stratejiyi inci üzerinden yürütüyor :D
Halmanli
22.04.2011, 18:50
Ersoy başkan hazır elin değmişken savcı leyla başta olmak üzere dizideki bütün gereksiz ve can sıkıcı karakterleride bi vuruver sana zahmet :D
Mehmet Ç.
22.04.2011, 18:51
Leyla ile Mecnun iPhone'a güzel laf soktu ççç
-Mecnun paranin dibine vurdum.. En kral telefonu aldim.. Ama Yilan oyunu yok :S
-Ismail abi, olurmu ya?!? Yilansiz telefon mu olur?!?
-Yok Mecnun yaa??!??! :(
ççç
Hüdai Pervaneli
22.04.2011, 18:56
Offffff Ince Mesajlar dizide:)
Halmanli
22.04.2011, 19:10
http://img831.imageshack.us/img831/5192/ersoyulubey2.jpg (http://img831.imageshack.us/i/ersoyulubey2.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
" Seni de anamın yanına gönderip tanıştırasım geldi , bu kadarmı birbirinize benzersiniz" :rolleyes: :) :) :)
yorumsuz6117
23.04.2011, 01:26
Bir börek daha yiyim , seni vurup gideyim. :D
Nazife Nine keşke ölse ama sakat kalacak ölmeyecek bence. :)
of_trabzonlu
23.04.2011, 16:01
2 hafta sonra ortak bölüm geliyormuş
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1047084&Yazar=CEM&Date=23.04.2011&CategoryID=41
KVP yine çok vasattı bu hafta. Yorum yapmaya gerek yok aslında.
Ezel'in fragmanları: http://www.youtube.com/watch?v=0SUfc12OOvU
http://www.youtube.com/watch?v=SSCBv7X5jU4
İlk fragmanda dandik bir bölüm geliyor dedim ama ikinci fragman fena.
Alihan Ertürk
23.04.2011, 22:03
İzmir Çete'si mükemmel bir bölümle karşımızda.
Fena bir bölüm gerçekten. :D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.