Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nereye gidiyorlar? 30 milyon borç bırakmasalar, çoktan kovulmuştular emin olun..

Şimdi hangi delikanlı yöneim 30 milyon borçlu kulübü devralır? Akıllı işimi? Var mı bir Özkan Hoca daha?

Yazık günah ya, rezillik vallahi..

Bir de stad yapacaklarmış, Allah korusun!! 50 milyon borç da ordan takarlar, tam olur...
    SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• bu adamlarda hiç mi Allah korkusu yok?hiç mi gurur yok?

(UEFA)

Yorum

• Hani nerde başkan çıkıp konuşsun.Zaten iki senedir aynı şeyleri söylüyor.Yok eksi averajlardan artı averajlara çıkardık takımı yok onu aldık yok bunu sattık.Aman ne büyük iş yaptın.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• şunu gerçekten merak ediyorum sayın başkan başkan olmasaydı bu maçı kaybettiğimize üzülürmüydü? ciddi ciddi şu an en merak ettiim şey bu benim??*
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şunu gerçekten merak ediyorum sayın başkan başkan olmasaydı bu maçı kaybettiğimize üzülürmüydü? ciddi ciddi şu an en merak ettiim şey bu benim??*
            hiç zannetmiyorum...

(UEFA)

Yorum

• şimdi.. yani yarın bize yeni bir stadyum projesi dayarlar bizde bir kaç hafta avunur dururuz!!ulan bu yönetime ses çıkarmayan taraftar yazıklar olsun size!!
              Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• biz bunları hakettik .... ettikllerimizin bedelini ödüyoruz ....
                konuştuğunda ne demek istedğini anlayacağımız bir başkanımız
                sahaya çıkardığı takım şampiyon olmasa bile TRABZONSPOR gibi oynayan bir hocamız vardı ve biz kaşındık hakettik vallahide hakettik billahide hakettik ... ama tamam yarabbi anladık hatamızı bitsin artık bu zulüm..........
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bu borç nerden çıktııııııııııı
                  fatihten 15 trilyon geldi
                  marcelinho geldi aynı paraya gitti
                  ceyhuna 600 milyar ödendi
                  ayman ve risp e 1.5 trilyon denmiş
                  junun borcu bitti ne 40 trilyonu yaaaaaaa
                  "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• ya yönetim daha neyi bekliyorsunuz utanma arlanma yokmu sizin yüzünüzden şu gurbette adam gibi dolaşamayacağım mı

Yorum

• yönetilemeyen bir fotbol takımı ve acizane bi yönetim tarzı TRABZONSPORUMUZUN tarihi bunu hak etmiyor defolun albayrak ve ekibi
                      Trabzonspor'lu Doğdum Trabzonspor'lu Ölürüm.Cekilmez Acilar Olsada Yüreğimde Bitmez Bu Sevda.
                      Bitiremezler

Yorum

• ya zaten yarisi zya dogani istemiyor yarisi istiyor boyle yonetim mi olur
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• yönetim eger kendine güveniyorsa olaganüstü genel kurula gitme karari alir. tekrar aday olur. secilir secilmez bilemem ama yeni sezona daha iyi girilmis olur.kesinlikle istifa etmeliler. balik bastan kokar
                          seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                          asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• Mayıs ayında kongre ve Albayrak muhakkak yeniden aday olmalı. Bakarsınız başka aday bile çıkmaz. Ama yeter ki bir kongre. Ama daha önce değil, daha geç değil. Mayıs ayında.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mayıs ayında kongre ve Albayrak muhakkak yeniden aday olmalı. Bakarsınız başka aday bile çıkmaz. Ama yeter ki bir kongre. Ama daha önce değil, daha geç değil. Mayıs ayında.
                              Albayrak? Kastettiğiniz Nuri AlBAYRAK değil değil mi?
                              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Evet Nuri Albayrak'ı kastediyorum.

Daha kendisi gelmeden muhalefet eden kemik kadrodanım. Ama bunca başarısızlığa ve her alandaki muazzam çöküşe rağmen halen daha başkanlık yapmaya hevesli görünüyor.

Ben de diyorum ki madem başkanlık yapmaya hevesi ve kendine güveni var, o zaman aday olsun ve güvenoyu alsın.

Neden muhakkak aday olsun? Çünkü geçen dönem Trabzonspor Atay Aktuğ'u gönderdiğinde gelenlere enkaz edebiyatı fırsatı sunuldu ve bu 16 ay devam etti. Bir kongre yapar da kendisi de aday olursa, bu işten kaçmayacağının göstergesi olur diye düşünüyorum.

Açık söyleyeyim: Eğer istifa edip gitse de, kongre yapsa da önümüzdeki yılı şimdiden kaybettik diye düşünüyorum. Kalsalar ve Ziya Doğan ile devam ederlerse; önümüzdeki senenin ilk 5 haftasının birinde puan kaybedersek zaten gönderecekler ve bu sefer kendileri de gidecek. Eğer hoca değişikliği yaparlarsa, o zaman da Lazaroni ve Ziya Doğan tercihini yapanlardan (ki hala iddia ediyorum, Lazaroni'den sonra başka şansları yoktu) daha iyi bir hoca beklemiyorum.

Eğer giderlerse, o zaman da yeni yönetimin gelir gelmez büyük hizmetlerde bulunamayacağını düşünüyorum. Bizde adettir gelen yönetimler hep bir sonraki yıl için vaatlerde bulunurlar.

Forumun tamamına yakını "yıldız" transfer peşine düşmüşken de aynı şeyi söylemiştim. O sözünden çok, iki sene içinde şampiyon yapma sözü takip edilesi gelmişti bana. Şimdilerde unutulsa da...
                                Trabzonsporlu olmak...
                                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X