Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Artık Yeter Yönetim İstifa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkan kalmalı, doğru insanları göreve getirmeli, ileri gelenlerle sohbet toplantıları yapabilir, veya profesyonel isimleri iyi seçip yetki verir, ama az konuşup çok iş yapan, doğru iş yapan insanları bulması lazım.

Şu da mantıklı. Asbaşkanlar, 2. başkan kargaşasına son vermek için bir kişi yetkili kılınmalı. Vasıflı tecrübeli. Bence Ahmet Ağaoğlu bu işi yapabilir. Akıllı ne dediğini bilen işini bilen. Albayrak başkan kendini üstte tutup Ahmet Ağaoğlu'na biraz serbestlik verdiği taktirde işler rayına oturur diye düşünüyorum. Milan'ın yönetimini hatırlayın. Ama temelde fikir aynı: Didişmeyecek, işini bilecek, camiada ağırlığı olan yöneticilik vasfı yüksek insanlar. Sportif alanda da, idari alanda da
    Başkan kalmalı ............
    neden???? bütün olan biten başkanın iradesi dışında mı gelişmiştir yanii......
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başkan kalmalı ............
      neden???? bütün olan biten başkanın iradesi dışında mı gelişmiştir yanii......
      Kalmayadabilir ama düzeni anlattım yukarda. Başkan Milan'daki gibi yukarda denetleyici güçlü bir figür olarak kalmalı, yani Berlusconi gibi. Bu şekilde davranabilecek başka bir başkan adayı biliyorsanız söyleyin. Başkan 2 arada bir derede kalmayacak, etki altına girmeyecek, dediğim gibi Ahmet Ağaoğlu gibi bir isim işleri yürütecek başkan da yukardan denetleyecek. Yoksa böyle bir ona bir buna inanır gelecek başkan yine gelen ismi tartışırız. İsimler yerine düzeni tartışmakta daha çok yarar var
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak erdinç67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ilk önce 61. mesajın hayırlı olsun gözünden kaçmıştır belki.. ve 2006 yılının 11 ayında üye olmuşsun hayırlı olsun.. her gelen yönetim birkaç ay sonra istifaaa istifaaa denilip görevine son verilmes iisteniyor bu tür konuları açaların birgün olsun çıkıpta, istifa tamam da birde çözüm ürettiğini görmedim, ben kimsenin arkasında değilim, bu tür konuların ne kadar iğrenç olduğunu yazarken eğer şu an değilde başka bir yönetim olsa idi ve aynı durumda olsa idik yine aynı şeyleri yazardım bize istifaaaa diye bağıran değil çözüm üretecek beyinler lazım anladınmı, şimşekler çaktı mı kafanda, mahçup oldun mu, olmadıysan sen bilirsin, saygı duyuyorum ama en azından ne düşündüğümü şimdi daha açık ber çerçevede görebiliyorsundur..tabi umarım görebiliyorsundur..
        Öncelikle şunu belirteyim..Siteden kaynaklanan veri kayıbı nedeniyle varolan üyeliğim zamanında kaybolmuştu..Ben bu işlerin ve tribünün yenisi olmadığım gibi kalearkasi.net te yürüttüğümüz organizasyonlardan olmakla beraber hatta abilerimden dayılarımdan bize yadigar olan Çılgınlar Grubunun bizzat içinde olanlardanız..Kendi vizyonumu sana ispat etmek gibi bir düşüncem yok ama bilmeni istedim..

Hee mahçup oldunmu diye sormuşsunki hiç ama hiç mahçup değilim..Emin ol ki bu camia da benim gibi düşünen çoğunluk şuanda beklemededir..Çözüm üretilmemesinden şikayetçi olduğunu yazmışsın..

Çözüm nedir biliyomusun Trabzonumuzun öncelikle bir stada ve de takımının arkasında duracak vizyona sahip teknik direktör ve de yöneticilere ihtiyacı vardır..Bu hem tesisleşmede ilerlemeyi hemde sportif açıdan başarıyı getirecektir..Ortaya atılan boş vaatlerin bize ne getirdiği sorgulanmalıdır??10 milyondolarlık yıldızlar getirileceği söylendiğinde 10 milyondolarlık yıldızımız satıldı..2 yıl içinde şampiyonluk sözü verilmişti ama 7 maç üst üste galibiyet alamadık..Ben üniversite okuyan birisi olaraktan takımım yenildiğinde hergün bir hüzün beni sararken ben inadına atkımı takıp okula giderken hep eskileri düşündüm..Geçmişte yaşanan ama göremediğim şampiyonluklarla övündüm ama sen bu konuma göz yumabiliyorsun..Bu tabloyla yetinebiliyorsun..Benim geldiğim kültürde bir başkaldırış var,bir inatlık var şampiyonlıuk görme arzusu var..

Bilmem açıklayabildimmi??
        En son Gürkan tarafından düzenlendi; 07.04.2007, 00:55. Sebep: yazım kuralları

Yorum

• sahamıza gelmeye titreyen takımlar sizin sayenizde 93te penaltı kullanıyor!!!size yazıklar olsun..bu taraftarın hakkı geçti üzerinize,hiçbir şey bilmiyorsanız özür dileyin ve gidin.
          gece yatarken bir düşünün-eminim bu siteyi takip ediyorsunuz sevgili yönetim- acaba kadıköyde 93te penaltı verilebilir mi??acaba istanbul takımları 25 sene şampiyon olmama gibi bir ihtimal var mı??
          ben sayenizde yaşlanıyorum ve yerinize gelecekler de sizin gibi olacaksa,kalsın iyiniyetleri istemiyoırum.
          sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

• İSTİFA ETMEDEN ÖNCE bu çamiaya taktıgınız borçları cebinizden ödeyin sonra Trabzondaki herkesten tek tek özür dileyin sonrada d.....gidin be kardeşim!!
            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Gökhan abi çatlayacaksun yahu
              Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• yönetim nasıl duruyorsunuz hala bu takımın başında inanılacak gibi değil
                hadi gitmiyorsunuz yüzsüzsünüz hşiç bir iyiliğinmiz dokunmuyor trabzona bari ziya belasından kurtarın bizide kovun şunuda bir iyiliğiniz dokunsun bir tane olumlu bir iş yapın
                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak __ZmH__ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Öncelikle şunu belirteyim..Siteden kaynaklanan veri kayıbı nedeniyle varolan üyeliğim zamanında kaybolmuştu..Ben bu işlerin ve tribünün yenisi olmadığım gibi kalearkasi.net te yürüttüğümüz organizasyonlardan olmakla beraber hatta abilerimden dayılarımdan bize yadigar olan Çılgınlar Grubunun bizzat içinde olanlardanız..Kendi vizyonumu sana ispat etmek gibi bir düşüncem yok ama bilmeni istedim..

Hee mahçup oldunmu diye sormuşsunki hiç ama hiç mahçup değilim..Emin ol ki bu camia da benim gibi düşünen çoğunluk şuanda beklemededir..Çözüm üretilmemesinden şikayetçi olduğunu yazmışsın..

Çözüm nedir biliyomusun Trabzonumuzun öncelikle bir stada ve de takımının arkasında duracak vizyona sahip teknik direktör ve de yöneticilere ihtiyacı vardır..Bu hem tesisleşmede ilerlemeyi hemde sportif açıdan başarıyı getirecektir..Ortaya atılan boş vaatlerin bize ne getirdiği sorgulanmalıdır??10 milyondolarlık yıldızlar getirileceği söylendiğinde 10 milyondolarlık yıldızımız satıldı..2 yıl içinde şampiyonluk sözü verilmişti ama 7 maç üst üste galibiyet alamadık..Ben üniversite okuyan birisi olaraktan takımım yenildiğinde hergün bir hüzün beni sararken ben inadına atkımı takıp okula giderken hep eskileri düşündüm..Geçmişte yaşanan ama göremediğim şampiyonluklarla övündüm ama sen bu konuma göz yumabiliyorsun..Bu tabloyla yetinebiliyorsun..Benim geldiğim kültürde bir başkaldırış var,bir inatlık var şampiyonlıuk görme arzusu var..

Bilmem açıklayabildimmi??
                  bak kırmızı olarak belirttiğim ve sana ait olan cümlende hem fikiriz. ondan sonra yazdıklarında beni şu an ki mevcut yönetimi savunuyormuş gibi düşünerek cevap yazmışsın. hayır üstüne basarak söylüyorum kimseyi savunmuyorum neyin ne şekilde olması gerektiğini istifaa demeden biranda kesip atmadan ne şekilde halledilir ve Trabzonsporum bu durumdan en az zararla nasıl kalkar bu düşüncelerimi dışa vuruyorum.
                  evet herkesin istediği şampiyonuk ama bunun için sadece iyi oynamak yetmiyor çelik gibi sabır olması lazım futbolcularda.çünkü çeşitli engeller çıkartıyorlar şampiyonluk yolunda yürürken. hakeminden tut medyasına kadar.. baksana bizimkilere önde olduğumuz maçlarda bile kırmızı kart görüyor. şampiyonluğa oynarken onları düşünemiyorum bile herhalde adam boğazlarlar. onları bu hale sokanda biziz sabırsız olan bizler... bi düşün... kal sağlıcakla..
                  TrabZonguldaklı...

Yorum

• dün akşam izledinizmi bilmiyorum ama trabzonsporun bu yönetimle 40 trilyon borç yaptığı ve gelecek yıl için lig tv den alacağı 6 milyon dolarada el konulduğu söyleniyor bu bilgileeri alıpta bu yönetim şakşakçılarınada göstermek gerekiyor aslında vay halimize trabzonspor bu 40 trilyonu nasıl karşılar bu nasıl bir yöneticilik bunun nasıl bir izahı olabilir ey yönetim daha fazla zarar vermeden çek git

Yorum

• ulan o yediğiniz paralar gözünüze dizinize dursun emi.......
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ulan o yediğiniz paralar gözünüze dizinize dursun emi.......
                        aminnnnnnnnnn

Yorum

• peki hiç bi yönetici yada başkan demedimi çıkıp kardeşim ne borcu hangi seneye gelecek paraya el koyma olayı ne diyosunuz diye..
                          öyleya, kulübü sıfır borçla aldılar, fatihten 15 trilyon aldılar aldıkları yıldızları sattılar üstüne üstlük geçen seneden alınıp kiralanan elleri sattılar...eee, ne borcuymuş bu canım abartıyosunuz demedilermi yaaww...
                          yoktur borç falan..yoksa stad yapıldıda haberimizmi yok...
                          .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• HERKES HAKKETİĞİ GİBİ YÖNETİLİR bu lafı aday olduğunda seçildiğinde ve her yazıda dile getiriyorum. Bizler burada ne kadar dil dökersek dökelim. O koltuğa goy goy yapa yapa oturtuldu. İlk seçildiğinde istanbuldaki her maçta şova çağrıldı( karagümrük maçı allahın sopası yok aslında o maçta sinyal gönderdi ama anlayana) Bu işlerin tamamı siyaset ve rant kavgası siz ne kadar kendinizi harap ederseniz edin bu rant olduğu sürece hiçkimse o koltuğu bırakıp gitmez. Eğer kasım 2007 seçimlerinde AKP çıkmazsa Trabzondan o zaman aforoz edilir kendiliğinden gider. bu bir mesajdı anlayana....

Yorum

• Devenin neresi doğru ki?
                              Aslında buna da söylenecek bir şey vardı ya neyse kalsın!

Yorum

• tarihimizin en kötü yönetimi. yazıklar olsun. bari bırakıp gitsinler de kurtulalım. verdikleri hiçbir sözü yerine getirmediler. "yarışmacı bir takım yapacağız" mış. yarışmacı ne demek? şampiyon olacağız demeye korkuyorsan baştan kaybetmişsin demektir. işte yarışmacı takım da dünün 2. lig takımlarına madara olur böyle....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X