Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Teşekkürler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başlık provakasyona uğrayacak ve muhtemelen kapanacaktır. Hatta ilk bakışta "uuu gökten daş yağacak tu tu tu" demek bile içimden.

Benim düşüncem onca hatalarına rağmen, daha iyisi gelene kadar en iyisi bunun olduğu yönündedir. Nitekim bunca hataya rağmen elde ettiğimiz başarılar azımsanmayacak ölçüdedir.
    Benim düsüncemde kim gelirse gelsin yine hatalari olacaktir ve ben sahsen bu Yönetimden yada Baskandan demek daha dogru olur daha iyisinin gelecegine inanmiyorum,istikrar yakalamak adina dogru kisileri ve dogru zamani bulduk bence. Simdi tam zamani.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

İlk geldikleri zaman ki kadroyu bu hale getirdikleri için sonsuz teşekkürler.
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

Teşekkür edecek bişey yok yapmaları gereken rutin şeyleri yapıyorlar. Ekstra bişey yaparsalar teşekkür ederiz.

Yorum

Onur,Egemen,Giray,Cale,Selcuk,Colman,Alanzinho,Gab ric,Engin,Teofilo,Burak,Ceyhun... Hepsi bu yönetimin takima kattigi isimler degilmi ?
          Suan hangisi oynamiyo yada oynatmazsiniz 11 de ?

Pardon: JAJAAAA
          En son Colakoglu tarafından düzenlendi; 09.08.2010, 11:36.
          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Teşekkür edecek bişey yok yapmaları gereken rutin şeyleri yapıyorlar. Ekstra bişey yaparsalar teşekkür ederiz.
            Öncekilerin yaptığı gibi demi?Neyse diyecek birşey bulamıyorum.
            Mustafa Yumlu.

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çok ama çok teşekkürler...

Hatalar ve sevaplar...

Sonuç: 2 Kupa!

Daha ne olsun...

Kupaların en güzeli olsun =)
              ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
              KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

Ersun Yanal'ın önemli katkılarıyla kurulan bu kadronun başarıları için minnettarım.
                Teşekkürler...
                "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
                Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

Bazı itici yöneticilere rağmen takımı çukurdan çıkarıp 2 kupa alacak seviyeye getirdikleri için teşekkür ediyorum.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

4-4lük yönetim olamaz. İllaki hatalar olur ama şuanki yönetim eksiklerine rahman çok güzel işler başardı. Şenol GÜNEŞ ile takım üstündeki ölü toprağı attılar. Bize yaşattıkları sevinçlerden dolayı yönetimi kutluyorum.

Yorum

Hh yi yolla oyum sana Sadri başkan
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

asbaşkan hacısalihoğlu görevini bırakıp ,ülke çapında namı ve parası olan birkaç iş adamı yönetime alınırsa ,Sadri
                        Şener efsaneler yerinde kendine yer bulabilir.

Yorum

ıskelet kadroyu korumayı basardılar.
                          basket takımı ıcın ayrıca tesekkurler

Yorum

teşekkürler yönetim

Yorum

Yönetimlerin işi kulupleri idare etmektir..
                              Transfer yapmak, stadın eksiklerini gidermek, taraftar kazandırmak, para kazandırmak, daha doğrusu takıma prestij kazandırmaktır.

başarılı yapılanları destekler başarızı olan konularda eleştirmek herkes gibi bizim de görevimizdir..

2010 yılına girdiğimiz bu zamanda, naklen yayınlardan elde edilen gelirler katlanarak artıyorsa kulubuzde bu paraları doğru yerde harcamalıdır...

Alınan ve akdroya katılan oyuncular elbette başarılı olacaktır, ama alınıp da gönderilen, futbolculardan da bahsetmek gerekiyor.

''Silginiz, kaleminizden erken bitiyorsa yanlışlarınız fazla demektir''

Bence bizim yönetimin de eli kalem tutuyor ama silgisi daha erken bitiyor)
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Öncekilerin yaptığı gibi demi?Neyse diyecek birşey bulamıyorum.
                                Bişey de deme zaten, kendi yorumumu yazıyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X