Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Teşekkürler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu forumu ve bu forumun pek çok kullanıcısını ne kadar da çok seviyorum.

Bir kez daha anladım.

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada Hacıosman adaylığını açıkladımı ,bilen varmı?

Bu Ceyhun işi ilginç gerçekten..

Şaka bir yana ,ben İ. Hacıosman'ın futboldan pek konuştuğunu görmedim hakikatten..

Daha çok,

Bakana bunun hesabını soracağım,Aziz Yıldırım beni iyi tanır filan gibi şeyelr anlatıyor...

Şanslı azınlıksınız,kıymetini bilin...
      Kaydı ilgili televizyonda mutlaka vardır..ki o programda bir de " Gökhan Ünal saç ektirdi,o yüzden kafa toplarına çıkmıyor" da demişti..

O dönem de yazmıştım Ceyhun hakkında ki sözlerini..
      Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaydı ilgili televizyonda mutlaka vardır..ki o programda bir de " Gökhan Ünal saç ektirdi,o yüzden kafa toplarına çıkmıyor" da demişti..

Eyvallah Murat..

Gökhan'ın saç işini ilk önce Ergun Ata yazdı yanılmıyorsam,

Sonra millet aldı götürdü...

Tek demecini hatırlıyorum İbrahim beyin ,

Sonraları bayağı hoşuma gitmişti o demeci,

Kulüpte devrim yapacağım,gibilerinden,

Personel dahil,temizleyeceğini ima etmişti..

Yorum

• Hacıosmanoğlu, katıldığı radyospor programında, Sadri Şener'in başkanlık için adaylığını açıklamasından sonra kendi adaylığını geri çektiğini söylemiş.
          hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hacıosmanoğlu, katıldığı radyospor programında, Sadri Şener'in başkanlık için adaylığını açıklamasından sonra kendi adaylığını geri çektiğini söylemiş.
            cok sükür Yarabbi
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Az önce TRT1'de Yerden Yüksek isimli bir diziye rast geldim. Kısa bir sahnesini izledim. Bu sahnede Pascal Nouma'nın futbol takımı karşı takım ile 3-3 berabere kaldı. Bu skor onlara yetiyor olmalıydı ki rakip takıma karşı sevinmeye başladılar. İşte o an zevkten 4 köşe oldum.

Fon müziği olarak kolbastı çalmaya başladı. Başta Nouma olmak üzere dizi oyuncusu futbolcular ellerinden geldiğince kolbastı oynamaya başladılar.

Zevkle ve gururla izledim bu sahneyi. Bir tv dizisinde Beşiktaş ile özdeşleşmiş bir futbolcu, bizlerin dünyaya daha çok tanıttığı kolbastı ile seviniyordu.

Teşekkürler Trabzonspor...
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu yerel kanallardan birinde(hangisi unuttum) Ceyhun topçu değil falan diye söylüyordu o sözleriyse bende hatırladım adamı izlemeden sallamıştı resmen. Ceyhun'u görünce ne düşündü acaba..

Yorum

• burada günlerce eleştiren öven arkadaşlar,
                  sandıkta konuşsun.
                  Konuşsun içini döksün.
                  Sonra burda yalandan yere sallamasın
                  [ille d' 7]

Yorum

• 81'den sonra 3'ünü birden ilk defa yenmişiz bir devrede.Bir teşekkürü çok görmemek gerekir.
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• *Tüm Spor basını TRABZONSPOR u konuşuyor .
                      *Herkes Sadri Şener den keşke böyle başkanımız olsa Şenol güneş gibi hocamız olsa diye iç geçiriyor , latifeler diziliyor..
                      *Eski günlerdeki gibi rakiplerimiz Avni Aker de 1 puana razı artık ..
                      *Kulubun borcu var ama artık paralı baskan yonetıcıye gerek yok.Çünkü gelirlerimiz var ..
                      *Milli takıma oyuncu vermeye başladık..
                      *Son yılların en zengin kadrosuna sahibiz , yedek kulubemiz en az sahadakiler kadar guclu ..

benim aklıma gelenler şimdilik bunlar

e daha ne istiyonuz ?

HEP DESTEK TAM DESTEK ...
                      @Napy61

Yorum

• Ne desem bilmiyorum. Düşüncelerimi, umutlarımı boşa çıkarmadılar.
                        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• iyi gittigimiz zaman yine birseyler cikacak diye düsünuyorum disarida oldugu gibi icimizde basarili olmamisi istemiyenler bile var
                          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Şenol Güneş'in takımın başına getirerek en doğru hamleyi yaptılar bence .
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Gülünce gözlerinin içi gülüyor Paşkanum !

ççç

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                81'den sonra 3'ünü birden ilk defa yenmişiz bir devrede.Bir teşekkürü çok görmemek gerekir.
                                30 senede bir oluyor demek ki (:
                                Teşekkürlerimi sunuyorum yönetime...
                                İnşallah Sadri Başkan aynen devam eder...
                                Hamiş

Yorum

Yükleniyor...
                                X