Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Teşekkürler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yonetimle alakali olarak yanlis isler yaptiklarini samimi olmadiklari dusunen ilk on kisiden biriyimdir herhalde.. Ama super kupa ve transferi gordukten sonra tebrigi hakettiler...
    Elestirilere ilerki haftalarda gerek gorulurse devam edecegiz tabi
    Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
    Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
    Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

Uzun yıllar sonra ilk defa şampiyonluğa bu kadar çok inanıyorum,Ersun Yanal döneminde inanmıyordum ama birden kendimizi üst sıralarda bulmuştuk,şimdi ise takım her zaman üst sıralarda liderliği kovalıyacak ya da kendisini kovalatacak kadar güçlüyüz
      2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
      2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
      2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

Taraftar sadece yeni yüz olsun diye transfer istemiyordu takımın eksiğini gördüğü için forvet istiyordu almadıklarında kızıp eleştiriyoruz bu Trabzonspor'u düşündüğümüz içindir şimdi transfer yaptıklarında alkışlamak en büyük görevimizdir teşekkürler Sadri Başkan teşekkürler yönetim.
        DOZER CEMİL

Yorum

Sonunda boyle bir basligin acilmasi beni gercekten cok mutlu etti. Surekli negatif yonde elestirilen yonetimin ve baskanin artik bir tesekkuru hakettiginin anlasilmasi gerekiyordu. Suanda belkide Turkiye liginin en iyi kadrosunu kurdular.( Bunu soylerken Trabzon sehrinin sosyal ve ekonomik yapisini, yurtdisindaki taninmisligini, sosyal olanaklarini, vs dusumek gerekir.)

Asagida bir kadro var, her oyuncuya iyice bakin ve yerine hangi futbolcunun gelmesini isteyeceginizi dusunun.

ONUR : Volkan yada Rustu ile degisirmiydiniz????
          SERKAN : Sabri ,Ekrem Dag yada Gokhan Gonul (Gokhani Trabzonsporda gormek isterdim sahsen)
          EGEMEN - GLOWACKI - GIRAY : Gokhan Zan, Servet, Emre vs. vs. hangisine kufretmezdiniz Trabzonspora gelse
          CALE : Tamam belki hucum yonu daha etkili bir solbek olabilir, ama kesinlikle Trabzonspor icin yeterli derecede bir oyuncu.
          SELCUK-COLMAN : Xavi ve Iniesta dan baskasi ile degismem.
          ALANZINHO : Messi kesinlikle daha iyi Alanzinhodan sozum yok
          UMUT-TEO-JAJA : Turkiyedeki forvetlerden bir Baros u bizim takimda gormek isterdim.
          CEYHUN: Mustafa Sarp - Selcuk - Christian dan hangisi sizce??Emre olabilir belki.

Yedekleri saymaya gerek varmi:
          Gabic - Giray - Baris - Yattara - Tayfun

Birde 3-4 sene onceki kadroyu dusunun, Huseyin ve Mustafa Keceli (Bursada sampiyon oldular gerci), Hasan Ucuncu, Ibrahim Ege, Erdinc Yasar. Tolga , Mehmet vs.

Bu takimin iskeletini kuran, Gencerbirliginden aldigimiz Tukiye kupasindan sonra pespese 2 kupa kazandiran, bir onceki sezon sampiyonluk yarisinda son haftaya kadar giden bir takim kuran bu yonetime bir tesekkuru fazla gormek vefazsizlik ve saygisizlik olur.

Tabiki her yonetimin oldugu gibi bu yonetiminde hatalari var, ama Messinin anne ve babasinin dedigi gibi, biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu. O yuzden bu yonetimden daha iyisini bulana kadar en iyisi bu arkadaslar.

Kimse takimda dunya yildizlarini yada Barcelona ve Manchester in pesinde kostugu genc yetenekleri gormeyi beklemesin.

Ozelliklede Senol Gunes gibi bir antrenoru takimin basina getirdigi icin.

Tesekkurler Sadri Baskan
          ...

Yorum

soru : bir sezonda iki kupayı en son ne zaman almıştık ?
            cevap : teşekkürler yönetim.

Yorum

ilk önce aşbaşkan hayrettin olduğu sürece biz şampiyon olacağımızı düşünmüyorum heryere karışıyor daha bir ay önce kuzey korenin forvetini beğendi diye transfer listesine aldık düşünün .

ama bu yönetim benim gördüğüm en iyi yönetim.
              avni akere kimsenin vermeiği değeri verdi.
              trabzon kupalar aldı sonuçta
              bir heyecan yarattı

Yorum

Yeni yönetim kurulunda genç ve dinamik yöneticilere yer vermeyi düşündüğün için teşekkürler Sadri Şener.. HH'yi artık sen de istemediğin için teşekkürler Sadri Şener.

Yorum

2 kupa için Şenol Güneş'e teşekkür ederim.
                  Ha o yönetici değildi.
                  O zaman Sayın Başkan hariç kimseye etmiyorum.
                  "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Her ne kadar kizmis olsam da yaptiklari butun olumlu isler icin tesekkur ediyorum.

Yorum

Sahip olduğumuz kadro %80 Sadri Şener'in dır bu hususta sayın başkanıma teşekkür eder , transssssfer tarihi veripte tutamadığınız ve bizleri gerdiginiz için size kızdığım zamanlar oldu. Elinizden geldiğince birseyler yapmaya çalıştığınızdan şüphem yok keske transssssfer 2 Ağustos'a yetişebilseydi de sizde değişik bir hava yakalasaydınız ama olsun transferi devre arasında maca getirmek de sansasyonel bir iştir adam iyi çıkar çıkmaz onun değerlendirmesini zamanla yapacağız iyi çıkarsa helal olsun kötü çıkarsa (uyum saglattirilamazsa ) gereken mevkiilere eleştiriye devam ...

Konuşmayı sevdiğinizi düşünüyorum ruhumuzda vardır anlatsam da birileri dinlese olgusu ama baskan sen yine de daha az konus ve mümkünse konuşması için birini tut özleyelim o yüzünü

Üst düzey yoneticiler daha az konusun LÜTFEN
                      Geri kalan hersey için teşekkürler özellikle kadromuz için ve mümkünse daima hocamızın arkasında durun yoksa karsinizdayiz.

Yorum

Arkadaslar bakiyorumda süper kupayi ve jajayi aldiktan sonra Sadri baskana övgüler yagiyor, hayirdir??? daha dün Sadri sener istifa yönetim istifa bagiriyordunuz iste bizim Türk toplumumuzun zihniyeti hic degismicek bu.

Yorum

Trabzonspor hakkında sinir sinir konuşanlara , tekrar bir yanıt verdirtmeyecek şekilde cevap vermesi hoşuma gidiyor başkanın. Kaba tabirle iyi laf koyuyor

Yorum

İlk olarak Filak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaslar bakiyorumda süper kupayi ve jajayi aldiktan sonra Sadri baskana övgüler yagiyor, hayirdir??? daha dün Sadri sener istifa yönetim istifa bagiriyordunuz iste bizim Türk toplumumuzun zihniyeti hic degismicek bu.
                            Herkes kendi adında konuşsun bence.

Ben alınmadım zira.

Bu genellemeleri de çok fazla kullanmamak lazım.

Yorum

Bende sizin gibi, halkımızı aşmış, bu kadar sosyal bir ortamda, bu kadar kalabalık bir ortamda tarafsız olarak gerçekleri gören, hayatı boyunca doğru çizgiden şaşmayan birisini arıyordum.

Yorum

sadri senere istifa yazdigimi hatirlamiyorum ama hh yazdim ve halada istifa etmesini düsünuyorum ve orada biraz revizyon lazim doktorla hh yüzde 100 bence gitmeli. Sabri Baskana ve basketbol sübesine sonsuz tsk bildiriyorum
                                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Yükleniyor...
                                X