Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Teşekkürler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Aslında forumda yeni bir kural olsun

Sebebini vermeden ne övelim nede eleştirelim.Ceza verilsin sebep vermeden eleştirenlere ve övenlere
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

eleştrilicek yönleri de olsa son yıllardaki en iyi yönetim kim ne derse desin..

Yorum

balık hafızalı olanlar hatırlamaz biz hatırlarız. sürünüyorduk 7 hafta üst üstte kaybettiğimiz gol atamadığımız maçları unutmadık. sanki her sene iki kupa alıyormuşumuz gibi davranmayı bırakalım. türkiye kupasını ve süper kupayı kazandıranlara teşekkürler.

Yorum

kurdukları iskelet kadro için

kulübe kazandırdıkları kalıcı gelirler için (hes...)

taraftarla birlikte oldukları için(kaybettiklerimiz anısına yapılan anıt,,,orman,,BMN kahvaltı organizasyonu)

sonuna kadar fair play uyguladıkları ancak sona gelindiğindede Trabzonspor için alayının önünde dimdik durdukları için.

stada ellerinden geldiğince düzeltmeler yaptıkları için.

efsane değerlerimizi tekrar kulüp çatısında topladıkları için.

kendi adıma TEŞEKKÜR EDERİM...
          hatalar yokmu tabiki var ancak bişeyler yapmaya çalışan herkes hata yapabilir.

Yorum

Rune Lange icin 3.5 milion euroluk davayi 1.7 milion euroya anlasmisiz aylik 100 bin euro ödeyerek tsk etmek lazim...

haber61, baskanin aciklamalarina göre...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Sıraya dizilmiş kırmızı suratlar görmek istiyorum. Acımasızca yerden yere vuranların sadece suratlarını görmek istiyorum. Tabi gururları, onurları varsa...
              DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

İnsanları anlamak o kadar zor ki anlatamam.

Tarihin en kötü yönetimi olduğunu söylüyorlardı.

Yahu hadi kalbin istemiyor, gözün görmek istemiyor vicdanında mı yok ? !!!
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

Nereden

Nereye

Daha da iyi olacaktır.

Yorum

En çokta kaleci Tolgadan Hüseyinden Celalleddin ve Aymandan kurtulduğumuza sevindim.. kadroya bak Konyasporun kadrosu gibi..
                    BMN Bursa
                    OFLULAR

``Bir gece ansızın geliriz``

Yorum

Bugün hangi futbol programını açsam Sadri Şener'den bahsediyorlar.Oluşturduğu istikrardan,sempatikliğinden ve sadece Trabzonspor için değil Türk futbolu için büyük bir isim olduğunu söylediler.Teşekkürler başkanım
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

Kizgin idim transfer donemin de.

Hatalarin da kizmaya da devam edecegim, ama yaptiklari guzel seyler icin de herzaman tesekkuru hakediyorlar tabi.

Yorum

Takımın şuanki oynadığı oyuna bakarsak istikrar sağlayacaklar gibi, Avrupayı bilmem fakat en azından ligde iyi konuma gelebilecek gibi oynuyorlar.

Açıkcası transfer dönemini kafamızda bitirsek de benim yönetime karşı tavrım hala değişmedi, yanlış herzaman yanlıştır, bu adamlar bizim gözümüzün içine bakarak yalan söylediler, aptal yerine koydular, benim hazmedemediğim olay bu, yoksa Jaja gelmiş yada bir başkası, veya kimse gelmemiş, yönetime karşı tavır almazdım fakat önce söz verdiysen delikanlı gibi sözünü tutacaksın, dansöz gibi kıvırmayacaksın ! sonra da milleti aptal yerine koymayacaksın, kaç milyon göz, kaç milyon akıl var sizin yaptıklarınızı takip edip süzen..

Şimdi oynanan oyun ve kadro açısından istikrarı yakalamamızın arefesinde bir yönetim değişikliği bütün düzeni alt-üst edebilir,
                          (bu cümlenin açılımını yazmak istemiyorum, herkes ne söylemek istediğimi anlamıştır eminim.)

Diğer yandan baktığımızda neresinden tutsan elinde kalan bir yönetimle devam etmenin getireceği olası riskler var.

Sadri "Başkan" diyoruz mesela, ama bir Başkanın neredeyse hiçbir vasfını yerine getirmiyor/getiremiyor,
                          buna rağmen Sadri Şener'in ilk kongrede görevden alınması hiç iyi sonuçlar doğurmaz,
                          kongre üyelerinin o ince noktayı görmesi gerekiyor, yani istikrarı bozacak bir hamle yapılmamalı fakat yönetim kadrosunda kocaman bir revizyon şart.. ve mümkünse bu kadro; klübü şirket düzeniyle yönetebilecek vasıfta olan kişilerden oluşmalıdır..
                          2014 / 2015
                          LOADING....

Yorum

İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu forumdan bir arkadaş bana Mahmut Aksu için şöyle demişti: "Abi ,mali saymanın transfer yaptığı nerede görülmüş?" Ona sordum: "Mali saymanın ne iş yaptığını ve sorumluluğunun ne olduğunu biliyor musun?" Bilmiyordu.

Bu doğru mudur, yanlış mıdır tartışmıyorum; ama bir süreci ve bir yönetim grubunu tartışacaksak, hatta elle tutulur şeyleri değil de, soyut kavramlar üzeinde tartışacaksak, bunu bilerek yapmak gerekiyor.

Şöyle bir haber okusanız, ne tepki verirdiniz?

"Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Süper Kupa maçı için stadyuma geldiğinde Bursasporlu taraftarlar tarafından tartaklandı. Güzergahını değiştirmek zorunda kalan başkan, maçın ilk yarısını bir restaurantta izlemek zorunda kaldı. Aynı Bursasporlu taraftar grubu, daha sonra ellerindekini Trabzonspor'un asbaşkanının yüzüne fırlatarak tükürdü ve galiz küfürler etti."

Bu haberi okusak, muhtemelen ertesi gün Bursaspor kulübü ile birbirimize girer, yöneticilerimize yaptıklarının hesabını sormak isterdik.

Forumda ve camiada çok kötü yönetilen ve çok konuşularak çorbaya çevrilen transfer dönemi nedeniyle en olmayacak ithamlarla karşı karşıya kalan Hacısalihoğlu. Bu adam tam da ona duyulan öfkenin tavan yaptığı sırada, adeta tekmeye kafa uzatarak "olumsuz herşeyin arkasında ben varım" dedi. Nasıl olsa o yiyordu küfürleri. Başkana dönmesin bu tepki diyerek yaptı bunu. Anlamak zor mu?

Ertesi gün transfer gerçekleştiğinde ne dedi: "Bu transferde başkanın büyük emeği var".

Ben uzun süredir böyle bir yönetici profili görmedim Trabzonspor'da, hatta tüm takım yöneticileri içinde. Yöneticilik yapanlar için verilen emeğin ve yapılan harcamaların karşılığı ilgi olduğundan, hiç bir kulüp yöneticisi, kolay kolay tekmeye kafa koyup, başarıda geri çekilmez zira.

Hacısalihoğlu'nu bir çok sebeple eleştirebilirsiniz; ama eleştirirken bu ve benzeri pek çok vakayı da değerlendirmeniz gerekiyor.

Takım son iki senede bir şampiyonluk mücadelesi verdi, iki kupa kaldırdı. Bu başarı değilse, değildir. Bence başarıdır. Onlarca güzel hamle yapıldı. "Bir Sevda Uğruna" Anıt Parkı da bunlardan biri.

Yaptıkları yanlışları bir tarafa, başarıları bir diğer tarafa koyun. Ana - avrat küfür yemeyi hakettiler mi?

Sırf bu transfer fetişimiz nedeniyle forumda yazı yazmaktan soğudum. Elle tutulur belirgin iyileşmeler varken, neler söylenmedi ki?

Daha bir kaç sene önce, en olmayacak şekilde ülke gündeminde olan Trabzonspor (şike, mafya hesaplaşmaları, vs.) şimdi Türkiye'de neleriyle konuşuluyor? Kupalarıyla değil, dik duruşu ile.

Ben Süper Kupa, ya da Türkiye Kupası için değil, tüm olumsuz şartlara rağmen aldıkları müthiş mesafe için teşekkür ediyorum kendilerine. Trabzonspor dik durmayı becerirse, zaten kupasız kalmayacaktır.

Sezon başında iyi bir hava yakalandı. Umuyorum ki, bu hava çok kolay güzelleştiği gibi, yine çok kolay çirkinleşmez. Ben artık yap-bozlara daha fazla dayanamıyorum.

Kendi kendine ayak bağı olanlara tahammül edemiyorum.

Bu yönetim oluştuğunda tek eleştirim, yönetimin İstanbul'da güçlü olmamasıydı. Hala da en büyük eleştirim budur. Kulüp mali olarak ancak ve ancak İstanbul'da büyüyebilir. Bunu da burada kökleşmiş ilişkileri olan işadamları sağlayabilir. Başka da organik hıyarından, inorganik formasına kadar her şeyinden memnunum.
                            Genelde böyle uzun yazıları alıntılamam ama bunu özellikle alıntılıyorum ki göremeyen olursa görsün, ilgisini çekmeyen olursa çeksin diye Ben ve benim gibi düşünenlere tercüman olmuşsun Tunga çok teşekkürler.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

İlk olarak Cevikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nereden

Nereye

Daha da iyi olacaktır.
                              Şükürler olsun...
                              Nerden Nereye...
                              O günler geldi de aklıma...
                              Teşekkürler!
                              Hamiş

Yorum

Yönetimi ilk geldiği günden bu yana desteklemişimdir. hala da destekiyorum. İki yıl boyunca bize yaşattıkları heyecan ve bu yıl kazandırdıkları iki kupa hakikaten nerden nereye geldik üstelik bunlar daha da iyi olacak. Teşekkürler Sadri ŞENER ve ekibi...
                                TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

Yükleniyor...
                                X