İlk olarak salihismet tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSansala mi, Lig tv ye mi mail yazacagiz? Ben hepsine yazdimda, bu 14 le 15 arasi hangisine yazalim?
elimizden geldiği kadar hepsine göndermeye çalışalım kardeş...ben 15 tane mail yolladım şansal şerefsizine...TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...
Yorum
-
İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@BADALOĞLU
Ahmet abi bu yazını izninle kullanabilir miyim?
Ne demek! sorman bile hata...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Evet site adına böyle böyle yapacaz şöyle edecez diye mail atmanız doğru değil, gerçi atmışsınız ve yayınlanmış protestonun amacına uysa da DHA olayı biraz abartmış işin kendi çıkarlarına uyan tarafı ile ilgileniyorlar. Yoksa Trabzonspor'un maçı yayınlanmış yayınlanmamış pek umurlarında değil diye düşünüyorum.İlk olarak ozgurcelen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim attığım mesajdanmı bahsediyorsunuz arkadaşım ?Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
[quote=yunus61ts61;1138136]eyv kardeş..çok iyi olur,ama pek fazla umutlanmayalım caner çuvalcıoğlunun işi gücü,maç önceleri lig tv kamerelarına konuşmak..maç hakkında...ama düşüncen iyi yinede teşekkürler kendi adıma...[/quote
kardeşim haklısın ama ne yapayım aklıma başka bir şey gelmiyor ama konu trabzon olunca bırak dayımın oğlunu babamı tanımam ben yinede elimden geleni yapıcam.
Yorum
-
15:00 da bende mail prptestosuna katılıcam...bu arada arkadaslar ibrahim baturoğlu denen şahıs ne yazıkı uzaktanda olsa akrabam ona söylemek istedikleriniz varsa söyleyebilirsiniz ben iletirim
Yorum
-
[quote=kıvanç çuvalcı;1138153]İlk olarak yunus61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeyv kardeş..çok iyi olur,ama pek fazla umutlanmayalım caner çuvalcıoğlunun işi gücü,maç önceleri lig tv kamerelarına konuşmak..maç hakkında...ama düşüncen iyi yinede teşekkürler kendi adıma...[/quote
kardeşim haklısın ama ne yapayım aklıma başka bir şey gelmiyor ama konu trabzon olunca bırak dayımın oğlunu babamı tanımam ben yinede elimden geleni yapıcam.
DÜŞÜNMEN YETERLİ GÜZEL KARDEŞİM...

TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...
Yorum
-
Sanırım kongreden dolayı maç saatini değiştirdiler.İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç 19 00 a mı alınmış fenerin maçı var tamam o zaman bizim maçı kesin yayınlamayacaklar...

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum