Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passolig | Kombine ve Maç Bileti Transferi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ceza bilete değil stada giriş yapmış görünen TC'ye veriliyor.
    O zaman bildiğiniz birine devredebilirim.

Yorum

İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      goko61 -2 arkadaş bilet arıyoruz. Yardımcı olabilecek abim , kardeşim var mı ? Teşekkür ederim şimdiden.

bu arakadaşa yardımcı olabilecek birisi var mı....

stadyum başlığında yazmış....
      Devir edebilirim ben.

Yorum

Arkadaşlar,

Bilet devrederken önceliğimiz devrettiğimiz kişinin de BMN üyesi olması olmalıdır. Bileti kime verdiğiniz konusunda güvensiz ve sorun teşkil edecek kaotik bir havuz oluşturmayalım. Kaş yaparken göz çıkarmayalım...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

Ticari amaç ve kaygı gütmeden ücretsiz transfer yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum
          İyi ki varsınız
          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
          Louis D. Brandeis

Yorum

Arkadaşlar,

Bilet devrederken önceliğimiz devrettiğimiz kişinin de BMN üyesi olması olmalıdır. Bileti kime verdiğiniz konusunda güvensiz ve sorun teşkil edecek kaotik bir havuz oluşturmayalım. Kaş yaparken göz çıkarmayalım...
            Evet bu konuda bildiğiniz kişiler varsa yönlendirin yardımcı olalım benim 1 biletim var gerçekten ihtiyaclı veya öğrenci bir arkadaşa devretmek istiyorum.

Yorum

Bir önerim olacaktı
              Bu şekilde biraz karmaşa oluyor gibi
              Bilet devreden ve devredilenin yer aldığı bir liste yapsak ?
              Hem devri bekleyen biletleri hem de devralmayi bekleyen kişiler tek bir listede görünebilir
              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
              Louis D. Brandeis

Yorum

İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir önerim olacaktı
                Bu şekilde biraz karmaşa oluyor gibi
                Bilet devreden ve devredilenin yer aldığı bir liste yapsak ?
                Hem devri bekleyen biletleri hem de devralmayi bekleyen kişiler tek bir listede görünebilir
                Yapılabilir...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

evet bilet transferi için liste yapılırsa iyi olur,haksızlık olmasın...ben de cezalıyım,maratondayım...transfer etmek istiyorum ama kesin gidecek birine devretmeyi istiyorum...

Yorum

Yapılabilir...
                    Listeye baslayalim o zman. [MENTION=12518]OFLU[/MENTION] arkadaşımız bana transfer etti sağolsun. Samsundan gelecegim ins maca

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Bende transfer etmek istiyorum biletimi
                      Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

Arkadaşlar Sevgili Mehdi'ye Twitter dan yazdım ama burdan yardımcı olursanız da makbule geçer. oğlum ile Giresun dan geleceğiz bilet aktaran olursa seviniriz
                        En son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 14.02.2017, 20:12.

Yorum

İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar Sevgili Mehdi'ye Twitter dan yazdım ama burdan yardımcı olursanız da makbule geçer. oğlum ile Giresun dan geleceğiz bilet aktaran olursa seviniriz
                          Abi, Medical Park Arena basliginda veya Alanyaspor maci basliginda bir cok arkadas yazdi...

oradan irtibata gecebilirsin.
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Başlık çok güzel de, aktarma nasıl yapılacak bunu da anlatsanız, yada passolig sitesinden kolayca kendimizde yapabilir miyiz ?

Yorum

İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başlık çok güzel de, aktarma nasıl yapılacak bunu da anlatsanız, yada passolig sitesinden kolayca kendimizde yapabilir miyiz ?
                              Aktarma işi çok kolay, passo.com.tr ye giriş yapıp "biletlerim" sekmesine tıklayınca aktarmak istediğiniz kişinin "TC" numarasını girerek aktarabilirsiniz.

Yorum

isteyen olursa 1 adet kale arkasi var pmden ulassin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X