haftaya yine trabzonda belediyeyle oynuyacaðýz maç hakkýnda görüþleriniz buraya yazabilirsiniz
haftaya yine trabzonda belediyeyle oynuyacaðýz maç hakkýnda görüþleriniz buraya yazabilirsiniz
Buðra kardeþim haþþimdi "yeni konu" yazýsýna týklayacaktým ki sen açmýþsýn
Kazanmak zorundayýz, KAZANACAÐIZ DA..
Federasyonun daha önce açýkladýðý prgoramda maç Cumartesi 19.00'da gözüküyor ancak maç öncesi Zeyyat Kafkas'ýn söylediðine göre kongreden dolayý maçýn Pazartesine alýnmasýný istemiþiz..
Güçlülerin Ýktidarýna Karþý; Trabzonspor!
kalp kalbe karþýymýþ Koray kardeþ bencede almamýz gereken bir maç belediyeyi ve feneri yenersek çok iyi olur takým açýsýndan
desenize olimpiyat bu sezon ilk defa 40 bin kiþi görecek daha fazla da olabilir...hiç iddiamýz olmayan istanbulspor maçýnda 65 bin kiþi vardý..
Lig Tv'de diðer maçlarýn beleþ izlendiði tek þehir. Trabzon!
nasýl yani üst üste kendi sahamýzda mý oynayacaz...bn deplasman da diye biliyodum...
Lig Tv'de diðer maçlarýn beleþ izlendiði tek þehir. Trabzon!
Son iki maçta 6 puan alýrsak çok süper olur 3. olma ihtimaliniz yükselir... tabi gönül 1.lik ihtimalinden bahsetmek istiyor ama zor iþ hatta imkansýz...
Haydi görelim sizi... gerçi zor iþ bu kadroyla ya neyse...
Önce TRABZONSPOR
antep maçý çýkýþ maçýmýz oldu,umarým bu çýkýþ istanbul ve fb ile devam eder...
Benim için durum yine ayný..
Yenersek SÜRPRÝZ olur...
Büyük Takým Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
son iki mactan 4 puana raziyim.ü puani f.bahceden beklememiz zor oldugu icin bu maci da mutlaka kazanmaliyiz.yenersek rakibimizi altimiza aliyoruz ve üst siralara tirmaniyoruz.yenemezsek yerimizde sayiyoruz.bu mcta atacagimiz bir gol bize yetmeli.ersun yanalin savunma hatalarini bu hafta iyi irdelemesi gerekiyor.her takima 3 gol atamayiz.atamadik da.
bu maci kazanirsak fener macini kaybetmeyiz
Gitme demek cok da Zor olmamali
istanbulu yeneriz onlarda düþüþ var..fener maçý tam bir final olur...ve içimden bir ses biliyorum zor olduðunu ama yeneceðimizi hatta farklý yeneceðimizi söylüyor..
Trabzon hersene þampiyon olsaydý bu kadar çok sevemezdim
Gökdeniz kart sýnýrýnda. Çok dikkatli olmasý lazým. Oynamasýn diyeceðim ama, bu sefer de takýmýn gücü en az yarý yarýya düþer.
kazanýp fener maçýna moralli çýkacaðýz merak etmeyin
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
istanbul belediye
deplasmanda bjk len 0-0
gs len 2-2
fbyi kendi sahasinda 2 - 1 yendi
okadar kolay lokma deyil zor olacak mac...insallah kalan 2 macida aliriz
bir gün mutlaka . . . gerekirse bir 23 yil daha...
kesinlikle kazanmamýz gereken bir maç ve belediye iyi top oynuyor.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamýna hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sýrasýnda- bunu açýklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsýlýr ve tartýþýlýr. Tefrika (ayrýmcýlýk, nifak) yaratmýþ olurlar. O nedenle dikkatli olmalarýný tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralýk 1933)
feneri "ampül" aydýnlatýr ancak "güneþ" kendiliðinden ýþýk verir !
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)