Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 16. HAFTA| Trabzonspor 2-1 İst. Büyükşehir Belediyespor

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

fener macina atlamayalim. simdiden bir sonraki maci düsünecek bir takimimiz yok... önce bu maci alalim, sonrasina bakariz, ki eger bu maci alirsak, taraftarda inanir futbolcuda. böylelikle fener macini aliriz ancak...

önce i.b.b

Yorum

ibb 5-5-5 .. dengeli. ancak büyük takımlara karşı iyi motive oynuyorlar. onun için aynı motivasyonla çıkacaklar sahaya. dikkatli olmak gerekiyor. defansta kademe hatalarını artık yapmamamız lazım.
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Tek korkum Gökdeniz'in sarı kart görmesi. Geçen sezonda haftalarda 3 sarı kartla oynamıştı...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak Gokdeniz-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          istanbul belediye

deplasmanda bjk len 0-0
          gs len 2-2
          fbyi kendi sahasinda 2 - 1 yendi

okadar kolay lokma deyil zor olacak mac...insallah kalan 2 macida aliriz
          O Eziklerden bize ne ki ? Biz TRABZONSPOR uz hatırlatırım....!
          volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gökdeniz kart sınırında. Çok dikkatli olması lazım. Oynamasın diyeceğim ama, bu sefer de takımın gücü en az yarı yarıya düşer.
            Mehmet tam bu konuya değinecektim.

Gökdeniz bu maçta kendine, sinirlerine, hırsına hakim olmalı. Hakem her an tetikte olacaktır ona sarı kart göstermek için.

Dip not : Abdullah Hocayı çok beğeniyorum.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Ben maçı İstanbulda biliyordum açıkcası gidemeyeceğim için üzülüyordum.Kongre dolayısıyla Trabzon'da olacağım için hangi gün olursa olsun maça gideceğim.

Yorum

Devamlilik acisindan kazanmamiz gereken bir mac. Ayrica fener maci oncesi de moral olmus olur..

Yorum

Gokdeniz faul yaparak sari yemez anca sinirlerinen hakim olamazsa yer, tabi kesinlikle dikkat edecektir fb macinda o olmazsa biteriz..
                  İnsan ol evlat!

Yorum

İlk yarının bitimine 2 hafta kala en azından kalan 2 maçtan 4 puan çıkarmak lazım inanıyorum ki i.b.b. maçını alırız...
                    ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

İstanbul Büyükşehir Belediyesi her ne kadar dengeli ve sağlam bir futbol oynasada yeneceğimize inanıyorum.
                      BMN|KOCAELİ

Yorum

İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gokdeniz faul yaparak sari yemez anca sinirlerinen hakim olamazsa yer, tabi kesinlikle dikkat edecektir fb macinda o olmazsa biteriz..
                        ewt.keşke bu maç sarıyı görseydide fb maçında oynasaydı.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Şimdi bu maç çok önemli..

Dünya futbol kültüründe önemli bir yere sahip Nuri Albayrak beyin
                          iki eski takımı karşılaşacak...

Travmadan çok daha önceleri kurtulan İBB bu yönüyle şanslı
                          Travmadan kurtulmanın mutluluğunu yaşayacak olan Trabzonsporumuzun en büyük handikapı dağınık kadro yapısı.

Maça bakarsak...

Zor maç olur.. Hemde çok zor..
                          İnşallah Trabzonspor alır.

Yorum

alırız gibime geliyor
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Belediye takımı ligin en iyi top oynayan 4 takımından birisi..Başlarında ki hocaları Türkiyede yeni jenerasyonun yetiştirdiği en önemli hocalardan birisi ve diğer ligde ki 10 takım gibi hocamız Ersun Yanalın antrenman programını kullanıyorlar..Çok çok zor bir maç ama inşallah kazanıp seri yakalarız..

Yorum

Bencİklİk Olmasin Yenerİz

g.antep maçında başta yattara olmak üzere gökdeniz ve ceyhun benciklik yaptılar.durum 2-0 olmuş 3-1 yattara yakalamış solunda gökdeniz karşısında rakip solunda umut ama yattara kaleye vuruyor olmaz gökdenizde 2.defa aynı şeyi yaptı ceza sahası içinden 2-3 metreden kaleye şut çekiyor dışarı çıkartsa süper olacak,ceyhun çıkana kadar bütün topları ezdi devaklı çalım olmaz 1 veya 2 çalım atacaksın sonra can alıcı pasını vereceksin....bunlara arkadaşlarımız biraz dikkat ederlerse rakip kalecisi iyi bir kaleci hasagiç zayıf yönlerini hocamızın belirlemesi gerekiyor....yenmemiz gereken bir maç antep maçından daha fazla seyircinin geleceğini düşünüyorum inşallah kazanırız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X