İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 16. HAFTA| Trabzonspor 2-1 İst. Büyükşehir Belediyespor
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok önemli bir maci daha 3 puanla kapatmamizin mutlulugunu yasiyorum.herkes de yasamali.i.belediye yi yenmenin sevincini doyasiya yasayanlari elestirenlere sesleniyorum.o belediyeyi istanbulda 3 ezikler yenemedi.ayrica kongre kaosuyla sarsilan bir takim nicin böyle bir galibiyete sevinmesin.oyuncularimizin kazanma azmi yine cok iyiydi.gökdenizin gününde olmasinin bizim icin ne kadar önemli oldugunu bir kez daha gördük.ceyhun ve umutun cok kötü futbollarina ragmen galip gelmek de cok güzeldi.
darisi fenerin basina

Yorum
-
belediye bence iyi takım....bunu diğer maçlarındada gösterdiler zaten....ama şu var...çok kolay gol kaçırıyoruz...maçın başında yattara o pozisyonu atsaydı belkide maçı farklı kazanabilirdik...
sonra gökdeniz gol atana kadar bekleneni veremedi bence...ama yıldız oyuncu işte ne yapacağı belli olmuyor....iki tane süper gol attı...bence ersun hoca takımı yanlış kurdu....serkan balcı bence orta sahada çok daha verimli...sağ bek onun yeri değil.jabi neden oynamadı anlamadım..ayman bu takımda oynamamlı bence çok faul yapıyor...
yattara bence kötü maçlarından birisini oynadı...maçta çağdaşla tartıştı....
bir söz de adnana ....bence adnan iyi oyuncu daha çok şans bulması lazım.
Yorum
-
kardeş antep maçı öncesi ben bir yazı yazmıştım ve bana çok uçtun gibi laflar etmişdin yanılmıyosam tahminlerimden 2 si tutdu galiba dimiİlk olarak alix_1967_06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk yarıda atıp rahatlamalıyız.
Yorum
-
Bu "mantalite" olayina ben de cok güldüm yaİlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok yazamayacağım, kızım gözümün üzerinde araba sürmeye çalışıyor
Sadece "Arzuman o penaltıyı fb aleyhine Kadıköy'de çal bakayım" diyebiliyorum.
Bir de hala lafımdayım, 2 seneden önce zor "takım" oluruz. Ama "mantalite" ile "mentalite" arasındaki fark "Gokdeniz" ile "Gökdeniz" arasındaki fark kadar açık. Maç çeviriyoruz. Çok iyi oynamıyoruz ama, iyi-kötü ne oynarsak BİZ oynuyoruz, rakibe göre kırk takla atmıyoruz.
Daha iyi olur inşallah...
Ne günlere kaldik.. 
Ilk yaridaki oyuna futbol bile diyemiyorum ben, REZALET! Futbol degil sanki cizgi film izliyordum..
Ama ikinci yari güzeldi, en azindan ilk yariya nazaran..
Umut'un hala ne yapmaya calistigini cözmüs degilim gerci ama hayirlisi artik, vardir herhalde bir bildigi..
Yalniz bu mactan sonra da TRABZONSPOR = GÖKDENIZ (biraz da Yattara) yorumumun arkasindayim ne yazik ki..
Zorlandik bayagi ama en azindan febe maci öncesi iyi bir moral oldu..
Ersun hocami da yine ayakta alkisliyorum!

Onun gol sevincini izledikce ben daha da mutlu oluyorum, icime bi ferahlik cöküyor yemin ederim.. Veya Gökdeniz'in gol sevinci.. Bir an agzini hic kapatamayacak sandim..
Haydi usaklar yikin su Istanbul'u da biraz daha gülelim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum