Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ömure penalti atttirmak neydi anlamadim ömurun vurusunu ise hic anlamadim bir sporcunun bu kadar gucsuz olmasini anlamiyorum topa vurmaktan aciz iteliyor resmen..ahmetcan da acemice penaltilar hatalar yapmaya devam ediyor mac icinde zaman zaman iyi isler yapsada sonuca skora etki edecek boyle hatalar yaparsan buyuk takimda ömrun uzun olmaz tecrubesizligine verip biran önce toparlanmasini umuyorum..corni gibi bir kule varken isabetli orta yapamiyorduk ona bu macta yaptik sonucunu aldik ayni sekil de devam bunu calismaliyiz..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• 2.golde Hamsik'in milimetrik pasına fokus.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu aksam Tv kapadim bu tv de yorumcularin 90% en adi serefsizler.Hepsinin Demecleri bu aksam cikartilmali ve ayri bir topicte Klipleri ile sabit tutulmali.Rezil hazmedemiyorlar bizim Sampiyonlumuzu.Istoyorlar ki kötü dizilerdeki sapsal, o berbat siveyi beceremiyen yan rol oyniyan oyuncu olalim.Ara sira milleti güldürelim ama asil oglan kizi götürsün.Reziler. o penalti 100% dogru sen hizli giren bir oyuncuya hafif bile dokunsan dengesi bozulur düser.

Aynisi Kimin yapti harekete sari karti hani agliyim duruyorlar ya. Ha bu serefsizler lehine olmadi mi Andersonlardan masalar anlatirlar ve Türkiye de futbol bilinmiyor ya cok gerizekali bunu inanir.

1 https://twitter.com/UnlusoyMehmet/st...0-0hiVcCrCVs4g

2 https://twitter.com/12numaraorg/stat...nz9A5cZRimpl6w

3 https://twitter.com/FB_Gunlugu/statu...rO3htWbBxMSvtA

4 https://twitter.com/muratyel01/statu...d4nnUfskOOuDjQ

5 https://twitter.com/ademaydin_61/sta...eM4bDzrp0-gRkQ

6 https://twitter.com/batiyorum_/statu...j0DV5mWFgdwW0A

7 https://twitter.com/batiyorum_/statu...gKZ3F_diseRigA

8 https://twitter.com/benjosemourinho/...iM_LPvKjZu-U5A
        En son jpositve tarafından düzenlendi; 25.04.2022, 21:30.

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          video kesme biçme işlerinden anlayanlar...özellikle BlackPanter...

ve twitterı olanlar bunu paylaşsın..bu gibi algılar çok önemli bize karşı hep böyle davranıyorlar..

sezon 2014-2015..fenerbahçenin sahasındaki antep maçı fbnin maçı kazanamayacağını anlayınca hakem penaltı uyduruyor..
          bu arada bizim pozisyonda penaltı değil ama adamların geri dönme şansı var..
          fb nin pozisyonu ise maçın sonunda..

süre2.50

youtubedadavideosunu buldum..
          https://www.youtube.com/watch?v=VEsg4NJiuWc
          Ulan adamların tarihleri full sikeyle dolu gelmis bizim huseyin turkmen in bir pozisyonundan dolayi koca sezonu saibeli ilan ediyorlar. Vaay anasini adamlarin algi operasyonuna bakin. Galatalisi fenerlisi besiktaslisi full bir oldu bizle ugrasiyorlar.
          En son jpositve tarafından düzenlendi; 27.04.2022, 16:12.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ömure penalti atttirmak neydi anlamadim ömurun vurusunu ise hic anlamadim bir sporcunun bu kadar gucsuz olmasini anlamiyorum topa vurmaktan aciz iteliyor resmen..ahmetcan da acemice penaltilar hatalar yapmaya devam ediyor mac icinde zaman zaman iyi isler yapsada sonuca skora etki edecek boyle hatalar yaparsan buyuk takimda ömrun uzun olmaz tecrubesizligine verip biran önce toparlanmasini umuyorum..corni gibi bir kule varken isabetli orta yapamiyorduk ona bu macta yaptik sonucunu aldik ayni sekil de devam bunu calismaliyiz..
            Doğruluğunu ispat edemem ama sahada gördüklerime göre hissiyatım şunu söylüyor. Ömür için son dönemde ne zamanki transfer iddiaları dillendirilmeye başlandı, çocuğun oyun şekli biraz değişti. Anladığım kadarıyla istatistik yapmaya çalışıyor. Özellikle de gol sayısını artırmaya çabalıyor. Önceden ağırlıklı olarak asisti düşünen Ömür şimdi son ana kadar şut açısı kovalayıp en imkansız yerde pası veriyor veya cılız bir şut çıkarıyor. O yüzden penaltıyı da ısrarla atmak istemiştir. Ömür ün derdini anlayabiliyorum ama son dönemde bu tavrı takıma zarar verir duruma geldi.

Aynı şeyleri Yusuf ta da yaşamıştık. Son zamanlarında sürekli kendine oynuyordu. Kornerden şut denemeleri filan. Hatırı sayılı bir istatistik yaptı ve gitti o sezon. Keza Okay ı bile sayabilirim sayabilirim transfer olmadan önceki son döneminde kendine oynama konusunda. Transfer işleri ister istemez kafaları karıştırıyor genç oyuncularda.
            There is no spoon...

Yorum

• Ya boşverin bu daha başlangıç ağlamaya iyice alıştıracağız bunları.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Beyler bu kekolari bırakın eglenmenize bakın. Kudurtmaya bakın bunları

Bazen Sevinç Bazen Keder
                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Ağlayacaklar bahane hazırlıyorlar bende zevkle gülüyorum daha çok keyfe geliyorum. Direk Trabzonspor şampiyon oldu diye ağlayacak halleri yok, hakem diyecekler, penaltı değil diyecekler zevkinizi yapın beyler bayanlar, Allah tekrarını nasip etsin ��
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Aynen dogru soyluyorsunuz tarihlerinde saibesiz herhangi bir basarisi olmayan takim taraftarlarini ciddiye almaya degmez.

En son jpositve tarafından düzenlendi; 26.04.2022, 01:19.

Yorum

• Konu biz olunca nasılda tek renk oluyorlar. Kudurun!

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Rüyada gibiyim.1 maç kaldı 1 maç..Trabzonlu olmayıp da Trabzonsporlu olmak nedir biliri misiniz ? İlk hatırladığım sezon net olarak 86-87 sezonu , Galatasaray şampiyon oluyor , akabinde bir daha..Sonra o meşhur 103 gollü şikeci şampiyonluğu .Beşiktaş'ın o efsanevi kadrosuyla aldığı 3 şampiyonluk.90'lı yıllar hem çocukluğum hem gençliğim. Sürekli itilip kakılmak , dalgalara , alaylara maruz kalmak..Travmalarla dolu Seneler..2001-2002 sezonunda az daha küme düşüyorduk unutmadık Bekleye bekleye yaşın 41'e gelmesi , şikeyle , alavere dalavere ile çalınan şampiyonluklar."Şampiyonluğu göremeden öleceğim galiba " düşüncesiyle vücuduma giren kemoterapi ilaçlarının damlalarını sayışım ..İşte oralardan bu güne..Çok şükür rabbim sana , çok şükür...
                        Çok geçmiş olsun abi, aramızda olan oldu fakat insan sağlığı herşeyden önemli.
                        Allah bir daha o hastalığı sana musallat etmesin.
                        Bende gurbette Trabzonspluyum, aile tek ben varım hatta köyde tek ben varım, ne demek istediğini çok iyi biliyorum.
                        İnşallah birgün Konya'da beraber bir çay içeriz karşılıklı. Tabi istersen.

Envoyé de mon Redmi Note 9 Pro en utilisant Tapatalk
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak nevzat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu Ertem Şener i sevmem ama doğru konuşmuş
                          Çoğu zaman dikkat çekmeye çalışan birisidir ancak bu açıklamaları ciddi ve içtenlikle yapmış. İstanbul medyası ve tryi istanbuldan ibaret sananların çok zoruna gidiyor bu şampiyonluk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İşleri bırakıp memlekete gidemiyorum. Bende tff logolu passolig var. Bir ihtimal Başakşehir maçı falan bize açılırsa falan diye hayal kuruyorum. İlkini iptalle falan uğraşmadan ikinci passolig olarak Trabzonspor passoligi alabilir miyim? Bilen cevaplasın

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              video kesme biçme işlerinden anlayanlar...özellikle BlackPanter...

ve twitterı olanlar bunu paylaşsın..bu gibi algılar çok önemli bize karşı hep böyle davranıyorlar..

sezon 2014-2015..fenerbahçenin sahasındaki antep maçı fbnin maçı kazanamayacağını anlayınca hakem penaltı uyduruyor..
                              bu arada bizim pozisyonda penaltı değil ama adamların geri dönme şansı var..
                              fb nin pozisyonu ise maçın sonunda..

süre2.50

youtubedadavideosunu buldum..
                              Beyler sosyal medyayı bombardımana tutmalıyız bu tür videolarla

Yorum

• İlk olarak demir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fener bildiri yayınlamış, ads başkanı hesabından ' tiyatro oynandığını' yazmış. Biz akşam o oyunla o maçı illaki alırdık. Olaya birde şuradan bakıyorum. Kazandığımız penaltıya çoğunlukla ' penaltı değil' deniyor ki doğrusu da bu. Acaba hakemler bu tür kararlarla TS nin şampiyonluğu bu şekilde tartışılsın, 'şaibeli şekilde şampiyon oldular' densin diye mi böyle kararlar veriyorlar. Bir an aklıma geldi de..
                                Ya hocam boşverin. Ceza sahasına giren adama nizami olmayan şarj yaparsan hakem de penaltıyı çakar, hiçbir şey diyemezsin. Adam hızını almış gidiyor, senin topla alakan yok, adamı itiyorsun. Penaltıyı verirler akıllanırsın. Aynı olayın bu ligdeki tanımı "penaltı alma"dır ve yıllarca da kullanılmıştır. Bunu en çok kullanan da malum 3 takımdır. İstedikleri kadar zırlayabilirler şimdi.
                                En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 24.04.2022, 14:09.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X