Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• akintola etkisizmiş. amk adam it gibi oynadı, neyin etkisizi

Yorum

• Şu Alper Uludağ da TS forması giydi vay arkadaş
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• spikere bak ezbere konusuyor.akintola etkisizdi diyor nasil etkisiz lan.bizim savunmada yatirmadigi adam kalmamisti.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu Cornelius'ta ne karakter var valla helal olsun başkası olsa ortalık karışırdı sürekli çok sakin adam.
          Gol attı, asist yaptı sayılır (Djaniny ilk dokunuşta atsaydı iyiydi ), 8/8 hava topu kazanmış, çok iyi oynadı harbiden

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            akintola etkisizmiş. amk adam it gibi oynadı, neyin etkisizi
            Ben de şaşırdım.. spiker maçı izlemiyor sanırım.. aklı başka yerde galiba
            Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• visca haftalardır inanılmaz formsuz. hoca her maçı tamamlattırmak zorunda değil bu performansa.
              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Adamın top indirmelerine bak sen insan değilsin Golnelius ya

Yorum

• Allah hepsinden razı olsun, akşam namazından sonra dua ettim onlar için, bizi bundan sonra yaşayacağımız olası stresten kurtardılar inşallah.

Yorum

• Yalnız Visca acil çıkmalı.
                    McLas was Here

Yorum

• Çok bekledim bayrak asmamıştım 38 yıl geçti işi şansa bırakmak istemedim bitirelim öyle asıcam dedim artık nasip oldu be.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Maçtan önce 1 haftadır forumda olumsuz hava yaratan arkadaşlar nerede.

Elli kere yazdık bu takım böyle atmosferde daha iyi top oynuyor.

10 Haftadır adamlara avans verdik yine yetişemediler.

https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Dorukhan ve Siopis için ne söylesek azdır. Sahaya yüreklerini koyarak oynuyorlar.
                          Dorukhan şu an şahane bir maç çıkartıyor. Allah nazarlardan saklasın. Maşallah diyelim.
                          Bu arada hafta boyunca panik yaparak olmadık hesapların peşine düşen arkadaşlara selam olsun.

Yorum

• abi böyle jeneriklik goller de bizi buluyor. çok iyi vurdu vargas.
                            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Her serbest vuruş gol olmaya başladı kalemizde ...
                              Vay arkadaş, illa sinir stres...

Yorum

• 2 haftadır aynı golü yiyoruz

SM-G780F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X