Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 34.Hafta | Adana Demirspor 1 - 3 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak POYRAZ;[url tarafından gönderildi
    https://www.youtube.com/watch?v=zD7OI_ZLleU[/url]
    Maalesef kat edilmesi gereken o kadar çok yol var ki.. Sevgiden boğmak bu olsa gerek.
    En son sanalalemci tarafından düzenlendi; 24.04.2022, 02:33.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      adana başkanı hakemle ilgili yırtınıyor

adana başkanı olmadan önce iyi bir fener taraftarıyım diyor bakınız

neden ağladıklarını anlayın şimdi

anadolunun da kralı biziz şimdi düzeltiyorum

göztepe ve bursa başkadır adana iyidir ama başkanı fenerliyse fenere hizmet ediyor bu açıklamaları zaten

fener gibi ağla bakalım murat başkan makara komiksin başkan ama Trabzonspor anadolunun patronu
      Bırakın şunu ya başkandan başka herşeye benziyor kale alınacak biri değil hadi ordan hadi ordan
      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Geçen hafta bu maçı alacağımıza inandığımı söylemiştim

Ne oynamamız, nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık son dakikalar hariç. O kadar kusur da oluversin

Bundan sonraki maçlarda daha rahat galibiyet alacağımıza olan inancımı da yeniliyorum.

Son dakika uçak bileti bulabilmeme ayrı sevinmiş durumdayım.

Haftaya Staddayız Allahın izniyle

Hepimize Hayırlı olsun

Yorum

• İlk olarak sanalalemci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şikeciler bik bik ötüyor, skandal dedikleri maçın hakemini karıştırmışlar, yanlış yazmışlar sanırım. Dünkü tiyatro'dan sonra konuşma hakları olduğunu sanmıyorum.
          Hırsıza yol verirsen bey olur.
          13 Vitor Hugo

Yorum

• Bu ne güzel sahur böyle

Allah'ım seneye daha büyük başarılar nasip et..

Bu şikecilerin karın ağrısına yapacak bir şey yok..alışsınlar artık..hazmetmek zor olsa da..seneye de onlara rahat yok..yeterki Berat ve Yusuf dan daha iyi yedek kulübesi olsun..
            Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Allahım sana şükürler olsun.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ezik ŞİKEciler umutlanmis bayaki hemen zirlamişlar adanaya koyduk bunlar yine ağlamış. Sezonun ilk maçında adanayi hakemle yenen ahlaksız haksızlığı hak beklemiş zavallı ezikler. Ne güzel hayaller kuruyordunuz değil mi miçtik içine
                Penaltı mı değil
                Umrumuzda mı değil
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Allahim sana sukurler olsun bugunleri de gördük senelerdir cektigimiz eziyetler son buldu hak yerini buldu.
                  Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bu kadar keyifli bir sahur ailece coktan beri yasamadik hatta hic yasamadik allahim sana sükürler olsun bize trabzonspor taraftarina bunu yasatin

Cildirin sikeciler
                    Elbet bir gün Toprak olup gideceğiz Trabzonlu doğduk Trabzonlu öleceğiz

Yorum

• farkında mısınız bilmem ama büyük şikecilerin sızlanmaları kadar nerdeyse küçük şikeci kuşlar da sızlanıyor.. bunlrın derdi nedir anlamadım!!
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak sanalalemci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şikeciler bik bik ötüyor, skandal dedikleri maçın hakemini karıştırmışlar, yanlış yazmışlar sanırım. Dünkü tiyatro'dan sonra konuşma hakları olduğunu sanmıyorum.
                        Ne keyifli bir sahur

Şikeciler neden ötüyor? Bu yapılanma devam ederse seneye de Trabzonspor ligi erkenden bitirir, medyada 2 aydır Trabzon bozma haberleri (Sörloth Bjk de-Nwakaeme Fb de-Hamsik orda burda) boşa değil…

Türkiyede yerel bir unsur başarılı olmasın diye içerde büyütülmüş hainler hep ihanet eder, Trabzonspor açık örnektir!
                        Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          farkında mısınız bilmem ama büyük şikecilerin sızlanmaları kadar nerdeyse küçük şikeci kuşlar da sızlanıyor.. bunlrın derdi nedir anlamadım!!
                          Ben söyleyeyim..VAR sistemi.. bunların hortumları kesildi.. yarın ağız birliği yapıp bu sistem futbola ihanettir diye zırvalarlarsa şaşırmam..
                          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Rüyada gibiyim.1 maç kaldı 1 maç..Trabzonlu olmayıp da Trabzonsporlu olmak nedir biliri misiniz ? İlk hatırladığım sezon net olarak 86-87 sezonu , Galatasaray şampiyon oluyor , akabinde bir daha..Sonra o meşhur 103 gollü şikeci şampiyonluğu .Beşiktaş'ın o efsanevi kadrosuyla aldığı 3 şampiyonluk.90'lı yıllar hem çocukluğum hem gençliğim. Sürekli itilip kakılmak , dalgalara , alaylara maruz kalmak..Travmalarla dolu Seneler..2001-2002 sezonunda az daha küme düşüyorduk unutmadık Bekleye bekleye yaşın 41'e gelmesi , şikeyle , alavere dalavere ile çalınan şampiyonluklar."Şampiyonluğu göremeden öleceğim galiba " düşüncesiyle vücuduma giren kemoterapi ilaçlarının damlalarını sayışım ..İşte oralardan bu güne..Çok şükür rabbim sana , çok şükür...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              farkında mısınız bilmem ama büyük şikecilerin sızlanmaları kadar nerdeyse küçük şikeci kuşlar da sızlanıyor.. bunlrın derdi nedir anlamadım!!

1 https://twitter.com/hunterteminat/st...yxBnONU2YrEhZg

2 https://twitter.com/utkuberked/statu...jBTP5yxyJP5-lg

3 https://twitter.com/nostaljits/statu...N6Q3OLGOt91fgQ
                              En son jpositve tarafından düzenlendi; 27.04.2022, 16:14.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X