Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UECL Play-off Turu (I) | Trabzonspor 1 - 2 Roma | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atillati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İskender Günen'le oturun birgün Trabzonspor üstüne muhabbet edin ondan sonra gerizekalı tanımını yapın. Sizin gerizekalı dediğiniz adam Trabzonlu olmamasına rağmen Trabzonspor'a gerçekten gönül vermiş Trabzonspor'un menfaati ve başarısı için elinden gelen herşeyi yapmış ve hala yapan birisi. Sözlerinize biraz dikkat edin. Tanımıyo olabilirsiniz ama araştırmadan,etmeden,fikir sahibi olmadan böyle yorumlar yapmayın.
    Ben Trabzonsporlu olduğunu bilmiyordum..

Değiştirdim hemen zaten yazımı sıkıntı yok...

Bilseydim öyle yazmazdım zaten...

Araştırmak lazım bazen haklısın...

Sıkıntı yok eyvallah...
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu iş ritim işidir ve altyapınla ilgilidir

adamlar her yıl atalanta juve milan vs oynuyor ve bu maçların bug ları ile konsantrasyon ve bilgileri var Trabzonsporun bu tür basit kayıplar yapmaması için enternasyonal çok maç oynaması ve bir arada daha çok oyun oynaması lazım

bence bu akşam gerçekten iyi iş yaptık

bir kısmi eksikler varmıydı vardı ama çok da enseyi karatmamak lazım....
        Oyun kalitesi ve maliyete bakılırsa oynadığımız oyun on numara kesinlikle.

Roma ile ancak böyle mücadele edilir.

İçerdeki molde maçında da şansımız yoktu elbet kıracaz bunu.

rakip sadece geçen hafta 1 oyuncuya 40 milyon euro verip transfer yaptı.

aradaki fark bu kadar fazla avrupayla.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          UĞURCAN : Geçen sene 8 de sıfır çektiğimiz de aklı fikri Trabzon'dan kaçmak olan Uğurcan vardı , şimdi de Kadro kalitesi sayesinde kalecinin hatalarının göze gelmediği durum olsa da aklı fikri yine bir yerlere kapak atmak olan Uğurcan var.
          Salt spekülasyon.
          Naber?

Yorum

• Maçın tamamı için link var mı?
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Molde ve Yeni Malatyaspor maçlarına Hamsik, Bakasetas, Nwakaeme, Gervinho ve Djaniny'e aynı anda şans verdik.
              Oldukça hücum ağırlıklı bir kadro. Hatta buna Peres'i de ekleyebiliriz.
              Sonra, Morinho'nun istekleri sonucunda 100 milyon Euro'ya yakın transfer harcaması ile daha da güçlenen Roma maçına geldik.
              Yukarıdaki oyunculardan kesilen oldu mu?
              Olmadı; aynı oyuncular ile devam ettik mücadeleye, sanki düşme adayı bir Anadolu takımı karşısına çıkar gibi.
              Peki ezilme, yıkılma, mahkum oynama, bozguna uğrama, çok pozisyon verme gibi bir durum yaşandı mı?
              Yaşanmadı, gayet iyi oynadık; hatta basit hatalar yapmasak maçı kazanabilirdik de.
              Yani demem o ki; Roma'yı eleriz, eleniriz bilemeyiz ama çok iyi yoldayız. Özlemle beklediğimiz lig şampiyonluğu için şimdiye kadar hiç bu kadar ümitlenmemiştim. Daha şimdilik kenarda duran ama zamanı gelince rahatlıkla ilk onbir çıkabilecek kapasitede olan Cornelius, Ömür, Siopis, Trondsen, Dorukhan ve Koita gibi oyuncularımız da var...
              Lig maçlarını iple çekiyorum.
              En son Faruk UYSAL tarafından düzenlendi; 20.08.2021, 16:42.

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fenerin bu akşamki Avrupa Ligi maçında kale arkası bilet fiyatı 125 lira. Bizim Konferans Ligi ön eleme Molde maçındaki aynı yerin fiyatı 350 liraydı. Tam 3 katı fiyattan bahsediyorum. Normal mi bu şimdi?
                Durumun geniş resmine bakmak lazım. Bizim taraftar bordo mavi formada noktalara dahi takılıyor. O takımların taraftarlarının katkıları ile kendi taraftarımızın katkılarını karşılaştırmamız gerekli. Demek ki adamlar stadı o fiyattan tutmayı uygun görüyor. Biz de ise gelir daha az olduğu çin yönetim tek seferde böyle bir fiyat politikası izliyor olabilir.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Yalniz Fatih.K yaniliyorsun ha bilet konusunda, kale arkasi 150 idi hep, 350 olur mu yau
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yalniz Fatih.K yaniliyorsun ha bilet konusunda, kale arkasi 150 idi hep, 350 olur mu yau
                    Kale arkası 150ydi yine evet, dogu 350ydi.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Peres bu ligin en iyi beki diyordu. Adam haklı çıktı sanki İyi analizleri var. Dinlemeye devam sapıtmazsa zamanla Sefer Asan
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Dünkü macin kaybedeni maalesef Abdullah Avci idi. Trondsen´in az cok hazir oldugunu düsünüyorum, ki kendisi zaten Rosenborg´ta solbek olarak cok iyi maclar cikarmisti. Ona güvenmeyerek, Ismail´i oynatti. Ki o Ismail ki, ilkayrida özellikle Hamsik soltarafi savunma adina cok efor sarfetti, ikinci yarida oyundan düstü. Keza Berat, o da bayagi yoruldu. Bu yüzden oyundan cikarmak zorunda kaldi..halbuki Ismail yerine, Trondsen ile baslamis olsak, bu maci kaybetmez, kazanabilirdik ama 3:3 te bitebilirdi.
                        Roma takim olarak gercekten iyi yayildi sahaya, Ibanez´in cok iyi oyunu, Gervinho´yu oyundan düsürdü. Süper Lig´te bircok macta is yapacaktir. Zaten Siopis transferi ile, Avrupa´yi düsünmedigimizi görmüs olduk. O da Süper Lig´te bayagi is yapacaktir. Olan Waka´nin girmeyen sutlarina oldu, gercekten yazik. Ikinci macta Waka´yi daha iyi savunacaklardir.
                        Cornelius´un gol atmasi sevindirici, tipki Ömür´ün dönüsü, umarim bu sezon basini devsirir ve kendini futbola verir.
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dünkü macin kaybedeni maalesef Abdullah Avci idi. Trondsen´in az cok hazir oldugunu düsünüyorum, ki kendisi zaten Rosenborg´ta solbek olarak cok iyi maclar cikarmisti. Ona güvenmeyerek, Ismail´i oynatti. Ki o Ismail ki, ilkayrida özellikle Hamsik soltarafi savunma adina cok efor sarfetti, ikinci yarida oyundan düstü. Keza Berat, o da bayagi yoruldu. Bu yüzden oyundan cikarmak zorunda kaldi..halbuki Ismail yerine, Trondsen ile baslamis olsak, bu maci kaybetmez, kazanabilirdik ama 3:3 te bitebilirdi.
                          Roma takim olarak gercekten iyi yayildi sahaya, Ibanez´in cok iyi oyunu, Gervinho´yu oyundan düsürdü. Süper Lig´te bircok macta is yapacaktir. Zaten Siopis transferi ile, Avrupa´yi düsünmedigimizi görmüs olduk. O da Süper Lig´te bayagi is yapacaktir. Olan Waka´nin girmeyen sutlarina oldu, gercekten yazik. Ikinci macta Waka´yi daha iyi savunacaklardir.
                          Cornelius´un gol atmasi sevindirici, tipki Ömür´ün dönüsü, umarim bu sezon basini devsirir ve kendini futbola verir.
                          Türk oyuncular hele İsmail Avrupa arenasinda olmaz ful yerli çıksak roma 10 atr bu türk futbolcular ile mücadele olmaz. Kural değişmeli.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Yerli olarak elimizde 1 tane kaliteli oyuncu yok Avrupa maçlarında mümkün olduğunca 11 yabancı oynat daha iyi.1 tane kötü yabancı oyuncumuz yok. Berat felan Trabzonspor’un aradığı oyuncu değil.3 sene Okay için yalvardım burda gönderin diye bir 3 sene de Berat için yalvarırım önemli değil.

Yorum

• Herkesi eleştirin oyuncu bırakmayın maça saatler kala hamsik nerdeyse topçu değildi burda. Berat iyi değil çok iyi oyuncu.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İsmail eleştirildiği kadar kötü oynamadı. Savunduğu adam Zaniolo. Fazla haksızlık yapılıyor.

Herkes topu alsın çıksın, Peres gibi bindirme yapsın istiyor. Prime döneminde ön tarafa tempolu bindirme yapan, hücumcu ama savunmada aksayan bir adamdı İsmail. Salsan yine gider geri bile dönmez ama hocanın beklentisi bu değil. Orada duracak adam Nwakaeme'ye bırakıp izleyecek.

Oyun kurulumunda daha etkin olmalı o konuda hemfikirim. 42 pasın 16sı Hugo'ya 16sı Nwakaeme'ye, ortaya doğru da değerlendirmeliydi. Trondsen girdikten sonra ısrarla öne oynadı, İsmail'den daha etkili gözüktü ama bunda Cornelius'un da etkisi olabilir baya pivot oynadı. Tam emin olamadım bir de Cornelius'la izlemek lazım İsmail'i. Hazır olmadığı da belli, şu haliyle yediğimiz golde orta sahada faul yapıp durdursa veya kademeye girip golü önlese ben razıydım kendisinden.
                                ( ゚д゚)

Yorum

Yükleniyor...
                                X