Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UECL Play-off Turu (I) | Trabzonspor 1 - 2 Roma | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gervinho haftada 2 maçı çıkaramayacağını gösterdi üstelik önceki maçta 45 dakika oynadı. Yani toplasan 90 dakikayı zor çıkardı, geri gelmiyor hep beki tek bırakıyor. Gervinho'yu yedek kullanmak lazım.
    Hoca da farkında bence o nedenle Djaniny yi sattırmadı ve elinde orada Yusuf Sarı ve belki Ömür de var kullanabileceği.

Yorum

• Her maç biraz daha umutlanıyorum takımdan bu his bile çok iyi. Biraz daha sakin ve daha az cömert olmamız lazım

Yorum

• Nwakaemanin bencilliği bırakması
        Uğurcanı'n kafayı toplaması lazım....

Hamsik büyük topçu...Ona uyan 4-5 kişi olsa bu takım kolay kolay yenizlmez...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Barış Yurdusevenin sorusunda ben bir gariplik görmedim, adam gazeteci sonuçta soru soracak işi bu, bence hoca burada fazla alınganlık yapmış.

Gelelim diğer konuya, ismini söylememesi veya neden arada böyle bir gerilim oldu, burada maziye dayanan bir şeyler var kesin, yani bu soruya böyle cevap verilmesi sert konuşmalar filan.

Ben fazla takip etmiyorum fakat bir iki defa denk gelmişti, TRT deki programda transferleri eleştireceğim sırası gelince çok para harcadılar diye değişik psikolojide bir şeyler söylemişti.

Hasan Tüncel var mesela twitterda, transfer haberlerini alan bir gazeeteci çocuk, muhtemelen yönetimden direk haber alıyor, galiba bu olaya Barış Yurduseven atarlanmış olabilir, yani bir dışlanmışlık mı var ne var ....

Yorum

• Maça gelirsek, daha yeni yeni hayal kırıklığımı üstümden atıyorum, hep saçma sapan goller yiyoruz ve çok net goller kaçırıyoruz. İki molde maçı ve bu maç rastlantı olamaz, bir şeylerde sıkıntı var.

Hamsik koşamaz gibi geliyordu bana adamda ne ciğer varmış arkadaş, takımın en iyisiydi benim gözümde. Ulan Waka o kadar basit goller kaçar mı? Abanacağına şöyle sağ köşeye bıraksaydın maç bizimdi be oğlum...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Esasında ben onu ne zamandır o toplantılarda gördüğümü hatırlamıyorum. Maçı kaybedince koşa koşa gelmiş belli ki. Bir de ara sıra youtubeda görüyorum bir tane hayırlı lafı yok hoca geldiğinden beri ne transferler ile ilgili ne hoca ile ilgili. Hoca bunları biliyorsa doğal olarak sinirlenmiş de olabilir bu samimiyetsizlik karşısında. Niye böyle birini adam yerine koyup cevap vereyim demiştir
              Kamptaki toplantılarda da aynısını yapıyor bu şahıs...Bu adamın Trabzonspor’lu olmadığına emin oldum akşam soru sorma üslubundan. Trabzonspor’lu olan bir muhabir soru sorarken “Takım savunması olarak diğer maçlardan iyi GÖZÜKTÜNÜZ demez GÖZÜKTÜK der.Roma ile iyi mücadele ETTİNİZ demez ETTİK der...Biz kimiz siz kimsiniz acaba Barış efendi ? Şu adama camia olarak tepki koyamıyoruz ona üzülüyorum. Bunun yaptıklarını gs-fb muhabirleri yapsa ne stata ne tesise sokarlar.
              Ağasarlı_61

Yorum

• İstanbul takımını tutanların internette yaptığı yorumlara bakılırsa en iyi biziz. Bu hafta maçımız olsa bize 4 atarlar diye yazmışlar.

Takım doğru yolda gol yeme sorununu da çözersek bu iş tamamdır.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kamptaki toplantılarda da aynısını yapıyor bu şahıs...Bu adamın Trabzonspor’lu olmadığına emin oldum akşam soru sorma üslubundan. Trabzonspor’lu olan bir muhabir soru sorarken “Takım savunması olarak diğer maçlardan iyi GÖZÜKTÜNÜZ demez GÖZÜKTÜK der.Roma ile iyi mücadele ETTİNİZ demez ETTİK der...Biz kimiz siz kimsiniz acaba Barış efendi ? Şu adama camia olarak tepki koyamıyoruz ona üzülüyorum. Bunun yaptıklarını gs-fb muhabirleri yapsa ne stata ne tesise sokarlar.
                  bu muhabirin torpili nerden kimden belli değil, birinin haddini bildirmesi lazım bu toplantılarda.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Karsdropun yaptığı peresin yapmadığı ne vardı sahada

Sanki komşunun tavuğu komşuya kaz görünüyor
                    Peki Peres'in yapıp da "hazır" bir Molde karşısında Serkan'ın yapamadığı ne vardı?
                    Naber?

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonsporlu olmayabilir sizli bizli de konuşabilir problem değil. Sahiden değil. Işini profesyonelce yapsın canımı yesin. Fakat bu adam samimi değil. Soru sorarken art niyetli olduğunu anlıyorsun. Fatih terime kimse soru sormaya cesaret edemiyor. Neden? Bu ülkede ne yaparsan saygı gördüğünü biliyor çünkü. Bunları yerin dibine sokup çıkartacaksın. Onlar bundan anlıyor. Mesela ünal hoca da gerekli gereksiz her şeye tepkiliydi sistemsel cevap vermiyordu buna da karşıyım. Abdullah hoca mantıklı cevaplar vermesine rağmen davranış buysa hak ettikleri dilden konuşacaksın. Yunus Emre sel veya hasan Tuncel her zaman güzel sorular sormuyorlar ama adamların samimi olduklarını biliyorsun. Veyahut rakip takımı tutsun ama Cüneyt kaşeler gibi olsun. Adam olsun işini iyi yapsın kafi. Bunlar hangi kontenjandan girmişse girmiş zamanında bi de bu takım üzerinden nemalanıyorlar.
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Barış'ın yaptığı şey affedilir gibi değil. Sen kimsin uluslararası bir basın toplantısında kendini tanıt dediği zaman gülüp geçiyorsun. İstersen dünyanın en iyi muhabiri ol kendini tanıtman gerekiyor prosedür bu.

Sorduğun soru teknik olarak yanlış. Sen futbol muhabiri değil misin? En basit tanımları dahi bilmiyorsun. Yerel muhabirlerde de var bu olay. Cahil ve tamamen birilerinin sayesinde bir yere gelmiş işe yaramaz insanlar bunlar.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• yorumlarını çok beyendim serdar balinin

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Peki Peres'in yapıp da "hazır" bir Molde karşısında Serkan'ın yapamadığı ne vardı?
                            Soru yanlış hocam.Serkanın yapamadığı değil,yapabildiği ne var diye sormanız gerekiyordu.Serkanın hızı,çevikliği ve hırsı dışında hiçbir artısı yok.Teknik yok,oyun görüşü yok,soğukkanlılık yok,orta açma becerisi yok.Aldığı her topu geriye ve yana verir,üç metreye pas atamaz,baskı anında topla çıkamaz,pres yapılır topu ileri diker.Böyle adamlarla topu ayağında tutamazsın,oyunu kontrol edemezsin,defanstan pasla çıkamazsın.

Yorum

• bence 430 milyon euroluk hocası mourinho olan bir takıma karşı iyi oynadık. skor her zamanki gibi savunma zaafımızdan geldi. şu anda bize gol atmak için bizim ceza sahasına girmek ve topu kaleye isabet yeterli.
                              duran topta bile herkes sabit kalıp izliyor. uğurcan bile hiçbir yan topa kornere çıkmaz oldu.

Yorum

• Mücadele için teşekkürler. Güzel bir deneyim oldu.
                                1-1 iken fişi çekebilirdik yazık ettik, nasip kısmet diyelim.
                                Çok üzülmemek lazım. Takıma desteğe devam. Bu sene güzel olacak inşallah.

(UEFA)

Yorum

Yükleniyor...
                                X