Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UECL Play-off Turu (I) | Trabzonspor 1 - 2 Roma | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımın ortaya koyduğu futbol iç açıcı. Haftalar ilerledikçe uyum artar ve takım çok daha iyi hale gelir diye düşünüyorum. Roma'yı değil Trabzonspor, Türkiye liglerinden hiç bir takım yenip eleyemez. Çünkü ülke futbolu olarak Avrupa futbolundan hele hele İtalya futbolundan çok gerideyiz. Avrupa'ya erken vedanın en büyük dezavantajı mali gelirlerden mahrum olmak. Bu açıdan en avantajlı kulüp hiç şüphesiz bjk. Trabzonspor bu sene de Avrupa'ya erken veda edecek ama bunu tamamen lige konsantre olarak avantaja çevirebilir.

Bu kadronun şampiyonluk olmasa bile lig ikinciliği ve Türkiye kupasını kazanması gerekir.

Yorum

• Bu takım lig için beni umutlandırıyor. Roma karşısındaki oyun kaybetsek de geleceği olabilecek bir oyun. Molde maçlarıyla alakası yoktu.

Yorum

• Maç sonu röportajında soru soran muhabirler kim?

Kim bu art niyetli arkadaşlar?

Roma'ya karşı önlem almadınız diyor adam. Şu futbolun üstüne.

Şimdi bu soruyu soran d*llama muhabir, bir daha neden kulübün kapısından içeri alınır? Bu soruyu soran art niyetli muhabire yönetim ses etmez mi? Bu motivasyon söndüren, kan emici, yerel medya denen b.k çukuruna, bu medyanın mensuplarına taraftar grupları neden ses etmez?

Neden senelerdir kangren olan bu oluşumlara kimse had bildirmiyor?

Öte yandan sözde TRT muhabiri Trabzon düşmanı, takım boyu ile oyuncu boyunu ayırt edemeyen vasıfsızda da ayrı bir art niyet. Bunları susturun artık.

Yönetim mi el atar, taraftar mi tepki koyar bilmiyorum nasıl olur ama bunların sesi kesilmeli.

Bmn, dün akşamki bu iki hadsiz için bir aciklama bir tepki bildirisi yayınlanamaz mi?

Bmn yönetiminden talebimdir.

Bir noktada bunların artık önü alınmalıdır.
        En son must61 tarafından düzenlendi; 20.08.2021, 09:01.
        #Dik oyna

Yorum

• Ortada hepimizi heyecanlandıran bir takım ve oyun var. Ben şu ana kadar oynadığımız 4 maçta da takımı beğendim. Aksayan yönlerimizin hiçbiri oyunla alakalı değil. Belki Berat'ın pozisyonunda tek kalmasını bu kategoriye sokabiliriz ama orası da iyi bir oyuncuyla çözülebilir.

Ligde maalesef yabancı kuralından dolayı biraz sıkıntı yaşayacağız. Trondsen dün İsmail'den çok daha iyi gözüktü ama ligde onu kullanma şansımız hiç yok.

Kaleci ve beklerden biri mutlaka yerli olacak. Hatta bazı maçlara 2 yerli bekle çıkarsak hiç şaşırmam açıkçası. Siopis'in de formayı aldığını varsayarsak ileride Abdüş'ün formayı kapması şart.

Bu kural çok canımızı sıkacak.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Konferansta adı büyük 2 tane takım vardı gittik birini biz çektik. Ötekini çeksek yani Tottenham'ı daha iyiydi adamlar dün yedek kadro çıktı ve kaybetti ilk maçını.

Neyse olan oldu artık. Elimizden geleni yapıyoruz. 60-80 çok iyi oynadık, o arada 2. yi atsaydık harika olurdu. En kötü beraberlik hak etmişti dünkü oyun. Sağlık olsun. Trondsen'in ilk 11 olmamasının tek açıklaması 90 dk çıkaramayacak olmasındır diye ümit ediyorum. Yoksa göz var izan var adam İsmail'den her türlü daha iyi. İlk golde orta alanda basit bir faul bizi kurtarırdı. Siopis bu yüzden önemli sanırım. Ya topu kap ya temaslı indir adamı. Yapılacak iş belli ama bizimkiler yumuşak kalıyor o iş için.

3 günde bir maç Gervinho'nun dengesini bozdu anlaşılan. Bir de malatya sandı rakibi sanki, her pozisyon geçmeye çalıştı bire birde. 20 yaşında geçerdin belki ama şimdi değil dostum. Neyse zaten Roma ile bir maç oynayacağız. Malatya ayarı takımlarla 10 15 maçımız var orada kral olur Gervinho'yu sonradan oyuna dahil edersek daha çok katkı verebilir yorulan savunmacılara karşı.

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Kim ne derse desin. Ben inanilmaz keyif aldim. Roma gibi bir takim, mourinho gibi bir teknik direktör. 400 mio euro kadro degeri. Sen adamlari sahalarindan cikarmadin biraz dikkatli olsan yeniyordun. Bu takima daha siopis gelecek ve biz türkiye liginde roma seviyesinde hicbir takimla oynamiyacagiz. Belki bejeke.

Bu sezon icin cok heyecanliyim. Önemli olan bu hafta sonu sivasi yenmek. Ilk haftalarda pusn kaybetmemek cok önemli, artik bunu biliyoruz. Ha tur nemi olacak? Haftaya persembe günü yine güzel futbol oynasinlar, belki maci uzatmalara götürürüz , heycan falan olur. Eleniriz, elenmeyiz sonrasi önemli degil. Sonucta Romayi cektigimizde akillara mourinho gelip herkes karalar baglamisti zaten. Takim biraz dis gösterince hemen safimiz degisti, „söyle yapsaydik yemezdik, hoca su hatayi yapmasaydi böyle olurdu“lar basladi

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takımın ortaya koyduğu futbol iç açıcı. Haftalar ilerledikçe uyum artar ve takım çok daha iyi hale gelir diye düşünüyorum. Roma'yı değil Trabzonspor, Türkiye liglerinden hiç bir takım yenip eleyemez. Çünkü ülke futbolu olarak Avrupa futbolundan hele hele İtalya futbolundan çok gerideyiz. Avrupa'ya erken vedanın en büyük dezavantajı mali gelirlerden mahrum olmak. Bu açıdan en avantajlı kulüp hiç şüphesiz bjk. Trabzonspor bu sene de Avrupa'ya erken veda edecek ama bunu tamamen lige konsantre olarak avantaja çevirebilir.

Bu kadronun şampiyonluk olmasa bile lig ikinciliği ve Türkiye kupasını kazanması gerekir.
                Türkiye Kupası umurumda değil. Lig ikinciliğini de başarı saymıyorum. Bu takım tüm pislik ve şerefsiz Ülke futbolu katillerini
                dize getirerek eze eze şampiyon olmasını bekliyorum.
                TRABZONSPOR.

Yorum

• Ben de kendisini son zamanlarda hiç sevmiyorum ama Barış Yurduseven o soruyu sormayacaksa oraya insan değil eşek koyalım. Olayı takım boyu hem de insan boyu olarak ele alması saçmaydı. Ama orta saha zaten boncuklu kapı perdesi gibi üstüne tek defansif adam Berat çıkmış Abdülkadir girmiş bu sorulur. Abdülkadir iki kişiyi geçip asist de yapabilirdi. Skor işi ayrı. Sen soruyu cevapla geç hocam.

Yorum

• Dün defanstan başladığımız toplarda genelde etkili olup iyi oyun kurduk.
                    Uzun oynadığımız toplar ise hep roma da kaldı.
                    Uğurcan buna rağmen her topu uzun oynama isteği neden anlamadım. Her uzun oynadığında takımı oyundan düşürüyor. Yanında boşta adam varken sol ileri uzun oynuyor.
                    Yediği gollerin dışında takımın oyununu da bozdu.

Hamsik bence en iyi oyununu oynadı. Takıma alışıyor. Etrafında 4 rakip varken çok rahat pasını çıkarabiliyor. Top ayağına gelmeden pas vereceği kişiyi karar veriyor ve bakmadan atıyor.
                    En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 20.08.2021, 09:27.

Yorum

• Ben özellikle sezon boyu performanslarından yaşları itibariyle korktuğum yeni transferler için izledim maçı.

Gervinho son 4 resmi maçlarda "30 dakikalık istikrarlı katkı" veren biri hala gözümde. İlk 11 çıkarsa 60'da çıkar, sonradan girerse maçı bitirir.

Peres'in fizik kondisyon durumu 90 dakikaya yeter ancak takıma yeni katılması, önünde oynayan Gervinho'nun durumu, ayrıca ortasahaya dalıp birşeyer yapmak isterken partner bulamaması bocalamasına neden oluyor. Takım oturdukça ondan çok şey göreceğiz. Pereria ötesi diyebilirim.

Gelelim en çok korktuğum Hamsik. Beni şaşırttı. Özellikle Malatya maçının 2.yarısı ve bu maçta geriden top alıp oyunu kurup, alan açmada bir Sosa etkisi vardı. Berat'ın yanına gelip sürekli top alıp oyun kurmasını Avcı belletmiş belli ki. Hamsik yaşı itibariyle ilerki maçlarda düşme olasılığı tek sıkıntı.

Koita'nin potansiyel belli ancak sakatlık muamması sıkıntı. Cornellius belli ki yararlı olacak.
                      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben özellikle sezon boyu performanslarından yaşları itibariyle korktuğum yeni transferler için izledim maçı.

Gervinho son 4 resmi maçlarda "30 dakikalık istikrarlı katkı" veren biri hala gözümde. İlk 11 çıkarsa 60'da çıkar, sonradan girerse maçı bitirir.

Peres'in fizik kondisyon durumu 90 dakikaya yeter ancak takıma yeni katılması, önünde oynayan Gervinho'nun durumu, ayrıca ortasahaya dalıp birşeyer yapmak isterken partner bulamaması bocalamasına neden oluyor. Takım oturdukça ondan çok şey göreceğiz. Pereria ötesi diyebilirim.

Gelelim en çok korktuğum Hamsik. Beni şaşırttı. Özellikle Malatya maçının 2.yarısı ve bu maçta geriden top alıp oyunu kurup, alan açmada bir Sosa etkisi vardı. Berat'ın yanına gelip sürekli top alıp oyun kurmasını Avcı belletmiş belli ki. Hamsik yaşı itibariyle ilerki maçlarda düşme olasılığı tek sıkıntı.

Koita'nin potansiyel belli ancak sakatlık muamması sıkıntı. Cornellius belli ki yararlı olacak.
                        Malatya maçında da bu maçta da gervinho oyundan çıktığında hucüm gücümüz bariz şekilde azaldı. Kötü de oynasa Gervinho ile skoru alacak pozisyonları çok rahat bulabiliyoruz.

Yorum

• keşke tottenham çıksaydı dün full yedek kadro çıkmışlar ve portekiz takımı ferreira ya 1-0 yenilmişler. biz gidip roma yı çektik şu olayda bile şansımız yok.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak CEMEFKER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben özellikle sezon boyu performanslarından yaşları itibariyle korktuğum yeni transferler için izledim maçı.

Kaleye birkaç şut denemesi de yapsa bence Sosa'nın bizdeki en iyi döneminden (ki geldikten 2 sene sonra) bile daha iyi şu an Marek.

Yorum

• Bizim adımıza güzel bir tecrübe oldu.Ortada geçen bir maçtı.Iki tarafa da gidip gelen bir maç oldu.Sonunda daha sağlam ve disiplinli duran roma kazandı.

Maçın gidişatı klasik ev sahibi ve deplasman takımı felsefesi ile geçti.Biz daha baskılı başladık.20-25 dk gol aradık.Roma ise bizim seviyemizi gücümüzü bu dakkalarda ölçerek temkinli oynadi.25 den Sonra biraz daha öne çıkıp hamleler yapti.Iki takımda ilk yarida birbirine üstünlük kuramayinca ilk yarı öyle bitti.Ikinci yarıya iyi giremedik biraz durgun başladık.Hatta ben 0-0 devam ederken maçı izlediğim arkadaşlara 50.dklar arasi oyuncu degiştirmeliyiz diye söyledim.Çünkü sağ ön taraf kaynaklı çok açık vermeye başlamıştık.Çıkarken kaptırılan basit bir topu sağ kanattaki zaafiyetten faydalanarak ordan yüklendiler ve solbek de kademe yapmakta geç kalınca golü yedik.

Oyuncu değişimleri iyi sonuç verince maçı tekrar beraberliğe getirdik.Sonrasinda tekrar moralimiz yükseldi ve daha iyi oynamaya başladık.Buna bağlı olarak nwakaeme ile 2-1 öne geçecek pozisyonu da bulduk.Nwakaeme topu çekip kaleciye nişanladığı top aslında nwakaemenin en yüzdeli gol yaptığı pozisyon ama biraz yorgunluk biraz heyecan derken golü kaçırdı.Gerçi maç 2-1 bitirebilir miydik o da kesin deildi.Çünkü maç ortada geçiyordu.Yine bizim meşhur son dk gollerinden birini yiyip maçı 2-2 de bitirebilirdik.

Maçın hakkı beraberlikti.Duran toptan yediğimiz gol bize yakışmadı.Zaman zaman güzel oynadık.Morinhonun dediği gibi şampiyonlar ligi seviyesinde işler yaptık ama bunu 90 dk disiplinli uygulayamadığımiz için zaman zaman da konferans ligi seviyesine indik.Roma ise maç boyunca standart çizgisini korudu bizim oyun biraz daha dalgalıydı.

Peres,hamsik ve nwakaeme takımın iyileriydi.Maçın hayal kırıklığı ise Gervinho idi.Takimin geri kalanı ise kendi standartlarina yakın performans sergiledi.

Ikinci maç ile ilgili birkaç cümle edersek.Futbolun en büyük güzelliği sürprizlere açık bir oyun olması.Burda nasıl başa baş bir maç oynadıysak orada da oynayabiliriz.Hatta bizim oyunumuz deplasmanda daha da iyi sonuç veriyor.Zaten italyanları biz italya da yenmeyi severiz tarihe yeni bir zafer neden eklemeyelim.
                              En son Murat Keçeci tarafından düzenlendi; 20.08.2021, 09:36.

Yorum

• Gervinho haftada 2 maçı çıkaramayacağını gösterdi üstelik önceki maçta 45 dakika oynadı. Yani toplasan 90 dakikayı zor çıkardı, geri gelmiyor hep beki tek bırakıyor. Gervinho'yu yedek kullanmak lazım.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X