Kendi futbolcusunu bu kadar acımasızca eleştiren başka taraftar grubu yoktur. Bir maçla ne göklere çıkarmak ne de yerin dibine gömmek hiç mantıklı değil. Daha sezon başı olduğunu unutuyoruz. Eleştirelim ama acımasızca olmasın bu futbolcuların bir çoğunun yaşının çok genç olduğunu unutmadan yol göstererek eleştirelim lütfen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maç | Trabzonspor 2 - 1 S.Prag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Arkadaşlar şu forma konusunda bana yardımcı olacabilecek kimse yokmu. Bende hiç giyilmemis gri L forma var. M lazım bana mağazalarda yok olsada değişmiyorlar fatura yok.. Forma eski bir yöneticiden hediye geldi. Şuan Trabzon'da yim bu yüzden geldim☺ï¸
Yorum
-
Dün özellikle stadta olan taraftar için unutulmaz bir maç olduğunu düşünüyorum,Sparta ayarımızda takım değildi aksi bir sonuç çıksa en çok tribünde olan taraftara üzülürdüm.
Takımın eksikleri ortada,güçlü bir takım affetmez.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Trabzonspor'un Avrupa ligi maçında gol kaçırma lüksü yok. Bu fırsatlar kaçmayacak
Futbolcuların fizik gücü konusunda eksikleri var. Ön libero can sıkıyor!!
İki Abdülkadir'in özgüven problemi var sanırım!
Parmak kalenin dibinde şut çekmek yerine pas veriyor. Üstelik sağ ayak
Ömür antrenmandan sonra 1 saat şut çalışması yapsın. Topa sert vuramıyor!!
Sağ ayağı da zayıf
Joao neyin peşindedir?
Anlamsız bir agresiflik sergiliyor
Rakip oyuncuya dirsek atmış ve doğrudan kırmızı karttan ucuz yırtmış ama gidip laf atıyor. Böyle devam ederse başımız yanar
Yorum
-
Akyol döner güzeldi. komposto da muazzamdıİlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTavuk döner her şeyin anahtarı.
Yorum
-
A Spor'da da Cüneyt Sen maci izlicem diye anlatamadi dogru düzgün maci..İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın heyecanına Yalçın Çetin bile yetişemedi, son anlarda dili sürçtü birkaç kere ki genelde sürçmez..
Sonunda Trabzonspor Rakibi ile dalga geciyor dedi birakti
aahah
Yorum
-
Gerçekten takımın coşkusu olsun taraftarın coşkusu olsun çok güzeldi. Fakat bazı gerçekleri de konuşmamız gerekiyor.
Özellikle takımın 1 - 0 bulduktan sonra 2 'yi pozisyonlara rağmen bulamamamız böyle maçlarda problem çıkarıyor.
60-65 arası takımın değişiklik istemesi de izlerken çok belli oldu. Sezon başı bunun normal olduğunu düşünüyorum.
Ancak Ünal Hoca bu değişikliklerde geç kaldı. Karşı takımın 10 kişi kalması da maçın son dakikaların çok stresli geçmemesi için iyi oldu.
Ben bunların düzeleceğini düşünüyorum. Bu takım benim Trabzonspor maçlarının sabırsızca beklememe sebep oluyor. Ve çok güzel sebep.
Hep Avrupa'da butik ve ya proje takımlarına özeniyordum. Kendi takımım şu an öyle.
Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Digiturk almayı açıkcası düşünmüyordum. 2017-2018 de vardı. 2018-2019 'da iptal etmiştim. Fakat tekrar alacağım. Bu takımı donmadan ve evimde rahat rahat izlemeliyim.
Yorum
-
Maci yeni izledim. Sadece şunu söylemek istiyorum, Abdüş mükemmel oynamış. Resmen futbol resitali sunmuş aslanım benim. Onu izlerken zevkten dört köşe oldum. Kaçırdığı pozisyonlardan birini atsaymış Messi seviyesinde oynayacakmış. Beğenmeyen arkadaşlar maçın heyacanı ile objektif olamamışlar anlaşılan.
Parmak, Parreira , novak ve sosa harika oynamışlar. Eku sanki sayborg bütün rakiplerini ezdi adam. Katkısını ondan başka kimse veremez. Sörlot kondisyonu yetersiz daha zamana ihtiyacı var tam coşması için.
Yorum
-
Takımı beğendim mücadele iyiydi, tebrikler.
Portekizli reiz etme eyleme kırmızı göreceksin bir gün, içimiz gidiyor...Uyarılmalı artık bence.
Norveçli IVAN DRAGON koşarken mest oluyorum.
Ekuban ile ikili mücadeleye girmek istemezdim şahsen...(FELÇ SEBEBİ)
Hepinizin ayağına sağlık uşaklar
Yorum
-
Pereira çocuğa dirsek atıyor , ikinci yarıdaydı galiba sonra kafasını okşuyor, teselli ediyorİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımı beğendim mücadele iyiydi, tebrikler.
Portekizli reiz etme eyleme kırmızı göreceksin bir gün, içimiz gidiyor...Uyarılmalı artık bence.
Norveçli IVAN DRAGON koşarken mest oluyorum.
Ekuban ile ikili mücadeleye girmek istemezdim şahsen...(FELÇ SEBEBİ)
Hepinizin ayağına sağlık uşaklar

Yorum
-
Hem dövüyor hem seviyor yaniİlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePereira çocuğa dirsek atıyor , ikinci yarıdaydı galiba sonra kafasını okşuyor, teselli ediyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum