Turu geçmek dileğiyle...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maç | Trabzonspor 2 - 1 S.Prag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Uğurcan
Pereira----Majid----Ivanildo----Novak
Sosa----Doğan
Donis--------------------------------Tony
Ekuban----ŞörlothBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Haydi başarılar.
Yorum
-
Saat 20.30 olacak,düzeltildi.Hayır,stad gişelerinden kağıt bilet satılacaktır.İlk olarak Onur Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan
Pereira-majed-ivanildo-novak
Sosa-doğan
Avdijaj-ekuban-nwakaeme
Sörloth.
Maç biletleri için passolig zorunlu mu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Kolay gol yeme hastalığımız devam ettiğinden deplasmanda kazansaydık da bu maç için rahat alırız diyemezdik. Rakibi biraz daha tanımamız, takımın bir kademe tempoyu arttırması ve seyircinin baskısıyla inşallah kazasız atlatacağız. Stoperde istemesem de Hüseyin'in yine şans bulacağını tahmin ediyorum. Hoca alışmış düzeni şimdilik bozmak istemiyor. Hücumda da Ekuban ve Sörloth ikilisiyle oynayacağımızdan orta alanda Abdulkadir Parmak veya Obi Mikel'den biri kesilecektir...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
-
bi maçla adam asmaca başlamışİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan
Pereira----Majid----Ivanildo----Novak
Sosa----Doğan
Donis--------------------------------Tony
Ekuban----Şörloth
ömür takımın en kilit oyuncularındandır. advijaj ın zamanı var daha
ayrıca ben
ekuban ----- ömür ---tony
-----------şörloth------
dizilişi olacağını düşünüyorum.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum