Nasi yaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu 2.Maç | Trabzonspor 2 - 1 S.Prag | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
7İlk olarak yusufdinyo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç dk uzakma verildi maçı izleyemiyorum da
Yorum
-
Bu takım gol atar ki bu maçta 3-4 olurdu iyi bir kenar yönetimi olsa. Sahadışı gaz bi yere kadar gider.
Takıma dirençli ortasaha adamı lazım santrafordan önce. Yarım Sosa, Mikel, vasat Parmak ile orayı ancak belli maçlarda çevirirsiniz.
Acil stoper (ki eksik yok deniyor), dirençli bir geri ortasaha alınmazsa takım form tutana kadar ilk 4-5 maçta puan kaybedilir. İyi taraf şu lige kimse tam hazır değil.
Avrupa giderse lige yansır. Olsun biz bu dönemde proje takımıyız. Beklenti düşük tutmakta fayda var. (Şu maçın ikinci yarısını izlemedim )
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
7İlk olarak yusufdinyo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç dk uzakma verildi maçı izleyemiyorum da"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum