Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelinho Wolfsburg'da!..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Marcelinho Wolfsburg'da!..

Lütfen sadece konuyla alakalı iletiler gönderelim...

İkili tartışmalara girmek forum kurallarına göre kesinlikle yasaktır.

DOĞAN HABER AJANSI'NIN KULLANICILARINA GEÇTİĞİ HABER ŞU ŞEKİLDE:

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcusu Marcelinho, 2 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Almanya'nın Wolfsburg takımına verildi.

Yönetime yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Wolfsburg Kulübü yöneticileriyle yapılan bonservis bedeli pazarlığı sonucunda uzlaşmaya varıldı.

Brezilyalı oyuncunun Almanya'da geçeceği sağlık kontrolü sonrasında resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

hayırlı olsun

Yorum

Tamam gitsin itirazımız yok ama, Ayman Risp ve Erkanı almak ne oluyor?
      Paraya yazık valla.
      Bana kalırsa Musampayıda göndersinler, o da bitirdi Trabzonu kafasında. Ya da en azından ben öyle hissediyorum
      O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

umarim wolfsburgta eski gunlerine geri döner..hayirli olsun..

Yorum

İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          umarim wolfsburgta eski gunlerine geri döner..hayirli olsun..
          Döner kardeş.. Wolfsburg da akıllara Ziyan Ziya yokki?

Yorum

tamamdır.hayırlı olsun.hepimiz için.inşallah akyel eller szymek ve marcenin yerlerine adam gibi adamlar alınır da ikinci yarı en azından diner biraz kalp ağrılarımız. ara bu başlığa ilaç gibi geldi. inşallah devre arası da takıma ilaç gibi gelmiştir.herkese helal ettim hakkımı iyi geceler.

Yorum

İlk olarak rasmuty tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Döner kardeş.. Wolfsburg da akıllara Ziyan Ziya yokki?
              zaten bende ona güvenerek böyle bir temenninde bulundum..bu arada wolfsburgun forumuna bakiyorum ama transferde henuz bi kesinlik yok diyolar..hatta simdi dortmunda istiyomus marcelinhoyu..umarim onlara kaptirmayiz diye yazanlarda var..

Yorum

Satilacak Futbolcu Kaldimi!!!
                Him Ozaman Bizimde Burda Isimiz Kalmadi : Imza Nurialbayrak Ve Yonetimi

Baska Lafa Gerek Yok

Yorum

İlk olarak leka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  tamamdır.hayırlı olsun.hepimiz için.inşallah akyel eller szymek ve marcenin yerlerine adam gibi adamlar alınır da ikinci yarı en azından diner biraz kalp ağrılarımız. ara bu başlığa ilaç gibi geldi. inşallah devre arası da takıma ilaç gibi gelmiştir.herkese helal ettim hakkımı iyi geceler.
                  Ayman, erkan, Risp gelecekse ağrı sırf kalpte kalmayıp, tüm iç organlarada sıçrayabilir Bende helal ettim hakkımı herkese..
                  Öyle yada böyle Marcelinho da gitti be

Yorum

şu musayıda yanında promosyon olarak verselerdi keşke.
                    Özkan SÜMER

Yorum

Satilacak Futbolcu Kaldimi!!!
                      Him Ozaman Bizimde Burda Isimiz Kalmadi : Imza Nurialbayrak Ve Yonetimi

Baska Lafa Gerek Yok
                      tek rar tek rar anlayana kadar

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şu musayıda yanında promosyon olarak verselerdi keşke.
                        Top mu toplayacak ?

Yorum

İlk olarak Öztekin Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Top mu toplayacak ?
                          Gitsinde almanlar verir onada bi iş.
                          Özkan SÜMER

Yorum

Marce'nin bir Berlin de oynadığı oyuna bakıyorum, bir de bizde.

Onu koşarken, defansa gelip alan kapatırken görmüş ve şaşırmıştım. Zira Berlin'de bu kadar sorumluluk almıyordu.

Verimi ise ayrı bir konu. Hiç verimli olamadı. Ama orta sınıf ve üstündeki oyuncuların bu takımdan uzaklaşmak için bu kadar heves ettiğini görünce verimsizliğinin sebebinin kendisi ya da yetenek kısıtı olduğunu değil, oyun düzen(sizliğimiz) olduğunu düşünüyorum.

Türkiye ve Trabzon çok zor bir ortam futbolcu için. Berlin'de yapmadığı disiplinsizlik kalmaz ve orada tutunur da, burada 10'da birini yaparsan kafana tokadı yersin. Böyle bir ortama geldiğinin daha 6. ayında onu göndermek doğru gelmiyor bana. Hele ki tüm yabancılar gitmek için sırada beklerken...

Mali Kurul'da söz verildiği üzere, para karşılığı transfer yapılmaması gerekir. Artık ellerimizdekiler, derleyip toparlamalıyız. Bu sene kimi getirirsen getir bu iş olmayacak. Ben hala Ziya Doğan'ın elindeki takımın ilk 5'e girebileceğine inanıyorum. Ama Ziya Doğan bunu becerebilecek mi orası muamma!

Marcelinho'nun verdiklerinden değil ama verebileceklerinden umutluydum. Şimdi o da gitti.
                            Trabzonsporlu olmak...
                            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

daha keisn bise yok adamlarin sitesindede bi haber gormedim beklemek lazim..ulan eger dogruysa bence en sagliklisi yapilmis..karsiliginda polonyali krzynowek ne giderdi ama fuze gibi sutu var adamin..
                              İnsan ol evlat!

Yorum

Çalışıyor...
                              X