Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Marcelinho Wolfsburg'da!..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu olayin tartisilacak, yazilacak, savunulacak bir tarafi kalmamistir artik.. Yasadigimiz trajedi, rezillik, komedi, acizlik ne derseniz deyin, her gun biraz daha sinirlarini zorluyor.. Artik tum stad avni akerde 90 dakika yonetimi istifaya mi cagirir, bir babayigit (Ahmet Agaoglu yada baskasi - MAY olmasin -) cikip yonetime talip mi olur bilmem ama bi sekilde birseyler yapilmasi gerekiyor ..

Bu kadar insani kahretmeye kimsenin hakki yok..
    İnadına Trabzonspor !

Yorum

nasıl olur bu,halen inanmak istemiyorum
      "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

Gule Gule Marce.. Bir daha senin gibi bir yildizi ne zaman goruruz takimda Allah bilir..

Bari Step, Gokdeniz, Yattara gitmese.. Yonetim onlari da gondermeden birisinin bu yonetimi durdurmasi sart..
        İnadına Trabzonspor !

Yorum

şu ana kadar iyimserliğimi hiç bozmadım ama yeter artık. burdan şunu da söyleyeyim ki başkan baktı ki takım adam olmıycak bari marce ye verdiğimi bonservis parası yanmasın dedi sattı adamı. AL PARANI VE GİT ARTIK HADİ TAMAM KABUL ÜSTÜDE SENDE KALSIN AMA GİTT. bu nasıl bir şeydir ya her röportajında adam marce çok kampın en iyilerinden biri diyor ikinci yarıda kendini gösterecek diyor sen adamı satıyorsun. ama şunu unutmayın bu taraftar hep burda ama siz hep orada olamıycaksınız.
          En son sefa_61 tarafından düzenlendi; 13.01.2007, 16:20.
          Evet gericiyiz, geride kalanlara deh demek için...

Yorum

İlk olarak sefa_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şu ana kadar iyimserliğimi hiç bozmadım ama yeter artık. burdan şunu da söyleyeyim ki başkan baktı ki takım adam olmıycak bari marce ye verdiğimi bonservis parası yanmasın dedi sattı adamı. AL PARANI VE GİT ARTIK HADİ TAMAM KABUL ÜSTÜDE SENDE KALSIN AMA GİTT.
            aynen arkadaşım aynen..
            Özkan SÜMER

Yorum

bakın buraya yazıyorum marcelınho wolsburgta çok iyi top oynayacak,bizimkilerde biz ne yaptık diyecekler.aynı olay fabiono eller olayı strateji yoksistem yokdüzen hiç yokfutbol yokoyuncuda yokşimdi ne anlatacak başkanımız onu merak ediyorum.
              KADER BİZİ 61 KENARA

Yorum

Biri bu başkana DUR desin yoksa sonumuz hüsran...

Yorum

vay bee biz transfer bekleyelim bizim başkan futbolcu satıyo ee artık fatih tekkeyi tekrar geri isteriz ona karşılık almıştı marcelinho

Yorum

arkadaşlar resmi sitemizde marcelınho hakkında hala bi haber yok.. bişi sölicek halleri kalmadı galibaa..

Yorum

İlk olarak cengizbdn32 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar resmi sitemizde marcelınho hakkında hala bi haber yok.. bişi sölicek halleri kalmadı galibaa..
                      Yonetim Su An Tasinma Telasinda Aciklamalara Zaman Yok.

Yorum

albayrak parasını kurtardı böylece!! tabii söylediği gibi daha önce kendi cebinden verdiyse parayı! (ki hiç inanmıyorum).. adam tam alışmaya başladı hemen sattılar rezil herfiler...
                        sadece aşk bizimkisi

Yorum

İlk olarak cengizbdn32 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

hepsi yüzsüs..türkiyenin en büyük kulübünü yönetenlere bakin..bunlar kendilerini bile yönetemezler..
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu olayin tartisilacak, yazilacak, savunulacak bir tarafi kalmamistir artik.. Yasadigimiz trajedi, rezillik, komedi, acizlik ne derseniz deyin, her gun biraz daha sinirlarini zorluyor.. Artik tum stad avni akerde 90 dakika yonetimi istifaya mi cagirir, bir babayigit (Ahmet Agaoglu yada baskasi - MAY olmasin -) cikip yonetime talip mi olur bilmem ama bi sekilde birseyler yapilmasi gerekiyor ..

Bu kadar insani kahretmeye kimsenin hakki yok..
                            evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet evet
                            ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                            **ARSİNLİ AKREP**
                            **61*77**

Yorum

bu da neyin nesi

Yorum

İlk olarak ilkerfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bakın buraya yazıyorum marcelınho wolsburgta çok iyi top oynayacak,bizimkilerde biz ne yaptık diyecekler.aynı olay fabiono eller olayı strateji yoksistem yokdüzen hiç yokfutbol yokoyuncuda yokşimdi ne anlatacak başkanımız onu merak ediyorum.
                                Ama istikrar var. Dibe vurmaya devam eden bi istikrar.
                                - impossible ? what does it mean ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X