Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkanın emekleri büyüktür, bugün batmak yerine buralarda olmamız onun esedir ama eleştirmek gereken yerde eleştirmek lazım.

Ünal hoca olayında sınıfta kaldı, adama bir teşekkür bile etmeyecek ne olmuştu? Yerine B planın yoktu Hüseyin hocayı getirdin, hiçbir farklılık yok, hatta şu an tam olarak Ünal hocanın en kriz dönemi gibi 11 as oyuncu kalan çoluk çocuk olarak kaldık, burada kadro derinliği iyi ayarlanmamışsa bundan sorumlu da yönetimdir.

Dünkü kavgada sorun neydi kim başlattı bilmiyorum ama hem kendisinin hem de kulübün yıllardır çok iyi giden imajına ciddi zarar verdi.

Yine de eleştirilerime, özellikle Ünal olayının amatörce yönetilmesi kısmını hiç unutmayacak olmama rağmen, başkanı çakallara yedirmeyiz. Başkan hatalarından ders alır ve seneye bu seneki transfer ve hoca yanlışlarını düzeltirse yine önümüzdeki yıllara damga vururuz (bu sezonki kupalardan bağımsız)

Bu seneki hatalar
    Baş hata Sturridge transferi en başından beri karşıydım, o paraya 2 tane rotasyon oyuncusu alsak şimdi şampiyonduk. Bir daha böyle şov transferi yapılmamalı Trabzonda
    Stoper olayı en büyük hatalardan birisi, iki sezon oldu 3 transfer dönemi geçirdik, becerip 1 tane bile kaliteli stoper bulamadık. 5 stoper var birini hiç görmedik ama hepsi birbirinden efsane. Önümüzdeki yaz artık bir tane baba stoper, bir tane de eldekilerden iyi bir stoper alınıp, stoper hattındaki gereksizler gönderilmeli.
    Ünal hoca olayını yönetiş şekli ve hoca konusu. Hüseyin hocayı severim ama bu noktada sınıfta kaldı, şampiyon yapsa dahi uzun vadeli plan yapılmamalı.

Her zamanki gibi bütçe konusundaki başarılarını devam ettireceğine ve Trabzonspor'u kendinden daha önde düşünmeye devam edeceğine inancım tam.
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Yaptığı hareket ile başkanlık makamının ağırlığını yerle bir etti,bunu söylemek zorundayım.

Ahmet Ağaoğlunun transfer fiyaskolarını ve kadroyu zayıflatmasını artık yazma gereği bile hissetmiyorum,Trabzonsporu,Ahmet Ağaoğlundan daha çok seven ve vicdanı olan herkes bu durumun farkındadır.

Bütün bu hatalarına bile eyvallah ama sen koskoca Trabzonspor başkanı olarak dünkü yeni yetme takımlarla bizi nasıl ve ne şekil muhatap ediyorsun.
      Yazık,çok yazık.
      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Şu teknik heyeti ve sağlık ekibini acil değiştir Başkan , güzel bir jenerasyon yakaladın yazık etme bence yoksa daha çok sahaya dalar millete saldırırsın diyim sana.
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• arkasındayız.
          ayrıca zekiye geçirmesi ayrı bi keyif verdi bana

Yorum

• Maçlarını 4 hakem üzerinden döndüren otoritenin damadı şikeci Göksel ve tayfasına iyi giydirdi maç gecesi Sn. Başkan

Bu ülkede onun gibi saygılı, ahlaklı, kalender insanları bile çıldırttı bu kirli düzen

AĞZINA SAĞLIK BÜYÜK BAŞKAN
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Yav yaptığı hareketi eleştirirken biraz orantılı olun bari. Transfer fiyaskoları diye eleştiren adam var. 2 senede en ucuz maliyetle ligin altını üstüne getiren kadroyu kurdu adam. Bizimki fiyaskoysa ötekilerin durumu ne acaba

Yorum

• transfer fiyaskosu neymiş başkanın? şaka herhalde?
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Şu Sabah'ta Salih Tuna'nın yazdığı yazı tam bir rezillik bu arada. Hayatında Trabzonspor ile alakası olmayan adamların her alanda yaptığı din, bayrak, vatan sömürüsüne kulübümüzü de alet etmeleri utanç verici. Yönetimde olsam şu medya organına Allah aşkına bizi savunmayın diye mektup yazardım.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkanda degil yanindayiz BASKAN!
                    Yanında değil önündeyim başkan

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu Sabah'ta Salih Tuna'nın yazdığı yazı tam bir rezillik bu arada. Hayatında Trabzonspor ile alakası olmayan adamların her alanda yaptığı din, bayrak, vatan sömürüsüne kulübümüzü de alet etmeleri utanç verici. Yönetimde olsam şu medya organına Allah aşkına bizi savunmayın diye mektup yazardım.
                      Salih Tuna diye biri hiç olmadı, ihale alırken gerçek adını kullanır, yazıp çizerken Salih Tuna olur, gerek yok cevap verip şımartmaya, kaale alınacak biri değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      trabzonspor

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yaptığı hareket ile başkanlık makamının ağırlığını yerle bir etti,bunu söylemek zorundayım.

Ahmet Ağaoğlunun transfer fiyaskolarını ve kadroyu zayıflatmasını artık yazma gereği bile hissetmiyorum,Trabzonsporu,Ahmet Ağaoğlundan daha çok seven ve vicdanı olan herkes bu durumun farkındadır.

Bütün bu hatalarına bile eyvallah ama sen koskoca Trabzonspor başkanı olarak dünkü yeni yetme takımlarla bizi nasıl ve ne şekil muhatap ediyorsun.
                        Yazık,çok yazık.
                        Muharrem Bey, ne yapıyorsun kuzum Allah aşkına, akşam sabah forumdasın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        trabzonspor

Yorum

• Transfer fiyaskosu yazmış yukarıda birisi. Ahahah insan azıcık utanır ya. Nwakaeme mi fiyasko? Sörloth mu? 1.5 milyona 1.5 devre oynayan pandemi olmasa ve kışkırtılmasa hala oynayacak olan Mikel mi? Bedavadan biraz pahalıya oynayan gençler mi?

Sadece ama sadece Sturridge transferi tutmadı ki bu adam da oynadığı süre verdiği gol asist katkısı oranına bakarsanız fiyasko demezsiniz. Tutmadı dersiniz.

Allah zihin açıklığı versin.

Yorum

• İlk olarak Sefa Alış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu Sabah'ta Salih Tuna'nın yazdığı yazı tam bir rezillik bu arada. Hayatında Trabzonspor ile alakası olmayan adamların her alanda yaptığı din, bayrak, vatan sömürüsüne kulübümüzü de alet etmeleri utanç verici. Yönetimde olsam şu medya organına Allah aşkına bizi savunmayın diye mektup yazardım.
                            Salih Tuna Trabzonspor'u öven ve sahiplenen,destek veren harika bir yazı yazmış
                            Kendisini tebrik ediyorum.

Bari sen şu konuya girmeseydin, zaten yeterince gerginlik var bir de futbolla uğraşmayalım diyenler olacak, adım gibi biliyorum.
                            Lakin ben de zaten yeni "gerginliklere" neden olacağını düşündüğüm "haksızlıklara" karşı çıkmak için bu yazıyı yazıyorum.
                            Zira yıllar yılı bitmeyecek öfke ve nefretlere gebe bir "gerginlik" bu!
                            Biliyorum, futboldan herkes anlar; taraftarlık da malumunuz rasyonalitenin bittiği yerde başlar.
                            Haliyle herkes taraftarı olduğu takımın haksızlığa uğratıldığını söyler.
                            Birçoğu da iddiasını hatırı sayılır bir yığın örnekle şappadak kanıtlayabilecek "donanıma" veya "futbol kültürüne" sahiptir.
                            Uzun lafın kısası: Taraftar hep haklıdır, hep kendi takımı haksızlığa uğratılmıştır, biliyorum.
                            Lakin şu da var:
                            "3 Büyükler" diye tesmiye edilen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş yıllar yılı kendi aralarında nerdeyse "dönüşümlü" olarak şampiyonluk sevinci yaşarken, 8 yıla (76'dan 84'e) tam 6 şampiyonluk sığdırarak adını "4. Büyük" olarak onların hizasına yazdıran Trabzonspor 84'ten beri, yani 36 yıldır bir kez olsun şampiyonluk sevincini yaşayamadı.
                            Yaşatmadılar!
                            Hep kursağında kaldı, hep kursağında bıraktılar.
                            Bunun nasıl bir travma olduğunu o takımı yıllar yılı izleyen biri olarak yakinen biliyorum. (Bu sezona adını veren kaptan Cemil Usta'yı ilk mektep yıllarında çıplak gözlerle kaç kez izledim, unuttum. Top geçer adam geçmezdi. Onun için rahmetlinin lakabı Dozer'di.)
                            Kendi tarlasından dünya çapında futbolcular yetiştiren bir kulüpten söz ediyoruz.
                            Onca yıl şampiyonluk sevinci yaşamadığı halde taraftarı artan takımdan...
                            Özkan Sümer "sevincimizi çaldılar" demişti...
                            Bu takımın milyonlarca taraftarı hiç değilse bu sezon sevincimiz çalınmasın, hayallerimize kimsecikler soğan doğramasın istiyor.
                            Çok şey mi istiyorlar?
                            Taraftarlar bize de soruyor:
                            Süper Lig'de 40 hakem var ve şimdiye değin oynanan 27 maçta Başakşehir'in tam 9 maçını aynı hakemin yönetmesi ne anlama geliyor diyorlar.
                            Bu sorularla biz muhatap oluyoruz, bu takımın sevinci ve hayalleri üzerine zar atan beyefendiler değil...
                            Galatasaray'a veya Fenerbahçe'ye bu sezon yapılan haksızlıklar da dahil her şey herkesin gözleri önünde oluyor.
                            Eski hakemlerimizden Erman Toroğluhaksızlığa maruz kalmasaydı Trabzonsporşimdi 11 puan farkla liderdi dedi.
                            Trabzonspor'un milyonlarca taraftarının yıllar yılı incinmiş gururunu daha fazla incitmeyin efendiler.
                            Bu insanların "hayallerinden" ellerinizi çekin.
                            Artık yeter!..
                            "Trabzonspor galip geldi kemoterapiyegüvenle gidebilirim" diyen gelinlikyaştaki genç kızların umutlarıyla oynamayın!
                            "Anne Trabzonspor'u şampiyonyapmayacaklar" diyerek gittiği cephedeşehit düşen Mehmetçiğin hatırasından utanın!
                            Eren Bülbül'ümüzün tuttuğu takıma öz yurdunda parya muamelesi yapmaktan artık vazgeçin!
                            Ne istiyorlar bu insanlar sizden haklarının dışında?
                            Haram tek puanın peşinde hiçbir zaman olmadılar zaten.
                            Daha önce yazmıştım, yineleyeyim:
                            "Trabzonspor hak etmediği kupayı müzesine koyacağına şimdiye değin aldığı tüm kupaları Faroz'dan denize atacak olanların takımıdır..."

Sabah 24.06.2020
                            En son LağusKusteli tarafından düzenlendi; 24.06.2020, 13:43.
                            SPOR SOSYOLOJİSİ...

Yorum

• Mizrak ã‡uvala siä?miyor, kabak gä°bä° ortaya ã‡ikiyor

İlk olarak LaÄŸusKusteli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Salih Tuna Trabzonspor'u öven ve sahiplenen,destek veren harika bir yazı yazmış
                              Kendisini tebrik ediyorum.

Bari sen şu konuya girmeseydin, zaten yeterince gerginlik var bir de futbolla uğraşmayalım diyenler olacak, adım gibi biliyorum.
                              Lakin ben de zaten yeni "gerginliklere" neden olacağını düşündüğüm "haksızlıklara" karşı çıkmak için bu yazıyı yazıyorum.
                              Zira yıllar yılı bitmeyecek öfke ve nefretlere gebe bir "gerginlik" bu!
                              Biliyorum, futboldan herkes anlar; taraftarlık da malumunuz rasyonalitenin bittiği yerde başlar.
                              Haliyle herkes taraftarı olduğu takımın haksızlığa uğratıldığını söyler.
                              Birçoğu da iddiasını hatırı sayılır bir yığın örnekle şappadak kanıtlayabilecek "donanıma" veya "futbol kültürüne" sahiptir.
                              Uzun lafın kısası: Taraftar hep haklıdır, hep kendi takımı haksızlığa uğratılmıştır, biliyorum.
                              Lakin ÅŸu da var:
                              "3 Büyükler" diye tesmiye edilen Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş yıllar yılı kendi aralarında nerdeyse "dönüşümlü" olarak şampiyonluk sevinci yaşarken, 8 yıla (76'dan 84'e) tam 6 şampiyonluk sığdırarak adını "4. Büyük" olarak onların hizasına yazdıran Trabzonspor 84'ten beri, yani 36 yıldır bir kez olsun şampiyonluk sevincini yaşayamadı.
                              Yaşatmadılar!
                              Hep kursağında kaldı, hep kursağında bıraktılar.
                              Bunun nasıl bir travma olduğunu o takımı yıllar yılı izleyen biri olarak yakinen biliyorum. (Bu sezona adını veren kaptan Cemil Usta'yı ilk mektep yıllarında çıplak gözlerle kaç kez izledim, unuttum. Top geçer adam geçmezdi. Onun için rahmetlinin lakabı Dozer'di.)
                              Kendi tarlasından dünya çapında futbolcular yetiştiren bir kulüpten söz ediyoruz.
                              Onca yıl şampiyonluk sevinci yaşamadığı halde taraftarı artan takımdan...
                              Özkan Sümer "sevincimizi çaldılar" demişti...
                              Bu takımın milyonlarca taraftarı hiç değilse bu sezon sevincimiz çalınmasın, hayallerimize kimsecikler soğan doğramasın istiyor.
                              Çok şey mi istiyorlar?
                              Taraftarlar bize de soruyor:
                              Süper Lig'de 40 hakem var ve şimdiye değin oynanan 27 maçta Başakşehir'in tam 9 maçını aynı hakemin yönetmesi ne anlama geliyor diyorlar.
                              Bu sorularla biz muhatap oluyoruz, bu takımın sevinci ve hayalleri üzerine zar atan beyefendiler değil...
                              Galatasaray'a veya Fenerbahçe'ye bu sezon yapılan haksızlıklar da dahil her şey herkesin gözleri önünde oluyor.
                              Eski hakemlerimizden Erman Toroğluhaksızlığa maruz kalmasaydı Trabzonsporşimdi 11 puan farkla liderdi dedi.
                              Trabzonspor'un milyonlarca taraftarının yıllar yılı incinmiş gururunu daha fazla incitmeyin efendiler.
                              Bu insanların "hayallerinden" ellerinizi çekin.
                              Artık yeter!..
                              "Trabzonspor galip geldi kemoterapiyegüvenle gidebilirim" diyen gelinlikyaştaki genç kızların umutlarıyla oynamayın!
                              "Anne Trabzonspor'u şampiyonyapmayacaklar" diyerek gittiği cephedeşehit düşen Mehmetçiğin hatırasından utanın!
                              Eren Bülbül'ümüzün tuttuğu takıma öz yurdunda parya muamelesi yapmaktan artık vazgeçin!
                              Ne istiyorlar bu insanlar sizden haklarının dışında?
                              Haram tek puanın peşinde hiçbir zaman olmadılar zaten.
                              Daha önce yazmıştım, yineleyeyim:
                              "Trabzonspor hak etmediği kupayı müzesine koyacağına şimdiye değin aldığı tüm kupaları Faroz'dan denize atacak olanların takımıdır..."

Sabah 24.06.2020
                              3 Büyükler" yıllar yılı kendi aralarında "dönüşümlü" olarak şampiyonluk sevinci yaşarken, 8 yıla (76'dan 84'e) tam 6 şampiyonluk sığdıraran Trabzonspor 84'ten beri, yani 36 yıldır bir kez olsun şampiyonluk sevincini. Yaşatmadılar!

Ben de anlamadım, Salihi tanımam etmem okumam, ama bu yazı, AYAN BEYAN İTİRAFTIR, KUSACAK SEVİYEYE GELMİŞ REZİLLİKTİR, geri dönülemezdir.

BU YAZI TÜM TRABZONSPORLULARIN HAKLI OLDUĞUNUN-HAKKININ ÇALINDIĞININ ISPATIDIR...
                              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Mizrak cuvala sigmiyor rezillikler sacildi

3 Büyükler" yıllar yılı kendi aralarında "dönüşümlü" olarak şampiyonluk sevinci yaşarken, 8 yıla (76'dan 84'e) tam 6 şampiyonluk sığdıraran Trabzonspor 84'ten beri, yani 36 yıldır bir kez olsun şampiyonluk sevincini. Yaşatmadılar!

Ben de anlamadım, Salihi tanımam etmem okumam, ama bu yazı, AYAN BEYAN İTİRAFTIR, KUSACAK SEVİYEYE GELMİŞ REZİLLİKTİR, geri dönülemezdir.

BU YAZI TÜM TRABZONSPORLULARIN HAKLI OLDUĞUNUN-HAKKININ ÇALINDIĞININ ISPATIDIR...
                                Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

Yükleniyor...
                                X