Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yazıya Bak???

İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi
    Hiç bir aday yokken,çıkmamışken, yani rezil durumdayken, son günde adaylığını açıkladı Ağaoğlu...

Lütfen...
    Yahu İlker kardeşim, dün adam Salih tuna ile ilgili "basit" yazı yazdı, lafı ağzına teptin, adam Başkana "salakça" iftira atıp ortamı geriyor, yorumuna bak?

Sason mudur mason mudur her neyse, adam gibi yazsın, takım dediğin önce Başkan-sonra futbolcu-en son taraftardır...
    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi
      Trabzonspor Başkanlık koltuğuna orayı hak ederek değil de birilerinin başka birisine hazırladığı hain planların uygulayıcısı olarak gelirsen böyle rezillikler olur.
      Seni gerçekten haklı sanıp,arkanda durarak Trabzonspor Kulübüne verdiğin zararı artıran taraftar elbette maç sonunda yetersiz kadro,tecrübesiz teknik heyet ve saha dışında hiç bir gücü olmayan bir başkan ve yönetiminin gündemi ve puan kaybını örtmek için yaşattığınız utanca destek olduğunu bilmiyor.
      sen ve fanatikdevri denen iki muharrem usta militani cidden artik kabak tadi verdiniz.bu forumda cok degisik insanlar gordum ama sizin kadar art niyetlisine denk gelmedim..her mesajiniz tahrik her mesajiniz yalan dolan iftira.bir rahat verin artik..tamam en cok muharrem usta'yi siz seviyorsunuz, tamam kendisine ulasip haklarinizi vermenizi soyleyecegiz,tamam kendisi cok iyi baskan ama dis gucler ona kumpas kurdu vsss ama artik yeter.gece gunduz ahmet agaoglu'na saldirmak icin motivasyonunuz nedir kardesim?muharrem usta gibi rezil kepaze bir baskanlik donemi geciren adamdan sonra iki senedir takima bir heyecan getirmis adama olan ofkenizin kaynagi nedir?o aday olmasaydi siz mi meydana cikacaktiniz?muharrem usta size mesaj basina para mi oduyor nedir?bir susun artik.normal bir mesajiniz yok.en alakasiz baslikta bile cumleyi ahmet agaoglu ile bitiriyorsunuz.

forum yonetimine sesleniyorum, bu iki kisinin asilsiz suclamalarina-yalanlarina-tahriklerine daha ne kadar yol vereceksiniz?birilerinin en sonunda patlayip kufretmesini mi bekliyorsunuz?bence bunu yapmayin,o noktaya gelmeden mudahele edin.

Yorum

• başkan ölene kadar görevde kalmalı.

adam gibi adam.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu İlker kardeşim, dün adam Salih tuna ile ilgili "basit" yazı yazdı, lafı ağzına teptin, adam Başkana "salakça" iftira atıp ortamı geriyor, yorumuna bak?

Sason mudur mason mudur her neyse, adam gibi yazsın, takım dediğin önce Başkan-sonra futbolcu-en son taraftardır...
          Abi kimsenin ağzına lafı tıkamadım. Oğlunu Trabzonsporlu yapmayan bir adamın yazısı benim gözümde bir şey ifade etmiyor dedim. Bu cümlemden, siyasi yaklaşıyormuşum diye saçma sapan bir analizle karşılaştım. Ne siyaseti...

Şu yukarıda yazdığım sebebi(sadece ve sadece oğlunu Trabzonsporlu yapamamamsını) siyasi bir yaklaşım olarak algılayan adama ne cevap verecektim Allah aşkına?
          Sen söyle...
          En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 25.06.2020, 13:20.
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Arkadaşlar, aslı astarı olmayan ya da diğer üyelerin katılmadığı yorumlar yazan arkadaşlara ceza verme konusunda talepleriniz oluyor, sizi anlıyorum...

Ama geçmişte hatta ve hatta yakın zamanda BMN Danışma kısmındaki yazılanları bir okuyun derim. İnsanların fikir ve düşüncelerini yazma,i açıklama vb. durumlara müdahale ettiğimizde, bu defa da ali kıran başkesinlikle suçlanıyoruz...

Ne diktalığımız kalıyor, ne faşistliğimiz...

Herkes kendine göre haklı...
            Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar, aslı astarı olmayan ya da diğer üyelerin katılmadığı yorumlar yazan arkadaşlara ceza verme konusunda talepleriniz oluyor, sizi anlıyorum...

Ama geçmişte hatta ve hatta yakın zamanda BMN Danışma kısmındaki yazılanları bir okuyun derim. İnsanların fikir ve düşüncelerini yazma,i açıklama vb. durumlara müdahale ettiğimizde, bu defa da ali kıran başkesinlikle suçlanıyoruz...

......bence de BMN çizgisine dvm etmeli, ancak tuhaf tipleri herkes tanıyor forumda, ustacı gibi ama her tökezlemede körükçü, başka amaçlar var besbelli.

Yazan yazsın, katı müdahale de doğru değil haklısın, elini görmüş oluyoruz herkesin

En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 25.06.2020, 13:39.
              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

Arkadaşlar, aslı astarı olmayan ya da diğer üyelerin katılmadığı yorumlar yazan arkadaşlara ceza verme konusunda talepleriniz oluyor, sizi anlıyorum...

Ben burada bir şey söylüyorum örnek iddia 1:
                Ahmet Ağaoğlu eğer gerçekten Trabzonspor başkanı olmak gibi düşüncesi olsa,neden 10 yıl süreyle aidatını yatırmayıp,aday olduğu seçimde kendisine oy veremedi?

İddia 2:Ahmet Ağaoğlu neden Muharrem Usta'ya düşmanlık yaparak kulübün içini ve futbolcuları karıştıran birilerinin dolmuşuna gelerek aday oldu.

Şimdi bu iki iddia için cevap vereyim:

Çünkü Trabzonspor'u kendilerine ait sanan Ali Sürmen ve Mehmet Yiğit Alp Trabzonspor'un Muharrem Usta ile birlikte yeni bir yola girdiğini ve kulübün artık sadece dar ve faşist bir kafa yapısına değil tüm Trabzonsporlulara ait olmaya doğru ilerlediğini fark ettiği anda Nevzat Aydın ve ona yakın kişilerin yaptığı transferlerin istenen verimi vermemesi sonucu Muharrem Usta'nın artık kulübü direk olarak yönetmeye başlamasından rahatsız oldular.

Muharrem Usta'yı zor duruma düşürmek için önce
                Sadi Tekelioğlu'nu TFF'ye gönderip,Trabzonspor'un kazandığı,Özer Hurmacı,Aykut'un kararlarını yalan ifade ile değitirdiler ve Trabzonspor bu davalardan 38 milyon TL zarar ettirildi,bu para Muharrem Usta tarafından karşılandı.
                Sonra kulüpteki kupalara,divan başkanı Ali Sürmen'in akrabası olan kulüp avukatının işini yapmaması sonucu haciz getirilerek Muharrem Usta taraftarın önüne atıldı.
                Son olarak da kulüp çalışanına FIFA sistemine girmesi gereken bilgi girdirilmeyerek 250 bin dolar tutarındaki Bero'nun son transfer taksiti yüzünden ceza aldırıldı.

Bütün bunlarla istediklerini elde edemedikleri için yeni teknik direktörün ilk maçında Sosa'nın kırmızı kart yediği ve 1-0 kaybettiğimiz maçta Mehmet Yiğiit Alp ve ona bağlı olanlar istifa etti.

Bu grup sonrasında 10 yıl boyunca aidatını bile ödemeyen Ahmet Ağaoğlu'nu ikna ettiler ve borç konusunda da devletin yapılandırma yapacağı sözünü aldıklarını bildirerek aday oldular.
                Amaçlarının ne olduğunu anlamak için de gelir gelmez Muharrem Usta döneminde yönetimde olmalarına rağmen sadece direkt olarak başkanı mahkemeye verdiler.

Suçlama yapacak bir şey olmadığı için de Mehmet Yiğit Alp'in eski FB başkanı ve şike çete liderine verdiği Mehmet Ekici transfer sözünün yerine gelmemesi hırsıyla kulübü bugün Şampiyonlar Ligine gitmeme tehlikesine soka usulsüzlüğü yaptılar.

Muharrem Usta'nın uzun uğraşlar sonrası kaliteli bir seviyeye getirdiği,alt yapıdan futbolcuların katıldığı dönem gözlerini öyle bir korkuttu ki bu gidişler Muharrem Usta'nın kulübü kendi ellerinden alarak yeniden Trabzonsporlulara vereceğini gördüler,ihanet ettiler ama Allah'ın adaleti öyle bir yerde onları yakaladı ki,Muharrem Usta'nın imzasına muhtaç oldular ve saçma nedenlerle açtıkları davayı Muharrem Usta'ya teşekkür ederek geri çektiler.

Bütün bunları yapanları yönetimine alan Muharrem Usta'ya ihanet ederek,takıma zarar verenleri yönetimine alarak sebep olan Ahmet Ağaoğlu da son maçta yaptığı hareketlerle nasıl biri olduğunu herkese gösterdi.
                Onun geçmişte zaten bir gazeteciye saldırmışlığı vardı ama olan Trabzonspor'un saygınlığna oldu.
                • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben burada bir şey söylüyorum örnek iddia 1:
                  Ahmet Ağaoğlu eğer gerçekten Trabzonspor başkanı olmak gibi düşüncesi olsa,neden 10 yıl süreyle aidatını yatırmayıp,aday olduğu seçimde kendisine oy veremedi?

İddia 2:Ahmet Ağaoğlu neden Muharrem Usta'ya düşmanlık yaparak kulübün içini ve futbolcuları karıştıran birilerinin dolmuşuna gelerek aday oldu.

Şimdi bu iki iddia için cevap vereyim:

Çünkü Trabzonspor'u kendilerine ait sanan Ali Sürmen ve Mehmet Yiğit Alp Trabzonspor'un Muharrem Usta ile birlikte yeni bir yola girdiğini ve kulübün artık sadece dar ve faşist bir kafa yapısına değil tüm Trabzonsporlulara ait olmaya doğru ilerlediğini fark ettiği anda Nevzat Aydın ve ona yakın kişilerin yaptığı transferlerin istenen verimi vermemesi sonucu Muharrem Usta'nın artık kulübü direk olarak yönetmeye başlamasından rahatsız oldular.

Muharrem Usta'yı zor duruma düşürmek için önce
                  Sadi Tekelioğlu'nu TFF'ye gönderip,Trabzonspor'un kazandığı,Özer Hurmacı,Aykut'un kararlarını yalan ifade ile değitirdiler ve Trabzonspor bu davalardan 38 milyon TL zarar ettirildi,bu para Muharrem Usta tarafından karşılandı.
                  Sonra kulüpteki kupalara,divan başkanı Ali Sürmen'in akrabası olan kulüp avukatının işini yapmaması sonucu haciz getirilerek Muharrem Usta taraftarın önüne atıldı.
                  Son olarak da kulüp çalışanına FIFA sistemine girmesi gereken bilgi girdirilmeyerek 250 bin dolar tutarındaki Bero'nun son transfer taksiti yüzünden ceza aldırıldı.

Bütün bunlarla istediklerini elde edemedikleri için yeni teknik direktörün ilk maçında Sosa'nın kırmızı kart yediği ve 1-0 kaybettiğimiz maçta Mehmet Yiğiit Alp ve ona bağlı olanlar istifa etti.

Bu grup sonrasında 10 yıl boyunca aidatını bile ödemeyen Ahmet Ağaoğlu'nu ikna ettiler ve borç konusunda da devletin yapılandırma yapacağı sözünü aldıklarını bildirerek aday oldular.
                  Amaçlarının ne olduğunu anlamak için de gelir gelmez Muharrem Usta döneminde yönetimde olmalarına rağmen sadece direkt olarak başkanı mahkemeye verdiler.

Suçlama yapacak bir şey olmadığı için de Mehmet Yiğit Alp'in eski FB başkanı ve şike çete liderine verdiği Mehmet Ekici transfer sözünün yerine gelmemesi hırsıyla kulübü bugün Şampiyonlar Ligine gitmeme tehlikesine soka usulsüzlüğü yaptılar.

Muharrem Usta'nın uzun uğraşlar sonrası kaliteli bir seviyeye getirdiği,alt yapıdan futbolcuların katıldığı dönem gözlerini öyle bir korkuttu ki bu gidişler Muharrem Usta'nın kulübü kendi ellerinden alarak yeniden Trabzonsporlulara vereceğini gördüler,ihanet ettiler ama Allah'ın adaleti öyle bir yerde onları yakaladı ki,Muharrem Usta'nın imzasına muhtaç oldular ve saçma nedenlerle açtıkları davayı Muharrem Usta'ya teşekkür ederek geri çektiler.

Bütün bunları yapanları yönetimine alan Muharrem Usta'ya ihanet ederek,takıma zarar verenleri yönetimine alarak sebep olan Ahmet Ağaoğlu da son maçta yaptığı hareketlerle nasıl biri olduğunu herkese gösterdi.
                  Onun geçmişte zaten bir gazeteciye saldırmışlığı vardı ama olan Trabzonspor'un saygınlığna oldu.
                  Kendisine oy veremeyen Ağaoğlu değil, Usta'ydı...

O da yeni üye olduğu içindi. Adama sormazlar mı niye yeni üye oldun diye?
                  En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 25.06.2020, 13:48.
                  Arafilboylu

Yorum

Kendisine oy veremeyen Ağaoğlu değil, Usta'ydı...

O da yeni üye olduğu içindi. Adama sormazlar mı niye yeni üye oldun diye?
                    Yanlış biliyorsun araştırırsan Ahmet Ağaoğlu'nun seçimde oy kullanma hakkı olmadığını bulabilirsin.
                    Muharrem Usta,ilk aday olduğu ve İbrahim Hacıosmanoğlu'na kaybettiği seçimde 3 yıllık üyelik süreci bitmediği için oy kullanamamıştı,aidatını ödeyemediği için değil.
                    Başkan olduğu seçimde oy kullandı.

İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yazdıklarının ilk paragrafının kaynağı oturma organın galiba.
                    Sana yazdığın kaliteden bir cevap vererek bazılarının oturma organının IQ'sü bazılarıının düşünme ve algılama organından daha yüksek olabiliriyor diye ama gerek duymuyorum.

Kaynaklar:

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                    • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yanlış biliyorsun araştırırsan Ahmet Ağaoğlu'nun seçimde oy kullanma hakkı olmadığını bulabilirsin.
                      Muharrem Usta,ilk aday olduğu ve İbrahim Hacıosmanoğlu'na kaybettiği seçimde 3 yıllık üyelik süreci bitmediği için oy kullanamamıştı,aidatını ödeyemediği için değil.
                      Başkan olduğu seçimde oy kullandı.

Sana yazdığın kaliteden bir cevap vererek bazılarının oturma organının IQ'sü bazılarıının düşünme ve algılama organından daha yüksek olabiliriyor diye ama gerek duymuyorum.

Kaynaklar:

https://www.trabzonspor.org.tr/tr/yo...yonetim-kurulu
                      Dediğin gibi olsun, ama adam en azından üyeydi, büyük Trabzonsporlu Usta üye bile değildi. Nedense 60'ından sonra üye oldu kulübe.

Buradan çok komplo teorisi çıkar...
                      Arafilboylu

Yorum

• Bu arada, USTA aday olduğunda kendisini destekleyenlerden de biriyim...
                        Adamı gömüyorum ama ezberden gazel okumuyorum...
                        Arafilboylu

Yorum

Dediğin gibi olsun, ama adam en azından üyeydi, büyük Trabzonsporlu Usta üye bile değildi. Nedense 60'ından sonra üye oldu kulübe.

Buradan çok komplo teorisi çıkar...
                          Komplo teorisi çıkmasına engel olmak için kulüp üyeliğinde en az 10 yılı tamamlamamış üyelere ne başkanlık ne de yöneticilik hakkının verilmemesi bir çözüm olabilir.

Yine bir düzeltme yapayım 46 yaşında üye olmuş Muharrem Usta,geç bir yaş doğrusunu söylemek gerekirse ama sonuçta üye olduktan sonra aidatını ödemiş ve yasal olarak bir sıkıntı olmadığı için de aday olmuş.
                          • Memento mori

Yorum

• Helal olsun şu Mehmet Yiğit Alp'e...Valla kendisini tebrik ediyorum Muharrem gibi icraatleri bakımından Trabzonspor'un başına gelmiş en çapsız en beceriksiz başkanı ayak oyunlarıyla devirdi..Şüphesiz Trabzonspor'a büyük hizmet etmiştir M.Yiğit Alp..Helal olsun valla..

Onun adı M.Yiğit Alp...Son Muharrem bükücü..
                            Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

Bu arada, USTA aday olduğunda kendisini destekleyenlerden de biriyim...
                              Adamı gömüyorum ama ezberden gazel okumuyorum...
                              Bir düzeltme daha yapmak istiyorum burada taraftarın en çok düştüğü hata sanırım Muharrem Usta kulübü bırakmış,kaçmış gibi bir bilgi var.

Muharrem Usta bu konuda söylediği şu bize düşman olanlar ve kulübü bizden daha iyi yönetteceğini söyleyenlere fırsat vermek için kongre kararı aldık.

Eğer aday çıkmasaydı ya kongre kararını iptal edecektik ya da yeni bir yönetim kurulu oluşturup,tek liste ile seçime girecektik.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, bordo mavili kulüpte gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da başkanlığa yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Teleset Mobilya Akhisarspor'u 3-0 yendikleri mücadele sonrasında A Spor'un sorularını yanıtladı. Muharrem Usta'nın açıklamalarından satır başları şu şekilde: 'Bugün takım iyiydi. Herhalde bırakıyoruz diye rahat oynadı çocuklar. Geleceği yeniden planlamak gerekiyor....
                              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                BAŞKAN "ŞAH" ÇEKTİ

Trabzonspor
                                , "TFF içinde bir yapılanma var mı?" sorusunu yazılı olarak muhataplarına iletti

Trabzonspor, 'TFF içinde bir yapılanma var mı?' sorusunu yazılı olarak muhataplarına iletti… Cevabını istediği tüm soruları da madde madde sıraladı: Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın hakem atamalarında etkisi var mı? Performansı düşük hakemleri hangi kriterlere göre değerlendiriyorsunuz? Bazı...

Tff-Mhk-istanbul-medya çetesi ilk kez apaçık TEK HEDEFE kondu, belki de ALANYA MAĞLUBİYETİ iyi oldu, GERÇEK MAZLUM-HAKKI YENEN olduğumuz ortaya çıktı, eski SEVİMSİZ-KUPASI İÇİN ağlayan Trabzon ifadeler yok oldu, maalesef haklı da olsak iyi yönetemedik 2011 i, ama şu an yol doğru!
                                Olması gereken ve makul tepki budur. Güzel olmuş, bunu resmî site ve diğer sosyal medya sayfalarımız aracılığıyla yayımlarsak daha iyi olur. Bir de var kayıtları istenseydi iyi olurdu. En azından daha zor durumda bırakabilirdik.

Yorum

Yükleniyor...
                                X