Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Öncelikli olarak Sn. Ahmet Ağaoğlu’nun gecikmeli başkanlığının camiamız için hayırlı olmasını temenni ederim. Bir önceki döneme göre karşılaştırılamayacak kadar kötü ekonomik durum içinde taşın altına elini soktuğu için şahsım adına teşekkür ederim.

Yıldırım hızı ile alınmış bir kongre kararına sanki zorlama bir adaylık koyduğunu düşünüyorum Ağaoğlu’nun. Mevcut yönetim listesi şahsen beni hiç tatmin etmedi. Fakat bu kadar hızlı gelişen bir adaylık sürecinde ancak böyle bir toplama yönetim çıkardı. Gerçek Ağaoğlu listesini eğer tekrar aday olur ise aralık kongresinde ancak görebileceğimizi düşünüyorum.

Her ne kadar mali bir iflasın eşiğinde olsak ve hâlihazırda bir transfer yasağımız olsa da başarı kriteri her zamanki gibi saha sonuçları ile doğrudan ilişkili. Mevcut kadrodan muhtemelen gidecek “yıldız” isimler olacak bence aklı başında hiçbir Trabzonspor taraftarı da bu duruma ses çıkarmayacaktır ama Ağaoğlu’nun en büyük testi ve takımın geleceğini şekillendirecek en önemli kararı teknik direktör seçimi olacaktır. O yüzden yeni teknik direktörü açıklayana kadar Ağaoğlu sonsuz desteği hak ediyor. Özlenen Trabzonspor’ u tekrar izleyebilmek umuduyla başarılar Ağaoğlu. Allah utandırmasın.

NOT: Sn. Ahmet Ağaoğlu, açılan 7 sandıkta 870 oy elde ederek, matematiksel olarak başkanlığını ilan etmiş bulunmaktadır.
    En son B61 tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 18:32.
    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

hayirli olsun

rakipsiz girdigi bu kongrede keske daha saglam bir yk secseydi
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Hayırlı olsun, Allah utandırmasın inşallah.
      www.x.com/zykmda

Yorum

Hayırlı olsun Allah yardımcısı olsun.

Yorum

Başlıklar aynı vakte denk gelmiş

Hayırlı uğurlu olsun diyelim. Muharrem Usta ve 2-3 kişilik ekibi camianın son kalan heveslerini de yok ettiler. Beklentiler artık iyice dibe vurdu. İşleri bundan sonra hem çok kolay hem de çok zor.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Hayırlı olsun.

Yorum

En son İ. C. Ertem tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 18:34.
              "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

Hayırlı olsun

Yorum

Hayırlı olsun ben sabretmeye hazırım, yeter ki doğru işler yapılsın.

Ama dakka 1 gol 1 mantığıyla yanlış bir hocayla vs. işe başlarsa yine aynı hüsran bizi bekler. Adımlar doğru planlamayla atılmalı.
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 18:44.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Hayırlı olsun,Allah yardımcısı olsun.Trabzonsporlu görünüp,küçük kişisel hırsları yüzünden ihanet edecek zavallılardan korusun.

Söylediklerini yaparsa,zaten şampiyon oluruz.
                    • Memento mori

Yorum

Hayırlı olsun. İnşallah yüzümüzü güldürür. Ustanın hoca şeçim hatalarını yapmaz
                      2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

Hayırlı olsun hepimize.
                        Zor zamanlar bizi bekliyor.

Hep beraber Trabzonspor’u düzlüğe çıkaracağız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Hayırlı olsun, Allah yolumuzu açık etsin inşallah.

Yorum

Hayırlı olsun,
                            1 transfer sezonu şansı var. Şampiyon olduk olduk, aksi taktirde Maalesef taraftar profilimiz Sayın M.USTA'yı harcadığı gibi bir yıla kalmaz Sayın AĞAOĞLU'nuda istifaya davet edecektir. Umarım yanılırız hep birlikte
                            En son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 08.04.2018, 18:41.

Yorum

Muharrem Usta'nın gitmesi gerektiği bir gerçekti fakat Ağaoğlu'nun başkanlığında içime sinmeyen bir şeyler var. Hiçbir mantığı yok bu söylediğimin, tamamen içgüdüsel. Neyse hayırlı olsun.
                              Arbeit Macht Frei !

Yorum

Yükleniyor...
                              X